Gunaydin kizlarrEsim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzBiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu Cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur Sonu size yazicam hemen
Canim ben denizbulut arkadasin besmelelerini okudum allah kabul etsin
Denizbulut canim insallah yapacaginiz teste bol bol sperm cikar kavusursun yavrularina canim
Gunaydin kizlarrEsim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzBiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu Cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur Sonu size yazicam hemen
çok teşekkür ederim pıtırcık istanbuldayız çok şükür Allah uzakta olanların daha çok yardımcısı olsun , iyiki bu forum var biz emre beyle görüştüğümüzde bayram sonrası izinli olacağını ama genetik test sonuçlanınca bizim vaktimiz olmadığı için ameliyatı eylülde yapabilecğini söyledi . hemen yaptıracaktık. sonra yazıları okuyunca dr. celalettin peru hakkında yazdıklarınızı okudum ve dün gece randevu aldım perşembe gideceğiz inşallah. birde bende dua grubunuza katılmak istiyorum ne yapmam lazım?
Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
cnm benim nasılsın
geçmiş bayramın mubarek olsun rabbim evlatlarımızla yenisine eriştirsin
cnm ben giderken cemrem29 un tesbihlerini çektim
kendiminkisinide henüz tamamlayamadım cnm haber veririm
Tebrik ederim canım çok güzel bir haber bu. İnşallah tedaviniz hep böyle ilerleyerek devam eder.Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
canım inş herşey istediğin gibi olur.
celalettin hoca inş hepimize sebep olur.
hadi hayırlısı bakalım.perşembe sevinerek dönersin inş topiğimize....
canım dualara sen ve katılmak isteyen arkadaşları eklerim şimdi.
sayıyı kontrol eder besmelelere başlarsın inşşşşş
canım çok teşekkür ederim inşallah Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmaz , dua grubuna eklemene çok sevindim. Ama listelerde adımı göremedim sanırım listede adımı görünce okumaya başlayacağım..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?