Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baharımm hoşbuldukk İNŞALLAH imtihanı başarıyla atlatırım
şuan hiç bişey hatırlamıyorum :18:
İNŞALLAH herşey gönlümce olur canımm
oooo ben iki güzel hamişin duasını aldım minik yiğenlerimde dua ediyor bana
yarın sınav benden korksun hiç korkarmıyım sınavdan :129:

aminnnnnnn canımm senin bebeğin eli kolu belli demii şimdi senin takvimine baktımda attık herşeyi belli
karnında büyüyor çok değişik bişey sen ne hissediyorsundur kim bilir
RABBİM bizede yaşatır İNŞALLAH çokk istiyorumm sizin kuzulara arkadaş gelsinn yanlız kalmasınlar

hayırlı ramazanlar canım Allah cc zihin acıklığı versin güzel sonuçlar alırsın inşAllah.
Arkadaşlar kuranı kerimi hatim için cüz paylaşımı yapalım mı hep beraber okuruz. esma daha önce senle bu konuyu konuşmuştuk. Allah cc yaptığımız ibadetleri ve dualarımızı kabul eylesin inşAllah

Son düzenleme:

Belli teyzesii eli kolu minicik ama nasıl hareket ediyoo maaşallah..
onun büyüdüğünü gördükçe hareketlerini gördükçe daha mutlu oluyo insan..
bazen ufak pıtırtılar hissediyorum.çokk değişik gerçektennnn çok güzel.
Rabbim inşallah bize bağışlar kucağıma aldığım günleride görürüm.sağlıklı bi şekilde.:26:
dilerim isteyen herkes hepinizz canım arkadaşlarım bu mutluluğu yaşarsınız.
nasıl siz bizim mutluluğumuzla mutlu oldunuz bizde sizin güzel haberlerinizle mutlu olacağız inş.
sende burdaki arkadaşlarımda çok iyi tatlı anneler olursunuz..

aminn İNŞALLAH canımmm
canımm hatırladım yapalım tabii
ben paylaşıyım istersen ?

oyyyy kuzum büyümüş bide hareketmi ediyor ultrsyonda herşey görülüyor demii
pıt pıtlar tekmeleridir şimdiden tekmeye başladı demek senin çekeceğin var 9 ay ttekmeliyecek seni yaramaz
aminnn İNŞALLAH sağlıkla kucağına alırsın canımmm
İNŞALlAH bizde tadarız bu duygularıı bebişlerimizi karnımızda büyütürüz sonrada sağlıkla dünyaya getiririz

ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN

DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR

canım o kadar içten anlattın ki bende eve kuş alsam mı diye düşündüm zaten bugünlerde sıkıntılarımla başbaşayım. eşim detaylı tahlil için iyi bir doktora gidelim neyden sonuç kötü tıkanıklık mı yoksa üretmde mi sorun var diye ama malesef inadı tuttu her zamanki gibi. karıkoca ilişkimiz bile kalmadı o da yaklaşmıyo zaten bende doktordan kaçtığı için kızgınım. bazen çok sinirlenyom ayrılayım da kurtulayım diyom ama öfke ile hareket edip sonrada pişman olmak istemiyom napıcağımı şaşırdım. varikosel ameliyatından sonra sonuç değişmedi doktor zaman kaybetmeyin tüp bebek deneyin dedi. bizimki bencil kendi kararlarıyla hareket ediyo sinir oluyom bu nasıl bir insafsızlık ya ne söylediysem tınlamıyo yeminli gibi davranıyo boşver boşuna uğrasma olmaz kabullen artık diyo çok erken pes ediyo ya hayır kabullenemem ben Allahım cc yardım et bize bizim gibi bütün arkadaslara

Allah koruusun hemen ayrılığı falan düşünme.dua et bol bol eşinin bu ruh halinin değişip çabalaması için Rabbime dua et inş herşey yoluna girer.Allah a emanet ol.

bende 1 cüz alayım inş.sıradakide olabilir.2 tane hatim yapıcaz inş.okursam tekrar alırım.nasıl yazacağımı blmediğim için buraya yazdım.topikte yenıyım kusura bakma.listeyı tekrar düzenlemek zorunda kalacaksın sanırım

herkese hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar Allahın rahmeti ,bereketi,ihsanı ,ikramı ve şifası hepimizin üzerinize olsun .Allah gönül güzelliğinize göre ayaklarınıza kadar nasip kısmet mutluluklar getirsin ...gönlünüzü ferah tutun herşeyi Rabbime havale edin Allaha emanet olun

Canim bende 1 cuz alayim 12. Cuzu alayimmi yoksa senmi soyleyeceksin

Çooook sevindim senin adına canım inşallah allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder. Kimseye söylemedim bu durumu söylemicemde böylesi daha iyi. Burda en iyi biz anlarız birbirimizi. Sen hangi doktora gitmiştin ve tedaviden ne kadar süre sonra hamile kaldın? Allahım ben çok korkuyorum yaa düşüncesi bile çıldırtıcak gibi oluyo ruh gibi geziyorum ortalarda işimede veremiyorum kendimi şu salı bir gelseydii

Son düzenleme:

arkadasım ben de alabilirim. Hangi cüz okuyacağımı bildirirsen sevinirim .Allahım Şu ramazan günlerinde duası kabul edilenlerden eylesin inş. aeo

Nasilsiniz kizlar insallah guzel bir Haftasonu olur biZ kocisle oturuyoruz burda hava cooook sicak kendinize iyi bakin allaha emanet olunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…