Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Maşallah barekallah.. Allah mutluluğunuzu daim etsin. dileyen herkese de bu mutluluğu nasip etsin. Amin..:26:

canım Allah razı olsun duaların için.
estağfirullah canım.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .
aynı yollardan geçtik tatlım bizde
3 yıldır adama yedirmediğim ot çöp kalmadı ama nafile.
çünkü belli bir düzen yoktu .neyi ne için kullandığım belli değildi tatlım.bilinçsizce boşuna kullanmışım.
boşuna yormuşum kocişin bedenini.
o yüzden en doğru karar iyi bir doktora gidip kullanman.
benimde dualarım seninle tatlım.
dediğin gibi bende inanıyorum inş birgün hepimiz anne olacağız..amin.

canım benim nasılsın ben gelenden gidenden pek giremiyorum topiğe

okulun başlamıştır ne güzel darısı bana inşallah

balım1905

ervae

dualarını okudum allah niyetlerini kabul eylesin amin

iyiyim şükür tatlımmmmmm
evet canım okul dün başladı şükür
henüz bıcırıklar yok ama arkadaşlarla oturduk öğretmenler odasında.
bıcırıklar inş haftaya teşrif edecekler.
özledim valla seni .
görüşemiyoruz epeydir....
inş canım seni de aramızda görmeye az kaldı.
inş kolayca kpss yi de geçersin ve aramıza katılırsın.....
öpüyorummm seni kocaman

slm canım rapor işin haftaya kalmış
yanlış okumadıysam.
canım geç olsunda güç olmasın.
inş hayırlı canlı canlı spermler çıkar ve başlarsın tedavinede
hamileyim haberini de verdin mi ..... oh oh
değmeyin keyfimize o zaman .....

sen yazarken yoruldun ben okurken yorulmadım masal gibi okudum hikayenizi yeni baştan ) arada böyle yazılar iyi oluyor mücadele edilmesinin gerekliliğini ortaya koyuyor, oturarak hiçbişey olmuyor...kızını okşa benim için ) cnm

Okurken gözlerim doldu. Umarım Allah bizlere de nasip eder bu güzel duyguyu yaşamayı. Öyle uzak geliyor ki şu an ama Allah büyük. Umarım senin kadar sabırlı ve umutlu olabilirim. Paylaştığın için teşekkürler, bana umut oluyorsunuz.

Nasıl güzel ve içten anlatmışsın yaşadıklarını ağlayarak okudum ne mutlu sana yılmadan başardın Allahım daha güzel günler göstersin inş. sana ve çekirdek ailene O tese ameliyatındaki aynı duyguları bizde yaşadık bizde evliliğimizin 2.yılında yani 2 yıl önce çocuk istemeye başladık hep korunduk o zamana kadar baktık 4 ay geçti hamile kalamıyorum doktora gittim ben kendimde sorun var sandım ve herşeyim temiz çıktı eşimi aradım sevinçle bişeyim yok hamile kalabilirim birazdaha uğraşalım dedim 3 ay geçti yine olmadı eşime deidm bide sen doktora git ama formalite icabı diye düşünüyorum hani bişey çıkmaz kesinlikle o gözle bakıyorum.Neyse gitti o sperm testi yaptırmaya sonra beni aradı ama ağlamaktan konuşmıyor bende işyerindeydim açtım teli ne oldu dedim hala aklıma öyle bişey gelmiyor sperm hiç yok dedi ne demek o dedim tüp bebek yaparız diyorum üzülme sen diyorum o kadar bile yok dedi ben tabi şok gözlerim karardı birden tutuldum kaldım sonra nasıl yaşlar akıyor gözümden ama ses çıkmıyor müdürüm geldi yanıma dedim ben acil çıkıyorum öylece fırladım işyerinden eşiminin yanına geldim nasıl ağladık 2 gün hiç durmadan sonra dedik bi çaresi olmalı böyle olmaz ağlayarak girdim nete emre bakırcıoğlunu buldum gittik hemn oda bizden birsürü test istedi hepsini yaptırdık hepsi gayet normal anormal bi durum yok nedeni bulunamadı azonun emre beyde hemn hiç ilaç vermeden ameliyat dedi ama ben hazırlanmak istemedim ya çıkmazsa diye çıakrsada dondurulsun dedim neyse hiç ilaç kullanmadan ameliyat oldu eşim bende onu bekliyorum tabi stresle duayla çıktı doktor önce kafasını bi sağ bi sola salladı maalesef dedi yıkıldım sarıldım doktora ağlayarak dünya o an bitmişti benim için hayat yoktu artık sanki güneş batmıştı umut yoktu doktor yapma böyle dedi parça aldım belki onda çıkar ama ben ağlamaktan bittim eşim çıktı beni o halde görünce anladı tabi sonra onun yanında tutamadım kendimi yine ağladım oda ağladı tamam dedik biz çocuksuz yaşlanıcaz hayallerimizi gömücez artık çıktık hastaneden elimizde koca bir sıfırla sonra başka şeyle araştırdık bitkisel kürler başka doktor bulduk oda iğne verdi bitince ameliyat dedi sonra onları kullandı eşim normal test yaptırdı çıkmayınca ameliyat olmasına izin vermedim ben daha 6 ay geçti çünkü öbür ameliyattan bekleyelim dedim belki sonra dedim eşime... Herşeyi bıraktık sonra ben dualara yüklendim sürekli dualar buluyorum onları yapıyorum Allaha gece gündüz yalvarıyodum artık yine başlayalım dedik kaan aydosa gitmeye karar verdik ve daha 15 gün önce ona gittik o şimdi bi tedavi uyguluyor hem ilaç hem bitkisel bakalım umudumuz şimdi bu doktor inş yine yıkılmayız çok zormuş Allahım ben bu imtihanı kaldıramıyorum diyorum ağır geliyor kime gelmezki evlat bu kokusunda cennet olan bi bağ nasıl dayanılır bana ve benim gibi olanlara nasip etsin rabbim hep dua ediyorum 1.5 yıl bana 5 yıl gibi geldi... benim hikayemde bu uzun oldu biraz içimi döktüm...

balım1905 için besmelerini okudum bilg.

dilerim tez zamanda

Arkadaşlar slm...cuma 12.günüm test günüm.bu sabah idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.bi de kan yaalım dedik.18.5 çıktı.çok düşük dimi kızlar.hastanemizi aradık.bu onemli degil.12.gun onemli dediler.bunu değerlendirmekk yanlış dediler.sizce ge tutunma olabilir mi? Bu kadar düşükken Idrarda silik de olsa. Çıkar mi kafam çok karisti.keşke yaptirmasaymisim...

arkadaşlar görüyorum ki her geçen gün aramıza yeni birileri katılıyor çok acı bir durum keşke bizler kurtulsak ve başka hiç bir yürek bu acıyla yanmasa evlatsızlık ve evladının olmayacağı düşüncesi çok acı bir şey hiç bir söz hiç bir teselli çare değil derdimize ama şunuda unutmadan söyliyeyim ki hergecenin bir sabahı var ben inanıyorum azoyu yenip hepimiz teker teker mucizelerimize kavuşucaz önemli olan yılmadan yıkılmadan dualarla Rabbime sığınalım inşallah en yakın zamanda mükafatımızı alırız hem bu dünyada hem ebedi alemde amin

a.s canım hoşgeldin henüz test gününe 3 gün var acele etmişsin ama hamile olduğun kesin çünkü geç yaptığın halde hem ikinci çizgiyi görmüşsün hemde kanda değerin 5 ten yukarı çıkmış seni aceleci seni gözün aydın ilk halayın benden olsun

Son düzenleme:

canım benim hayırlı olsun cuna 12,günün buğun salı cuma dahada artacaktır değerin iyi düşün dua et benimde 11,günümde 18 çıkmıştı düşün bende çok korkmuştum doktor bekle dedi 19,gün 128 çıktı ve 21 gün 923 olmuştu senin çok iyi bence cumaya daha 3 gün var her şey iyi olur inşallah bebeğinin varlığına inan

canım 9 . güne göre yinede bi değer çıkmışş.12. gündeee inşallah dahada yükselmiş olucaktır

canımmmmm inan gözyaşlarıyla okudum yazını.
bu kadar sıkıntı veeeeee gösterdiğin sabır.
kendi yaşadıklarımda aklıma geldi inan evde yalnızım koyuverdim koca sesimi.....
canım bu yazdıklarınla ve gösterdiğin sabırla bizlerede umut oldun.
sabırla ,inançla ,duayla şükürler olsun ki kızına kavuştun tatlım.....sıkıntılarıyın mükafatını RAbbim verdi inş.......
inş kucağına aldığın günleri de görürsün....amin.
inş evlat hasretiyle yanan bütün ocaklar kavuşur en kısa zamanda hayırlı evlatlarına.
içinde bizlerede verir MEvlam hayırlısından....amin.

inş canım yükselecek değerin.
hayırlı olsun
sımsıkı tutunur bebişin seni hiç bırakmaz ....amin
umutsuz olma ,sıkıntı yapma veeeee kendine dikkat et tatlımmmmmm

BALIM1905 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

29 ağustos Perşembe den---------------- 31 ağustos cumartesi 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120 …..=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2120 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2120 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2120 …..=okudu
7—aruna …………………………… 2120 …..=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120…..=okudu
12—ervae ……………………………. 2120 …..=okudu
13—ese44 ……………………………... 2120 …..=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120 ….=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2120 …..=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120 …..=okudu
20—kader60 ……………………………… 2120 …..=okudu
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120 ……=okudu
23—seval0817 …………………………… 2120 …..=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2120 …..=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2120 ……=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2120 …..=okudu
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120 …..=okudu
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2120 ……=okudu
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyam ………………………… 2120 ……=okudu

canım nerelerdesin.
özeline de defalarca mesaj attım.
buradan yazayım dedim.
aley 99 için besmelen ve diğer arkadaşlar için besmelen için haber bekliyorum.

özellikle alev99 için besmeleye başlayalı epey oldu tatlım.
gecikmeden duasını yapalım tatlım....

ARKADAŞLAR BENGUSUUDAN HABERİ OLAN VARMI?
MUHTEMELEN NETE GİREMEMİŞTİR AMA .
TELİ OLANLAR GÖRÜŞÜRLERSE HATILATIRLARSA SEVİNİRİM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…