kimin çıkışı gelmiş arkadaşım?kızlar kim sperm testi yaptıracaktı
topikten mi değilmi hocadan mesaj geldi bi arkadaşın çıkışları başlamış
inşlh darısı bizlere olur...
canım misafir yoğunluğun hala bitmemiş
iş ev yoruyorlar seni yaaaaa
canım kimmiş çıkış başlayan arkadaş. haberin varmı?
şükürler olsun ki bir kişi daha kurtuldu. darısı bizlere olsun inş
Pembe 85 esinin tedavisi hangi doktorla ve hangi hastanede yapildi
yazdıklarını okurken yüreğimden bir şey koptu :26:ve boğazıma gelip düğümlendihani senin bebeklerin adı ali ve masal olacakmış ya 10 yıl önce benim bebeklerimin adıda oğlumun mehmet arık kızımın berrak mina olacaktı 10 yıl geçti ne kızım geldi nede oğlum bekledim hemde umudum vardı:44: eşimde sperm vardı bende de yumurta neden olmasın dı:44: gelecekti ama olmadı gelmedi ben umutla bekledim bildiğim duyduğum her şeyi denedim:44: 6 tüp bebek sığdırdım bu süreye :44:ama olmadı yıprandım üzüldüm ağladım ilk zamanlar neden ben neden biz dedim:44: ama artık bıraktım bebeğimsiz yaşamaya alıştım onsuzluğuk ne kadar acı olursa olsun ağlamadan beklemeyi öğrendim tevekül ettim sabırla duayla bekliyorum :26:belkide ömrüm hep onu beklemekle geçecek belki gelecek belkide gelmeyecek :44:ama ben sabırla bekleyeceğim eğerki bir gün gelirse onu hasretle sarıp sarmalayacak bir annesi olduğunu bilisin diye hep umutla bekleyeceğim
canım ya inan ağlamaktan zar zor okudum yazının tamamını.Bu nasıl bir sabırdır nasıl bir emek. Inşallah bu seferki denemende alırsın emeklerinin karşılığını. Allah yardımcın olsun.
merhaba arkadaşlar
yazdıklarınızı okudum hepinize teşekür ederim ilginiz için yazdıklarınız için sağolun iyki varsınız biz ne yapacağımızı bilmiyoruz nerden başlayacaz bilmiyoruz bizim için herşey antepte başladı bittiiii biz hatayda yaşıyoruz ne yazıkki hatay bu konuda çok yetersiz nerden başlamak gerekiyor ne yapalım bitkisel kürlerden doktordan mı ne yapalım bilmiyorum mustafa eraslanın ilaçları için aradım bize panax ve e1 önerdi.6 ay kullanmak gerekiyormuş süre hiç sıkıntı değil maddiyat hiç sıkıntı değil ama güvenemedim ne yaparım çünkü 6 ay boyunca hayal edip 6 ay sonunda hayal kırklığı yaşarsam ne yaparım bilmiyorum nerden başlamak gerekir sizce?
merhaba arkadaşlar
yazdıklarınızı okudum hepinize teşekür ederim ilginiz için yazdıklarınız için sağolun iyki varsınız biz ne yapacağımızı bilmiyoruz nerden başlayacaz bilmiyoruz bizim için herşey antepte başladı bittiiii biz hatayda yaşıyoruz ne yazıkki hatay bu konuda çok yetersiz nerden başlamak gerekiyor ne yapalım bitkisel kürlerden doktordan mı ne yapalım bilmiyorum mustafa eraslanın ilaçları için aradım bize panax ve e1 önerdi.6 ay kullanmak gerekiyormuş süre hiç sıkıntı değil maddiyat hiç sıkıntı değil ama güvenemedim ne yaparım çünkü 6 ay boyunca hayal edip 6 ay sonunda hayal kırklığı yaşarsam ne yaparım bilmiyorum nerden başlamak gerekir sizce?
merhaba arkadaşlar
günaydın kızlarrrgüzel bir hafta olsun inşşşş
teşekürederim amin rabbim hepimizi güldürsün inşgünaydın sanada canım
Yeni bir tedavi sürecine başlıyormuşsun inş.bu tedavinde herşey gönlünce olur dualarımız seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?