Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepınıze tek tek guzel dıleklerınız ıcın coooooooooooook tesekkur ederımm Allah hamıle kardeslerıme su gıbı dogumlar bekleyen kardeslerımede tez zamnda bebısler nasıb etsın ınsallah.. Hepınızı cokk opuyorum...

nasılsın canım 4 cüz mü kaldı ben daha okuyamadım işten yorgun geliyorum inşAllah pazar günü çok okurum. canım kadir gecesinde mi hatim olacak

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı geceler spermiyogram için randevu aldım eşime 12 ağustosta yaptıracağız inşallah ersel beyin gönderdiği bitkiseller 3-4 güne kadar bitiyor pazar günü tekrar arayacağız bakalım ne şekilde devam edecek inşallah şifa olur kullandıkları ersel beyin söylediğine göre çok güzel gidiyor tedavi baya değişiklikler var eşimde ama bakalım hayırlısı hepimiz en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah....

nasılsın canım 4 cüz mü kaldı ben daha okuyamadım işten yorgun geliyorum inşallah pazar günü çok okurum. Canım kadir gecesinde mi hatim olacak

iyiyim canım sen nasılsın
canımm okuyamadığın olursa ben yardımcı olurum
evet canım kadir gecesi hatmi kabede dualanacak

ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN

DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14.ve 24. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR
CEMREM29--------------------------------16 17 18 19 20 NCİ CÜZLERİ OKUYOR
ESE44--------------------------------------21
NİLDA15-----------------------------------22 NCİ CÜZÜ OKUYOR
ECRİN23------------------------------------23 NCÜ CÜZÜ OKUYOR
TULAY20-----------------------------------30 NCU CÜZÜ OKUYOR
YEŞİL034----------------------------------25. CÜZÜ OKUYOR
ARUNA------------------------------------26. CÜZÜ OKUYOR

esmacım bende almak istiyorum hatmedelim birlikte inşallah 2 cüz alabilirim

herkesde günaydınlar hayırlı sabahlar sedacığım bebişin erkekmiş Allah bağışlasın maşallah inş.bu sefer herşey yolunda gidecek göreceksin Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın ...gözün aydın olsun oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım

Esmacım merhaba,
banada bir cüz yazarmısın.ama senden ricam herzaman giremiyorum topiğe kaçıncı cüzü okuyacağımı özelden mesaj atarmısın,gözden kaçırmayayım.çok güzel düşünmüşsünüz.vesile olandan allah razı olsun inş.

s.a nasılsın sınavların nasıl geçti canım .bayramdan sonra senden haberler bekliyoruz
a.s cnm nasık olayım iim şüükür sınavlar ii geçti ağustos ortasında belli olacak inşlh hepsinden geçmişimdir:26:
cnm hadi inş 12 ağustos bayramın ertesi senin sevinçli günün olur burda halaylarımızı çekerizzzzzzz

Arkadaşlar, pazartesi günü için randevumuzu aldık; Celalettin Peru'ya gidiyoruz eşimle. Çok heyecanlıyım, çok da korkuyorum.
İnşallah bize de ilaçlar verir, sizden duyduğum Ersel Bey'in tozlarını, karışımlarını önerir de; biz de en azından umutlanırız. Ama ya sizin durumunuz çok zor, benim yapabileceğim bir şey yok derseeee !! Offf offfffff....

selin1997 bana bunları yazmıştı. Biz de hemen hemen aynı durumda olduğumuz için çok korkuyorum!

İnşallah cnm benim, agzından bal damlıyor Allah razı olsun canımmm

esmacım bende almak istiyorum hatmedelim birlikte inşallah 2 cüz alabilirim
tamam canımm hatmimiz kabede dualanacak İNŞALLah dualarımız kabul olurr
canımsana 27 VE 28 nci cüzleri verdim ALLAH kabul etsin

merhaba canımm tamam canım sana 29 ncu cüzü ekliyorum
ben san özeldende yazarım canımm

ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN

DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14.ve 24. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR
CEMREM29--------------------------------16 17 18 19 20 NCİ CÜZLERİ OKUYOR
ESE44--------------------------------------21
NİLDA15-----------------------------------22 NCİ CÜZÜ OKUYOR
ECRİN23------------------------------------23 NCÜ CÜZÜ OKUYOR
TULAY20-----------------------------------30 NCU CÜZÜ OKUYOR
YEŞİL034----------------------------------25. CÜZÜ OKUYOR
ARUNA------------------------------------26. CÜZÜ OKUYOR
SONSUZ-----------------------------------27 VE 28 NCİ CÜZÜ OKUYOR
SEVALO817---------------------------------29 NCU CÜZÜ OKUYOR

hatmimiz tamamlandı arkadaşlar
RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAHH
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee

hayırlı olsun canım ya inş görüşmeniz güzel geçer. bide randevuyu nasıl aldınız bizde eşimle gitmeyi düşünüyoruz da.

bugün spermiyogram yaptırdık tekrar,bizim spermcikler yine göründü.boş yere ortalığı aya kaldırmışız.gelecek ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik hal böyleyken.her türlü önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.transferde ne yapayım,nasıl yatayım?

canım gözün aydınnn nazlı spermcikleri görmüşsünüz
ALAHIM yardıncın olsun gelecek ay bebişin göbüşünde olsun İNŞALLAH

hayırlı olsun canım ya inş görüşmeniz güzel geçer. bide randevuyu nasıl aldınız bizde eşimle gitmeyi düşünüyoruz da.

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kurtuluruz bu beladan.
Ben Bezm-i Alem Vakıf Ün. Hastanesinin web sayfasından online randevuya girip aldım. Aslında önümüzdeki ay gidecektik. Önce telefon ettim hastaneye. Ama sadece üç gün öncesinden randevu veriliyormuş. Hoca'nın pzt gününün de boş olduğunu görünce hemen aldım randevuyu. Biz İstanbul'da değiliz, o yüzden emin olmak için bir de (çekinerek de olsa) hocanın cep tekefonunu aradım. Orada mısınız pzt diye sordum. O da sağolsun yanıtladı. İşte böyle...
Msj hakkım henüz yok hocanın cep numarasını yazamıyorum. Ama google'a doktorun ismini yazınca henüz yapım aşamasında olan bir site açılıyor, orada doktorun no'su yazılı. Allah yardımcın olsun, işin gücün rast gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…