Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ERVAE İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
.
31 ağustos cumartesi DEN ----- 2 eylül pazartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160
3-- tülay20 …………………………… 2120 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2120…..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120
6—zambak06 ……………………………. 2120 …..=okudu
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120
12—ervae ……………………………. 2120 …..=okudu
13—ese44 ……………………………... 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120
18—huzuryolu …………………………… 2120 ……=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120 …..=okudu
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120 ….=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120 …..=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120
31—edebal………………………………… 2120
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyarim ………………………… 2120

Son düzenleme:
HUZURYOLU İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: Şu anda hamile arkadaşımız.
Bebişinin annesine sımsıkı tutunması ve sağlıklı sıhhatlı evladını kucağına almak…
.
2 eylül pazartesi den -------- 4 aylül Çarşamba saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160
3-- tülay20 …………………………… 2120
4—cemrem29 …………………………… 2120
5—denizbulutu …………………………… 2120
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120
11—balım1905 ……………………………. 2120
12—ervae ……………………………. 2120
13—huzuryolu …………………………… 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
19—kader60 ……………………………… 2120 …..=okudu
20—ese44 ……………………………... 2120
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120
31—edebal………………………………… 2120
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyarim ………………………… 2120

göz yaşlarıyla okudum
çok güzel gerçek bir olay....Yarrabbim çekirdek ailenize huzur sağlık versin bundan sonra...
tüm arkadaşlarıma ve bana da yaşamayı nasip etsin.

bugünde kendim bir duygusalım...üzerine denk geldi göz yaşlarımı bırakmaya
ard arda bir sürü hamile haberi aldım.
bana hadi artık yeter artık yaptığın tembellik diyorlar.
gerçeği kimse bilmiyor.
ne olcak ben bile bilmiyorum.
bu aralar biraz üzülüyorum eşime belli edemiyorum.
haftasonu yakın bir tanıdığımızın 20 günlük kucağımıza alınca
birbirimize baktık o anııı size anlatamam

evet evet ben hafta sonunda beri yani bebeği kucağıma alduğımdan beri bir tuhafım.
ardardada bu benden sonra evlenen ama benden önce hamile kalan haberleri beni yordu çokkk.

elbette herşeyin hayırlısı diyorum ama bu ara biraz üzüntülüyüm.

işte evde canım hiçbirşey yapmak istemiyor.

Canım boşuna kendini üzme..Eğer 12. gün yaptırsaydın değerin 60-70 arası bişey çıkardı ki bu da gayet normal...Önemli olan değerinin kaç olduğu değil 2 ye katlayarak artması..Stres yapmadan beklemekten başka elinden gelen bişey yok...Şu an hamilesin..Tadını çıkar..Rabbim tamamına erdirir inşalllahhhhh...

harika hamilesin canım.yarın bir daha kan ver istersen.banada tavsiyelerini bekliyorum,opu oldum bende bugün.

evet cnm rapor haftaya kaldı oyun oynuyolar sanki gel al diyrlar gidince de imza at heyete girecek diyolar ya sabır çekip bekliyprum heyettende bi sorun çıkmazsa:26::26:
ah güzelim ne güzel yazmışsın inşllhh hepimizden gelsin o haberler hepimizdennn.............
cnm bence değerin yüksek hem idrar tetsttinde çift çıkmış niye canını sıkıyorsun kız inşlh hamişsin işte
değerin her geçen gün katlansın inşlhh habersiz koma bizi sakın:26:

canım umudu nu kaybetme.ALLAH büyük ona sığın İNŞ gerisi gelir. dr bitkise önermediler.biz mikro ya hiçbişey yapmadan girmek istemedik.tabi çok dikkat etmek gerekiyormuş onu anladık.çünkü yanlış bitkiselle eşimin yüksek fsh sı daha da yükseldi.daha sonra ibrahim saraçoğlunun gönderdiklerini kullandık testlerde değişen bişey yoktu ama belkide mikrotesede çıkan spermler onun bitkiselleri sayesinde diye düşünüyorum canım.öyle herkese güvenme bitkiseller konusunda canım bazılarının tek derdi umutlarımızla oynayıp daha çok para kazanmak çünkü.ALLAH yardımcın olsun bu yolda İNŞ seninde yüzün gülecek canım.
harika hamilesin canım.yarın bir daha kan ver istersen.banada tavsiyelerini bekliyorum,opu oldum bende bugün.

canım dört gözle güzel gelişmelerini bekliyorum.

Arkadaşlar benim durumumda olan varmı ve nasıl bir tedavi yöntemi uyguladınız

Makroskopik muayene
Miktar 3 cc renk : kremopak
Viskozite NORMAL ph : 8,5
Sıvılaşma 30 dk

Mikroskopik Muayene
1cc
Mikroskopi : 1-2 LÖKOSİT VE 1-2 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.

NOTLAR : SANTRİFÜJ SONRASI YAPILAN LAM-LAMEL ARASI MİKROSKOBİK İNCELEMEDE 1-2 CANSIZ SPERM GÖRÜLDÜ.
NUMUNE : AZOSPERMİ

Amin canım, inşallah. Ben de hiçbirşey yapmadan ameliyata girmesini istemiyorum eşimin. sonra olumsuz sonucu ile karşılaşırsak çok üzüleceğiz, en çok da eşim. Ben daha olumlu düşünüyorum ama o hep karamsar, daha yolun başındayız ama şimdiden yılmış görünüyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Siz Saraçoğlu ile irtibat haline mi geçtiniz? Eşimin FSH 13 seviyelerinde. Çok da yüksek sayılmaz aslında. yanlış birşeyler uygulayıp daha da kötü olmasından korkuyorum.

Hayırlısı ile koyu çizgileride gör canım. Hangi merkezde yaptırdınız?

selamun alaykum
canim ben Ervae,Balim, ve Huzuryolunun besmelerini okudum
Rabbim ellerini boscevirmesin ,katindan hayirli nesiller versin hepsine insallah

😉 sağol canım benim,senin minişlerde Bi ilerleme varmı?amniyon sıvısına tekrar baktılar mı,diğer yavru nasılmış?kontrollerini hakan hocamı yapıyor canım?

canım genel anlamda umut vadediyor koyu çıkması,1-2 tane cansızda olsa görülmesi.bizlerde hiç yoktu yada başlangıç hücreleri vardı sadece.iyi bir doktorla birkaç ayda canlı spermler görülür diye düşünüyorum.sonrada hemen tüp bebeğe başlarsınız.beslenmenize çok dikkat etmelisiniz tabi bu süreçte bal,kuruyemiş tüketmeninde yararı oluyor.hemen kurtulup bebişini kucağına alırsın inşallah.

cevabın için teşekkür ederim eşim sağlıklı beslenmiyor evlendiğimizde 70 kiloydu şimdi 100 kilo aşırı derecede kola ve abur cubur tüketiyor ve sigara içiyor bunlarında etkisi vardır belki keçiboynuzu kürünü denemeye başlayacağım ve dediğin gibi sağlıklı beslenmeyle beraber 1 ay sonra testi yenileyeceğiz ona göre doktor araştırmalarına başlarım.

kimse benle ilgilenmemiş oysa ben kötüyüm

Ben sizin nickinizi okuduğumda dedimki Allahım ne kadar pozitif bi insan. Senin şu an yaşadığını zaman zaman herkes yaşıyordur. Onun için LÜTFEN NİCKİNİN HAKKINI VERMEYE DAVET EDİYORUM sizi. :)
Şaka bi tarafa gerçekten insanın duygusal oduğu anlar olabilir ama güçlü olmak zorundayız. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.

Arkadaşlar yıllardır beklenen bu haber geldi benim eşimde azospermia 5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz. Dr. kök hücre tedavisi son şansınız dedi yıllardır bekliyordum. Artık bakanlık onay vermiş sizlerde bilgi edinebilirsiniz.Hastalar türkiyeye akın etmeye başlamış ALLAHım sen yar ve yardımcımız ol.

ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİ
BUGRA ADİL BUYRUKÇU facebokk...
Değerli Arkadaşlarım,
Erkek kısırlığında kök hücre tedavisi uygulaması için Sağlık Bakanlığı, Ankalife Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezine izin verdi.
2012 yılında kök hücrelerden sperm elde edilmesi ile ilgili çalışmamız sonucunda kök hücre kongresinde birincilik ödülü almıştık. bu çalışmalarımızın hepsini derleyerek insanlar üzerinde nasıl bir tedavi protokolü geliştirilebileceğini planladık ve Sağlık Bakanlığına başvurduk. Projemizi olumlu bulan bakanlık; insanlar üzerinde kök hücre tedavisini uygulamamıza izin verdi.
Özellikle erkek kısırlığı için oldukça önemli olan bu gelişme, çocuk sahibi olmayan hastalar için büyük bir umut ışığı oldu.
Dünyada ilk defa uygulanan bir yöntem olduğu için, oldukça fazla sayıda hasta Türkiye'ye gelmeye başladı.

Cnmmm çok teşekkürler demek gec tutundu belki de ,senin de öyle olmuş sanirm.ınş.yükselir.normalde başkalarından duyuyorum.. yüksek değerler.bizimkiler baya nazlı demek ki..dualarinizi esirgemeyin...çok opt...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…