canım yaşadıklarını hazmetmen kolay değil seni anlıyorum. üzülme yine de sabredelim dua edelim hakkımızda hayırlısı neyse onu isteyelim.Bizimde İmtihanımız böyle olacak geçici dünyada yaşıyoruz. Allah cc sana eşine ailene tüm sevdiklerine sağlık sıhhat versin Allah cc onları başımızdan eksik etmesin. Benim patronum genç 35 yaşında geçen yıl annesi vefat etti annesi de annem yaşındaydı 56. onun halini düşündüm de bizim sıkıntı ettiklerimizin yanında hafif kalır. Annemin bana bi gülümsemesi yavrum kızım demesi hiç birşeyle kıyaslanamaz. Allahım cc bizi daha büyük sıkıntılardan korusun inşAllah. Mücadeleye tabiki devam pes etmek yok ama kendimizi hırpalayarak sağlığımızı bozarak değil sakin olalım. Veren de alan da rabbimiz. benimde tüp bebek denemem oldu 6. haftada gelişemeden düştü. bulmuşken kaybettim üzülsemde ağlayıp sızlasamda olacak olan oluyor yapacak bişey yok. Kaderimize bir yerde razı olmalıyız. Derdimizin dermanı Yüce Rabbimiz cc ona sığınalım. seni çok öpüyorum lütfen ağlama üzülme. dualarım seninle
aleyküm selam canım hoşgeldin seninde sayılı günlerin kaldı paşana kavuşmana inşallah Rabbim evladını hayırlı bir evlat eder senin onu çok güzel yetiştireceğin belli zaten.onca kişinin evladına annelik ettin hocalık ettin inşallah Rabbim seni de evladınla ve eşinle bir ömür boyu huzurlu mutlu sağlıklı etsin size hiç sıkıntı uğramasın Rabbim emeklerinin ve sabrının mükafatını binlerce katıyla karşına çıkarsın .
canım Allah razı olsun inşallah hakkımda hayırlısı böyledir ve bu defa bende meleğime kavuşurum rüyalarımız ve hayallerimiz gerçek olur en yakın zamanda amin
canım benim 7 tedavin şimdiden hayırlı olsun şu anda okunan ezanlar hürmetine canı gönülden senin için dua ediyorum inşallah meleğin 7 kat göklerden senin için iner ve mucizene kavuşursun çifter çifter amin ecmain.
geldim tatlım netim yoktu ve cebimde kapanmıştı herşey üstüste geldi anlayacağın
sorma canım ya yanlışlık olmuş ben doğru anladığımdan eminim eşim 30 ağustosta izinliydi aradım yarın gelebilirmiyiz dedim yarın randevular dolu ama cumartesi 1de gelebilirsiniz dedi
yanlış cümle kuruyorlar ceremesini biz çekiyoruz
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim sizede bu aşamalar gelmeyi nasip etsin en yakın zamanda
canım benim beni istediğin hergün arayabilirsin problem olmaz zaten müsait değilsem cevap vermiyorum
şükürler olsun canım aslında doktor miyomu sıkıntı yaptı ama benim cadılığım üstümdeydi ameliyat olmayacağımı söyledim
kısmetse önümüzdeki ay başlıyorum yarın eşim rapor için kan tahlili yaptıracak eksik evraklarımızı tamamladıktan sonra inşallah raporu çıkarıcaz sanırım ayın 20den sonra da tedaviye başlıycaz.eğer çok iyi kalitede embriyo oluşursa transfer etmeyecekmiş doktor ameliyat olursun sonra transfer ederiz dedi ama normal kalitede yada kötü kalitede embriyo oluşursa transfer ederiz dedi kısmet artık ne olur bilemiyorum onun haricinde vitamin falan folik asit kullanmana gerek yok şimdi dedi artık kırmızların gelmesini bekliyorum belki kurban bayramında çifte bayram yaşarım inşallah.inşallah ikilzerime kavuşurum Rabbim sizede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canı gönülden dua ediyorum belki sizin bebeişleriniz kendiliğinden gelir sperm patlaması yaşayacaksınız Allah'ın izniyle
aramıza hoşgeldin cnm inşlh bebğini kucağına aldığın günlerde gelirr
celallettin hoca çokk ilgili ve doğru düzgün bi insan cnm biz yaklaşık 9 aydır tedavideyiz celelettin hoca da ve bizde normal yolla çıkış oldu sperm bulundu bizdebence kaan hoca da gidip vakit kaybetmeyin celallettin beye gidin derim zaten instanbulda oturuyormuşsun tatlım bende anadolu yakasındayım ianan ki git pişman olmassın
Öylemi diyosun ya ama onada yeni gittik birsürü muayene parası ilaçlar aldık başladık şu an bide celalettin peruyu araştırdım dahiliye doktoru ama kaan aydos azospermide uzman prof. bana bu daha mantıklı geldi tabi bilemiyorum ne yapalım zaten her yolu deniyoruz bunda tedavi 6 sürücek sonuç alamazsak diğer doktoru deneriz. Nasılsa rabbim bize evladımızı gönderene kadar pes etmek yok çok yıpranıyoruz hepimiz derdi veren dayanma gücünüde veriyor illakiCelalettin peru verdiği iğnelerin adı ney acaba bizimkilere benziyormu etkisi araştırayım bi cnm
Teşekkür ederiz teyzesii.
sen pek seversin böyle süsülü şeyleri bende çok seviyorummm
iyiyiz cnm çok şükür herşey iyi eşim uzun tatilden sonra bugün işe başladı.
yine kızımla tek kaldık.
amin cnm sizlerde görürsünüz inşallah bitanemm nede yakışır arkadaşıma hamişlikk
cnm yuvarlak hücre spermin öncüsü yani spermin evreleri oluyo bence sevin bak hücre çıkmış doğru bi tedavi ile spermlerin çıkması kaçınılmazzzSelamün aleyküm, Arkadaşlar biz tekrar sperm testi yaptırdık bi tüp bebek merkezinde yine sperm sayısı yok ama 1-2 adet yuvarlak hücre var diyor. Ne demek tam olarak anlayamadık?
sende haklısın cnm paralar kolay kazanılmıyo ama bende kaan beyde 2 sene tedavideydim sonuç alamayınca bıraktım ama inşlh sen sonuç alasınÖylemi diyosun ya ama onada yeni gittik birsürü muayene parası ilaçlar aldık başladık şu an bide celalettin peruyu araştırdım dahiliye doktoru ama kaan aydos azospermide uzman prof. bana bu daha mantıklı geldi tabi bilemiyorum ne yapalım zaten her yolu deniyoruz bunda tedavi 6 sürücek sonuç alamazsak diğer doktoru deneriz. Nasılsa rabbim bize evladımızı gönderene kadar pes etmek yok çok yıpranıyoruz hepimiz derdi veren dayanma gücünüde veriyor illakiCelalettin peru verdiği iğnelerin adı ney acaba bizimkilere benziyormu etkisi araştırayım bi cnm
cnm yuvarlak hücre spermin öncüsü yani spermin evreleri oluyo bence sevin bak hücre çıkmış doğru bi tedavi ile spermlerin çıkması kaçınılmazzztatlım bizde en hücre ne bişey vardı celallettin beyde tedavi ile önce 1 milyon yuvarlak hücre çıktı sonra 3 ay sonunda 6 tane sperm çıktı normal yolla siz< kimde tedavidesiniz cnm belki yazmışsındır da unutuyorum o yüzden:26:
Biz henüz tedaviye başlamadık. Celalettin beyin izninin bitiminde görüşeceğiz inşallah onda başlamayı düşünüyoruz.
Araştırırken lökositlerin yuvarlak hücre görünümünde olabileceği diye bi yazı okudum. İçime kurt düştü.
Şöyle diyor;
Mikroskopta lökositler ile immatür germ hücreleri aynı şekilde görülürler ve birbirinden ayrılması son derece güçtür. Bu görüntü genel olarak “yuvarlak hücre” olarak isimlendirilir. Pek çok laboratuvar da bu yuvarlak hücreleri lökosit olarak değerlendirilir ve rapor eder.
Sizin adınıza çok sevindim inan. Boy boy kuzuların olsun inş. sağlıkla sıhhatle.
cnm celallettin bey artık işine döndü yani başladı artık randevu alabilirsinBiz henüz tedaviye başlamadık. Celalettin beyin izninin bitiminde görüşeceğiz inşallah onda başlamayı düşünüyoruz.
Araştırırken lökositlerin yuvarlak hücre görünümünde olabileceği diye bi yazı okudum. İçime kurt düştü.
Şöyle diyor;
Mikroskopta lökositler ile immatür germ hücreleri aynı şekilde görülürler ve birbirinden ayrılması son derece güçtür. Bu görüntü genel olarak yuvarlak hücre olarak isimlendirilir. Pek çok laboratuvar da bu yuvarlak hücreleri lökosit olarak değerlendirilir ve rapor eder.
Sizin adınıza çok sevindim inan. Boy boy kuzuların olsun inş. sağlıkla sıhhatle.
cnm yuvarlak hücre spermin öncüsü yani spermin evreleri oluyo bence sevin bak hücre çıkmış doğru bi tedavi ile spermlerin çıkması kaçınılmazzztatlım bizde en hücre ne bişey vardı celallettin beyde tedavi ile önce 1 milyon yuvarlak hücre çıktı sonra 3 ay sonunda 6 tane sperm çıktı normal yolla siz< kimde tedavidesiniz cnm belki yazmışsındır da unutuyorum o yüzden:26:
Biz henüz tedaviye başlamadık. Celalettin beyin izninin bitiminde görüşeceğiz inşallah onda başlamayı düşünüyoruz.
Şöyle diyor;
Mikroskopta lökositler ile immatür germ hücreleri aynı şekilde görülürler ve birbirinden ayrılması son derece güçtür. Bu görüntü genel olarak yuvarlak hücre olarak isimlendirilir. Pek çok laboratuvar da bu yuvarlak hücreleri lökosit olarak değerlendirilir ve rapor eder.
canım yaa.. Yuvarlak hücreler normal semen analizinde de çıkar mı?
Biz normal semen analizi yaptırdık canım. Daha doğrusu yıkama usulü istedik ama normal yapmışlar. Doktorun istemesi lazımmış yıkama usulünü. Devlettekilerde yazmıyo yalnız.
Mrh. cnm çok sevindim hamileymişsin sen şimdi ne kadar mutlusundur uğraşların sonucunu vermiş Allahım inş. sağlıkla doğmasını nasip eder çok sevindim demekki olunca oluyor... Bişi sormak istiyorum sizde de azomu vardı ne kadar süre uğraştınız ve kimle tedavide sonuç aldınız bunları merk ediyorum eğer söylersen çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?