Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kizlar ben geldim cepten giriyorum
Testin sonucu cikti
veeeeeeeeeeee. 6 tane sperm cikti aksam eve gelince detayli yaxarimv

çok memnun olurum canım.

canım gingseng, tribulus macunu, arı sütlü ballı karışım, kavun çekirdeği yağı, keçi boynuzu pekmezi birde çakşır suyu kullandık aktardan almıştık 45 gün sonra verdiği testte 1 çıkış gözlendi sonra doktor klomen ve argimax verdi sayısı 5 e yükseldi fakat suana yine 0. macunların markasını sanırım burdan söyleyemiyorum

CANIIM YAAA COK COK OZUR DILERIM MESAJINI GORMEDEN YAZDIMMM BEN BILMIYORDUM 1 TANESININ ALINDIGINI NOLUR HAKKINI HELAL ET UZMEDIM INSALLAH SENI AYYY COK KOTU HISSEDIYORUM SUAN KENDIMI OLSUN SAGLIKLI OLSUN 2 TANE OLSUN 1 TANE OLSUN YETERKI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIB ETSIN ALLAHIM SENIDE BEBISLERINIDE KORUSUN INSALLAH[/QUOTE]

enfalciğim helal olsun canım benim ben senin kalbini bilmez miyim ne demek üzmek canım öyle düşünme herşey nasip 3üz gebelik benim ve diğer bebekler için riskliymiş doktor bize pekde birşey anlatmadı alacam illa alıcam dedi Allahım bilir artık konu beni aştı şimdi hayırlısı inşallah daha 7 ayımız var önümüzde zaman kader kısmet ne gösterir hiç bilmiyorum .sende oğluşuna kazasız kavuş sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.burdaki tüm kardeşlerimin yüzü gülsünöpüyorum seni ve bebişini

cnm sperm kültüründen o kadar ücret alıyorlar siz bilirsiniz bi gelin yaptırın isterseniz

denizbulut canım sizde daha önceleride hücre yokmuydu.gerçekten bayağı gerilemiş.ben burda söyleyince kızıyorsunuz ama bu defa dilimi tutacağım.allah spermleri görmenizi nasip etsin.

evt cnm bizde çok sayıda elonge vardı spermatid vardıdeğişik şekilde sperm vardı
bende bilmiyorum hep öyle dediler
cnm eşimde çok sayıda lökosit var birde vücutta fsh olmayınca bu değerlere inmesi normal gibi geldi bana

Testin sonucu cikti

bitanem günüme güneş gibi doğdun
haber vermesen yazını gördüğüm yok ara ara fırsat buldukça geçmişi okuyordum
cnm hiç umut verilmemişken ateşli hastalık sertoll cell sendromuna
bizlere nasıl umut oldunuz anlatamam
darısı katlanarak sağlıklı kaliteli bi şekilde çoğalmalarına ve bizlere olsun..

canım bizde 5 aydır celaleddin hocayla tedavideyiz celalledin hocanın tel num varmı en kolay bilgiyi öyle alısın zaten kendisi çok güzel yönlendiriyo

Kizlar wireles ten baglaniyorum
Inanin hala soklardayim nasil acayip bi duygu varya
Kizlar sinucu alinca ole kalakldik 6tane sperm yaziyodu ya
Bide 640 000 immatur germ varmis
7seneye yaklasik bu ani bekliyodum hep hayal kurardim sole yaparim bole yaparim duyunca diye
Inanin duydum okudum ama hic bi sey yapamadim simdi ara ara aglamata basladim sevincten aglamak cok guzelmis kizlar
Ins suzlerde bole sevincten aglarsinizzz
Ben bole bi gun gordumsem ki denizbulutun dedigi gubi esimin hali tedavisi yokken bulunduysa sperm suzlerde cikmak ne kelime sizde tasacaklarr
Kuzlar gercekten celalettin beye guvenin oluyo iste canli sahidi benim sperm degil hucre degil hic bisey yokken sperm cikti 6 ayda inanin goreceksiniz guvenin celalettin beeeee

Son düzenleme:
Testin sonucu cikti

Canımm benim yaa çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim anlatamam inan..
hemen eşimi aradımmm..oda çokk sevindiii.
hala gözlerim doluyoooooooooo..Allahım inşallah devamınıda getirir..:

cok sevindim canim ya,sukurler olsun binlerce...

haydi halay zamanı

cemreemmmmmmmmmmmmmmm çok ama çok güzel bir haber canım benim bunu hakettin afreim kız size oy oy oy gelsin bebişler

çok sevindim, Allah daha güzel haberler vermeyi de nasip etsin :)))

Canımm benim yaa çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim anlatamam inan..
hemen eşimi aradımmm..oda çokk sevindiii.
hala gözlerim doluyoooooooooo..Allahım inşallah devamınıda getirir..:

Kizlar hepinizden allah razi olsun benimle sevinip benimle uzuldunuz hepinizi o kadar cok seviyorum ki anlatamam
Rabbim hepimize katbe kstini versin azolu kimse kalmasin inslhhbende halayimi cekiyim bari

Allahım şahane bir haber bu,gözün aydın cemrem umut oldun bize,Allahım kat kat çoğalmasınıda nasib etsin inşallah

cnm çok şükür bu aşamalara geldin bundan sonrasıda çok kolay gelecek inşlh
6 tane sperm 640 binde germ hücre peki cnm hiç lökosit yokmu sizde
bizde çok fazla lökosit var bu neden kaynaklanıyor anlamıyorum
2 yıldır yazdıkların hep aklımda hiç bişey yapmıyordunuz
bi umut kök hücreyi bekliyorduk ama bak allah sana kısmet etti işte bizlere ve banada edermi acaba
off inşlh bizde en yakın zamanda görürüz tatlım hemen eşimi arayıp anlattım yaa diyo nasıl olmuş diyor
cnm yaa adam iğneden kalbur gibi oldu ama bizde görünmüyor işte
bende hocaya inanıyorum cnm elinden geleni yapıyor ama kaderde de yoksa hoca ne yapsın
inşlh kaderimizde vardır ve celalettin hocanın vesilesi ile
bizimde yuvalarımız şenlenir
ağla cnm ağla hopla zıpla eşine sarıl ve mutluluğunu sonuna kadar yaşa...

canım benim şükürler olsun sana bu haberi verdirene
şu anda gözlerim dolu dolu oldu oldu ağlıyorum inan ki
ama bil ki bu gözyaşları sevinçten tatlım.
inan ki senin şu andaki halini anlayabiliyorum gülüm.
ve çok şükür ki bir azo lu daha aramızdan mutlu şekilde ayrıldı.
rabbim bundan sonra da musmutlu haberler almak nasip eder inşallah
tutmayın beni çok mutluyuuuuuummmm
oy oy yandan yandannnnnn
geliverin gari

canııııııııııııııııııııııııııım cok sevindim ay kurban olurum ben sana yaa canım ne yazacagımı bilemiyorum kalbim küt atıyor sizin adınıza cooooooook sevin rabbim artırsın sayısını insallah umut ısıgımmmmmmmmmmmmmmmmm sın benimya içimdekileri yazsam buraya bitmez hadi bakıyım tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…