Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlarrrrr
pıtırcık arkadaşım cicek00 için okudum diğer 2 arkadasın ise bugün tamamlayacam inşallah
kızlar çok özür dilerim geçiktirdim biraz duaları

cnm inşlh bu tedavinde bebeğinize kavuşursunuz
durumunuz için gerçekten üzüldüm allahım yar ve yardımcınız olsun emekleriniz yer bulsun inşlh....

sağol canım aminnnnnnnn allah büyük on sığındık

Merhaba pembe85,
Bitkiselleri doktor mu önerdi? Neler kullandınız? Direk ameliyat olmasını istemiyorum eşimin ama bitkiselleri de kafamıza göre kullanmak istemiyorum. İnşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız. Genelde olumlu olmaya çalışıyorum ama bazen öyle umutsuz oluyorum ki

cnm ben balım arkadaşın besmelelerini çektim
allah kabul etsin yaptıracakları tahlillerde yüzleri gülsün gönlündeki gerçek olsun inşlh amin..

ÇİCEK00 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

25 ağustos pazar dan ---------- 27 ağustos salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2120 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2120 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2120 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2120 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120 ……=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2120 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2120 ……=okudu
13—ese44 ……………………………... 2120 …..=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2120 …..=okudu
15—esma ……………………………… 2120……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2120 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2120 …..=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120…..=okudu
20—kader60 ……………………………… 2120…..=okudu
21—lamyay ……………………………… 2120…..=okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2127…..=okudu
23—seval0817 …………………………… 2120 …...=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2120…..=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2120…..=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2120 …..=okudu
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120……=okudu
28—eda09 ………………………………… 2120 …..=okudu
29—derya06……………………………….. 2120 …..=okudu
30—doğadandeva…………………………. 2120 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2120 ……=okudu
32—sağanak ………………………………. 2113 ……=okudu
33—esmerimyarim ………………………… 2120…..=okudu

CANIM BESMELELERİN bitti.
Allah kabul etsin. Allah gönlündekini tez zamanda gerçekleştirsin.amin.
duanı yap tatlımmmmm....

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz ÇİÇEK00 nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.amin.

Sagolun arkadaslar okuyan herkesten allah razi olsun ..allah hepinizin gonlunun muradi versin
Pitircik canim sana ayrica tesekkur ederim canim bizim icin ugrasiyorsun hakkini helal et

Arkadaşlar mrhb. bende aranıza katılmak istedim hep okuyorum ama hiç yazmadım bugüne kadar maalesef azo bizimde başımıza geldi hiç aklımıza gelmeyecek olan hatta adını bile başıma gelince duyduğum bişey ama işte takdiri ilahi herşey....Bunu öğreneli 1.5 yıl oldu ama sanki 5 yıl gibi geçti öğrendiğimiz günden beri ilaçlar ameliyat bitkiler faydalı ne duyduysam yapıyoruz çok zor bir zaman ve süreç bazen kaldıramıyorum bu yükü çok ağır geliyor ama asla isyanda etmiyorum... Hep bir rüya gibi düşünüyorum bi gün uyanacağım ve eşimle aramızda bi bebeğimiz olacak gözümü açtığımda öyle düşünüyorum hala kendimize konduramıyorum bunu piskolojim çok kötü durumda eşimde aynı şekilde. bir defa bahçeçi kliniğind eilk öğrendiğimiz zaman hiç ilaç kullanmadan hemn ameliyat etti emre bey eşimi ve sonuç sıfır sonra ilaçlar kullandık bi süre tekrar ameliyat dedi başka bir dr ama biz kabul etmedik. 6 ay ara verdik hiç bişey yapmadık çok yıprandık çünkü şimdi tekrar Kaan aydosa gittik ve tedaviye başladık çok güzel ilgilendi bizimle güzel konuştu içimizi o kadar rahatlattiki anlatamam eşime ilça verdi bitkisel tavsiyerlrde bulundu perhiz verdi ve ilk amacının ameliyatla değil normal yolla sper çıkışı sağlamak olduğunu söyledi çok mutlu olduk 6 ay sürücek Allah'ın izniyle tedavi sonrası duruma göre bebeğimize inş. kavuşuruz. Biraz uzun yazdım sizin bebeği olanlardan tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum birde kaan aydosa giden varmı içinizde?

Merhaba bende yazılanları okuyunca çok kötü oldum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz. Benim eşim organ nakli oldu biz nişanlıyken. Doktorunada çok güveniyoruz, bizi bir tüp bebek merkezine yönlendirdi ve tese mizi olduk ama malesef sonuç alamadık. Benim eşimin testizleri doğuştan biraz küçükmüş zaten, boşuna hiç yıpratmayın kendinizi bidaha olsanızda çıkmaz dediler çok yıkıldım. Evlat edinmek için başvurduk bu yaz ama yazdıklarınızı okudukça başka bi doktora daha mı gitsek diye düşünmeye başladım bende. Acaba bu Celalettin bey nasıl bi tedavi uyguluyor biraz bahsederseniz çok sevinirim...

Canım ervae arkadaşımız için besmeleyi okudum.
Rabbim eşinde yapılacak olan sperm testinde kaliteli spermlerin çıkmasını nasip etsin inşallah
Ondan sonra gelsin bol göbüşlü günler.

Hepinize merhaba...
Benim hikayemde sizlerinkine çok benzer. Ben eşimin durumunu daha çıkarken öğrenmiştim ama tedaviyle olur gözüyle baktım hep, çok severken nasıl böyle bir sebepten bırakabilirki insan zaten... Neyse biz nişanlandık kısa bi süre sonra eşim rahatsızlandı ve organ nakli olmak zorunda kaldı. Şimdi iyi çok şükür İyileşince hemen evlendik. O üzülmesin diye bi süre hiç açmadık bu konuyu sonra aradan zaman geçti benim çocuk düşüncem iyice ağır bastı ve dedik doktora gidelim organ nakli için sürekli gittiğimiz doktoruna çok güveniyoruz her konuda. Ona danıştık onun yönlendirmesi ile bi merkezde tesemizi yaptırdık sonuç dünyayı başıma yıktı... doktor uğraşmayın ne psikolojik olrak bu eziyeti çekin nede fiziksel olarak yıpranmayın dedi. Birsürü umut taciri var bu iş iyice ticarete döndü dedi. O birdaha denemeniz bişey değiştirmez diyince bizde denemedik ama hep bir soru kafamda acaba???
Bu arada yaşananlar bizi çok yıprattı tabi her açıdan evliliğimde bozuluyor sanırım git gide. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Cinsel hayat diye birşey kalmadı. Bazen diyorum boşver ama bazende böyle evlilik mi olur diyor insan. İlk önceleri yine böyle olmuş ama sonra düzelmişti yine düzelir diyorum ama böyle olunca araya soğukluk giriyor git gide. Ömür geçiyor en güzel yıllar ziyan oluyor diyorum. Evlat edinmeye başvurduk ama ondada 3 yıl beklersiniz dediler. Bu sorunu aşmadan evlat edinmekte doğru gelmiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum acaba evliliğim tehlikede mi benim???

Canım ervae arkadaşımız için besmeleyi okudum.
Rabbim eşinde yapılacak olan sperm testinde kaliteli spermlerin çıkmasını nasip etsin inşallah
Ondan sonra gelsin bol göbüşlü günler.

cnm ben istanbuldayım anadolu yakasında sırf ankara yeni kaan aydos için gittik hep onun adını duyuyodum heryerde bi deniyelim dedik. Celalettin peru nasıl bir tedavi uyguluyor ilaçlamı hücre çıkışı oldu

cnm ben istanbuldayım anadolu yakasında sırf ankara yeni kaan aydos için gittik hep onun adını duyuyodum heryerde bi deniyelim dedik. Celalettin peru nasıl bir tedavi uyguluyor ilaçlamı hücre çıkışı oldu

Biz daha önce kaan bey de 1 yıl tedavi gördük.
Ama herhangi bir gelişme kaydedemedik.
O yüzden rotayı İstanbula doğru çevirdik.
Doktor gerekli gördüğünde iğne tedavisi uyguluyor.
Ekstradan dan bitkisel tedavi.
Biz iğne ve bitkisel tedavi kullanıyoruz
Şu anda sperm çıkışı yok ama hücre çıkışı var.
Şükür bunada.

merhaba nrcngQhn inşallah yeni tedaviler size yeni başlangıçlar olacaktır.
burada öğrenebileceğin çok şey olabilir.birbirimize destek olarak çoğumuz tedavilerinde iyi bir yol kat etti
inşallah sende onlardan biri olabilirsin.Allah yardımcınız olsun

Merhaba hoşgeldin stasy,
canım hepimizin evliliklerin de inişler çıkışlar oluyor bu sorunları karı koca birlikte elbette ki aşabilirsiniz.
inşallah da ölye olacaktır.bizde senin gibi çok büyük sorunlar yaşadık zamanında ama gel gör ki mevlam sabrını veriyor zamanla
acılar bitmese de biraz daha hafifliyor.inşallah yeni tedavilere başlarsınız bir çok arkadaşımızda ameliyatta sperm bulunamazken
doğal yollarla çıkışlar oldu sizde neden olmasın kii
evlat edinmek çok önemli bir karar bence eşlerin ortak karar alıp bu yolda ilerlemeleri lazım bizde bütün elimizden gelen bütün
tedavileri yapıp olmazsa evlat edinmeyi istiyoruz bu kararı herkes doğru bulmayabilir önemli olan senin ne hissetiğin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…