Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Bu kadar zorluk çekince insan bin kat daha hassaslaşıyor.
İnşallah bu topikte hamile olmayan kalmaz. Hep dua ediyorum canım. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

merhaba arkadaşlar eşim 4 gün önce test yaptırdı. sonucunda ölü yada canlı sperm hücresi yok yazıyordu nedir ne değildir derken azosperm olduğunu anladım okuduklarımdan salı günü emre beyden randevu aldık gidicez. duyduğum günden beri okadar kötüyüm ki size anlatamam. şansımız nedir zorlu bir süreç mi bu ne kadar sürüyor tedavisi yardımcı olun lütfen

sağol canım.. yok kimseye kızmıyorum.... Allahtan gelen bir dert bide şu düşüncesiz insanlar olmasa imtihanımla daha kolay yaşarım... sadece çok eksik hissediyorsun kendimi sanki yarımım 5 sene oldu bizim ..... benimle aynı dönemde evlenenler şimdi çocuklarını okula göndermeye başlıyor... yeni bi ev aldık gelen misafirlerin dediği şey ne yapacan büyük evi sizde çoluk çocuk yok.... misafir gelmeye bile ayakları geri geri gidiyor arkadaş çevremizim bizde çocuk yok diye sıkılıyormuş yavruları.... arkamdan yapılan dedikodulardan bahsetmiyorum bile.... bide beni en çok yaralayan kayınpederim.... adam tam bir çocuk delisi... eltimin çocukları var ve dünyası sadece onlardan ibaret..... her sözü her kelimesi canımı acıtıyor.... benim ailem de damatlarını o kadar seviyor ki eşim daha sülalemden dahi bir kere incinmemiştir... ve yakın arkadaşların hep çocukları oldu bu yıl.. ve ben daha kokularını içime çekemedim hep derler ya mis kokuyor diye nasıldır bilmem sanki koklarsam o kokudan vazgeçemeyecekmişim gibi geliyor sanki bu imtahanı kaldıramayacakmışım gibi geliyor.... teyzesi biliyor musun kızımın ilk elbisesini almıştım o iğnelerin acısına dayanmak için her gün o elbiseye bakar sonra eşime hadi iğneyi yap acımayacak derdim... ameliyattan sonra bir kez bile bakamadım elbiseye.... hani şöyle bir ağlasam bi içimi boşaltsam biraz rahatlarım ama ağlayamıyorum... bir kaç damla göz yaşı anca akıyor.... ama yüzüm hiç gülmüyor ki ben çok güleç yüzlü bir insandım... azo hayatımızdan çaldığı gibi yüzümdeki gülümsemeyi de çaldı....
bugün fazla duygusallaştım galiba..... üniversite okuyorum şu okul bi açılsın biraz daha toparlarım galiba.....

kızlar hiç micro tese ameliyatını youtube den izleyeniniz oldumu????? şimdi izledikte dışta küçük bir dikiş gibi görünüyordu amaaaaaaa eşim ameliyattan önce izleseydi herhalde ameliyata girmezdi...

canım benim çok duygulandım yine ,yazdıklarına çok yakın şeyler yaşadım benim evim uğursuz diye komşular anlaşmış bana gelmiyorlardı ,eltilerim iş arkadaşlarım beni çıldırtıyordu şimdide herkes aaaa tüp bebek miye başladı .yani ağzı olan konuşuyor terbiyesiz insanlar çok ...ne güzel ev almışsınız ünivde okuyormuşsun .şimdilik düşünmüyoruz de millete,okuyorum okulum hele bi bitsin de de , aslında o tip insanlar birazda kıskançlıktan yapıyorlar benden küçük yiyenlerimin çoçukları olduki ben yiyenlerimi kendi ellerimle büyütmüştüm ...lütfen böyle şeylere üzülme o insanlara inat hep gül onlar seni mutsuz ederek amacına ulaşmasın benim evimede eşimin en samimi arkadaşları çoçuklarını getirmiyordu çoçukları sıkılıyormuş bizde çoçuk yokmuş ta aslında hep aynı şeyler bu tip şeyleri buradaki tüm üyeler yaşıyor canım ,inş aldığın o elbiseyi bebeğinin giymesi nasip olur geçliğini harap etme giden zaman ömürden herkesi Allaha havale et,öyle insanlar cehenmende yanacakları odunları dünyadan götürürmüş ben hiç birine hakkımı helal etmiyorum. eşine çok destek ol kendini yıpratma güçlü ol ve bu yolda güçlü olabilmek için çok dua et Allahın izniyle aşılmayacak bir sorun değil yeterki moralinizi bozmayın çünkü moral çok önemli birde ben iki üç tane psikologa gitmiştim ,faydasını gördüm ama ilaç falan verirse alma çünkü alışkanlık yapıyormuş ama onlarla konuşmak insanı çok rahatlatıyor ...bu mücadele gerektiren bir hastalık fakat mücadelemizi verip yeneceğiz diyerek düşün ve kabullen ve eşinle mutlu mesut milleti çatlak yeni evinde kocaman bir aile olursunuz inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canim ben de bugun zaten duygusal takiliyodum ....ne yazikki bu azo hepimizin hayatindan cok seyler caldi...hic gecmeyen birakmayan bir huzunu birakti gitti...ben her an aglamamk icin kendimi zor tuttum bu gun
3. Ay once 4tane arkadasim evlendi 3 u hamileymis hatta birisi ikiz,ve ilk evlendikleri ay hamilekalmislar....
Benimle evlenenlerin zaten cocuklari kocaman oldu ...
Rabbim bizide kurtarsin bu dertten

amin canım Rabbim kullarının halini görüyor yanıyor yüreklerimiz rahmetini üzeremizden eksik etmesin

İlgine desteğine sonsuz teşekkürler.Şükür ki henüz itirazımızın sonucunu beklediğimizden kızımızı bizden alamadılar çünkü süreç bitmedi.Onlar haksız yere sanki bir mal alacakları varmış gibi icra kararı çıkartmışlardı ancak itirazımız kabul edildi ve bunu gerçekleştiremediler.Çocuk teslimininde yolu yöntemi vardır herhalde, karşılıklı avukatlar görüşür gün saat yer belirlenir ve yapılmak zorundaysa yavrumuzun en az etkileneceği şekilde yapılır bu.Ancak tabii böyle ince bir düşünce beklemiyorum karşı taraftan. Neyse umarım bu durumu ve bu travmayı ne kızımız ne de biz yaşamayız.Hepinizede çok teşekkür ediyorum.İmza kampanyamızdaki yükseliş benim için bir teselli.Sevdiklerinizle ve sağlıcakla kalın.

canım o sonucu ben defalarca gördüm...her gördüğümde günlerce ağladım..canım çok iyi yapmışsın emre beyden randevu almakal işlk önce azo sebebiniz öğrenilecek..bizim azo sebebi 47 xxy klinefelter sendromuydu..yani genetik bir sorundu.eşim tese oldu şuan hamileyim..dilerim rabbim herkesi evlat sahibi yapar..sana üzülme diyemem sadece rabbim kolaylık ve insanlara karşı en önemlisi en yakınlarının laflarına karşı sabır versinn

canım ben 6.yılımda tüp bebekle kavuştum şuan hamileyim..ama o 6 yıl bana asır geldi..en yakınlarımdan daha çok kırıldım...en başta eltim kaynanam kayınpeder..hiç birine asla ama asla hakkımı helal etmem..eltim yok ben insandan insan yaptım demeler hamile kalıp bana bakıp gülüp göbeğini sevmeler..kayınpeder yaram olduğu halde yanımda kendinden geçercesine torun sevmeler kaynanam bana üzülme allah sanada evlat versin diyen insanlara hiç te bunlar bize yetiyor deyip eltimin çocuklarını sevmeler..onlara o torunlar yetermiş..sölencek lafmı..ben gecerken bu gelinde kısır lafları..eltimin her ortamda hamileliğini doğumunu anlatması..ya canım o kadar çok şey varki inan sayfalar sadece benim yazdıklarımla dolar..seni ve diğer arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum..ve hiç üzülme gibi gereksiz laflar etmeyeceğim çünkü insan üzülüyor dilerim rabbim tez zamanda mucizevi şekilde bana verdiği gi,bi sanada meleğini verir.azoyu ben rabbim sayesinde yendim dilerim herkes yener ve azo sadece grip gibi basit bir rahatsızlık olur canım..

rica ederim elimden geleni yapmak zorunda hissettim yazılarınızı okuyunca...
gerçekten çok etkilendim yaşadıklarınızdan...
sanırım ben orayı atlamışım yada gözümden kaçmış kızınızın sizinle olduğuna çok mutlu oldum...
umarım mücadeleniz sonuç verir ve tüm bu sıkıntılar korkular ardınızda kalır...
herşey gönlünüzce olsun dualarım sizinle...

inş güzel haberler verebilirim sizlere canım
aminn sağlıcakla bebeklerimize kavuşmak nasip olur inş
rabbim buradaki tüm arkadaşlarımıza evlatlarına kavuşmayı nasip etsin her daim dualarımdalar

merhaba canım keşke azo yüzünden biraraya gelmeseydik ama en azından birarada daha güçlü daha umutluyuz...
canım öncelikle geçmiş olsun ama hemen telaşlanmayın...
3 spermiogram sonucunda sonuç 0 olursa o zaman azosperm teşhisi konuluyor...
siz daha sadece 1 kere test yaptırmışsınız...
inş umut tüp bebek merkezinde yapılan test sonucunda görürsünüz spermleri
şuan yaşadığınız şoku hepimiz yaşadık zamanında...
ama azospermin biçok sebebi var ve bazılarında sonuca ulaşmak çok kolay mesela tıkanıklık gibi...
emre bey alanında başarılı bi dr size tavrı biraz sert gelebilir ama genellikle düşündüğünü söyler...
öncelikle amacınız azosperm sebebinizin ne olduğunu öğrenmek olsun...
emre hoca bu sebeple sizden genetik testler falan isteyecektir zaten...
ama onun dışında emre hoca hormonlarla ilgili bi problem olmadığı sürece ilaç tedavisi uygulamaz...
m.tesede çok başarılı bi drdur eğer m.tese olunacaksa mutlaka emre hocaya gidilmesi gerektiği düşüncesindeyim...
ancak siz daha yeni öğrendiğiniz için önceliğiniz tedavi olmak olsun...
böylelikle doğal yoldan çıkış sağlayan arkadaşlarımız oldu...
siz hayırlısıyla salı günü gidin emre hocaya sonrsında yine görüşürüz...
inş hakkınızda hayırlısı olur...

[h=5]hayırlı ramazanlar arkadaşlar ♥
bu mübarek günlerde RABBİM dualarımızı dileklerimizi kabul etsin İNŞALLAH
benim yarın sınavım var bu senenin son ve en önemli sınavı
bugün dinleniyorum çalışmayı bıraktım avare gibi evde dolaşıyorum yarın ne olacak nekadar doğru yapacağım ? kafamda bir sürü soru
şuanda hiçbişey hatırlamıyorum bildiklerimi de unuttum sankii
:18: lütfen benim için dua edin sınavım iyi geçsin
dualarınıza çok ihtiyacım var
RABBİM kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın feraha çıkarsın İNŞALLAH[/h]

Sanada canım hayırlı ramazanlarrrr..
canım benim yarınki sınavınnn inşallah çok iyi geçer herşey istediğin gibi olur bundan sonra..
Allah yardımcın olsun tatlımm.:26:

hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin
inş hayırlısıyla yarın ki sınavın çok çok güzel geçer
insan çalışır çalışır sonra hiç bişey hatırlamadığını düşünür...
ama sınava girince herşeyi hatırlar yarın sende öyle olursun tatlım
allah gönlüne göre versin herşeyi

Sanada canım hayırlı ramazanlarrrr..
canım benim yarınki sınavınnn inşallah çok iyi geçer herşey istediğin gibi olur bundan sonra..
Allah yardımcın olsun tatlımm.:26:

flzmmmmm İNŞALlAH hayırlısıyla atlatırım çok çalıştım emek verdim RABBİM emeklerimi boşa götürmesin
canım bebişin keyfi yerindeymiş kocaman olmuşuz çok sevindimm RABBİM sağlıcakla kucağına aldığın günü de göstersin İNŞALLAH

İnşallah bitanemmmmmm..o kadar çalıştın emek verdin.
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.
Evt teyzesi büyüyoruzzz ..çok şükür.inşallah rabbim o günleride gösterir.
Rabbim sizlerinde hayırlısıyla bu mutluluğu yaşamanızı nasip etsin.:26::26:
bizim kuzular gelene kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…