- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
bana şimddilik müsade kızlar teşekkürler sohbet için
ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim inan haberim yoktu maşallah hayırlı olsun tebrik ederim gözün aydın olsun şükürler olsun Rabbime bir kişi daha kurtuldu çok mutlu oldum sabah sabah yaaaaaa, kazasız kavuş canım tek ikiz erkek kız önemli değil Allah hayırlısı ile evlat özlemimizi dindirsin .keseyide görmüşsün oh oh inş kalp atışlarınıda hayırlısı ile duyarsın maşallah maşallahbiz burda hamileyiz yazarken içimiz hep buruk istiyorum ki buradaki diğer kardeşlerimde bu mutluluğu yaşasın bak şimdi sen yazdın ya beni Allah şahit çok mutlu ettin ,tedavidemiydiniz seninde normal mi geldi minikin
canım gözün aydınnn görmüşsünüz keseyi
darısı pt pıtları duymaya
sağol canım.. yok kimseye kızmıyorum.... Allahtan gelen bir dert bide şu düşüncesiz insanlar olmasa imtihanımla daha kolay yaşarım... sadece çok eksik hissediyorsun kendimi sanki yarımım 5 sene oldu bizim ..... benimle aynı dönemde evlenenler şimdi çocuklarını okula göndermeye başlıyor... yeni bi ev aldık gelen misafirlerin dediği şey ne yapacan büyük evi sizde çoluk çocuk yok.... misafir gelmeye bile ayakları geri geri gidiyor arkadaş çevremizim bizde çocuk yok diye sıkılıyormuş yavruları.... arkamdan yapılan dedikodulardan bahsetmiyorum bile.... bide beni en çok yaralayan kayınpederim.... adam tam bir çocuk delisi... eltimin çocukları var ve dünyası sadece onlardan ibaret..... her sözü her kelimesi canımı acıtıyor.... benim ailem de damatlarını o kadar seviyor ki eşim daha sülalemden dahi bir kere incinmemiştir... ve yakın arkadaşların hep çocukları oldu bu yıl.. ve ben daha kokularını içime çekemedim hep derler ya mis kokuyor diye nasıldır bilmem sanki koklarsam o kokudan vazgeçemeyecekmişim gibi geliyor sanki bu imtahanı kaldıramayacakmışım gibi geliyor.... teyzesi biliyor musun kızımın ilk elbisesini almıştım o iğnelerin acısına dayanmak için her gün o elbiseye bakar sonra eşime hadi iğneyi yap acımayacak derdim... ameliyattan sonra bir kez bile bakamadım elbiseye.... hani şöyle bir ağlasam bi içimi boşaltsam biraz rahatlarım ama ağlayamıyorum... bir kaç damla göz yaşı anca akıyor.... ama yüzüm hiç gülmüyor ki ben çok güleç yüzlü bir insandım... azo hayatımızdan çaldığı gibi yüzümdeki gülümsemeyi de çaldı....
bugün fazla duygusallaştım galiba..... üniversite okuyorum şu okul bi açılsın biraz daha toparlarım galiba.....
Canim ben de bugun zaten duygusal takiliyodum ....ne yazikki bu azo hepimizin hayatindan cok seyler caldi...hic gecmeyen birakmayan bir huzunu birakti gitti...ben her an aglamamk icin kendimi zor tuttum bu gunsağol canım.. yok kimseye kızmıyorum.... Allahtan gelen bir dert bide şu düşüncesiz insanlar olmasa imtihanımla daha kolay yaşarım... sadece çok eksik hissediyorsun kendimi sanki yarımım 5 sene oldu bizim ..... benimle aynı dönemde evlenenler şimdi çocuklarını okula göndermeye başlıyor... yeni bi ev aldık gelen misafirlerin dediği şey ne yapacan büyük evi sizde çoluk çocuk yok.... misafir gelmeye bile ayakları geri geri gidiyor arkadaş çevremizim bizde çocuk yok diye sıkılıyormuş yavruları.... arkamdan yapılan dedikodulardan bahsetmiyorum bile.... bide beni en çok yaralayan kayınpederim.... adam tam bir çocuk delisi... eltimin çocukları var ve dünyası sadece onlardan ibaret..... her sözü her kelimesi canımı acıtıyor.... benim ailem de damatlarını o kadar seviyor ki eşim daha sülalemden dahi bir kere incinmemiştir... ve yakın arkadaşların hep çocukları oldu bu yıl.. ve ben daha kokularını içime çekemedim hep derler ya mis kokuyor diye nasıldır bilmem sanki koklarsam o kokudan vazgeçemeyecekmişim gibi geliyor sanki bu imtahanı kaldıramayacakmışım gibi geliyor.... teyzesi biliyor musun kızımın ilk elbisesini almıştım o iğnelerin acısına dayanmak için her gün o elbiseye bakar sonra eşime hadi iğneyi yap acımayacak derdim... ameliyattan sonra bir kez bile bakamadım elbiseye.... hani şöyle bir ağlasam bi içimi boşaltsam biraz rahatlarım ama ağlayamıyorum... bir kaç damla göz yaşı anca akıyor.... ama yüzüm hiç gülmüyor ki ben çok güleç yüzlü bir insandım... azo hayatımızdan çaldığı gibi yüzümdeki gülümsemeyi de çaldı....
bugün fazla duygusallaştım galiba..... üniversite okuyorum şu okul bi açılsın biraz daha toparlarım galiba.....
Canim ben de bugun zaten duygusal takiliyodum ....ne yazikki bu azo hepimizin hayatindan cok seyler caldi...hic gecmeyen birakmayan bir huzunu birakti gitti...ben her an aglamamk icin kendimi zor tuttum bu gun
3. Ay once 4tane arkadasim evlendi 3 u hamileymis hatta birisi ikiz,ve ilk evlendikleri ay hamilekalmislar....
Benimle evlenenlerin zaten cocuklari kocaman oldu ...
Rabbim bizide kurtarsin bu dertten
arkadaşlar esma16 arkadaşımız sayesinde haberdar oldum bende bu durumdan...
dicer isimli arkadaş ve eşi 20 günlük bi kız bebek evlat edinmişler...
evlilik dışı dünyaya gelen bu bebeği biyolojik annesi hiç istememiş ve doğar doğmaz terketmiş...
1 sene sonra bebeğin biyolojik babasıyla evlenmiş ve mahkemeye başvurmuşlar çocuğu geri alabilmek için...
kurum çocukların terk edilmemesi için ailelere bazı imkanlar sunuyorlar...
ama aileler zamanında gözlerini kırpmadan terk ettikleri bebekleri keyifleri tutunca evlat edinen aileden almak istiyorlar...
oysa bebekleri evlatlık verilmemek şartıylada kuruma bırakabiliyorlar...
ama zamanında bebeklerini düşünmeyen aileler birden değişiyor...
bu aile 3 sene çocuğa gözü gibi bakmış şimdi çocukları ellerinden alınmış...
sadece doğurmak mıdır annelik bu tartışılır benim için daha önemli olan verilen emektir...
yukarıda aile evladına kavuşmak için imza kampanyaları başlatmışlar linkleri var...
orada herşey daha ayrıntılı yazıyor yorumlarda annenin yazdıklarıda var ben okuyunca çok etkilendim
sizlerde okursanız eğer kampanyaya destek olmak isterseniz imzanızı atın...
dilerseniz soy isminiz de gizleniyor zaten...
ben iki kampanyayada imzamı attım...
nolur tartışma ortamı yaratılmasın...
aileye hak veren kampanyaya destek olmak isteyen arkadaşlar olursa destek olurlar okadar...
esma16, herdemk arkadaşlarımızda kavuştular bebişlerine...
onlara nasıl bağlandıklarını biliyoruz ne aşamalardan geçip kavuştular o bebeklere...
zaman, cansunida ise beklemedeler...
allah herkesin gönlüne göre versin inş...
ben yakın arkadaşlarımızdan da bu durum nedeniyle haberdar olduğum için duyarsız kalamadım sizinlede paylaşmak istedim...
merhaba arkadaşlar eşim 4 gün önce test yaptırdı. sonucunda ölü yada canlı sperm hücresi yok yazıyordu nedir ne değildir derken azosperm olduğunu anladım okuduklarımdan salı günü emre beyden randevu aldık gidicez. duyduğum günden beri okadar kötüyüm ki size anlatamam. şansımız nedir zorlu bir süreç mi bu ne kadar sürüyor tedavisi yardımcı olun lütfen
sağol canım.. yok kimseye kızmıyorum.... Allahtan gelen bir dert bide şu düşüncesiz insanlar olmasa imtihanımla daha kolay yaşarım... sadece çok eksik hissediyorsun kendimi sanki yarımım 5 sene oldu bizim ..... benimle aynı dönemde evlenenler şimdi çocuklarını okula göndermeye başlıyor... yeni bi ev aldık gelen misafirlerin dediği şey ne yapacan büyük evi sizde çoluk çocuk yok.... misafir gelmeye bile ayakları geri geri gidiyor arkadaş çevremizim bizde çocuk yok diye sıkılıyormuş yavruları.... arkamdan yapılan dedikodulardan bahsetmiyorum bile.... bide beni en çok yaralayan kayınpederim.... adam tam bir çocuk delisi... eltimin çocukları var ve dünyası sadece onlardan ibaret..... her sözü her kelimesi canımı acıtıyor.... benim ailem de damatlarını o kadar seviyor ki eşim daha sülalemden dahi bir kere incinmemiştir... ve yakın arkadaşların hep çocukları oldu bu yıl.. ve ben daha kokularını içime çekemedim hep derler ya mis kokuyor diye nasıldır bilmem sanki koklarsam o kokudan vazgeçemeyecekmişim gibi geliyor sanki bu imtahanı kaldıramayacakmışım gibi geliyor.... teyzesi biliyor musun kızımın ilk elbisesini almıştım o iğnelerin acısına dayanmak için her gün o elbiseye bakar sonra eşime hadi iğneyi yap acımayacak derdim... ameliyattan sonra bir kez bile bakamadım elbiseye.... hani şöyle bir ağlasam bi içimi boşaltsam biraz rahatlarım ama ağlayamıyorum... bir kaç damla göz yaşı anca akıyor.... ama yüzüm hiç gülmüyor ki ben çok güleç yüzlü bir insandım... azo hayatımızdan çaldığı gibi yüzümdeki gülümsemeyi de çaldı....
İlgine desteğine sonsuz teşekkürler.Şükür ki henüz itirazımızın sonucunu beklediğimizden kızımızı bizden alamadılar çünkü süreç bitmedi.Onlar haksız yere sanki bir mal alacakları varmış gibi icra kararı çıkartmışlardı ancak itirazımız kabul edildi ve bunu gerçekleştiremediler.Çocuk teslimininde yolu yöntemi vardır herhalde, karşılıklı avukatlar görüşür gün saat yer belirlenir ve yapılmak zorundaysa yavrumuzun en az etkileneceği şekilde yapılır bu.Ancak tabii böyle ince bir düşünce beklemiyorum karşı taraftan. Neyse umarım bu durumu ve bu travmayı ne kızımız ne de biz yaşamayız.Hepinizede çok teşekkür ediyorum.İmza kampanyamızdaki yükseliş benim için bir teselli.Sevdiklerinizle ve sağlıcakla kalın.
Sağol Canım. Evet keseyi gördük bakalım darısı kalp atışlarına inşallah. Senin de salı günüymüş kontrolün. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.
merhaba arkadaşlar eşim 4 gün önce test yaptırdı. sonucunda ölü yada canlı sperm hücresi yok yazıyordu nedir ne değildir derken azosperm olduğunu anladım okuduklarımdan salı günü emre beyden randevu aldık gidicez. duyduğum günden beri okadar kötüyüm ki size anlatamam. şansımız nedir zorlu bir süreç mi bu ne kadar sürüyor tedavisi yardımcı olun lütfen
[h=5]hayırlı ramazanlar arkadaşlar ♥
bu mübarek günlerde RABBİM dualarımızı dileklerimizi kabul etsin İNŞALLAH
benim yarın sınavım var bu senenin son ve en önemli sınavı
bugün dinleniyorum çalışmayı bıraktım avare gibi evde dolaşıyorum yarın ne olacak nekadar doğru yapacağım ? kafamda bir sürü soru
şuanda hiçbişey hatırlamıyorum bildiklerimi de unuttum sankii
:18: lütfen benim için dua edin sınavım iyi geçsin
dualarınıza çok ihtiyacım var
RABBİM kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın feraha çıkarsın İNŞALLAH[/h]
[h=5]hayırlı ramazanlar arkadaşlar ♥
bu mübarek günlerde RABBİM dualarımızı dileklerimizi kabul etsin İNŞALLAH
benim yarın sınavım var bu senenin son ve en önemli sınavı
bugün dinleniyorum çalışmayı bıraktım avare gibi evde dolaşıyorum yarın ne olacak nekadar doğru yapacağım ? kafamda bir sürü soru
şuanda hiçbişey hatırlamıyorum bildiklerimi de unuttum sankii
:18: lütfen benim için dua edin sınavım iyi geçsin
dualarınıza çok ihtiyacım var
RABBİM kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın feraha çıkarsın İNŞALLAH[/h]
Sanada canım hayırlı ramazanlarrrr..
canım benim yarınki sınavınnn inşallah çok iyi geçer herşey istediğin gibi olur bundan sonra..
Allah yardımcın olsun tatlımm.:26:
flzmmmmm İNŞALlAH hayırlısıyla atlatırım çok çalıştım emek verdim RABBİM emeklerimi boşa götürmesin
canım bebişin keyfi yerindeymiş kocaman olmuşuz çok sevindimm RABBİM sağlıcakla kucağına aldığın günü de göstersin İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?