anladım cnm demekki isteseler bakıyorlarmış.
hadi inşlh bundan sonra ki testte o spermler hareketlenir sizde tüp bebek yapabilecek kadar sperm çıkar güzelim
yeni ilaçlarınız şifa getirsin
merhaba günaydın canlarım
hepinizin geçmiş ramazan bayramı mubarek olsun sağlıklı bir şekilde rabbim yenisine eriştirsin..
kızlar bayram dolayısı ile topikten uzak kaldım varmı güzel gelişmeler
,celalettin hocadan mesaj geldi konyadan bi arkadaşdan olumlu sonuç alınmış
topikten birisimi sperm testi yaptıran arkadaşlar varmı
çok heycanlıyım inşlh hepimiz biran önce spermleri görebiliriz...
biz şuanda pregnyl ve menogona devam ediyoruz tozları kullanıyor eylül başı tahlili var celalettin hoca iğnelere devam etmenizi mi istedi eşim haftada 2x5000 pregnyl ve 3 kez menegon vuruluyor[/QUOTE .!.:evet canım iğnelere devam ediyoruz bizim tozlar bitti yeni sıvı bir bitkisel ilaç gönderecekmiş ersel bey onu bekliyoruz...darısı size canım en kıpır kıpırlarından...
ecrincim benim eşimde inmemiş testis ameliyatı geçirmiş.ilkinde 5 yaşlarındayken ikincisinde 11 yaşındayken ama sadece bitane indirebilmişler ama oda normalden küçük.ayrıca fsh sı hep çok yüksekti.kullanmadığımız bitkisel kalmadı ama hormonlar hiç değişmedi.test sonuçlar hep sıfırdı.en son mikrotese oldu çok şükür onda 3 hareketli 4 hareketsiz çıktı.İNŞALLAH sizin doğal yoldan çıkış olur.
kızlar ben geldimmmmmm
umut tüp bebekte eşim sperm testti verdi ve sonuç biraz önce çıktı
3 tane sperm bulundu ama yerinde hareketli olduğu için dondurmadılar
5 milyon yuvarlak hücre 1 milyon lokosit çıktı
ne yapalım eylül de tüp bebek yapmak hayal oldu inşlhh kurban bayramından sonra tekrar test yapıcak eşim bari o zaman hareketlnir sayısı çoğalır da .... bakalım kısmetten ötesi olmuyo ne yapalım
inşlh sırada ki arkadaşlardan güzel haberler alırızzzz:26:
inşallah tülaycım inşallah darısı size tatlım sizin test ne zaman
merhaba kızlar, doğumdan sonra uzun süre topiğe girme fırsatı bulamamıştım.
kızım şimdi 4 aylık oldu, çok şükür sağlığıda yerinde. bende işbaşı yaptım.
çok üzgündüm kızımdan ilk defa ayrı kalıyorum ama güzel haberlerinizi alınca moralim yerine geldi.
bahar, flzask, enfall,zcu, bangi, nzlyn hepinizi tebrik ederim. allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inşallah.herçekten çok çok çok sevindim.
darısı diğer arkadaşların başına inşallah.
herkese günaydınnnn
dün ki üzüntümü az da olsa hafiflettim
bende artık kilo vermeye odaklanıcam bunda da vardır bi hayır belkide yaradan bana bi fırsat verdi kilomdan düşmem iiçin
ben de sabah kalktım 6 km yürüdüm eve geldim duşumu aldım şimdi kahvaltıya oturdum artık spor yapıp kilomda --- ler göreceğim sonra daaaaaaaaaaaa tüp bebebeğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saoğl cnm evet artık üzüntüye yer vermicem bu zaman bana fırsat kilomda -- leri görmenin fırsatıcemrem günydın cnm ne güzel haberlerle gelmişsin hiç üzüleceğn bişey yok
işallah daha güzel haberler vereceksin umutla takip ediyorum sizleri
az daha sabretmen gerekiyor demekki
dediğin gibi daha yoluna koyacağın şeyler var demek
Allah her uğraşında muvaffak eylesin seni
herkese günaydınnnn
bende artık kilo vermeye odaklanıcam bunda da vardır bi hayır belkide yaradan bana bi fırsat verdi kilomdan düşmem iiçin
ben de sabah kalktım 6 km yürüdüm eve geldim duşumu aldım şimdi kahvaltıya oturdum artık spor yapıp kilomda --- ler göreceğim sonra daaaaaaaaaaaa tüp bebebeğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ohhh gitsin kiloloarrrrkilo verince insan sadece bedenen değil ruhen de rahatlıyor... Cemrem bişey soracağım cahilliğime ver bizim yarın randevumuz varya Celelettin hocayla özel mi demi bu hastahane muayene ve ultrason ve semen testi ücretlerini yazarmısın?
tabi biliyorsan ...
herkese günaydınnnn
canım randevunuz saat kaçta?? Yarın öğleden sonra hoca hastanede değil...
nasıl ama bizim 14.40 ta randevumuz var
Dur eşim gelsin bi daha soruyum..Yazarım sana...Ama demin birliktelerdi,öyle demiş yanlış anlamadıysam...Asistanı bakıyo böyle bi durumda, o da sizin işinize yaramaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?