Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canim bizim spermler nazli ceeeee yapip kaciyolar vardir bundada bi hayir dun cok kotuydum ama bugun iyiyim tek care biraz sabır kotu dusunme canim sende insallah guzel sonuclar alirsiniz....
evet cnm nazlı ki ne nazlı bizmkiler bakalım bizimde öğleden sonra çıkıcak sonuç bekliyorum
zaten çıksın kaliteli sağlıklı da biz bekelriz hepp bekliyoruz zaten:26:
esin ve senin icin 500ya safi okudumm allahim iyi guzel sonuclar versin bir an once hamileligi nasip etsin.esinede sifalar versin. burda halaylar cekelim.
allah razı olsun güzelim çok çok sağol inşlhh çıkar da :26::26:
hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah
inlhh güzelimmmmmm:44:

cnm bu haber doğrumu acaba yaa:26:

cnm bu haber doğrumu acaba yaa:26:
cnm haber doğru ankara da ankalife diye bi yer yapıyo ama protokolü çokkk uzun
yani anlıcan bayağı kişi müracat etmiş hani yazılsak alalh bilir ne zaman gelir sıra bize:26:
ama istersen ankalife diye yaz netten araştır

aradım şimdi çok yoğunmuş öğlen ara dediler işte olacağım için arayamayacağım akşam arayacağım artık. arkadaşlar arayıp ta bilgiaalan olursa yazarsanız çok sevinrim..

herkese hayırlı gecelerrr
kızlar eşim yarın test verecek bakalım ne çıkacak:18::18:
hepimizin gönlündeki muratlarımız olsun inşlhh hayırlısıylaa
herkese ii gecelerrrr

Canımm benim inşallah hayırlı güzel haberler verirsin..
heyecanla bekliyorum ..dualarım sizinle :26:

Arkadaşlar mrblar çoğunlukla celalettin bey'de tedavi görüyorsunuz. Ben daha celalettin bey'le tanışamadım. İnşallah randevu alıp gidicez. Bişey sorucaktım biz 2-3 doktora gittik tese ameliyatı olmamız gerekiyomuş celalettin bey 'e ameliyat olsak varmı daha önce ameliyat olan celalettin beye?

ankalife ile temmuz ayinda tlf gorusmesi yaptim.yetkili birisi geri donus yaptti dktr degildi arayan kisi calismalarinin basladigini ilk 1.5
yil ilac tedavisi oldugunu soyledi sonraki 1.5 yilda beklenildigini soyledi 3 yillik uzun bir surec tedavin ilaclarini bedava oldugunu soyledi.3 yil
sonunda daha henuz bebek sahibi olan olmadigi ankarada daha detayli bilgi verilecegini soyledi.bize 3 yil uzun bir zaman ben 34 esim 40 yasinda celalettin bey daha olumlu baktik ve basladik hayirlisiyla.rabbim yuzumuzu guldurur.ankarada oturan arkadaslarvar ise daha detayli bilgi alip bizimle paylasabilirler.

cnm celalettin bey dahiliye doktoru ameliyat yapamaz sanırım..ilaçla tedavi ediyor.

cnm 1.5 yıl ilaç tedavisinden sonra niye bekliyosun ki acaba ilaçla sperm üretimimi başlatatıyolar?

günaydınlarrr çok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş

Yeşilcim cnmamiin inallah.hepimiz tek tek guzel haberler vercez ins.burdan.dilerim hepimiz bebislerimize kkavusuruz.çıksın sağlıklı spermler ,gelsin bebisler...Allah cooook büyük...

dktr degildi arayan cok uzun bir sure sperm cikmasi icin bencede ankalife sitesinden okursan herkes kok hucre olmayabilirmis diye anladim ben.onlar bakip karar verilecekmis.yanlista anlamis olabilirim.niye uzun bir sure anlamadim ki tedavi ucretsiz ama sonrasi bayagi yuksek rakamli bir tedaviymis.tam anlatmiyorlar keska icimizden birisi gitse tam olarak ogrense yuz yuze konussa.kisa sureli bir tedavi olsaydi para ne olursa olsun sonuc aldiktan sonra bulurduk para yonunden caresini.ama yeni ve sonuc yok 3 yil beklemek bizde yaslaniyoruz erkek icin cozum araken kendi yasimuz ilerliyorr.
konusursan sende paylasirn bizlerle sana ne soyleyecekleer yazarsin.

cnm celallettin bey ameliyat yapmıyo kendisinin branşı değil ameliyat
ama sakın tedavi olmadan ameliyat olmayın celallettin beyde tedavi olun ondan sonra hiç ilerleme olmazsa ameliyat son çare cnm sakın o yanlışa düşmeyin

merhaba bizim durumumuz da aynı kaan hc da tedaviye başlıcaz sizin durumunuz nedir inşalllah başarı elde edilip bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır

merhaba kızlar eşimin test sonucu geldi
malesef sperm bulunamamış ve 2 milyon yuvarlak hücre çıkmış gene
laborant eşime demiş sizde çıkış var yeni olduğu için arada çıkmaya bilir demiş anlıcanız gene 0 gördük...
bakalım artık eşim 20 gün sonra tekrar test verir o zaman ne olur bilmem
yarında raporum çıkıyo eşimle alıp umut tüp bebeğe gidicez istanbul hastanesinden vazgeçtik
umut hem bana yakın hemde eşimde umuda geri döndü ne yapalım bakalım bundan sonra inşlh diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız....

cemrem merhABA;
Sizden böyle hayırlı bir haber duymak çok güzel benim eşim de sertoly cell sendromu kaan hoca ile tedaviye başlıcaz kısmetse moral oldunuz bebeğinii mutlulukla büyütürsünüz güzel günlerini görürsünüz inşallah... tedavi boyunca bize tavsiyeleriniz var mı aacaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…