herkese hayırlı gecelerrr
kızlar eşim yarın test verecek bakalım ne çıkacak:18::18:
hepimizin gönlündeki muratlarımız olsun inşlhh hayırlısıylaa
herkese ii gecelerrrr
evet cnm nazlı ki ne nazlı bizmkiler bakalım bizimde öğleden sonra çıkıcak sonuç bekliyorumEvet canim bizim spermler nazli ceeeee yapip kaciyolar vardir bundada bi hayir dun cok kotuydum ama bugun iyiyim tek care biraz sabır kotu dusunme canim sende insallah guzel sonuclar alirsiniz....
allah razı olsun güzelim çok çok sağol inşlhh çıkar da :26::26:esin ve senin icin 500ya safi okudumm allahim iyi guzel sonuclar versin bir an once hamileligi nasip etsin.esinede sifalar versin. burda halaylar cekelim.
inlhh güzelimmmmmm:44:hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah
arkadaşlar kök hücre çalışması ankarada ankalıfe adlı tüp bebek merkezinde ınsan üstünde çalışmaya başlanmış bu konuda bir bilginiz varmı acaba..
3ay olmuş başlayalı bu bir cok bekleyen için umut olmalı , hamile olupta kurtulanlar var ne guzel bu dertten onemli olan artık gerıde kalanlar kımsenın bılgısı yok mu
cnm haber doğru ankara da ankalife diye bi yer yapıyo ama protokolü çokkk uzuncnm bu haber doğrumu acaba yaa:26:
herkese ii gecelerrrr
cnm haber doğru ankara da ankalife diye bi yer yapıyo ama protokolü çokkk uzun
yani anlıcan bayağı kişi müracat etmiş hani yazılsak alalh bilir ne zaman gelir sıra bize:26:
ama istersen ankalife diye yaz netten araştır[/QUOT
merak ettim bi arayım bakayım sağol canım
cnm haber doğru ankara da ankalife diye bi yer yapıyo ama protokolü çokkk uzun
yani anlıcan bayağı kişi müracat etmiş hani yazılsak alalh bilir ne zaman gelir sıra bize:26:
ama istersen ankalife diye yaz netten araştır
yazarlar merak etme senaradım şimdi çok yoğunmuş öğlen ara dediler işte olacağım için arayamayacağım akşam arayacağım artık. arkadaşlar arayıp ta bilgiaalan olursa yazarsanız çok sevinrim..
herkese ii gecelerrrr
Arkadaşlar mrblar çoğunlukla celalettin bey'de tedavi görüyorsunuz. Ben daha celalettin bey'le tanışamadım. İnşallah randevu alıp gidicez. Bişey sorucaktım biz 2-3 doktora gittik tese ameliyatı olmamız gerekiyomuş celalettin bey 'e ameliyat olsak varmı daha önce ameliyat olan celalettin beye?
ankalife ile temmuz ayinda tlf gorusmesi yaptim.yetkili birisi geri donus yaptti dktr degildi arayan kisi calismalarinin basladigini ilk 1.5
yil ilac tedavisi oldugunu soyledi sonraki 1.5 yilda beklenildigini soyledi 3 yillik uzun bir surec tedavin ilaclarini bedava oldugunu soyledi.3 yil
sonunda daha henuz bebek sahibi olan olmadigi ankarada daha detayli bilgi verilecegini soyledi.bize 3 yil uzun bir zaman ben 34 esim 40 yasinda celalettin bey daha olumlu baktik ve basladik hayirlisiyla.rabbim yuzumuzu guldurur.ankarada oturan arkadaslarvar ise daha detayli bilgi alip bizimle paylasabilirler.
günaydınlarrrçok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş
canım mutluluğun hep böyle daim olsun inşallah
keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın derin bir ohhhh çekersin inşallah
cemrem şuan belki de çok heycanlısındır.inşallah bu sefer hem kaliteli hem bol spermli bir günün olur
hakettiniz bunun canım arkadaşım bugün burada seninle sevinç çığlıkları atmak istiyoruz
Rabbim güzel nuçlar almanızı nasip eylesin
cnm celallettin bey ameliyat yapmıyo kendisinin branşı değil ameliyatArkadaşlar mrblar çoğunlukla celalettin bey'de tedavi görüyorsunuz. Ben daha celalettin bey'le tanışamadım. İnşallah randevu alıp gidicez. Bişey sorucaktım biz 2-3 doktora gittik tese ameliyatı olmamız gerekiyomuş celalettin bey 'e ameliyat olsak varmı daha önce ameliyat olan celalettin beye?
SCO (Sertoli cell only sendromu) denilen bir bozukluk varsa, olguların sadece beşte birinde hücre bulunabilmektedir. İşin en zor tarafı, hangi hastada hücre bulunup, hangisinde bulunamayacağının ameliyattan önce tahmin edilmesidir. Bu konuda en fazla yol gösterici tetkik, Y-kromozomunun genetik araştırılmasıdır. Eğer bu kromozom üzerindeki genlerde bir eksiklik söz konusuysa, eksik olan genlerin lokalizasyonuna bağlı olarak mikroTESE ile sperm bulma oranları da değişir. bu arada bu bir alıntı
cnm yuvarlak hücreyle en kısa zamanda inşl spermleride görürsünüz çok sevindim randevu alabildiğine kusura bakam özelden yazmışsın ama netim yoktu yazamadım :26:
cnm aramıza hoşgeldin bi kiş daha geldi inşlh sende bebğinin habereriyle buraları şenlendirirsin
cnm kimler kimler bizlerde çıkmaz derken mevlam mucizelerini gösteriyo
ben mesela eşim sercoll cell hastası evlendiğimden beri hiç hücre sperm görmedik 2 ameliyat oldu sonuç kocaman 0
celallettin bey de tedaviye başladı eşim varikosel ameliyatı oldu ve tedavinin 6.cı ayınd 6 tane sperm çıkışı oldu normal yolla anlıcan sen güvenini kaybetme celalettin hoca da sonu güzel olacak inşlhh 15.ci yılına bebeğinle gireceksin allahın izniyle
cnm hemen canını sıkma sizin hormonlar yavaş yavaş iniyor demekki olsun biz zaten bekliyoruz inşlh hormonlar düzene girdikçe hücreler ve spermler çıkar güzelim
kız bu nasıl bi haber böyle eee adetin yeni bitmiş nasıl 2 günde değerler böle çıkar ayy hadi inşlh hamişsindir gi,t gene test yaptır kızzz
he bu arada adetin azmı oldu yani üstüne görme gibi olabilir mi inşlhhhhhhhh senin halayını da çekelim yahuuu
cnm germ hücresi spermi evrelerinden biri sırayla hücreler geelişip sperme dönüşüyor hadi sizinde hücreler başlamış devamı spermler olsun
ne güzel bi haber rrrr zaten bekliyordum ben silik çizgi çıkınca kendini azda olsa göstermiş minik bebiş
çiçekcim cnm inşlh sperm sonucunda kıpırdanmalar devam ediyordur bolca spermler görürsünn:26:
yuvarlak hücre spermden önceki evrelerden biri hadi inşlh bi dahakine spermin kendileri gözükür....
gülzaaaaaa gulzaaaaaaaaa hayırlı olsun güzelim 9 ay annesiyle büyüsün kucağına almak nasip olsun sağlıkla
hade halaya geç kaldım ama olsunn
eşinin annanesine mevlam rahmet eylesin cnm
yaa anlamıypruz zaten bizimle uğraşmaya bayılırlar güzelim sallama onları desemde olmuyo
eee yaradan büyük kimin ne yaptığını bizden ii biliyo
unutma çekilen çileler elbet mükafatını alır
sende inşlhh en kısa zamanda ona dönüp ben hamileyim dersin
yok cnm kıskanma değil o içimizin yangını kavuruken bide hamile haberleri bizi çokkk yıkıyo
ya cnm rabbim sabırlar versin sana bana ve burdaki bütün arkadaşlarıma..
inşllhhh bizlerde sevinenlerden olacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?