Canım güzel haberlerini bekliyoruz... Dualarımız seninle... :18: :18:Gunaydin kizlarrEsim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzBiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu Cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur Sonu size yazicam hemen
Sağlık olsun canım yine de çok kötü değil bence sonucunuz. demek ki hayırlısı böyleymiş. Biraz daha zaman ve sabıra ihtiyacınız var o kadar....kızlar ben geldimmmmmm
umut tüp bebekte eşim sperm testti verdi ve sonuç biraz önce çıktı
3 tane sperm bulundu ama yerinde hareketli olduğu için dondurmadılar
5 milyon yuvarlak hücre 1 milyon lokosit çıktı
ne yapalım eylül de tüp bebek yapmak hayal oldu inşlhh kurban bayramından sonra tekrar test yapıcak eşim bari o zaman hareketlnir sayısı çoğalır da .... bakalım kısmetten ötesi olmuyo ne yapalım
inşlh sırada ki arkadaşlardan güzel haberler alırızzzz:26:
kızlar ben geldimmmmmm
ne yapalım eylül de tüp bebek yapmak hayal oldu inşlhh kurban bayramından sonra tekrar test yapıcak eşim bari o zaman hareketlnir sayısı çoğalır da .... bakalım kısmetten ötesi olmuyo ne yapalım
sağol cnm ne bilim eylüle kaptırmıştım kendimi böle olunca bayağı bi şok oldumcanım benim sakın umutsuzlanma bak üretim var ki sperm çıkıyor üretim olmasaydı hiçbirşey çıkmayacaktı
çok şükür mevalya ki eşin de üretim var
Yüce mevlam belki de tüp bebeğe bile gerek kalmadan bebişin sana yollar sakın dert edip kendini üzme
bence çıktığı için sevinmelisin
hem kurbana kadar tedaviye devam edeceksiniz o zamana kadar hareketlenir de çoğalırda işte o zaman kızz kimse tutamaz seni
kızlar ben geldimmmmmm
ne yapalım eylül de tüp bebek yapmak hayal oldu inşlhh kurban bayramından sonra tekrar test yapıcak eşim bari o zaman hareketlnir sayısı çoğalır da .... Bakalım kısmetten ötesi olmuyo ne yapalım
sağol cnm ne bilim eylüle kaptırmıştım kendimi böle olunca bayağı bi şok oldum
buna şükür de yani gene beklemek varmış kaderimizde bakalım inşlhh gün geçtikçe artar hepimiziin eşlerinde şu spermler...
bi hareketlensinnnn ahh ahhhhhhhhhhhhh.....
kızlar ben geldimmmmmm
inşlh cnm inşlh yaa
bizde dün yaptıracaktık malesef eşim gece uykuda boşalınca yaptıramadıık
kısmetse cuma yada cumartesi yaptıracağız bizde......
kızlar ben geldimmmmmm
kızlar ben geldimmmmmm
yetersiz dediler dondurmaya yerinde duruyorlarmış hocamıza sonsuz güveniyoruz.1 ay sonra arif beyde yaptıracaz.Celalettin hocam olmasaydı biz buralara nasıl gelirdik.Mevlam ondan binlerce kere allah razı olsun tedaviye devam durmak yok yola DEVAMCemrem gerçekten kısmet değilmiş demek ki bu sefere.
Sabırsızlanmakta son derece haklısın, ama sizin işiniz artık çok daha kolay...
Eşinde artık üretimin başladığı kesin sayı az olunca tedirgin oluyorsundur merak etme hocaya güven...
Tahlili başka yerde yaptırıp çıkış olması bazı arkadaşların şüphelerini gidermiştir herhalde...
Laboratuara bile fesatça yaklaşanlar olmuştu...
Tüp bebek merkezi durumunuzu biliyordur herhalde detaylıca bakmışlardır;bu bulunan spermlerin dölleme yeteneği düşük mü oluyormuş tam olarak ne dediler...Birde Celalettin hoca memorial in embriyologları ve sistemleri daha iyi diyerek oraya göndermişti bizi size birşey söylemedi mi tüp bebekle ilgili...
HAklısın cnm nerelerden geldik buralara ama elde değil ben hep dondurracağız gibi ümitlenmiştim olsun bu günlere hamdolsun darısı bol bol hareketli çıkışlara olsun ..Cemrem biliyorsun nerelerden nerelere geldik canim uzulme Uretim var sonucta canim allaha sukur
Cogalir insallah bidaki teste alllah yardimcimiz olsun
oyy yerim seni kız nede güzel yazmışsın heee inşlhhhRabbim ol dedikten sonra neler olmaz ki cemrem yeter ki istesin inşallah kurbana kadar yeterli sayıda ve kaliteli spermler çıkar
gün gelir hamişolursun gün gelir bebişin kucağında olur bu yaşadıklarımız da inşallah geride kalır
sağol desteğin için güzelim benimcnmmmmmmmm hoşgeldin
üzme canını zamanla herşey daha da iyi olacak
bizler hemen olsun istiyoruz sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz zamanla daha da çoğalacak inan bana
sen bizden 1 adım daha ilerdesin inşlh bizde sizinkisi kadar sperm görebiliriz
amin canım sağolasınbugün mü girdin yaaa ay ne güzel maşallah maşallah maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.renkli renkli gördün ha ,sezeryan mı olacak doktor birşey dedimi inş.kazasız hayırlısı ile doğumlar olur .
evet canım ikiz gerçekten zormuş şimdi iyi günlerin bunlar diyorlar doğsun asıl ozaman gör diyorlar ...canım altım çok ağrıyor bazende Allah korusun adet olacakmış gibi oluyorum dünya başıma yıkılıyor hayırlısı ile kavuşsaydık aslında şuram buram ağrıyor falan hiç demek istemiyorum Allahım nasip etti ya şükürler olsun .ikisininde cinsiyetleri belli değil ama beni görenler çeşitli yorumlar yapıyor tabi bakalım hayrılısı sağlıklı sıhhatli olsunlar önemli olan obursadasın demi jinemettemi tedavi olmuştun ben önceden bursadaydım da doğumu ordamı yapacaksın
geçmiş olsun kuzuna canım iyileşir inşallah bir an evvel.Herkese ii bayramlar diliyorum..Bizim için çok zor bir bayram olacak..Minik kuzum ayağını kırdı..Alçılar içinde yavrum...Çok zor günler geçiriyorum..Bayramın ikinci günü doğumgünü yavrumun...Böyle girmek varmış iki yaşına..Rabbim beterinden korusun..Dualarınızda bize de yer verin..Çabuk geçsin bu günler..Rabbim sabır versin yavruma
gözünüz aydın canım demek kızın olacakKızlar bebişimmm kızzzzzzz
herşey yolundaymışşşşşşşş..çok şükürrrrrrrr
umut tüp bebekten yazıyorummmmmmmmm.
iyi bakın kendinize öpüyorummmmmmmmm
kızlar ben geldimmmmmm
kızlar ben geldimmmmmm
tamam cnm haklısınn kızma bende seni seviyorumNiye böyle yapıyorsssuunnn
Bak kızıyorum sana ama
Bizler bir tane görsek de göbek atsak diye bakıyoruz.
Senin yaptığın şeye bak.
Canım onlar artacak artık.
Başka çaresi yok çünkü.
Ya olacak ya da olacak.
Bak germ hücreleri bile ne kadar artmış.
Lütfen toparla kendini
Seviyorum seniiii
sağol cnm evet üretim var yavaş da olsa çıkışlar başladı devamı gelecektir inşlhhhcanımmmm çokk güzel bir haber buuuu maşallah üretim varr yerinde haraketli çok kötü değill ama kalite düşük olduğu için tüp yapmak istemiyorlar çok doğru tüp bebek o kadar kolay değill her ihtimal düşünülmei bencee işimizi garantiye alalımm
sen çokk şanslısın kızzz bu aşamalara geldiniz
bundan sonrası çokk kolayyy birazdaha gez tatil yapp yazıı geçirr bayramdan sonraa seni göreceğimm
ne telaşlar ne günler yaşayacaksınn
yok cnm artık üzmeyeceğim kendimi dediğin gibi biz sertolly celliler de bile çıkış varsa normal yolla daha ne olsun bundan sonrası spermler dolupp taşacaktır hepimizin eşlerinde inşlh sırayla çıkşlar başlayacakkkkCanım hiç üzme kendini,sizde bizim gibi sertoli celliydiniz,ama şimdi sizde sperm çıkıyor bu çok çok büyük birşey,imkansız denilen oldu artık üretim var,sertoli celi bile atlattıysanız spermler hayli hayli çoğalacak,siz bizim gibi imkansız denilenlerin umudu oldunuz tatlım,sadece biraz daha zamana ihtiyaç var,biliyorum sabır kalmadı ama dediğim gibi imkansızı başardınızya gerisi gelicek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?