Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben geldimmmmmm
umut tüp bebekte eşim sperm testti verdi ve sonuç biraz önce çıktı
3 tane sperm bulundu ama yerinde hareketli olduğu için dondurmadılar
5 milyon yuvarlak hücre 1 milyon lokosit çıktı
ne yapalım eylül de tüp bebek yapmak hayal oldu inşlhh kurban bayramından sonra tekrar test yapıcak eşim bari o zaman hareketlnir sayısı çoğalır da .... bakalım kısmetten ötesi olmuyo ne yapalım
inşlh sırada ki arkadaşlardan güzel haberler alırızzzz:26:

Gunaydin kizlarrEsim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzBiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu Cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur Sonu size yazicam hemen
Canım güzel haberlerini bekliyoruz... Dualarımız seninle... :18: :18:

Sağlık olsun canım yine de çok kötü değil bence sonucunuz. demek ki hayırlısı böyleymiş. Biraz daha zaman ve sabıra ihtiyacınız var o kadar....

canım benim sakın umutsuzlanma bak üretim var ki sperm çıkıyor üretim olmasaydı hiçbirşey çıkmayacaktı
çok şükür mevalya ki eşin de üretim var
Yüce mevlam belki de tüp bebeğe bile gerek kalmadan bebişin sana yollar sakın dert edip kendini üzme
bence çıktığı için sevinmelisin
hem kurbana kadar tedaviye devam edeceksiniz o zamana kadar hareketlenir de çoğalırda işte o zaman kızz kimse tutamaz seni

sağol cnm ne bilim eylüle kaptırmıştım kendimi böle olunca bayağı bi şok oldum
buna şükür de yani gene beklemek varmış kaderimizde bakalım inşlhh gün geçtikçe artar hepimiziin eşlerinde şu spermler...
bi hareketlensinnnn ahh ahhhhhhhhhhhhh.....

cnmmmmmmmm hoşgeldin
üzme canını zamanla herşey daha da iyi olacak
bizler hemen olsun istiyoruz sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz zamanla daha da çoğalacak inan bana
sen bizden 1 adım daha ilerdesin inşlh bizde sizinkisi kadar sperm görebiliriz

Rabbim ol dedikten sonra neler olmaz ki cemrem yeter ki istesin inşallah kurbana kadar yeterli sayıda ve kaliteli spermler çıkar
gün gelir hamiş olursun gün gelir bebişin kucağında olur bu yaşadıklarımız da inşallah geride kalır

Cemrem biliyorsun nerelerden nerelere geldik canim uzulme Uretim var sonucta canim allaha sukur
Cogalir insallah bidaki teste alllah yardimcimiz olsun

Cemrem gerçekten kısmet değilmiş demek ki bu sefere.
Sabırsızlanmakta son derece haklısın, ama sizin işiniz artık çok daha kolay...
Eşinde artık üretimin başladığı kesin sayı az olunca tedirgin oluyorsundur merak etme hocaya güven...
Tahlili başka yerde yaptırıp çıkış olması bazı arkadaşların şüphelerini gidermiştir herhalde...
Laboratuara bile fesatça yaklaşanlar olmuştu...
Tüp bebek merkezi durumunuzu biliyordur herhalde detaylıca bakmışlardır;bu bulunan spermlerin dölleme yeteneği düşük mü oluyormuş tam olarak ne dediler...Birde Celalettin hoca memorial in embriyologları ve sistemleri daha iyi diyerek oraya göndermişti bizi size birşey söylemedi mi tüp bebekle ilgili...

inşallah kurbandan sonrada senin güzel haberlerini alırız cnmm...

yetersiz dediler dondurmaya yerinde duruyorlarmış hocamıza sonsuz güveniyoruz.1 ay sonra arif beyde yaptıracaz.Celalettin hocam olmasaydı biz buralara nasıl gelirdik.Mevlam ondan binlerce kere allah razı olsun tedaviye devam durmak yok yola DEVAM
TÜP BEBEK HAKKINA HOCAYLA KONUŞMADIK DAHA....

Cemrem biliyorsun nerelerden nerelere geldik canim uzulme Uretim var sonucta canim allaha sukur
Cogalir insallah bidaki teste alllah yardimcimiz olsun
HAklısın cnm nerelerden geldik buralara ama elde değil ben hep dondurracağız gibi ümitlenmiştim olsun bu günlere hamdolsun darısı bol bol hareketli çıkışlara olsun ..
oyy yerim seni kız nede güzel yazmışsın heee inşlhhh
yaradandan gelecek bize mucizlerimiz inşllhhh

sağol desteğin için güzelim benim
haklısın bu günleri bile görmek süper inşlh her ay sayı kalite çoğalır
hadi bakalım sıra sizde sizde şöle spermli haberler verinde halay çekelim bende çekemedik kurtlarımı sende dökeyim şekerim

amin canım sağolasın
doğum konusunda hiçbir şey demedi dr ama ben normal doğum istiyorum son çare sezeryan bir aksilik olursa(inşallah olmaz)
evet canım bursadayım ama başka yerde tedavi olmuştum
kısmet bakalım canım doğum nereye olur hayırlısı inşallah.
geçmiş olsun kuzuna canım iyileşir inşallah bir an evvel.
Kızlar bebişimmm kızzzzzzz
herşey yolundaymışşşşşşşş..çok şükürrrrrrrr
umut tüp bebekten yazıyorummmmmmmmm.
iyi bakın kendinize öpüyorummmmmmmmm
gözünüz aydın canım demek kızın olacak
Allah hayırlı evlat etsin en önemlisi o
sana da hayırlı yolculuklar dikkat et kendine.

canım bozma moralini
bak ne güzel artık sperm çıkışı oluyo
inşallah dediğin gibi hem sayıları hem de ileri hareketli sayısı artar canım.

Niye böyle yapıyorsssuunnn
Bak kızıyorum sana ama
Bizler bir tane görsek de göbek atsak diye bakıyoruz.
Senin yaptığın şeye bak.
Canım onlar artacak artık.
Başka çaresi yok çünkü.
Ya olacak ya da olacak.
Bak germ hücreleri bile ne kadar artmış.
Lütfen toparla kendini
Seviyorum seniiii

canımmmm çokk güzel bir haber buuuu maşallah üretim varr yerinde haraketli çok kötü değill ama kalite düşük olduğu için tüp yapmak istemiyorlar çok doğru tüp bebek o kadar kolay değill her ihtimal düşünülmei bencee işimizi garantiye alalımm
sen çokk şanslısın kızzz bu aşamalara geldiniz
bundan sonrası çokk kolayyy birazdaha gez tatil yapp yazıı geçirr bayramdan sonraa seni göreceğimm
ne telaşlar ne günler yaşayacaksınn

tamam cnm haklısınn kızma bende seni seviyorum ianan ki insan dondurulmaya odaklaınca çıkandan bile bişey anlamıyo
he buldum da bunuyomuyum aslaaaa
inşlh dediğiniz gibi devamı gelir sıra sizde ben sıramı savdım bakalım halaylar başlayacakkkkkkk
sağol cnm evet üretim var yavaş da olsa çıkışlar başladı devamı gelecektir inşlhhh
ah cnm benim ya n egüzel demişsin gez toz diye zaten kilo vermeye odaklanıyorum şimdi tüp bebek zamanı ne zamansa o zamana kadar kilomdan bayağı düşücem cnm sizleri de görücem ayolll
bak çıksın benim yaşadığımın aynısını yaşıyacaksınız o zaman bende size böle dicemm

Canım hiç üzme kendini,sizde bizim gibi sertoli celliydiniz,ama şimdi sizde sperm çıkıyor bu çok çok büyük birşey,imkansız denilen oldu artık üretim var,sertoli celi bile atlattıysanız spermler hayli hayli çoğalacak,siz bizim gibi imkansız denilenlerin umudu oldunuz tatlım,sadece biraz daha zamana ihtiyaç var,biliyorum sabır kalmadı ama dediğim gibi imkansızı başardınızya gerisi gelicek inşallah.

CANIM ben aruna arkadaşımızında besmelerini okudum ALLAHım niyetini kabul etsin inşallah.Şimdi yeni listeyi bekleyeceğiz dimi tatlım.

yok cnm artık üzmeyeceğim kendimi dediğin gibi biz sertolly celliler de bile çıkış varsa normal yolla daha ne olsun bundan sonrası spermler dolupp taşacaktır hepimizin eşlerinde inşlh sırayla çıkşlar başlayacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…