Sagolun arkadaslar okuyan herkesten allah razi olsun ..allah hepinizin gonlunun muradi versin
Pitircik canim sana ayrica tesekkur ederim canim bizim icin ugrasiyorsun hakkini helal et
Merhaba bende yazılanları okuyunca çok kötü oldum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz. Benim eşim organ nakli oldu biz nişanlıyken. Doktorunada çok güveniyoruz, bizi bir tüp bebek merkezine yönlendirdi ve tese mizi olduk ama malesef sonuç alamadık. Benim eşimin testizleri doğuştan biraz küçükmüş zaten, boşuna hiç yıpratmayın kendinizi bidaha olsanızda çıkmaz dediler çok yıkıldım. Evlat edinmek için başvurduk bu yaz ama yazdıklarınızı okudukça başka bi doktora daha mı gitsek diye düşünmeye başladım bende. Acaba bu Celalettin bey nasıl bi tedavi uyguluyor biraz bahsederseniz çok sevinirim...
Hepinize merhaba...
Benim hikayemde sizlerinkine çok benzer. Ben eşimin durumunu daha çıkarken öğrenmiştim ama tedaviyle olur gözüyle baktım hep, çok severken nasıl böyle bir sebepten bırakabilirki insan zaten... Neyse biz nişanlandık kısa bi süre sonra eşim rahatsızlandı ve organ nakli olmak zorunda kaldı. Şimdi iyi çok şükür İyileşince hemen evlendik. O üzülmesin diye bi süre hiç açmadık bu konuyu sonra aradan zaman geçti benim çocuk düşüncem iyice ağır bastı ve dedik doktora gidelim organ nakli için sürekli gittiğimiz doktoruna çok güveniyoruz her konuda. Ona danıştık onun yönlendirmesi ile bi merkezde tesemizi yaptırdık sonuç dünyayı başıma yıktı... doktor uğraşmayın ne psikolojik olrak bu eziyeti çekin nede fiziksel olarak yıpranmayın dedi. Birsürü umut taciri var bu iş iyice ticarete döndü dedi. O birdaha denemeniz bişey değiştirmez diyince bizde denemedik ama hep bir soru kafamda acaba???
Bu arada yaşananlar bizi çok yıprattı tabi her açıdan evliliğimde bozuluyor sanırım git gide. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Cinsel hayat diye birşey kalmadı. Bazen diyorum boşver ama bazende böyle evlilik mi olur diyor insan. İlk önceleri yine böyle olmuş ama sonra düzelmişti yine düzelir diyorum ama böyle olunca araya soğukluk giriyor git gide. Ömür geçiyor en güzel yıllar ziyan oluyor diyorum. Evlat edinmeye başvurduk ama ondada 3 yıl beklersiniz dediler. Bu sorunu aşmadan evlat edinmekte doğru gelmiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum acaba evliliğim tehlikede mi benim???
selamun aleyküm arkadaşlar şükür hem netime hem size kavuştum
arkadaşlar sizden çok acil yardım bekliyorum. bugün keçi boynuzu almaya gittim fakat ne olduysa aktar bana tozunu sattı ve aldım cıktım.sizce sperm sayısını cogaltmada tozuda etkilimidir lütfen yardım edin kullanan var mı
selamun aleyküm arkadaşlar şükür hem netime hem size kavuştum
canım keçiboynuzu fsh değerini yükseltiyor.
hormon değerlerinize göre kullanın derim.
bir dönem kullanmıştım ben eşime tozunu .
yatarken bir bardak süte katıyordum.
süte katınca daha etkili olduğunu duymuştum.
Allah şifa versin inş.
arkadaşlar şimdi sıra bengusuu arkadaşımızda ama epeydir haber alamıyorum.
alev99 um besmelesi için defalarca özeline mesaj attım ama nete giremedi sanırsam
birkaç gn daha bekleyelim.
daha sonra ona geçelim.
ayrıca şimdi huzuryolu nu izninizle öne almak istiyorum.
Allah var huzuryolu beni öne al demedi ama
arkadaşımız şükürler olsun ki hamile.
riskliymiş biraz sanırsam.bende öne almak istedim. duaya ihtiyacı var arkadaşlar çünkü...
niyeti bebişinin annesini bırakmadan sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesi....
dua edin inş bebiş sımsıkı annesine tutunsun canlar....
bir kişi daha böylece kurtulmuş olur bu illetten.amin.
peki cnm sperm sayısında yükselme oldu mu ben yeni baslıcam esime içirmeye bide çakşır otu tozu verdi aktar nasıldır bilmem
Canımm huzuryoluna sevindimm gerçekten.
Rabbim bebeğini ona bağışlasınn..:26:
inşallah riskli dönemi atlatıp sağ sağlim alır bebeğini kucağına .
Allah dualarınız kabul etsin canım ..kimseyi evlatsız bırakmasın..:26::26:
canım sizde sperm var mı?
azo iseniz sebebi nedir?
bizde sperm sıfırdı canm.
bizde etkisi olduğunu söyleyemem.
canım azo sebebine göre bitkiselleri kullanmanı öneririm.
çakşırda fsh değerini yükseltir.
fsh değeri yükseldiği zaman var olan sperm bile çıkamaz tatlım
hoşbulduk tatlıma.s canım hoşgeldinnn.
ohh artık netin var yani gözün aydınn.
arkadaşlarda seni merak ediyolardı neler yaptın muayenede diye.
geldim canım kusura bakmayın cepten giriyordumaleykümselam canım.
nerelerdesin kız sennn
meraktan çatladım valla.
anlat bakalım ne yaptın muayenede?
amin canım amin. dualarını eksik etme tatlım.
beni görsen nasıl mutluyum inan .
kendim hamileymiş gibiyim inan.
canım nasılsın bu arada ?
bebiş nasıl?
dua et tatlım bol bol ediyorsun biliyorum ama söylemeden geçemedim.
her geçen gün daha çok koymaya başlıyor evlatsızlık.
eşim desen belli etmiyor ama için için kendini yiyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?