Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah cnm allah razı olsun okuduğun için 3 nisan çarşamba gününe kadar okunacak cnm benim ohhh
benim arkadaşım ii gönüllü ne istesen yapar o tatlım
sizde haklısınız cnm ev yemeği özlenmez mi kısmet olsa bende tanışmak isterdim sizinle olmadı olsun gönülden tanıyoruz biz birbirimizii
cnm emriyoların 2 side yaşıyomuş çok sevindim
yarın senin için mutluluğun başlangıcı olsun inş hamileyim diye yazasın 12 gün sonraaaaaaaaa

cnm çok sağol alalhım gönlündeki muradlarını sana da nasip etsin benden kat katı seni bulsun cnm benim
kızlar mısır patlattım çayda var haydi gelin beraber içelim
gelip yemiş kadar oldum sağol ellerine sağlık güzel olmuş
hımmm mısır biraz tuzlu olmuş sanki..

teşekkür ederizzz gvnf çayımı içip erkenden yatmayı düşünüyorum sırf o bi yığın çamaşırı toplayıp katlamıyım diye

sorma canım o çamaşırlar yokmu sabah beri beni oynatıyolar balkona asıyorum yağmur yağıyo içeri seriyorum ev detarjan kokuyo en iyisi hepsini camdan aşağı atmak:))

Yüzünüze her daim aşkla sevgiyle bakacak insanlar çıkması dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar 16:

afiyet olsun yaa benim koçiş tuzlu olsun dedi o yüzden öyle yaptım bidahakini sana özel yaparım

Merhaba kızlar nasılsınlar uzun zaman oldu gelmeyeli .. Son bi kaç sayfaya bakabildim telden girmek zor oluyor enfal nurşen inş güzel haberler alırım sizden .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş .. Benim haftaya cuma doğumum var kısmetse .. Rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür ama pskolojik çok yıprandım sürekli bebeke bşy olacak diye . Son günlerim artık Rabbim sağlıkla kucağıma Almayıda nasip eder inş ..
Gecen sene bu ayda doktor çocuğunuz olamaz eşiniz kısır demişti şimdi üzerinden 1 sene gecti ve bebeğini kucağıma alcam inş .. Rabb'imden umut kesilmez ben unuttum yaptırdığım tüp bebekleri mteseyi falan..OKdr zor dönemlerden ben geçmedim sanki ..derdi veren Rabbim dermanınıda verdi çok şükür inş sizlerde nasip eder bu güzel duyguyu .. Doguma girerken dua etcem hep Rabbim isteyen herkese evlat nasip Etsin diye .. Kendinize iyi bakın güzel haberler alırım inş diğer geldigimde hepinizden

tamam canım ederim sizin sorun neydi?

cnm bizde varikosel azosperm birde testslerin biri küçk dedi ama onla ilgili bişey yapılacakmı henüz bilmiyoruz şuanda nebidoya başlıycaz bugün yaptırıcaz işllah ama reçetedekileri sakın okumayın yan etkilerinde kansere kadar yazıyor: ( Allahım korusun off çok zor

yaptırdık canım zor oldu ama:) şimdilik bir belirti yok yazarım herhangi bir durum olursa.sizde de mi inmemiş testis problemi var dı?

Şifa olsun işallah tez zamanda bizde varikosel azospermi birde testis küçklüğü birinde ama onla ilgili bişey demedi önce hormonlar düzenlencekmiş ilacın reçetesini okudunmu : ) okumadıysan hiç okuma benmi pimpirikliyim acep
neler yazıo yaa adama napıoyrum ben diorum Allah yar ve yardımcımız olsun

Son düzenleme:
arkadaşalr bu iğnenin yan etkileri reçetedeki gibi mi acaba nasıl bie iğne ya kanser yapabilir dio yan etkilerinde offf

Merhaba canımmm.demek doğum zamanı geldii nasılsa geçiyo zaman.
Rabbbim hayrlısyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağını almayı nasip etsin..
Allah razı olsun cnm inşallah bizlerde birgün böyle doğum haberlerimizi yazarız...

canım inşallah sonucunuz olumlu çıkar ben bir tane alabilrim okuyunca haber veririm eksik kalırsa yine okuyabilirim canım....

Arkadaşım celaleddin beyi yada emre beyi bilmiyorum ama biz iki arkadaş kocalarımızla kaan aydosta tedavi olduk ikimizde hamile kaldık hatta arkadaşım doğum yaptı bile. Hem sizede yakın ankara.

canım teşekkür ederim ilgilendiğin için uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun,özelden msj yazdım ama gitmemiş.

kızlar bu arada biz dün karar verdik,eşim bugün istanbula gidecek inşallah..celaleddin beyle görüştük gel demiş,tuncay bey die birini tanıyormusunuz doktor ona yönlendirdi bizi de kendinn işleri varmış sanırım

Allah şifa versin cnm,doktorun bize hormon ilaçları vereceğini zannetmiyorum çünkü eşimin tek testisi var oda tam olarak yerinde değil,Kaan aydosla görüştüğümde testis yerinde olmadığı için hormon ilacı veremem tümör gelişme riski var demişti, doktor verse bile ben o riski göze alabileceğimi zannetmiyorum ama siz korkmayın durumunuz okadar zor görünmüyor kısa zamanda netice alabilirsiniz bence...

nasılsın canım nasıl gidiyo kızbu g5 macunu hiç dayanmıyo yine bitti bizimkisi sen neler yapıyosun

iyiyim cnm saolasın sen nasılsın macun 1 aylık ya
bizimde macunumuz az kaldı ama 1 hafta götürür
bende yenisini isteyeceğim bakalım
iyi işte bende ne olsun
cuma günü tahlilleri yaptıracağız celalettin beye mail atmıştım
fsh
lfh
e2
testeron istemiş

nursen için okudum
Allah kabul etsin inşallah
İnşallah bu kez hamilelik haberini alacağız hep birlikte

Selam kızlarr nasılsınızzzzzzzz
enfal33' ün transferi yarın kalmışş...
5. gün embriyosu olucakkk
Rabbim inşallah bu sefer arkadaşımın yüzünü güldürür..:26:
nursenimm senin olmuştur transferin belkideeee inş sıkı sıkı tutnup hiç bırakmazlar bebişlerin

saolasın cnm ya sen olsan yaptırımıydın peki kimsenin fikri yokmu bu iğne hakkında ?

saolasın cnm ya sen olsan yaptırımıydın peki kimsenin fikri yokmu bu iğne hakkında ?

canım eğer testis yerinde olsaydı yaptırırdım diye düşünüyorum, bu iğneyi çok kullanan var özellikle kaan hoca mikro teseden önce veriyor gerek gördüğü hastalarına,vücut testesteron hormonu üretmediği için sürekli kullanmak zorunda olanlar bile var diye biliyorum, burdanda çok kullanan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum onlar daha iyi yardımcı olacaklardır sana.

canım ben nursen dışında nurisima, denizbulut, ecrin, enfal için okudum
tlfda sorun var galiba tlfdan giriyorum yazıyorum ama hiç biri sayfaya düşmemiş cnm özür dilerim dualar aksadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…