- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
canım merhaba bizde azospermiz emre beyde 2 kez tese olduk 1. de çok kalitesiz bulunup donduruldu tüpbebek için çözdürülünce canlanmadılar 2. de bulunmadı. bizim azo sebebi lenfomadan kemo ve radyoterapi görmek. aynı siz gibi biz de yeni kaan hocaya başladık sonra burada herkesin cemalettin hocaya gittiğini gördüm çok heveslendim ama kaan hocaya başladık niyetimizi bozmayalım dedik siz gibi bizede 6 ay tedavi süreci verdi. şimdi pregnly1500 , emodex ve clomen verdi size nasıl bi tedavi uyguluyor. rabbim hepimize yardım etsin
olur cnm . inşallah . biz öğreneli daha 2 ay oldu hormon testinde fsh çok az yüksek çıktı 13 gibi diğerleri normal genetik test temiz çıktı henüz başka bişey yaptırmadık ultrason ve tekrar sperm testi istedi emre bey boyamalı bi teknik varmış 2 milyon yuvarlak hücre çıkmıştı ne olduğuna bakacak biz de böyle , sen ne zzman öğrendin neler yaptınız
.nasil gecer bu azospermm biz en zoruyuzz aslinda sertoli cell inhibin b dusuk
.icim yuregim cigerim yaniyorr benide eklerseniz listeye cok sevinirinm regli doneminde okunuyor mu
.bizden bahsedeyim 14 yillik evliyiz 2defa microtese olduk.Esim onuc yasinda hodgin lenfoma gecirmis ve kemoterapi almis.buna bagli bizim problemi
miz.sizlerin sayesinde en azindan tedavi yolunu oneren cellattin beye tedaviye basladik.rabbim yuzumu guldurur.haftada2 defa prengly 5000 igne vuru
luyor.Ersel beyin gonderdigi haplari iciyor.kasimda ilk kontrolunuz var.rabbim iyi sonuclar versin hepimize inanki her anim aklim dua ile hepimize dua edidiyorum.rabbim yasadiklarimizin mukafatini verecek hepimizeeiyiki bu form varr inaninki bizi bizden baska kimse anlayamazzz
dua listenize beni de eklerseniz cok sevinirim.neler yapmam gerekli yazarsaniz sevinirim..cep ten yaziyorum hatalarim icin kusura bakmayin.
eyinas ayyyy canım ya inş.gönlümüzden gecen gibidir ayyyyyyyyyyy ne kadar güzel olur dualrımız seninle .hcg 5.12 hakkında hiç bir fikrim yok canım ya yarın tekrar bi test yaptır .sizlere bişey sormak istiyorum.bu aralar pek kötüyüm.baş dönmesi,mide bulantısı,iştahsızlık var.bugün dahiliye polikliniğine gittim.bunların yanında beta hcg yede baktırdım.28 ağustosta adet gördüm.4 eylülde temizlendim.beta hcg 5.12 çıktı.doktor şüpheli gebelik dedi.şimdi bu durmda ben ne yapmalıyım.5.12 ile hamile kalan duydunuzmu.ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.zaten gebelik için gitmedim.nasıl olsa yoktur dedim.şimdi ben ne yapmalıyım acaba.biliyorum bunun yeri burası değil ama biz herşeyimizi paylaşıyoruz o yüzden sizlerle paylaştım.benim için dua edin arkadaşlar benimde mucizem gelmiştir inşallah.
sizlere bişey sormak istiyorum.bu aralar pek kötüyüm.baş dönmesi,mide bulantısı,iştahsızlık var.bugün dahiliye polikliniğine gittim.bunların yanında beta hcg yede baktırdım.28 ağustosta adet gördüm.4 eylülde temizlendim.beta hcg 5.12 çıktı.doktor şüpheli gebelik dedi.şimdi bu durmda ben ne yapmalıyım.5.12 ile hamile kalan duydunuzmu.ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.zaten gebelik için gitmedim.nasıl olsa yoktur dedim.şimdi ben ne yapmalıyım acaba.biliyorum bunun yeri burası değil ama biz herşeyimizi paylaşıyoruz o yüzden sizlerle paylaştım.benim için dua edin arkadaşlar benimde mucizem gelmiştir inşallah.
Slm kizlar nasilsiniz topige bayadir giremiyordum turkiyeden dun geldim size bi sorum olacakdi biz pazar gunu dr.cellattin hocaya gittik esime testler yapildi tabi yine sifir cikdi ama yuzde 27 germ hucresi cikdi hoca esime hafta iki defa kullanmak uzere pregnyl 5000 verdi 2,5 ay kullanacak kizlar bu yuzde 27 germ hucresi tam ne oluyo onceki testlerde boyle bisi yazmiyordu bide inhibin testi yaptirdik carsamba gunu cikacak sonucu insallah yuksek cikar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?