Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım İNŞ hamilesindir.bence de yine kan testi yaptır.hayırlısıyla mucizene kavuşursunn.
kızlarrrrrrrr gulzadan güzel hayırlı haberler var gelip kendisi sizlerle paylaşacaktır ama ben dayadamadım çok mutlu oldum,şükürler olsun bir aile daha azodan kurtuldu

Ohhhhh be bu haber insanın içini bi hoş yapıyor.güzel bi hamilelik geçirip kucağına da alır İNŞ. darısı eyinas Aycan ve diğer arkadaşlarımızın başına RABBİMMMM.AMİNNNNNNNN

hosbulduk canim iyiyim sen nasil bende seni merak ettim canim son durumunuz ne bizim germ hucresi cikdi ama insallah sperme donusur rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Canım hemen umutsuzluğa kapılma Ersel bey ile görüştünüz mü? o nasıl değerlendiriyor sonuçları.

kızlarrrrrrrr gulzadan güzel hayırlı haberler var gelip kendisi sizlerle paylaşacaktır ama ben dayadamadım çok mutlu oldum,şükürler olsun bir aile daha azodan kurtuldu

çokkkkkkkk çok sevindimmmmmmm bi azolu daha kurtuldu bi hamişimiz daha varrrr
Allahım sonuna kadar daim etsin tüm aşamaları sorunsuz geçirsin inşallah..
darısı diğer arkadaşlarımıızn başınaaa:26:

hosbulduk canim iyiyim sen nasil bende seni merak ettim canim son durumunuz ne bizim germ hucresi cikdi ama insallah sperme donusur rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Bende iyiyim canim sagol .. Ayni bizim durum baska bir gelisme olmadi
Esim ersel beyin gonderdiklerini kullaniyor yakinda bitecek onlarda
Burdaki dr ye anlatti turkiye de boyle boyle oldu diye oda randevu vermis
Bugun burda sperm testi verdi esim sonuc 2 hafta sonra cikacak
Bakalim turkyede bakildigi gibi bakilip incelenecek cikar insallah
Buraninda bu huyu var tr de olsa hemen cikiyor burda bekletiyorlar insani
Insallah gulecek canim hepimizin yuzu innaniyorum hepimizin olacak insallah

cnm ben okudun Allah kabul etsin.. bu arada Allah senden razı olsun bu kadar işle uğraşıyosun hakkını helal et

Canım hemen umutsuzluğa kapılma Ersel bey ile görüştünüz mü? o nasıl değerlendiriyor sonuçları.

bilmiyorum canım ya görüşmedik ersel beyle aradım açmadı bende aramadım bi daha canım sıkıldı zaten hocayı aradım pazartesi arayın hormon başlayalım dedi bakalım ne olcak hayırlısı inşallah..

canım boyamalı tekniği yaptırdınızmı? sizinle irtibaatta olalım nereye kaça yaptırdınız lütfen banada yazın

cnm boyamalı yaptırdık umutta ama hiç bi fark yok öncekiyle .. lökosit falan yazmıyor sadece yucarlak hücra 1 milyon yazıyo dr. a mail atıcaz bakalım ne diycekk,

çooook sevindimmm Allahım nazarladan korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn , yanlış hatırlamıyorsam eşinde inmemeiş testis vardı gelince hikayesini mutlaka anlatsın kii bizlere de umut olsunnn

süppperrrrr bir haber buuuuuuuuuuu
şükürler olsun bir kişi daha kurtuldu.......

GULZA canımmmmm gözün aydınnnnnn. güzel bir hamilelik geçirirsin ve kucağına kolayca alıverirsin inş bebişini.amin

darısı hepimize olsun inşşşşşşş

öylesine eski topiğime bakim dedim yazını gördüm aklıma geldi takma adı neydi unuttum bir arkadaş vardı onunda 5 küsür çıkmıştı acaba varmı yokmu derken hamile olduğunu öğrenmiştik hemde ikiz kızları oldu herhalde şimdi kızları anaokulu çağına gelmiştir inşallah seninde öyle olur kendine dikkat et

biz de 8.ayın 19 unda tahlil yaptırdık hiç hareketli ve hareketsiz sperm bulunamadı ama 2 adet yuvarlak hücre görülmüş bu
olgunlaşmamıs sperm anlamına mı gelio acaba? benim eşime micro tese yapcaz dediler ama ben endişeliyim zaten kendiside endişeli ve bir hayli sıkıntılı ya ozamnda bulunamzsa diye korkuyoruz umutlarımız söner diye korkumuz.
ben bişey deneyeceğim arkadaşlar sepe natural diye bal ürünleri ile karışmlar hazırlıyorlar 45 + 45 =90 günlük bir karışım bunu
yediği takdirde ameliyatta sperm bulma şansları çok yüksekmiş.
bakalım başlamayı düşünüyorum.
tahlil sonuçlarını istediler gönderdim bakalım nediyecekler

ben çok merak ettim nasıl olmuş bende anlatmasını bekliyorum. :)

zaman ben bu topiği ilk keşfettiğmde 1. sayfadan okumaya başlamıştım o zamanlardan hatırlıyorum seni

Son düzenleme:
pıtırcık ilgin icin cok tsk ederim.Cok uzuldum. cevap yazmadi diye kimse senin ve buradaki herkesin rabbim dualarini kabul etsin.senden cevap bekum liste icin gunluk kactane cekecegiz besmeleyi ben adet olarak fazla okuyabilirim.

Kızlar slm. bugün gerçek test gunumdu.değerim 77.38 çıktı.pazt.bi daha tekrarlicam.ona göre kese için gun vericekler.cooook mutluyum.insallah allahın izniyle devamı gel.bu uğurda raşan herkesi rabbim sevindirsin.inşallah değerimartmaya dvm eder.keseyigorürüz ve kalp atışıın da duyariz.yüce rabbim burdaki tüdm
arkadaşlarimi ve diğer tum isteyenleri sevindirsin insallah.çoook öpüyorum kızlar.iyi geceler...:)

hayırlı olsun canım cok sevındım allah bu duyguları bızede yasatsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…