Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cemrem harika bir haber bu ya.sperm var,canlılık var daha ne olsun.
ama ben senin hafif üzüntünü anlayabiliyorum.sabrede sabrede bu aşamalara geldiniz.insan ister istemez umut ediyor.şuan senin kızgınlığın tüp bebek aşamasına hemen geçememenden kaynaklı.oysaki bizde sende biliyoruz ki o güzel aşamalara geleceksin.az daha sabır inşallah.
Cemrem sevinç çığlığı at ne olur,olmaz denen oluyor şuanda,bir mucizeye tanıklık ediyoruz kuzum.bugünleri gösterene şükürler olsun.

kızlar bir hafta aradan sonra topiğimize girdim,çok güzel haberler aldım sizleden inşallah.allah devamını getirsin.

Pıtırcığım canım Tülay20,Cemrem29,Denizbulut,zambak06,aruna,Alev 99,Bahar85,ecrin arkadaşlarımın besmelelerini okudum Allah kabul etsin inş.
Sonsuz arkadaşım sizide tebrik ediyorum.çooook güzel gelişmeler olmuş.doğru yoldasınız inşallah.allah utandırmasın hiçbirimizi inşallah.

sağol cnm evet inanki üzüntüm o yüzden tüp bebek aşamasına gelirim diye ümit ediyordum o yüzden biraz hüznüm
ama zamanla atlatırım çünki varya allahın izniyle başladı sonuna kadar çıkar sağlıklı inşlhhh
sırayla hepimiz o tüp bebek tedavisine geleceğimiz günler gelirrr

Memorialde bilmem ne tekniği var demişlerdi..Adını getiremedim şimdi...Erkek infertilitesinde memoriali önermişti Celalettin hoca...Ama sizin bir daha ki test tarihiniz yakınmış...Yoksa bi de orda yaptırın derdim...Ayyy sabırsızlık var işte bu kadın milletindeee....

cnm memorial e giidicem bi dah ki sefere eşime dedim bakıcaz ama ne zaman gideriz bilmiyorumm
eşim ersel beyin ilaçları bitsin öle yapalım test bi dah adiyo bakalım ne olacak
evet ya cnm sabırsızlık diz boyu ne yapalım hemen çıksın tüp bebek olsun bebeğim kucağıma gelsin istiyor insan inşlh bizde o günleri görürüzzzzz:26:

Haklısın ...Hakkınızda hayırlı olsun...Sonu güzel olsun..Ben tüp bebek yaptırıp pozitif sonuç aldığımda herşey biittti demiştim..Oysa kabusum o zaman başladı...Hamilelik..Düşük...Kürtaj...Rabbim hayırlısını versin...En kısa zamanda meleğin gelsin kolllarına...
Uğraş benim gibi,düştü,yemedi,içmedi,ağladı, ağlamadı..Asıl dertlenmeler o zaman başlıyo:))

AMİN CNM EVET ÇOK DOĞRU Asıl TÜP BEBEKTEN POZİTİF SONUÇ ÇIKINCAAA başlıyo mesele kucağımıza alana kadar bitmez korkular
inşlh cnm bizde yazalım ağladı durmadı yoruldum diyelim
tatlım senin oğlan nasıl oldu kırığı düzeldimi bıcırık

Sorma çok moralim bozuk...Ayak alçıda..Alçı minimum 3 hafta kalıcak...Sadece ayağı değil tüm bacak alçıda..Çok perişanız çokk...Şimdide alçıda olan ayağının parmağı kızarmış ona takıldım...((

uff cnm ya bayağı sıkıntılı bi durummuş :26:
3 hafta da az bi zaman değil hani bide o yaşlardaki bi çocuk için hareket etmek ister çok zor yaa
parmağı neden kızarmış acaba alerjimi yaptı yokssa alçı
inşlh çabucak geçerde kurtulursunuz şu alçıdan...

gözün aydın olsun canım.dilerim seninde misafir son hızla gelir annesine.o günlerde gelecek canım.bizim davetsiz misafirlerde durakları şaşırıp hemen annelerinin göbeğine konar inşallah.

Pamugum gozunuz aydin olsun o yaramazlari sonunda yine gormussunuz...
Az diye sakin ola uzulme bizde hic yok...
Demek ki uretim var gerisi bol bol gelir insallahhh...
Rabbim bidaha ki testinizde milyonlari gormenizi nasip etsin insallah...
Sevgiyle kal canim arkadasim....

gözün aydın olsun canım.dilerim seninde misafir son hızla gelir annesine.o günlerde gelecek canım.bizim davetsiz misafirlerde durakları şaşırıp hemen annelerinin göbeğine konar inşallah.
sağol cnm inş süpriz yaptıkları zamanları da görürüz hepimiz sadece kendime istemek olmaz asla
biz bi aileyiz hepimiz için olsun bol bol spermler eşlerimizle yuvalarımız neşe şen muhabbet olsun inşlh
sağol bi tanem benim biliyorum artık kafay takmıcam kaderde ne zaman olursa o zaman olacaktır güzelim evet cnm şimdi herkes bana diyordur bizde yok sen buldun üzme kendini diye çokkk haklılar bundan sonra hepimiz için sevinler var olacak
darısı sizlerin başına hadi bakalım arkamdan koşaa koşaaa gelin artık tmm mı
desteğiniz için hepinizden allah razı olsun iiki sizleri tanımışım senle yazışırken ben sanki seni tanıyormuşum gibiyim kızzz
inşlh bi gün tanışmak nasip olur

canım ben de arkadaşlara katılıyorum.kız biz bi tane hareketsiz çıksın diye ne dualar ederdik.bence sevin hele birde onlar biçoğalıp hareketlensin sonra arka arkaya güzel haberler verecen İNŞALLAH.bak bizde sadece 3 tane hareketli çıktı mikroda ama ALLAHIMA binlerce şükür kızlarıma kavuşayım diye gün sayıyorum.Sen de sayacan ben inanıyorum.

evet cnm bende artık kızlara katılıyorum bundan sonra peş peşe gelicek inşlhh spermler
ayy cnm ya inşlh bizde o meleğimiziz beklemenin günlerini sayarız ya:26:
darısı bizlerin başına olsunnn... minik kızın sana ve evine huzur mutluluk ve neşe getirsin güzelim sende dua et bize meleğinle birlikte

ecrincim benim eşimde inmemiş testis ameliyatı geçirmiş.ilkinde 5 yaşlarındayken ikincisinde 11 yaşındayken ama sadece bitane indirebilmişler ama oda normalden küçük.ayrıca fsh sı hep çok yüksekti.kullanmadığımız bitkisel kalmadı ama hormonlar hiç değişmedi.test sonuçlar hep sıfırdı.en son mikrotese oldu çok şükür onda 3 hareketli 4 hareketsiz çıktı.İNŞALLAH sizin doğal yoldan çıkış olur.

amin İNŞALLAH canım.herzaman dualarımdasınız.ama benim meleklerim olcak hayırlısıyla.biz üçümüz dua edecez teyzelerimize.

amin İNŞALLAH canım.herzaman dualarımdasınız.ama benim meleklerim olcak hayırlısıyla.biz üçümüz dua edecez teyzelerimize.
ayy cnm kusura bakam ya evet biliyorum da o an öyle yazdım ayyy diğer minik hanımefendiyi unuttumyazmayıı
sağlıkla gelsinlerrr darısı başıma bende ikiz istiyorum inşlh nasip olur:13:

ayy cnm kusura bakam ya evet biliyorum da o an öyle yazdım ayyy diğer minik hanımefendiyi unuttumyazmayıı
sağlıkla gelsinlerrr darısı başıma bende ikiz istiyorum inşlh nasip olur:13:

İNŞALLAH o da olur belkide üçüz.Valla çok güzel olur.canım ben namaz kılıp yatcam.söz sana da bol bol dua edicem.öptüm canım.

İNŞALLAH o da olur belkide üçüz.Valla çok güzel olur.canım ben namaz kılıp yatcam.söz sana da bol bol dua edicem.öptüm canım.
allah razı olsun cnm senden duana beni de kattığın içinnnn
hadi tmm namazın kabul olsun ii uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…