Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baharcığım tekrar gözünüz aydın olsun ,Allah tamamına eriştirsin hayırlısı ile kavuş yavruna.

herkese hayırlı akşamlar,bu sıcak günlerde oruç tutan herkesin Rabbim yardımcısı olsun.şimdi işten geldim iftara birşeyler hazırlayacağım .hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun hayırlı iftarlar

canlarım eşim bugun bıdaha test vermıstı hormonları çok guzel çıktı sperm testınıde yenılettı celalettın hoca ve bu testımızdede 470bın ımmatur germ hucre çıktı lökasıtımız %52 çıktı bırde kızlar bu round cell nedır_? onun sayımıda yapılmıs ondada 8-10 dıor? ben sımdı nabmalıyım bılemedım sevınmelımıyım üzülmelımıyım

cnm hormonların güzel çıkmasına sevindim bence sevin sayısı ne olursa olsun kıpırdanmalar varya
rounnd cell bende bilmiyorum cnm :26::26:
bundan sonra gelsin spermciklerrrrr

Bende size katılıyorum negatifleri görmek korkunç bir yıkım oluyor. İnsan maddi manevi çok yıpranıyor. Benimde 1,5 sene boyunca eşim için yapmadığım kür kalmadı sonunda 8-10 tane doğal yoldan çıkış oldu yıkama ile daha da arttırılabildi ve 2 kez tüp bebek (1'i dondurulmuş) denedik malesef negatif şimdi 3. denemedeyim perşembe sonuç belli olacak ama deneyimlerim (adet belirtilerim var) bununda olumsuz olacağını gösteriyor. Allah herkese sperm çıkışını gösterdiği gibi sonuna kadar bebeklerimizi kucağımıza alacağımız sona kadar ulaştırsın inşallah.

Canım hastane bize biraz uzak, bide eşim oranın iğne vurmasından memnun değil,haberlerde duyunca bozulmadığını sizede sorayım dedim ama bugün celalettin hocaya mail attım oda bozar dedi,herkes farklı birşey diyor emin olamadık,oyüzden eşimde tabiki orucunu riske atmayacak neolursa olsun artık bir şekilde gidip iftardan sonra yaptıracak iğnesini.

Eskiden ramazan da ev taşıyanlara çok kızardım.Başka taşınacak gün bulamadınız mı diye.
Oysa çok kınamışım ki şu anda benim başıma geldi.
Yarın taşınıyoruz.Şu anda ev toplamaya çalışıyorum.
Eşim denizli nin babadağ ilçesinin bir köyünde imam hatip.
Bulunduğuz köy 25-30 nüfuslu bir köy.Haliyle lojman da yok.Ben 1 göz odada duruyorum.Yanımızda kayınvalimde var.
Hacı bir amca bize evini vermişti.Bundan yaklaşık 6 ay önce.allah razı olsun dedik.Şimdi gel gelelim adam bize evden çıkın ben oturcam dedi.size muhtar ev bulsun başınızın çaresine bakın dedi.o zamanlar evin kirası yok demişti şimdi kira istiyor....daha neler neler.
Neyse eşim muhtarla birlikte kaymakamlığa dilekçe verdiler.Köyde ev yok.İmamın geçici olarak ilçe merkezinde görevlendirilmesini istiyoruz demişler.Kaymakam müftü ile konuşmuşlar ve eşimi babadağ ilçesinde bir camiye geçici görevlendirme yapmışlar.Eşimde ev bulmuş ayarlamış temizletmiş ve yarın taşınıyoruz rabbimin izni ile.
170 metre kare 0 ve kaloriferli bir eve taşınacağız.8 yıllık evliliğimizde hiç kaloriferli evlerde oturmamıştım.o yüzden mutluyum.
Merkeze 45 km. şu ana kadar ben köye yani eşimin yanına hafta sonları geliyordum.Çünkü benim işim denizli de.köyde ulaşım olmadığı için tayinimi aldırmamıştım.Şimdi artık ilçeden gelip gideceğim 18 aydır eşimle ayrıydık ve eşimle beraberiz artık.Ben denizli de annemin yanında kalıyordum.Eğer ben tayinimi aldırsam sonra geri gelmek çok zor.
Ev sahibine hiç kızmıyorum.Bir lafı ile ilçede görev yapacak eşim.Daha rahat olacak.
Hayırlısı ile şu haftaları da bir atlatabilsem.
Eşim de grip olmuş yatıyor.Yanımda yeğenim var o yardım ediyor biraz.
Haaaa bide bu cumartesi eşimin kız kardeşi geliyor (evlatlık verilen kardeşi)o zamana kadar işlerimi ayarlamam lazım.
Anlayacağınız işim çoookkkkkkk...pazartesiye kadar izin aldım bende...
Dua edin bana işlerim rast gider inşallah
Yeter bu kadar çok yazdım yawwww....

tülay canım yeni evin hayırlı olsun inşallah bebeşinide kucağına alırsın yeni evinde yeni umutlarla gelsin.çok zorluklar çekmişsin her şerde bir hayır var derler birde kötü ev sahibi kiracıyı mal sahibi eder derler .iyikide bu şekilde olmuş Rabbim işlerinde kolaylıklar versin güle güle otur

ah cnm baksen nasıl kınamışsın demek
olsun bunda da var hayır bak ne güzel kaloriferli eve tasınıcan evinde mutluk huzur dolu olsun bundan sonra..
evet görümceni bende merak ediyorum inş güzel gelişmeler olur yazarsın buradan
bak yeni evin eşinle seni birleştirecek alalh ayırmasın sizi...
işlerin kolay ve rast gelsinnn...

masalah hadi hayirlisi yakinda spermlerde cikar insallah
tedaviye basladktan kac ay sonra bu sonucu aldiniz?onceden de birseyler cikiyormuydu?hormonlaer nasildi?
cok sordum kusura bakmayin..

benim esimde ineleri hastanede yaptiriyrdu hergun zor oluyor gitmesi diye kendisi yapiyor simdi
o yuzden sahurda yapiyor problem olmuyor

canım eşim istanbula gitmek istemiyor aktarcıya bi ulaşabilsem en azından o tedaviyi uygularım bizimkinin yine inadı tuttu her zamanki gibi birsey sorucam proxeed plus aç karnına mı olmalı iftarda ilacı içtiğinde hemen yemek yiyor acaba öyle faydası olur mu napıcam bilemiyom çok bunaldım arkadaslar. net olarak sorunu da bilmiyoruz acaba üretimde mi sorun var yoksa tıkanıklık mı??? Herkese hayırlı ramazanlar İnşAllah bu mübarek ayda sıkıntılarımız biterrrrr

gunaydin canim
esinin bir problemini bilseniz belki cok kolay bir cozumu vardir,hormonlarini biliyormusunuz
bence ikna etmeye calis
proxeedi bilmiyorum ama ne yazikki bizimde oyle macununu yiyor hemen yemek yiyor
yada iftara gidicemiz gunler buyuk ihtimal yatarkrn yiyecek
aktarin numarasini akasam yolliyayim istersen ,bir gorus ins sifaniz ordadir
ins bu ramazan ayi hepimiz icin hayirlara vesile olur ins dertlerimzden kurtuluruz

Son düzenleme:

inşallah canım sende bir sonraki tedavinde evladına kavuşursun.
aynen senin gibi düşünüyorum maddi ve manevi bu tedavi süerçlerinden hem harcanan para hem annelik duygularımzın yoğunlaşması
çok zoor bir durum.İnşallah arkadaşım daha iyi günler seni bekliyor anne olmak için illaki doğurmak lazım değilmiş bunu geç de olsa yeni anladım Rabbime şükürler olsun ki anlayabildim.

herkese günaydın serin bir istanbul sabahından.
kızlarr ramazan nasıl geçiyor ben ilk gün baya bir zorlandım mide ve baş ağrısı oldu.ama çok şükür ilk günü atlattık.
bugün daha iyi geçer umarım.herkese hayırlı günler

canım dediğin gibi önce ben demeliyiz aslında. Çoğu zaman başaramasak ta, buradaki herkes için yaşadığımız hayat öyle kıymetli ki, Rabbimin verdiği can emaneti öyle kıymetli ki...

günaydın hanımlar..... bugun doktor kontrolüm var... bakalım yumurtalarım ne alem de dua edin olur mu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…