arkadaşlar.çok düşündüm bu iki doktor arasında çok gittim geldim.eşim her iki doktorada muayne oldu görüştü.kaan beye giderken beraber gittik ama emre beye giderken ben yoktum.ama eşim istanbuldan geldikten sonra o kadar moralsizdi ki.eşim hormonlarını gösterdi ben hormon doktorumuyum dedi biraz ters gitti görüşmesi.hiç umut vermedi eşime.ama kaan bey insana hayat veriyo olucak inşallah pes etmeyin diyo herşeyden önce değer veriyo.bitkisel ilaçlara emre bey inanmıyo....bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkkk
Topiğin en güzel anne adayları,eşlerinizin gelecek babalar gününü kutladınız mı.onlar en güzel ve baba olmayı hakeden insanlar.çünkü bütün zorluklara onlar katlandılar ve başardılar ne mutlu babalara
Topiğin en güzel anne adayları,eşlerinizin gelecek babalar gününü kutladınız mı.onlar en güzel ve baba olmayı hakeden insanlar.çünkü bütün zorluklara onlar katlandılar ve başardılar ne mutlu babalara
bize neden iğne falan vermedi acaba celalettin hoca sadece bitkisel verdi bizm dışımızda herkese iğne vermiş umutsuzmu acaba durumumuz
canımmm ne güzel yazmışsın çok duygulandımm
aminn İNŞALLAH o günlerde gelecekk bi çok arkadaşımız baba adayı zaten burdan taze hamişlerimizin ve anne olan arkadaşlarımızın eşlerini bende kutluyorum RABBİM hayırlı evlat yetiştirmek nasip etsin hepimizee
darısı başına
bizde çıcuklarımızla babalar gününü kutlarız İNŞALLAH
duygulanmamak elde değil ki banada heryıl anneler günü ve babalar günü çok dokunur özellikle anneler günü o gün nerelere saklanacağımı bilemem yedi yıldır annemim anneler gününü kutlayamadım kaç defa niyetlendim kelimeler boğazıma durdu şimdi ağlarımda onuda üzerim diye o gün hiç konuşamıyordum.....inşallah hepimizde çoçuklarımıza hayırlısı ile kavuşalım
AMİNNNNN İNŞALLAHH canımm o günler geride kaldı şimdi 2 tane evladın var
İNŞALLAH onları kucağına aldığın kokularını içine çektiğin günleride göreceksin az kaldıı
seninde evinde anneler günü babalar günü bebeklerinin doğum günü neşeyle kutlanacakk
buruk geçirdiğin bayramlar geride kaldıı şimdi tatlı telaşlarla geçecek bayramlarınn
İNŞALLAH bizede nasip olur bu günlerr ALLAHIM kimseyi boynu bükük bırakmasın evlatla imtihan etmesin
canımmm ne güzel yazmışsın çok duygulandımm
aminn İNŞALLAH o günlerde gelecekk bi çok arkadaşımız baba adayı zaten burdan taze hamişlerimizin ve anne olan arkadaşlarımızın eşlerini bende kutluyorum RABBİM hayırlı evlat yetiştirmek nasip etsin hepimizee
darısı başına
bizde çıcuklarımızla babalar gününü kutlarız İNŞALLAH
esmancığım sağol canım ne bileyim eski günler aklıma geliyor bazen eşimin işini bahane eder bayramlara hiç gitmezdim herkes çoçuk soracak diye eşim göreve gider bende evde tek başıma ağlardımAllahım bu zor imtihandan tüm kardeşlerimi kurtar sana yalvarıyorum sen çok büyüksün şifa ver kardeşlerime ve eşlerine .....................
inşallah canım amin.buruk bir babalar günü yaşiyorum.babamı kaybedeli 13 yıl oldu.kayınpederimi kaybedeli 5 yıl oldu.eşim baba olamadı henüz.yani babalardan yana hiç şansım yok.rabbim eşimin yüzünü güldürsün gayri.
çok az kaldıı inşallah sende mis kokulu bebişlerine kavuşacaksınn canımm
inşallah eşin en yakın zamanda baba olurr
allah rahmet eylesin babanın kayınpederinin mekanı cennet olsunn
babasızlık çok zor kaç yaşına gelirsen gel onların gölgesi yetiyor
allah kimseyi babasızlıkla imtihan etmesin
Bence umutsuz degildir insalalh,burda nice umutsuz denilen kisiler ikiz dogurdu (
Belki bitkisellerden sonra verecektir igneyi,cunku bitkisellerde ignelerin kimyasal zararini engelliyor diye biliyorum ben
belki once bunyesini hazirlamak istemistir
yinede hocaya bir sor yeniden icin rahat eder
canım inşallah ama bilmiyorum ya sordum hormonları iğneyle ilaçla dışarıdan yönlendirmicez bitkisellerlede bunu tedavi edebiliriz dedi ama yazılanları okuyorum tek bize sadece bitkisellerle başlamış onun için aklıma takıldı .
sizin hormonlarinizin seviyesi olmasi gereken araliktaysa o yuzden vermemistir
bizim yuksekti dusurmeye calisiyor..
size o zaman sadece bitkisel yeterli olur dr oyle dediyse
belki bitkiselle cikis olabilir sizde icini ferah tut canim olur ins
inşallah canım çok sağol içimi rahatlattın allahım bizede nasip eder inşallah..
teşekkür ederim cnm darısı sizlere olsun tez zamanda
cnm eşim ocak ayından beri tedavide ocak ayında varikosel ameliyatı olduktan sonra
preglyn 5000 haftada 2 defa iğne oldu ve bitkisel çay ve macun ,panax E1 kullandı 3 ay boyunca
bunların ardından sperm testtinde hücre gördük
onun ardından gene bitkisel çay ve macun bide toz kullandı eşim panax e 1 i bıraktı birde preglyn 5000 ve yanına ek menegon iğnesi kulandı yaklaşık 3 ay boyunca
işte cuma sperm testinde de şükür 6 tane sperm bulundu
cnm bursada ki bitkiselciden başlıcaz artık eşim pazartesi arayıp ne gelecekse sipariş vereceğiz
bizden böyle tatlım siz de mi celallettin hocaya gidiyorsunuz tedavi olmaya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?