Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım cnm demekki isteseler bakıyorlarmış.
hadi inşlh bundan sonra ki testte o spermler hareketlenir sizde tüp bebek yapabilecek kadar sperm çıkar güzelim
yeni ilaçlarınız şifa getirsin

amin canım hepimize sizinde test sonucu çıkmış sonucunuz gayet güzel canım 1 milyon germe bile seviniyorken 5 milyonun havaya uçurması lazım bizi inşallah dahada çoğalırdaa artık o sonuç kağıtlarında boşluk değildee bolca sayı görürüz :)))celalettin hoca bizi istanbula çağırdı 2 eylülde gidecek eşim bakalım...

biziz canım o hoca çok sevindi sonucumuza sanırım artık güzel şeyler olacak tabiki Rabbimin izniyle.....

biz şuanda pregnyl ve menogona devam ediyoruz tozları kullanıyor eylül başı tahlili var celalettin hoca iğnelere devam etmenizi mi istedi eşim haftada 2x5000 pregnyl ve 3 kez menegon vuruluyor[/QUOTE .!.:
evet canım iğnelere devam ediyoruz bizim tozlar bitti yeni sıvı bir bitkisel ilaç gönderecekmiş ersel bey onu bekliyoruz...darısı size canım en kıpır kıpırlarından...

canım ben Tülay,cemrem ve denizbulut için besmele-i şerifleri okudum Allah kabul etsin gönüllerindeki muratları tez vakitte kucaklarına versin inşallahhhhh amin....

çok sevindim cnm sanırım şuan hamilesin. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Bizim fsh ya 13 yada 14 tü tam hatırlayamıyorum sanırım çok yüksek değil ama Emre bey çok nötr idi yani odasından çıktığımızda çok kötü hissetmiştim :18:,insan o anda iyi şeyler duymak istiyor herşeye rağmen..

güzel bir haber sperm çıkışı var inşallah devamı gelecek canını sıkma
bizlerde inşallah spermleri görürüz

inşallah tülaycım inşallah darısı size tatlım sizin test ne zaman

İnşallah canım.Ben şu anda hiç bir şey düşünemiyorum.Olursa olur olmazsa olmaz diyorum.
Çünkü kendini ne kadar hırpalasanda nasipten öteye gidilmiyor.
Gönül ister ki güzel haberler alalım.
Kontrol 15 gün sonra nasipse.

günaydın dünyanın en şefkatli ve merametli anne adayları
bir gün adaylıktan çıkıp anne olacağız inşallah

merhaba kızlar, doğumdan sonra uzun süre topiğe girme fırsatı bulamamıştım.
kızım şimdi 4 aylık oldu, çok şükür sağlığıda yerinde. bende işbaşı yaptım.

çok üzgündüm kızımdan ilk defa ayrı kalıyorum ama güzel haberlerinizi alınca moralim yerine geldi.
bahar, flzask, enfall,zcu, bangi, nzlyn hepinizi tebrik ederim. allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inşallah.herçekten çok çok çok sevindim.
darısı diğer arkadaşların başına inşallah.

merhaba,bana biraz tüp bebekte neler yapmamız gerekir bahseder misin?yaklaşık 10 gün sonra başlayacağım.şimdiden teşekkürler

herkese günaydınnnn
dün ki üzüntümü az da olsa hafiflettim
bende artık kilo vermeye odaklanıcam bunda da vardır bi hayır belkide yaradan bana bi fırsat verdi kilomdan düşmem iiçin
ben de sabah kalktım 6 km yürüdüm eve geldim duşumu aldım şimdi kahvaltıya oturdum artık spor yapıp kilomda --- ler göreceğim sonra daaaaaaaaaaaa tüp bebebeğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cemrem günydın cnm ne güzel haberlerle gelmişsin hiç üzüleceğn bişey yok
işallah daha güzel haberler vereceksin umutla takip ediyorum sizleri
az daha sabretmen gerekiyor demekki
dediğin gibi daha yoluna koyacağın şeyler var demek
Allah her uğraşında muvaffak eylesin seni

saoğl cnm evet artık üzüntüye yer vermicem bu zaman bana fırsat kilomda -- leri görmenin fırsatı
inşlhh hepimiz bu zorlu yolla muvaffakiyetle gececeğizzz
cnm posta kutun dolu boşaltttttt sana cvp yazıcammmmmmmmmmmmm

kızlar sizden yardım istiyorum benim eşiminde spermi yoktu sonra ameliyatla bulundu ama tüp bebek tutmadı bir daha sperm bulunamaz diye spermleri dondurduk dr.5 yıl garanti wermişti sonrada dediki spermler belki bozulur dedi saklama ücreti 1 milyar wermiştik acaba bozulma ihtimali warmıdır sizce ?????????

ohhh gitsin kiloloarrrr kilo verince insan sadece bedenen değil ruhen de rahatlıyor... Cemrem bişey soracağım cahilliğime ver bizim yarın randevumuz varya Celelettin hocayla özel mi demi bu hastahane muayene ve ultrason ve semen testi ücretlerini yazarmısın?
tabi biliyorsan ...

Canım randevunuz saat kaçta?? Yarın öğleden sonra hoca hastanede değil...

canım randevunuz saat kaçta?? Yarın öğleden sonra hoca hastanede değil...

nasıl ama bizim 14.40 ta randevumuz var

kızlar tetslerınız cok guzel cıkıor ınsallah bızımde guzel haberlerımız gelır.. aklıma takılan bıseyı sorucam çıkış basladığında celalettın hocamız mı tüp bebeğe yonlendırıo_? sanırım o hemen tüp bebek ıstemıordu_? bızede enaz 2 yıl beklıcez eger cıkıs baslayıp doğal yoldan gelmezse tüp bebege yönlenırız demıstı_?

Dur eşim gelsin bi daha soruyum..Yazarım sana...Ama demin birliktelerdi,öyle demiş yanlış anlamadıysam...Asistanı bakıyo böyle bi durumda, o da sizin işinize yaramaz...

ya çok üzüldüm nasıl yakalayacağız onun olduğu zamanı peki, kaç gündür yarını bekliyordum tamam cnm haber bekliyorum senden bir de ücretleri yazarsan çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…