sağol canım bende iyiyim sizi görünce bi bakayım dedim
kendimi her ne kadar zorlasamda uyuyamadım kkalktım artık
Güzel bir haftasonu geçiririz inşallah.
durudenizderya Canım ben de şuan hamileyim fakat ikiz değil o anlamda dedim. Bu hafta gördük keseyi çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyarsam biraz rahatlayacağım. Rabbim dileyene bebek nasip etsin inşallah.
evet canım bır ılac kullandık ama ısmını tama bılmıyorum zaten hıcbrı ıse yaramadı bu arada kaan hoca son dört ay tribestan dıye bır ılac onerdı onu kullanmamızı soyledı bulgarıstandan geliyor 100 lıra bılmıyorum faydası oldumu ama sakın doktor önermeden kullanmyın aksı halde yan etkı de yapabılır.evet bıtkısellrı kaan hoca verdı nohut ıncır ısırgan ve kecı boynuzunu ve bol yeseıllıgı.arı polen karışımını da okulda bır ogretmen arkadaşı konuşurlarken görümcem duymuş oyle kullandık ama hocaya sorduğumuzda o da olumludur dedı dıgerlrını bız arstırdık ve kullandık bılmıyorum sıfa nerden geldı ama Allaha sukur en zor kısmını hallettık tabı kı Allahım ıkıncı zor olanı da kolay eylesın ınsallh sıze de sıfa olsun ısteyen hıc kımse bebeksız kalmasın...
canım günaydın ,sana birşey soracam şükürler olsun şimdi hamileyiz ya bizimde sizinde dondurulmuş enbiryolar var ya siz onları ne yapacaksınız neye karar verdiniz biz her dönem parasını yatırıp geliyoruz 5 yıl hakkımız var mış şimdi 4 yıl falan oldu sonra onları bize vermiyorlar ,hast.bizim adımıza Allah korusun satar falan mı aklıma herşey geliyor onları nasıl alacagız onlardan da vezgecemiyorum onlar benim umutlarımdı nasıl bir yol izleyelim bilgin var mı ,biz ne yapacağımızı bilemedik
iyi etmişsin canım bugün kalabalık burası
aman canım maşallah ya sağlıkla gelecek uğur boncuğu olacak bize inşallah
ya demin beri aslında bahara senin kontrol ne zaman diyecem ama diyemiyorum
çünkü geçen hafta 10 kere filan sordum ama hatırlayamıyorum hala
anladım canım bızde trıbılus kullanıyoruz hoca trebestanla aynı demıstı.ben polen arısutunu hocaya sormamıştım.onun için sizesordum ama hocaya tekrar soracam inş.sormadanda kullanmadım zaten.cevabın için tesk
aynen öyle tatlım geçen hafta kaç kere sordun inan ben unuttum
olsun senin kafan dolu buaralar normal yani...
salı günü gidicez teyzsi
hamile olan tüm arkadaşlara çok sevınıyorum sızlere dua edıyorum inş bizde en kısa zamnda bu güzel duyguyu en güzeliyle problemsiz yaşarızda sağılıklı hayılı bebeklerımıze kavuşuruz.banada cok dua edın inş.Rabbim çocuk isteyen harkese en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.AMİN.
hamile olan tüm arkadaşlara çok sevınıyorum sızlere dua edıyorum inş bizde en kısa zamnda bu güzel duyguyu en güzeliyle problemsiz yaşarızda sağılıklı hayılı bebeklerımıze kavuşuruz.banada cok dua edın inş.Rabbim çocuk isteyen harkese en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.AMİN.
aynen öyle tatlım geçen hafta kaç kere sordun inan ben unuttum
olsun senin kafan dolu buaralar normal yani...
salı günü gidicez teyzsi
haklısın canım
ama sen bilmiyorsun galiba bende hafıza hastalığı var canım
geçen yıl çok ağır ilaçlar kullandım
ama bu yıl biraz iyiyim
geçen ramazanda 30 gün yatmıştım baş ağrılarımı geçirememişti doktor
yoksa hiç unuturmıyum kuzularımın kontrollerini annesi
arkadaşlar ben kendımı tanıtayım.dun üye oldum fakat epeydir takıp edıyordum biz çok şükür azospermli değiliz fakat eşimde sperm azlığı hızı morfolojı bozukluğu var.sizin kadar olmasada işimiz oldukça zor.ALLAH HERKESE YARDIM ETSIN.BURDAN BİR ARKADASA SORU SORMAM GEREKTIGI İÇİN BU TOPİĞE GELDİM.AMA HAMILE ARKADASLARI GÖRÜNCE İÇİM SEVINÇLEDOLDU ÇOK MUTLU OLDUM.UMARIM SİZLERİ ÜZMEMİŞİMDİR.SİZDEN TEK İSTEĞİM DUALARINIZDA BANADA YER VERMENIZ İNŞ.
yok canım bilmiyordum rahatsızlığını geçmiş olsun :26:
daha da iyi olursun inş...
canım ben kafam doluysa unuturum herşeyi onun için senin unutmanıda buna yormuştum...
ev taşıdın kardeşinin rahatsızlığı falan kafan dolu diye düşündüm...
canım dualarımız seninle inş bidaha yaşamazsın aynı sıkıntıları
canım rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder inş
ben hamileliğimi öğreneli bugün 16 gün oldu çok yeniyim yani...
inan bizlerde ne zorluklardan geçtik...
ama herşeyin bi zamanı var o zaman gelince hiçbişey engel olamıyor rabbim nasip ediyor mucizelerimizi...
kaç arkadaşımızın eşinde sperm bulunma ihtimali çok az dediler ama bulundu
inş sizler içinde herşey çok daha iyi olur bundan sonra...
dualarımız sizinle canım
Rabbim bu uğurda emek veren isteyen herkesin yardımcısı olsun yüzünü güldürsün inşaALLAH:26:
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. her zaman dualarımdasınızzzzzzzz
sizlerde inş yaşayacaksınızzzzz cnmm bu güzellikleriiiii
canım azosperm değilmişsiniz bak burdaki arkadaşlar 1 sperm için ne mücadeleler veriyorlar...
onun için sizin durumunuz daha iyi üzme kendini...
hayırlısıyla sperm sayınız yükselir içlerinde morfolojisi iyi olan spermler bulunur
allah sana da nasip etsin en kısa zamanda hamile olmayı
amin canım çok teşekkür ederim
artık mazeretim olduğuna göre kuzunun kontrol gününü istediğim kadar sorabilirim
bana şimddilik müsade kızlar teşekkürler sohbet için
ben sıvasta çocuk gelişimi öğretmenliği yapıyorum.bu mesleğe ortaokuldayken lıseye geçiş sırasında sırf çocukları çok sevdiğim için seçtim.1 yıl öncesi kadar hıcbırseyden haberım yoktu.derslede anlatıyorduk doğumu,döllenmeyi kısırlık sebeplerını.fakat başıma geleceğini düşünmedm sanırım yada çok derınden hısstmedım .atesın düştüğü yerle yakınındakılerın hıssttıklerı aynı olmuyor.bızde eşimin durumunu anlayınca soka gırdık.dünyamız değişti.ne yapacağımızı anlayamadık.bunları sızde yaşadınız.derslerın konuları her daım çocuk uzerıne.cock nasıl dünyaya gelır,nasıl gelısır,nelere dıkkat etmlıyız,çocugun gıyımı bakımı vs.vs.gözlerım dou dolu boğazım düğümlenerek ders anlattım.dısarı çıkıp ağlayıp ağlayıp tekrar devam ettım.6 ay boyunca okuldan sonra evden dışarı çıkmadım..cok zor atlattım hala zaman zamn ıcım daralır fakat sonra toparlanıp içime umut dolduruyorum.aşırı duygusal yapıya sahıp oluca atlatman çok zor oldu.suan çok sukur daha ıyıyım.İnşRabbim dahada iyi edecek inanıyorum hepizizi .RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.sizler benim umut,mutluluk,huzur kaynağımsınız inannın arkadaşlar.mesajlarınız içinde dualarınız içinde çok teş ederım.Allah a emanet olun,ismim Fatma duada hatrlarsınız beklı:)
İNŞ AMİN Allah razı olsun.dularınız olduğu sürece dularım olduğu sürece daha iyi hissedecem ALLAH IN izniyle.birde burdaki arkadaşarımsakın yanlış anlamasın benı.kesınlıkle kımseyı üzmek istemem.hanı biz azolü değiliz ya burdakı kimseye saygısızlık yapmak onları ıncıtmek istemem.sunuda dıyebılırsınız senın burda işin ne diye.bundan dolayı rahatszlık verıyorsam hemen çıkar bır dahada gelmem hıç sorun değil.bu konu çok hassas onun için asla kırılmam.lutfen bu konuda beni yanlış anlamasın hıçkımse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?