ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN
DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14.ve 24. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR
CEMREM29--------------------------------16 17 18 19 20 NCİ CÜZLERİ OKUYOR
ESE44--------------------------------------21
NİLDA15-----------------------------------22 NCİ CÜZÜ OKUYOR
ECRİN23------------------------------------23 NCÜ CÜZÜ OKUYOR
TULAY20-----------------------------------30 NCU CÜZÜ OKUYOR
YEŞİL034----------------------------------25. CÜZÜ OKUYOR
HERSEYGUZELOLACAK-----------------------26. CÜZÜ OKUYOR
cnm bende okurum
nasılsın canım 4 cüz mü kaldı ben daha okuyamadım işten yorgun geliyorum inşallah pazar günü çok okurum. Canım kadir gecesinde mi hatim olacak
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ARUNA------------------------------------26. CÜZÜ OKUYOR
Hepınıze tek tek guzel dıleklerınız ıcın coooooooooooook tesekkur ederımmAllah hamıle kardeslerıme su gıbı dogumlar bekleyen kardeslerımede tez zamnda bebısler nasıb etsın ınsallah.. Hepınızı cokk opuyorum...
ARUNA------------------------------------26. CÜZÜ OKUYOR
a.s cnm nasık olayım iim şüükür sınavlar ii geçti ağustos ortasında belli olacak inşlh hepsinden geçmişimdir:26:s.a nasılsın sınavların nasıl geçti canım .bayramdan sonra senden haberler bekliyoruz
cnm hadi inş 12 ağustos bayramın ertesi senin sevinçli günün olur burda halaylarımızı çekerizzzzzzzmerhaba arkadaşlar herkese hayırlı geceler spermiyogram için randevu aldım eşime 12 ağustosta yaptıracağız inşallah ersel beyin gönderdiği bitkiseller 3-4 güne kadar bitiyor pazar günü tekrar arayacağız bakalım ne şekilde devam edecek inşallah şifa olur kullandıkları ersel beyin söylediğine göre çok güzel gidiyor tedavi baya değişiklikler var eşimde ama bakalım hayırlısı hepimiz en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah....
benim eşimde aynı durumda fsh 62 lh çok yüksek testisler ufak yani üretim yok bugüne kadar hiçbrişey yapmadık microtese bu durumda banada mantıksız geldi şimdi celalettin hocaya gittik bir iki kez oda testler tahliller istedi yaptırdık ama oda bu durum biraz zor ilk defa fsh ı bu kadar yüksek bir hastam geldi dedi ama bir daha gitmedik sanırım eşimin ümidi kırıldı
herkesde günaydınlar hayırlı sabahlar sedacığım bebişin erkekmiş Allah bağışlasın maşallah inş.bu sefer herşey yolunda gidecek göreceksin Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın ...gözün aydın olsun oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım
tamam canımm hatmimiz kabede dualanacak İNŞALLah dualarımız kabul olurresmacım bende almak istiyorum hatmedelim birlikte inşallah 2 cüz alabilirim
Esmacım merhaba,
banada bir cüz yazarmısın.ama senden ricam herzaman giremiyorum topiğe kaçıncı cüzü okuyacağımı özelden mesaj atarmısın,gözden kaçırmayayım.çok güzel düşünmüşsünüz.vesile olandan allah razı olsun inş.
Arkadaşlar, pazartesi günü için randevumuzu aldık; Celalettin Peru'ya gidiyoruz eşimle. Çok heyecanlıyım, çok da korkuyorum.
İnşallah bize de ilaçlar verir, sizden duyduğum Ersel Bey'in tozlarını, karışımlarını önerir de; biz de en azından umutlanırız. Ama ya sizin durumunuz çok zor, benim yapabileceğim bir şey yok derseeee !! Offf offfffff....
bugün spermiyogram yaptırdık tekrar,bizim spermcikler yine göründü.boş yere ortalığı aya kaldırmışız.gelecek ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik hal böyleyken.her türlü önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.transferde ne yapayım,nasıl yatayım?
hayırlı olsun canım ya inş görüşmeniz güzel geçer. bide randevuyu nasıl aldınız bizde eşimle gitmeyi düşünüyoruz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?