Merhaba canım hoş geldin aramıza hergün bu sorundan gelen bi arkadaş gördükçe üzülüyorum gerçekten.
buda bizim imtahanımız ne yapalım sabırla bu sorunu atlatıp evlat sahibi olmaya çalışıyoruz.
ben çok şükür bu mutluluğu yaşadım .inşallah burdaki isteyen herkesde yaşar .:26:
benim eşimde azospermiydi evliliğin 2. senesinde öğrendik dünya başımıza yıkıldı ..
ne yapabiliriz derken o anki acemilikle bi kaç doktor dolaştık sonra ilk test yaptığımız üniversite hastanesine giddik raporumuzu
çıkardık ve tedaviye başladık 2007 'nin şubat ayında eşimle aynı anda hazırlandık beni yumurta toplamaya eşimide tese ameliyatına
aldılar.benim işlemin bitmişti narkozdan kendime gelmeye çalışıyodum ama aklım eşimdeydi.
sonra embriolog geldi ben yatıyorum maalesef bulamadık.siz en iyisi evlat edinin dedi o zaman o kadının laflarına o kadar sinirlenmişdimki nasıl böyle söyler dedim başladım ağlamaya hemen eşimim yanına giddim eşim zaten çok kötü oda ağlamış
duvarları yumruklamış ..odadakiler çıktı eşimle başbaşa kaldık eşimin yanında ağlayamadım bile yine ona moral vermeye çalışıyodum her zamanki gibi sonra eve geldik 1 saat sonrasıydı hast aradılar biz eşinizden alınana dokuları iyice incelemeye başladık ve yeni yeni sperm bulmaya başladık diyince tabi biz havalara uçtuk.
sonra 11 tane sperm bulunduğunu söylediler benimde 19 yumurtam toplanmıştı.
8 tane embriyom oluştu sağlıklı olan 3 tanesini bana transfer ettiler ama olmadı maalesef..tutmadı.
çok üzüldük ama bizi tekrar çağırdılar körü körüne eşimi 6 ay sonra tekrar ameliyat ettirdik 2007 'nin ekim ayında bu defa hiç sperm çıkmadı.eşim ben bi daha ameliyat olmam dedi.bende bişey diyemedim.haklıydı o ameliyatlarda hiç kolay değilki
sonra ben yinede böyle durmak istemiyodum eşimde varikoselde vardı araştırdım . teoman kadıoğlunda 2009 senesinde
eşim varikosel ameliyatı oldu doktor hiç umutlu konuşmadı ama ben yinede bi faydası olur diye eşimi ikna ettim bu ameliyata
eşime hiç bişeyde kullandıramıyodum ne ilaç ne bitkisel arada bi test ver diyodum hep erteliyodu. eşim çok zor birisi herşeye o kadar zor ikna ettimki ne sabır varmış bendede diyorum ama herşey şuan ki mutluluğu yaşamak içindi.
iyikide bırakmamışım eşime kalsaydı biz hiçbişey yapamazdı çünkü,sonra 2011 senesinde kadınlar kulübüne üye oldum burayı buldum iyikide bulmuşum çok şey öğrendim .çok güzel arkadaşlar edindim sorunlar aynı olunca..
aklımda hep bi daha emre bakırcıoğluna gitmek vardı ama eşimi ikna edemiyodum.ama nasıl olduysa geçen sene nisan ayında
burdaki 3 arkadaşımızla Bahar85,cemrem,nurusima beraber eşlerimizle beraber umut tüp bebekte buluştuk..eşim muayene oldu bazı testler istedi emre bey
ve sonuçlara göre bize %50 lik bi şansa verdi.emre bey eşimide ikna etti tekrar ameliyat olmaya .tekrardan bi tedavi sürecine girdik.
haziran ayında iğneleri kullanmaya başladım ama yumurtaların gelişmedi tedavi iptal .sonra tekrar başladım bu defa iyidi herşey.
ağustos ayında eşimle aynı anda yine hazırlandık ilk önce eşimi alıdlar sperm çıkarsa yumurtalarım toplanıcaktı.
o heyecanlı bekleyiş başladı eşimi aldılar sat 10 'da 20 dk sonra haber geldi sonuç pozitif ben tabi bi çığlık attımki. ağladım yanımdakilere sarıldım cnm arkadaşım baharımda vardı.sonra hemen beni aldılar yumurtalarım toplandı.12 tane ,4 ebriyom oluştu sağlıklı ama transferim o ay yapılamadı.eylülün 7 sinde 2 tane 5. gün embiryosu transfer ettiler ama maalesef oda olmadı.
ama en azından umudum devam ediyodu çünkü eşimden allınan dokular vardı.onlarla tekrar denebilirdik.ama maddi olarak elimizde hiç bişey kalmamıştı kendimizi biraz toparlayıp yaza deneriz dedik.nisan adetimle kontrole gidicektim dokrorum herşey iyi diyince bende daha fazla beklemek ,stemedim ve hemen başladım tedaviye çok şükür herşey iyi giddi.17 yumurtam toplandı.
ama eşimden alınan dokulardanda 1 tüp çözdürmüşler 2 tüp de donmuş doku var orda , 10 tane embriyom oluştu.5. güne 2 tane sağlıklı kalabildi ama olsun ben sadece transferime yetecek kadar kalsın yeter diyodum.sonra 28 nisanda transferim oldu.10 mayıs test günümde ben dayanamadım transferin 8. günü idrar yaptım ve silik çizgi gördüm inanamadım olabilirmi diyip durdum sonra 9.gün tekrar yaptım yine silik gördüm 10. gün 8 mayısta kan testi vermeye giddim ama sonucu beklerken kalbim durucaktı.arkadaşımın evinde bilgisayarda öğrendim sonucumu gözlerime inanamadım allahım gerçekti hamileydimmmmmmmseneler sonra hem idrarda hem kanda bu sonucu görmek inanamıyodummm.Allahım sana şükürler olsun iyi bi şiekilde hamileliğim ilerliyor 5. ayımızdayız kızım olucak inşallah.Rabbime sonsuz şükürler olsunki bu günleri banada gösterdi.dilerim burdaki herkesede rabbim yaşatsın.kimseyi evlatsız bırkamasın bu yoldaki herkesi kurtarsın inşallah.emeklerinizin sabrınızın mükafatını versin.her sene bi sürü arkadaşımız hamile kalıyo sakın umudunuzu kaybetmeyin ..biraz uzun oldu kusura bakmayın ben bile yoruldum yazarken
arkadaşım rabbim sizede bi umut ışığı göstersin inşallah fazla beklemeden kavuşursun bebeğine :26::26:
Arkadaşlar slm...cuma 12.günüm test günüm.bu sabah idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.bi de kan yaalım dedik.18.5 çıktı.çok düşük dimi kızlar.hastanemizi aradık.bu onemli degil.12.gun onemli dediler.bunu değerlendirmekk yanlış dediler.sizce ge tutunma olabilir mi? Bu kadar düşükken Idrarda silik de olsa. Çıkar mi kafam çok karisti.keşke yaptirmasaymisim...
Arkadaşlar slm...cuma 12.günüm test günüm.bu sabah idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.bi de kan yaalım dedik.18.5 çıktı.çok düşük dimi kızlar.hastanemizi aradık.bu onemli degil.12.gun onemli dediler.bunu değerlendirmekk yanlış dediler.sizce ge tutunma olabilir mi? Bu kadar düşükken Idrarda silik de olsa. Çıkar mi kafam çok karisti.keşke yaptirmasaymisim...
evet cnm rapor haftaya kaldı oyun oynuyolar sanki gel al diyrlar gidince de imza at heyete girecek diyolar ya sabır çekip bekliyprum heyettende bi sorun çıkmazsa:26::26:slm canım rapor işin haftaya kalmış
yanlış okumadıysam.
canım geç olsunda güç olmasın.
inş hayırlı canlı canlı spermler çıkar ve başlarsın tedavinede
hamileyim haberini de verdin mi ..... oh oh
değmeyin keyfimize o zaman .....
cnm bence değerin yüksek hem idrar tetsttinde çift çıkmış niye canını sıkıyorsun kız inşlh hamişsin işteArkadaşlar slm...cuma 12.günüm test günüm.bu sabah idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.bi de kan yaalım dedik.18.5 çıktı.çok düşük dimi kızlar.hastanemizi aradık.bu onemli degil.12.gun onemli dediler.bunu değerlendirmekk yanlış dediler.sizce ge tutunma olabilir mi? Bu kadar düşükken Idrarda silik de olsa. Çıkar mi kafam çok karisti.keşke yaptirmasaymisim...
canım umudu nu kaybetme.ALLAH büyük ona sığın İNŞ gerisi gelir. dr bitkise önermediler.biz mikro ya hiçbişey yapmadan girmek istemedik.tabi çok dikkat etmek gerekiyormuş onu anladık.çünkü yanlış bitkiselle eşimin yüksek fsh sı daha da yükseldi.daha sonra ibrahim saraçoğlunun gönderdiklerini kullandık testlerde değişen bişey yoktu ama belkide mikrotesede çıkan spermler onun bitkiselleri sayesinde diye düşünüyorum canım.öyle herkese güvenme bitkiseller konusunda canım bazılarının tek derdi umutlarımızla oynayıp daha çok para kazanmak çünkü.ALLAH yardımcın olsun bu yolda İNŞ seninde yüzün gülecek canım.Merhaba pembe85,
Bitkiselleri doktor mu önerdi? Neler kullandınız? Direk ameliyat olmasını istemiyorum eşimin ama bitkiselleri de kafamıza göre kullanmak istemiyorum. İnşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız. Genelde olumlu olmaya çalışıyorum ama bazen öyle umutsuz oluyorum ki
harika hamilesin canım.yarın bir daha kan ver istersen.banada tavsiyelerini bekliyorum,opu oldum bende bugün.
canım umudu nu kaybetme.ALLAH büyük ona sığın İNŞ gerisi gelir. dr bitkise önermediler.biz mikro ya hiçbişey yapmadan girmek istemedik.tabi çok dikkat etmek gerekiyormuş onu anladık.çünkü yanlış bitkiselle eşimin yüksek fsh sı daha da yükseldi.daha sonra ibrahim saraçoğlunun gönderdiklerini kullandık testlerde değişen bişey yoktu ama belkide mikrotesede çıkan spermler onun bitkiselleri sayesinde diye düşünüyorum canım.öyle herkese güvenme bitkiseller konusunda canım bazılarının tek derdi umutlarımızla oynayıp daha çok para kazanmak çünkü.ALLAH yardımcın olsun bu yolda İNŞ seninde yüzün gülecek canım.
canım dört gözle güzel gelişmelerini bekliyorum.
canım umudu nu kaybetme.ALLAH büyük ona sığın İNŞ gerisi gelir. dr bitkise önermediler.biz mikro ya hiçbişey yapmadan girmek istemedik.tabi çok dikkat etmek gerekiyormuş onu anladık.çünkü yanlış bitkiselle eşimin yüksek fsh sı daha da yükseldi.daha sonra ibrahim saraçoğlunun gönderdiklerini kullandık testlerde değişen bişey yoktu ama belkide mikrotesede çıkan spermler onun bitkiselleri sayesinde diye düşünüyorum canım.öyle herkese güvenme bitkiseller konusunda canım bazılarının tek derdi umutlarımızla oynayıp daha çok para kazanmak çünkü.ALLAH yardımcın olsun bu yolda İNŞ seninde yüzün gülecek canım.
canım dört gözle güzel gelişmelerini bekliyorum.
Arkadaşlar benim durumumda olan varmı ve nasıl bir tedavi yöntemi uyguladınız
Makroskopik muayene
Miktar 3 cc renk : kremopak
Viskozite NORMAL ph : 8,5
Sıvılaşma 30 dk
Mikroskopik Muayene
1cc
Mikroskopi : 1-2 LÖKOSİT VE 1-2 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.
NOTLAR : SANTRİFÜJ SONRASI YAPILAN LAM-LAMEL ARASI MİKROSKOBİK İNCELEMEDE 1-2 CANSIZ SPERM GÖRÜLDÜ.
NUMUNE : AZOSPERMİ
kimse benle ilgilenmemiş oysa ben kötüyüm
canım genel anlamda umut vadediyor koyu çıkması,1-2 tane cansızda olsa görülmesi.bizlerde hiç yoktu yada başlangıç hücreleri vardı sadece.iyi bir doktorla birkaç ayda canlı spermler görülür diye düşünüyorum.sonrada hemen tüp bebeğe başlarsınız.beslenmenize çok dikkat etmelisiniz tabi bu süreçte bal,kuruyemiş tüketmeninde yararı oluyor.hemen kurtulup bebişini kucağına alırsın inşallah.
kimse benle ilgilenmemiş oysa ben kötüyüm
canım benim hayırlı olsun cuna 12,günün buğun salı cuma dahada artacaktır değerin iyi düşün dua et benimde 11,günümde 18 çıkmıştı düşün bende çok korkmuştum doktor bekle dedi 19,gün 128 çıktı ve 21 gün 923 olmuştu senin çok iyi bence cumaya daha 3 gün var her şey iyi olur inşallah bebeğinin varlığına inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?