hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin
inş hayırlısıyla yarın ki sınavın çok çok güzel geçer
insan çalışır çalışır sonra hiç bişey hatırlamadığını düşünür...
ama sınava girince herşeyi hatırlar yarın sende öyle olursun tatlım
allah gönlüne göre versin herşeyi
aminnnnnnn canımm senin bebeğin eli kolu belli demii şimdi senin takvimine baktımda attık herşeyi belliİnşallah bitanemmmmmm..o kadar çalıştın emek verdin.
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.
Evt teyzesi büyüyoruzzz ..çok şükür.inşallah rabbim o günleride gösterir.
Rabbim sizlerinde hayırlısıyla bu mutluluğu yaşamanızı nasip etsin.:26::26:
bizim kuzular gelene kadarrr
[h=5]hayırlı ramazanlar arkadaşlar ♥
bu mübarek günlerde RABBİM dualarımızı dileklerimizi kabul etsin İNŞALLAH
benim yarın sınavım var bu senenin son ve en önemli sınavı
bugün dinleniyorum çalışmayı bıraktım avare gibi evde dolaşıyorum yarın ne olacak nekadar doğru yapacağım ? kafamda bir sürü soru
şuanda hiçbişey hatırlamıyorum bildiklerimi de unuttum sankii
:18: lütfen benim için dua edin sınavım iyi geçsin
dualarınıza çok ihtiyacım var
RABBİM kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın feraha çıkarsın İNŞALLAH[/h]
aminnnnnnn canımm senin bebeğin eli kolu belli demii şimdi senin takvimine baktımda attık herşeyi belli
karnında büyüyor çok değişik bişey sen ne hissediyorsundur kim bilir
RABBİM bizede yaşatır İNŞALLAH çokk istiyorumm sizin kuzulara arkadaş gelsinn yanlız kalmasınlar
hayırlı ramazanlar canım Allah cc zihin acıklığı versin güzel sonuçlar alırsın inşAllah.
Arkadaşlar kuranı kerimi hatim için cüz paylaşımı yapalım mı hep beraber okuruz. esma daha önce senle bu konuyu konuşmuştuk.
Belli teyzesii eli kolu minicik ama nasıl hareket ediyoo maaşallah..
onun büyüdüğünü gördükçe hareketlerini gördükçe daha mutlu oluyo insan..
bazen ufak pıtırtılar hissediyorum.çokk değişik gerçektennnn çok güzel.
Rabbim inşallah bize bağışlar kucağıma aldığım günleride görürüm.sağlıklı bi şekilde.:26:
dilerim isteyen herkes hepinizz canım arkadaşlarım bu mutluluğu yaşarsınız.
nasıl siz bizim mutluluğumuzla mutlu oldunuz bizde sizin güzel haberlerinizle mutlu olacağız inş.
sende burdaki arkadaşlarımda çok iyi tatlı anneler olursunuz..
tamam canım özelden msjını aldım sen listeyi hazırla istersen ilk 10 cüzü ben alıyorum
hayırlı cumalar canlarrrrrr
bu mübarek günde herkesin duaları kabul olur inş
bugün giremedim topiğe evde iki minik kuzum var onlarla ilgileniyordum
canlar dün eşim 2 tane muhabbet kuşu almış akşam onları getirdi görseniz öyle güzel öyle tatlılar ki
biri mavi (erkek) diğeri sarı (dişi) görür görmez vuruldum miniklerime
normalde kafeste durmuyorlarmış ilk defa kafese girmişler...
yolda korkmuş miniklerim biraz eşim korkmasınlar diye hep konuşmuş ama sesten ürkmüşler...
öyle uslu uslu durdular bütün gece eşim korkularını atlatamadılar dedi...
neyse gece yattık evin önünden araç geçtikçe sesinden korkup nasıl çırpınıyorlar...
mavi çok korkuyor çırpınırken diğerinide korkutuyor...
dayanamadık kalktık başka yere koyduk...
bende eşimde uyuyamadık pek bu gece...
kıyamadım nasıl korkuyorlar biz gelince susuyorlar...
aklım onlarda kaldı iyice kaçtı uykum biara kalktım kitap okudum...
eşim sabah kuşları aldığı arkadaşını aramış 1 haftaya kadar alışırlar demiş...
şimdi yine sakinler ama arada sesleri çıkıyor oyyy çok tatlılar
konuşuyoruz sürekli nasıl iyi geldi bana anlatamam artık bende bebişimde sıkılmıycaz
tabi gece uyuyamayınca öğlen bi uyku faslı yaşadık anca gelebildim yanınıza...
öpüyorum hepinizi
canım o kadar içten anlattın ki bende eve kuş alsam mı diye düşündüm zaten bugünlerde sıkıntılarımla başbaşayım. eşim detaylı tahlil için iyi bir doktora gidelim neyden sonuç kötü tıkanıklık mı yoksa üretmde mi sorun var diye ama malesef inadı tuttu her zamanki gibi. karıkoca ilişkimiz bile kalmadı o da yaklaşmıyo zaten bende doktordan kaçtığı için kızgınım. bazen çok sinirlenyom ayrılayım da kurtulayım diyom ama öfke ile hareket edip sonrada pişman olmak istemiyom napıcağımı şaşırdım. varikosel ameliyatından sonra sonuç değişmedi doktor zaman kaybetmeyin tüp bebek deneyin dedi. bizimki bencil kendi kararlarıyla hareket ediyo sinir oluyom bu nasıl bir insafsızlık ya ne söylediysem tınlamıyo yeminli gibi davranıyo boşver boşuna uğrasma olmaz kabullen artık diyo çok erken pes ediyo yahayır kabullenemem ben Allahım cc yardım et bize bizim gibi bütün arkadaslara
ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN
DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
bende 1 cüz alayım inş.sıradakide olabilir.2 tane hatim yapıcaz inş.okursam tekrar alırım.nasıl yazacağımı blmediğim için buraya yazdım.topikte yenıyım kusura bakma.listeyı tekrar düzenlemek zorunda kalacaksın sanırım
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
canım o sonucu ben defalarca gördüm...her gördüğümde günlerce ağladım..canım çok iyi yapmışsın emre beyden randevu almakal işlk önce azo sebebiniz öğrenilecek..bizim azo sebebi 47 xxy klinefelter sendromuydu..yani genetik bir sorundu.eşim tese oldu şuan hamileyim..dilerim rabbim herkesi evlat sahibi yapar..sana üzülme diyemem sadece rabbim kolaylık ve insanlara karşı en önemlisi en yakınlarının laflarına karşı sabır versinn
merhaba canım keşke azo yüzünden biraraya gelmeseydik ama en azından birarada daha güçlü daha umutluyuz...
canım öncelikle geçmiş olsun ama hemen telaşlanmayın...
3 spermiogram sonucunda sonuç 0 olursa o zaman azosperm teşhisi konuluyor...
siz daha sadece 1 kere test yaptırmışsınız...
inş umut tüp bebek merkezinde yapılan test sonucunda görürsünüz spermleri
şuan yaşadığınız şoku hepimiz yaşadık zamanında...
ama azospermin biçok sebebi var ve bazılarında sonuca ulaşmak çok kolay mesela tıkanıklık gibi...
emre bey alanında başarılı bi dr size tavrı biraz sert gelebilir ama genellikle düşündüğünü söyler...
öncelikle amacınız azosperm sebebinizin ne olduğunu öğrenmek olsun...
emre hoca bu sebeple sizden genetik testler falan isteyecektir zaten...
ama onun dışında emre hoca hormonlarla ilgili bi problem olmadığı sürece ilaç tedavisi uygulamaz...
m.tesede çok başarılı bi drdur eğer m.tese olunacaksa mutlaka emre hocaya gidilmesi gerektiği düşüncesindeyim...
ancak siz daha yeni öğrendiğiniz için önceliğiniz tedavi olmak olsun...
böylelikle doğal yoldan çıkış sağlayan arkadaşlarımız oldu...
siz hayırlısıyla salı günü gidin emre hocaya sonrsında yine görüşürüz...
inş hakkınızda hayırlısı olur...[/QUOT
İnşallah canım yüreğime su serptin gerçekten çok sağol. Emre beyi eşimin arkadaşı tavsiye etti hiç uğraşmayın direk ona gidin dedi. Onlar 2 yıl uğraştılar ve şu an eşi 8 aylık hamile :) Allahım inşallah bizede nasip eder. Korkuyorum çok elimde değil bide üstüne eşime belli etmiyorum o daha beter durumda çok üzülüyor farkediyorum. 8 aydır her defasında bu ay hamileyim derken bu çıktı. Salı günü döndükten sonra ilk işim buraya yazmak olucak tekrar çokk sağol bugün güzel birgün olacak
Nasilsiniz kizlar insallah guzel bir Haftasonu olur biZ kocisle oturuyoruz burda hava cooook sicak kendinize iyi bakin allaha emanet olunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?