hadi yaa bunları hiç bilmiyordumbizdesperm sayısı 16 milyoni ama hareketlilik kötü 2 yıldır gebelik gerçekleşmiyor dogal yollara basvurmak istedim ama herseyi dahada kötü yapmak istemiyorum
hoşbulduk tatlım
evet netim var artık şükürler olsun
yoksa kafayı yerdim
hemen anlatıyorum canımcım
geldim canım kusura bakmayın cepten giriyordum
cep telefonumun ımail numarası kopyalanmış oda kapanınca kaldım ortada
şimdi kısaca özetliyeyim
önümüzdeki ay kısmetse tedaviye başlıyorum
inşallah bebeğim bu sefer benimle olur
Rabbim herkese bu aşamalara gelebilmeyi önce spermleri görmeyi ve sonra bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Her zaman dualarımdasınız cnm ..
Allahım inşallah sizlerede yaşatsın çok istiyorum herkes kurtulsun bu dertten evlatlarına kavuşsun..:26:
bizler çok şükür kurtulduk inş bebeğimizide sağ sağlim alırız kucağımıza.:26:
sonra sıra sizlerde olucak inşallah siizin mutluluğunuzla sevineceğiz.
ben inanıyorum hepiniz sırayla kurtulacaksınız..sabrınıızn emeklerinizin mükafatını alıcaksınız..:26::26:
inş canım inş.....
bu arada patiklerin ne kadar hoş
kızımızın fiyonklu patikleri haaaaa
aleyküm selam canım hoşgeldin seninde sayılı günlerin kaldı paşana kavuşmana inşallah Rabbim evladını hayırlı bir evlat eder senin onu çok güzel yetiştireceğin belli zaten.onca kişinin evladına annelik ettin hocalık ettin inşallah Rabbim seni de evladınla ve eşinle bir ömür boyu huzurlu mutlu sağlıklı etsin size hiç sıkıntı uğramasın Rabbim emeklerinin ve sabrının mükafatını binlerce katıyla karşına çıkarsın .selamun aleykum nasilsiniz arkadaslar umarim herkes iyidir insallah biz cok iyiyiz elhamdulillah bizde herhangi bir degisiklik yok sadece beklemedeyiz kuzum dogana kadar hayat monoton bir sekilde devam ediyor :26: camide yeni donemimiz basladi doguma kadar gidicem insallah miniklerimde bende cok heycanliyizHATTA BI TANE MINIGIM HOCAM COCUGUNUZ OLURSA YINE BIZI SEVMEYE DEVAM EDICEKMISIN DIYE SORDU ICIMI ERITTI SARILDIM OPTUM SIZ BENIM CANIMSINIZ BENIM COCUGUM SIZIN KARDESINIZ OLUCAK SIZI SEVDIGIM GIBI SEVICEM ODA SIZI SEVICEK DEDIM HALA ETKISINDEYIM :2: ISTE BOYLE KIZLAR ....
NURUSIMA DOKTORUNU DEGISTIRMISSIN INSALLAH SENIN ICIN HAYIRLI OLUR RABIM BU DOKTORU VESILE EDERDE BEBISINE KAVUSTURUR SENI :) CEMREM CANIM SENDE ILK ADIMLARI ATMISSIN RABBIM YOLUNU ACIK ETSIN ISIN KOLAYLASTIRSIN INSALLAH TEZ VAKITTE BASLARSIN TEDAVIYE , TUP BEBEK DENEMESI YAPIP GUN SAYAN ARKADASLAR VAR ISE INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALIR TEDAVI SURECINDEKI ARKADASLAR INSALLAH SIZLERDE EN KISA ZAMANDA UZEL SONUCLAR ALIRSINIZ DUALARIM HEP SIZINLE RABBIM ISTEYEN TUM ARKADASLARIMA EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN INSALLAH ...
HAMIS ARKADASLARIM RABBIM SIZI VE MELEKLERINIZI KORUSUN INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIB ETSIN KENDINIZE VE MELEKLERINIZE COK IYI BAKIN HEPNIZI ALLAHA EMANET EDIYORUM
BU ARADA KIZLAR NZLYN DEN HABERINIZ VARMI BENDEN 6 HAFTA ONDEYDI DOGDUMU ACABA
MINIK GELINI DE MERAK EDIYORUM BEBEGI OLAN ANNELER BAZILARI GELIYOR ARADA AMA BAZILARI UNUTTUMU BIZI
NEYSE KIZLAR BENIM CENEM DUSTU , HERKESE HAYIRLI GECELER MUTLU HUZURLU MUCIZELERLE MUJDELI HABERLERLE DOLU GUNLER DILIYORUM
canım benim 7 tedavin şimdiden hayırlı olsun şu anda okunan ezanlar hürmetine canı gönülden senin için dua ediyorum inşallah meleğin 7 kat göklerden senin için iner ve mucizene kavuşursun çifter çifter amin ecmain.
GÜNAYDINLAR KIZLARkızlar ALLAH KISMET EDERSE EYLÜL EKİM AYNIDA BENDE 7. DEFA TÜP DENEYECEĞİM BU YOLA ÇIKARKEN BU YOLUN BU KADAR UZUN OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM UMUDA YELKEN AÇIYORUM YİNE YENİDEN KORKULARIM VAR ENDİŞELERİM VAR BİR KEZ DAHA ÇIKIYORUM YOLA DUALRINI EKSİK ETMEYİN
geldim tatlım netim yoktu ve cebimde kapanmıştı herşey üstüste geldi anlayacağınnurusima ne yaptin gel anlat kiz merak ediyoruzzz
:26:
sorma canım ya yanlışlık olmuş ben doğru anladığımdan eminim eşim 30 ağustosta izinliydi aradım yarın gelebilirmiyiz dedim yarın randevular dolu ama cumartesi 1de gelebilirsiniz dedicanım haftayamıymış randevun? kız Allah iyiliğini versin.
canım yaaa birden bebişlerini almak istediğinden heyecanın.... anlıyorum seni.
inş hayırlı haberler verirsin bize.
habersiz bırakma .
herşey istediğin gibi olsun bu seferr inşşş. bütün dualarım seninle canım....
canım benim beni istediğin hergün arayabilirsin problem olmaz zaten müsait değilsem cevap vermiyorumcanım nerelerdesin?
meraklandım inan. umarım kötü birşey yoktur.....
tel açacaktım ama pazar müsait olamayabilirsin diye arayamadım...
haber bekliyorum valla çatlıcammmm:26:
şükürler olsun canım aslında doktor miyomu sıkıntı yaptı ama benim cadılığım üstümdeydi ameliyat olmayacağımı söyledimamin amin amin amin.
oley oley oley
demek önümüzdeki ay başlıyorsun Allah ın izniyle.
canım dualarım seninle
inş bu sefer kavuşursun ikiz ikiz bebişlerine.
kız ayağını sürümeyi unutmaaaaaa....,
arkandan tek tek gelelim inşşşş. şişko şiko dolaşırız topluca vallaaaaaaaa
aramıza hoşgeldin cnm inşlh bebğini kucağına aldığın günlerde gelirrcnm ben istanbuldayım anadolu yakasında sırf ankara yeni kaan aydos için gittik hep onun adını duyuyodum heryerde bi deniyelim dedik. Celalettin peru nasıl bir tedavi uyguluyor ilaçlamı hücre çıkışı oldu
ay cnm evet rapor çok uğraştırıyo bugün bende gittim rapor bide heyete giricekmiş konsey bitti heyeti çıktıcnm nasılsınn o kadar yoğunum ki işten geldim yazamıyorum tüp bebek raporu ne kadar zormuşeşimiz azospermken bzlere neden bakıyolar ben rahim filminden çok korkuyorum.. cnm bişey sorucam sana celalettin hoca 5inde geliyodu randevu almak istedim ama dolu randevuların açılış saatini biliyomusun saat kaçta açılıyo yönlendirirsen çok sevinirim cnm
oy oy oyyyy kimler gelmiş tatlım seni 2 kere aradım cebin kapalıydı kızhoşbulduk tatlım
evet netim var artık şükürler olsun
yoksa kafayı yerdim
hemen anlatıyorum canımcım
geldim canım kusura bakmayın cepten giriyordum
cep telefonumun ımail numarası kopyalanmış oda kapanınca kaldım ortada
şimdi kısaca özetliyeyim
önümüzdeki ay kısmetse tedaviye başlıyorum
inşallah bebeğim bu sefer benimle olur
Rabbim herkese bu aşamalara gelebilmeyi önce spermleri görmeyi ve sonra bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
sağol teyzesi
aramıza hoşgeldin cnm inşlh bebğini kucağına aldığın günlerde gelirr
celallettin hoca çokk ilgili ve doğru düzgün bi insan cnm biz yaklaşık 9 aydır tedavideyiz celelettin hoca da ve bizde normal yolla çıkış oldu sperm bulundu bizdebence kaan hoca da gidip vakit kaybetmeyin celallettin beye gidin derim zaten instanbulda oturuyormuşsun tatlım bende anadolu yakasındayım ianan ki git pişman olmassın
ay cnm evet rapor çok uğraştırıyo bugün bende gittim rapor bide heyete giricekmiş konsey bitti heyeti çıktı
ancak haftaya salı alıcakmışım bende ne güzel seviniyordum bitti diye nerdeeee
cnm celallettin hoca muayneye başladı tatili bitti sen gece 12 de gün dönümünde al randevuyu çünki gün dönümü olunca hemen sıra bulabilirsin güzelim
oy oy oyyyy kimler gelmiş tatlım seni 2 kere aradım cebin kapalıydı kız
gözünaydınnnnnnn tedavin bu sefer bebişli olsun inşlhhhh
bak bend eseninle başlarım diyordum nerdeee
olsun sen git bizlerde arkandan gelellim inşljhhhhhhhhhhhhhhhh
uy güzeli,m yesinler patiklerini ayy şirin kız nede yakışmış profil öyle size analı kızlı
nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik kız maşalllh bak bu günleride gördün daha da güzel günler göresin kızınla eşinle beraber
evet ben süs delisiyim oy kızım olsa herhalde artık takısız boncuksuz bişeyini bırakmamTeşekkür ederiz teyzesii.
sen pek seversin böyle süsülü şeyleri bende çok seviyorummm
iyiyiz cnm çok şükür herşey iyi eşim uzun tatilden sonra bugün işe başladı.
yine kızımla tek kaldık.
amin cnm sizlerde görürsünüz inşallah bitanemm nede yakışır arkadaşıma hamişlikk
evet ben süs delisiyim oy kızım olsa herhalde artık takısız boncuksuz bişeyini bırakmam
eşler işte artık desene kzıınla beraber kaldın olsun anne kız ii geçinirsinizzz
aman ii olun sağlığınız yerinde olsun da..
ay inşlhhh o günleri görürüm ayy ağzını yerim kız senin ( mecazi anlamda heee )
aynen öyle yani benim kızım anası gibi olurTahmin edebiliyorum cnm nasıl olucağınıı
cnm ya çok tatlısın sennnnnn mecazi anlamda heeeeeeee
ya canım sorma şu netin yüzünden ayrı kaldım sizlerden merakta bırakmışım kusura bakmayın
evet cebimde bloke oldu bende eski telimde taktım hattımı demokraside çareler tükenmez
belli olmaz canım belki yine tedavimiz aynı zamanlara denk gelir henüz raporum çıkmadı sen bir adım öndesin
takma kafana sonucu güzel olsun bak flzaşk ile baharımda arada biraz arayla hamiş kaldı önemli olan sonucu güzel olsun değilmi
ya canım sorma şu netin yüzünden ayrı kaldım sizlerden merakta bırakmışım kusura bakmayın
evet cebimde bloke oldu bende eski telime taktım hattımı demokraside çareler tükenmez
belli olmaz canım belki yine tedavimiz aynı zamanlara denk gelir henüz raporum çıkmadı sen bir adım öndesin
takma kafana sonucu güzel olsun bak flzaşk ile baharımda arada biraz arayla hamiş kaldı önemli olan sonucu güzel olsun değilmi
ay hep de seni buluyo bu aksilikler şekerimya canım sorma şu netin yüzünden ayrı kaldım sizlerden merakta bırakmışım kusura bakmayın
evet cebimde bloke oldu bende eski telimde taktım hattımı demokraside çareler tükenmez
aman önemli değil çözdüm size kavuştum yeter banaay hep de seni buluyo bu aksilikler şekerim
olsun care bulmuşsun gene
evet ama raporum gene aksilik çıakrdı bugün gittim bide heyete girecekmiş bana da gel al dediler yaa gelde sinir olmaneyse artık haftaya çıkar dedi kadın kesin çıkarmı dedim kesin diyo ufff oyun oynuyoruz sanki bakalım artık eşimde haftaya ialçlar yazılırken test yapar artık alalh ne verdiyse ne çıkarsa o dondurulur tabii o kadar kaliteli ise ..
inşlh cnm şaka bi yana olsun da sonu bebişli olsun kabul biz bekelriz yıllardır bekliyoruz az daha beklemişiz çok mu
miyomun ne alemdeymiş güzelim nasıl süleyman beyden memnun kaldın mı:26:
aynen cnm bu rappor işi uzun sürüyo neyse bitti az kaldıaman önemli değil çözdüm size kavuştum yeter bana
aaa yinemi sorun çıktı biraz aksilikler oluyor vardır bundada bir hayır canım geç olsun güç olmasın bende çok uğraşmıştım
evet canım sizde öyle yaparsınız sen ilaçlarını yazdırırsın eşinde test verir inşallah bol bol çıkar donrurursunuz bakarsın yine aynı anda yaparız tüpbebeği kısmet bellimi olur.sen serdar hocadan memnun kaldınmı :44::44:yoksa henüz görüşmeye gitmemişmiydin inan aklım karıştı sadece telde görüşüp fiyat aldınız değilmicanım
ben memnun kaldım ulun beyde iyiydi bence sorunlu olan benim ve bendeki miyomlar
aman önemli değil çözdüm size kavuştum yeter banaay hep de seni buluyo bu aksilikler şekerim
olsun care bulmuşsun gene
evet ama raporum gene aksilik çıakrdı bugün gittim bide heyete girecekmiş bana da gel al dediler yaa gelde sinir olmaneyse artık haftaya çıkar dedi kadın kesin çıkarmı dedim kesin diyo ufff oyun oynuyoruz sanki bakalım artık eşimde haftaya ialçlar yazılırken test yapar artık alalh ne verdiyse ne çıkarsa o dondurulur tabii o kadar kaliteli ise ..
inşlh cnm şaka bi yana olsun da sonu bebişli olsun kabul biz bekelriz yıllardır bekliyoruz az daha beklemişiz çok mu
miyomun ne alemdeymiş güzelim nasıl süleyman beyden memnun kaldın mı:26:
cnm ben okudum Allah kabul etsinnBALIM1905 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
29 ağustos Perşembe den---------------- 31 ağustos cumartesi 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2120 ..=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2160 =okudu
3-- tülay20 2120 ..=okudu
4cemrem29 2120 ..=okudu
5denizbulutu 2120 ..=okudu
6zambak06 . 2120
7aruna 2120 ..=okudu
8alev99 . 2120
9ecrin23 . .. 2120
10cicek00 . 2120 ..=okudu
11balım1905 . 2120 ..=okudu
12ervae . 2120 ..=okudu
13ese44 ... 2120 ..=okudu
14bengusuu . 2120
15esma 2120
16hasretim01 .. 2120
17her şeygüzelolcak 2120
18huzuryolu 2120 ..=okudu
19ilkbahar_ilkbahar .. 2120 ..=okudu
20kader60 2120
21lamyay 2120
22mavimenekşe .. 2120 =okudu
23seval0817 2120
24papatyainci .. 2120
25pembe85 .. 2120 =okudu
26yeşil034 2120
27-- ecrin_bebek .. 2120
28eda09 2120
29derya06 .. 2120
30doğadandeva . 2120 =okudu
31edebal 2120 =okudu
32sağanak . 2120
33esmerimyam 2120 =okudu
Canım doktora gittinizmi?
bence ne kullanacaksanız doktor kontrolünde kullanın.
hormon değerleri çok önemli tatlım.
bu arada bizlerden bir hayli şanslısın tatlım.
bizler bir tane sperm görmek için inan ne uğraşlar veriyoruz.
sadece 1 tane sperm görmek bile bizi mutlu ediyor ...gerisini sen düşün artık.
bu yüzden bence detaylı bir doktora git. dediğin gibi herşeyi daha da kötü yapma tatlımmmm.
Allah gönlüne göre versin ve doğal yoldan hamile haberini ver inş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?