Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah bu denemende bebişlerin seninle olur..emeklerinin karşılığını verir rabbim.
bizim son denemede eşim 5 kez sperm testi verdi ,havuz oluşturuldu ,5 ayrı testten toplam 7 tane sperm bulunmuş.onlarla denemiştik.ama kısmet olmadı işte.umarım perşembe güzel haberlerle gelebilirsin.allah yardımcın olsun..

zordur taşınmak allah kolaylık versin canım.biz de geçen sene ramazan ayında tayin nedeniyle bingölden sakaryaya taşınmıştık.hem oruçlu tutup hemde eşya yerleştirmek zordu.yeni eviniz sizee uğurlar getirsin inşallah.

amin canım..evlat edinme konusunda çevremdekiler ısrarcı,2 eltim'de evlat edindiler onlar bile yaşın ilerlemeden kuruma başvur diyorlar,biz çok geç kalmışız sen geç kalma deniliyor.onlar 45 yaşından sonra evlat edindiler malesef..
şu son şanslarımızı deneyelimde allah büyükk ..yaradanım her şeyin iyisini bilir.bizim için bildiği vardır elbet..

selam arkadaşlar çok kötüyüm celalettin hoca eşimden inhibin b testi istemişti yaptırdık ve sonuç 5 çıkmış çok kötüyüm bir kez daha yıkıldım eşime nasıl söylerim bilmiyorum bu kadar düşük çıkacağını tahmin etmiyoduk..

masalah hadi hayirlisi yakinda spermlerde cikar insallah
tedaviye basladktan kac ay sonra bu sonucu aldiniz?onceden de birseyler cikiyormuydu?hormonlaer nasildi?
cok sordum kusura bakmayin..

inşallah canım benim.. canım eşimin celalettın beyde tedavıye baslayalı 4,5 ay oldu bukadar zamanda aldık bu sonucumuzu önceden 0 dı hıcbısı yoktu Rabbıme şükürler olsun baya yol katlettık dıyor celalettın hoca..önceden bısı cıkmıordu dedığım gıbı ama hormonlarımız çok guzeldı hatta hoca iğne falan vermemıstı hormonların çok guzel gerek yok demıstı..ve Rabbıme şükürler olsun bu testımızde de hormonlarımız guzel gıdıyor, lökasitimiz var inşallah onu da gecırebılırız sızın sorununuz neydı canım

hayırlı olsun arkadaşımmm inş güzel haberlerini bekliyoruz...

hoşgeldin canım geçmiş olsun eşine inşallah bir an önce geçer enfeksiyon
geçince herşey daha güzel olacaktır Allahın izniyle
senin de mübarek olsun ramazanın canım
merhaba canım hoşgeldin
inşallah sen de tez zamanda evladına kavuşursun.
olumsuz düşünme canım kiminde oluyo adet olacakmış gibi his ya da belirtiler
öncekilerde olduysa eğer bu hamilelik belirtisi olur inşallah.

canım ya ne zor olur şimdi tam da ramazanda Allah kolaylıklar versin
hayırlı olsun yeni eviniz
demek kısmetse görümcen de gelecek
kolay gelsin canım.

aleyküm selam canım.canım üzülme çünkü benim eşimdede 5 çıkmıştı ama şükürler olsun sperm bulundu.demekki eşinizde fsh yüksek.fsh yüksek olunca inhibinb değeri düşük çıkıyor.bende eşimde değer çıkınca çok üzülmüştüm çok ağlamıştım eşimin ameliyat olmasına 1 ay vardı umudum tükenmişti ama şükürler olsun Rabbim yüzümü güldürdü henüz hamile değilim tüpbebek yaptırdım tutmadı ama inşallah bir dahaki tedavimde evladıma kavuşurum

arkadaşlar tüp deneyenler nerde denedi acaba bilgi verebilirlermi bana,bende bu ay denemeyi düşünüyorum.

ersel beyden gelen ilaçları ramazanda nasıl kullanıyor eşleriniz dün yazdım ama kimse cvp vermedi sertoli iftardan sonra aç olarak mı içilecek iki saat sonrada hprex diye anladım ben kullananlar yazabilirmisiniz lütfen?

Ben Alman Hastanesinde yaptırdım.

teşekkür ederim canım.bende ankara ünvde yaptırmıştım.şöyle düşünmeye başladım belki yanlıştır ama azosperm olupta tüp bebek yaptırırken gidilen hastane ve doktor daha önemli.yani spermin iyice incelenip,embriyonun iyice incelenmesi ve çok titiz bir çalışma gerektiriyor.bunun içinde araştırmaya karar verdim.

İnşallah hepimiz güzel neticeleri alırız. Güzel gelişmeler yaşamışsınız.
Bu forumdan biri hamile kaldığında o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Sanki kendim hamile kalmışım gibi duygusallaşıyorum. Tüm hamile olanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Bende Bahar'ın doğal yolla hamile kalacağına hep inandım. (Sanki kızı olacak gibi geliyor bana) Ona, tüm forumdakilere ve bebek isteyenlere bol bol dua ettim hep. Allah inşallah bu mübarek günde dualarımı kabul eder.

maşallah inanki kendi halimden çok sana üzülüyordum.şükür rabbime.öyle doğal öyle olduğun gibi davranıyorsunki seni sevmemek elde değil.allahında sevdiği kuluymuşsunki denedi denedi en sonundada bu mübarek aylarda ödülünü verdi.inşallah tamamına erersiniz.bizi unutma ama burda

Evet bende öyle düşünüyorum. Fakat şöyle bir durumda var. Laboratuvar ortamında seçilmiş en iyi embriyoyu rahime koysalar bile vücudumuz bu embriyoyu yüzlerce kez kontrol ediyormuş. Yani en ufak bir olumsuzluk olacağı zaman vücudun savunma mekanizmasına da bağlı tabi bünye onu kabul etmiyormuş. Düşün Allah bizi nasıl yaratmış.

bu seferde gözünü kapatıp beğense ya şu vücudumuz,armutun sapı üzümün çöpü diye diye ne hale geldik.yani şans işi deneme sayısı önemli diyorsunuz.

arkadaşlar tüp deneyenler nerde denedi acaba bilgi verebilirlermi bana,bende bu ay denemeyi düşünüyorum.
merhaba canım.
5.kez denemiş biriyim.3 tanesi ünvst hastanesinde(ilki adana başkent,2ve 3 ankara gata,son 2tane özel hastanede denedim(umut tüpbebek merkezi).
sana atavsiyem asla ünvst hastanelerinde deneme insanı kobay gibi kullanıyorlar,malesef eşimin 2 teseside gatada oldu.çok kötüydü.
sonuç itibariyle ilk 3 denememde hep 1 tane embriyom döllendi,onuda hemen 3. gün transfer ettiler..hiç blast evresini görememiştik..
ama son 2 denemem daha iyidi.hatta 5. denememde ilk defa 4 tane ebmriyom olmuştu.vede 1.kalitede devam edip balst tarnsferim olmuştu.bu bizim için mucize gibi birşeydi.ama kısmet olmayınca olmuyor işte..çör çöp denilen embriyo ile hamile kalan çok kişi var...

seçeceğin hastanede ımcı,embriyoskop,gebelik aşısı,blast tarnsferi yapan bir yer olmalı..biz azolular için embriyolog vede tese olacaksa teseyi yapan doktor çok daha önemli..
nerede oturuyorsun bilmiyorum ama araştırdığım kadarıylaa ;bizler için en iyi merkezler istanbulda.
biri istanbul memorial,diğeri bahçeci kliniği(umut yada fulya).
bu iki hastaneye de ücretsiz ön görüşme yapabilirsin.ama muayene olmak istersen 225 tl sanırım.sana tavsiyem ikisiylede görüşş hangisi sana mantıklı gelirse onla tedavine başlarsın..allah yardımcın olsun..

az önce eşim aradı sperm boyama testinde sonucumuz,çok nadir sperm var ve hareketsiz çıkmış bu seferde.ne yapacağız biz ya tam bir şeyler oldu derken geri sarmaya başlıyo bu lanet şey!

Super ne guzel olumlu sonuclr almak...bence sizin bu kadar surece bu sonucu aldiysaniz cok yakinda spermleide gorursunuz canim
Bizim fsh yuksekti celalettin beyde tedaviye baslayali 3.5 ay oldu bizimde,fsh dustu bayagii
Simdi bende cok merak ediyorum sonucumuzu cok korkuyorum ins bende guzel haberler veririm size burdan
Ramazandan sonra verir testi esim diye dusunuyorum

bizde 10 yumurta toplandı iki embriyo oluştu ikiside yaşımdan dolayı transfer edildi.hemde 2.gün.neden iki tane oluştu neden 2. gün transfer edildi bilmiyoruz çünkü cevap veren yoktu.sorularımızada hıhı diyip geçiştirdiler.bende özele gitmeye karar verdim ankara diyordum,dondurulmuş spermlerimiz var diye ama istanbula da gideriz derdimize çare olsa.umutu çok duydum hakkaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…