iyi akşamlar kızlar ben de bugün geldim eve yorgunluktan dalmışım koltuğun üzerinde bir rüya gördüm Allahım nasıl güzeldi nasıl gerçekti .. kucağımda bebebğim emziriyodum onu nasıl güzel bir duyguymuş hissettim.. Allahım hiç zorlanmadı diyrum bebeğim emerken ben niye başkalarına imreniyomuşum ki benim de bebeğim varmış diyorum.. sonra ellerine aykalrına hiç bakmadık diyorum bakıyorum parmaklarına heryerini başka birine benzetiyorum çoookkk güzeldi. Allahım rüyası bu kadar güzel olan şeyin gerçeği nasıldır kim bilir..
Rabbim inşallah hepimize yaşatır kızlar ,hiç birimizin kucağı boş kalmaz amin amin aminn
öncelikle geçmiş bayramın mübarek olsun umarım güzel bir tatil geçirmişsindir. canım yeşil34, edebal, ucubirarada, esmerimyarimin besmelei şeriflerini okudum Allah niyetlerini kabul etsin inşallah.
sağol cnm iim ne olsun bayramın telaşını koşuşturmacasını atlatmaya çalışıyorum işte sen de iisinidr inşlh güzelim
hoşgelmişsin evine cnm
biz bu yılın ocak ayından beri tedavideyiz ve halen devam ediyoruz cnm
bizim 6.cı ayda sperm gördük tüp bebeğe başlıcaktım ama spermler çok kaliteli olmadığı için tüp bebek yapamadım kısmetse eşim kasım ayında tekrar test yapıcak eğer kaliteli olursa hemen en kısa zamnda başlamak istiyorum cnm hemde nasıl can atıyorum ama kısmet vakti gelmemiş demek ne yapalım
cnm siz daha yolun başındasınız biraz sabır gerekli bu yolda evet insan beklerken bile sabrı kalmıyo ama olsun sonu bol kaliteli spermler olsun da yıllalrdır bekliyoruz varsın bide böle bekliyelim cnm inşlh sizdede en kısa zamanda güzel gelişmeler olur
hoş bulduk canım...Allah Celallettin hoca dan razı olsun.Doktorları sevmeyen eşim, Celalettin hoca yı çok sevmiş...Onu anlata anlata bitiremedi bana...İnşaallah hepimizin güzel haberler alır ve seviniriz inşaallah.Eşim daha önce hiç tese olmadı...Eşim 7 aylık doğmuş, testisinin biri inmemiş kasığında kalmış, diğeri olması gereken yerinde imiş. İnmeyen testis için ameliyat oldu ve aldırdı.Azo nun sebebini bu olduğunu düşünüyoruz.Bakalaım ne olacak canım, biz Celalettin hocayla tedaviye başlayalı daha 1 ay oldu.7 yıllık evliyiz.Eşim 32 ben 30 yaşındayım.Bursada yaşıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.
herkese merhaba
kurban bayramınız mubarek olsunnn İNŞALLAH güzel geçmiştirr
ben köye gittim ama çok keyfim yoktuuu herkesin bayramı bizim acımız oluyorr kalbimizin en çok yandığı günler RABBİM yardımcımız olsun
çok güzel geçmedi herzamanki gibiii
bugünlerde geçecek arkamızda kalacak ALLAHIN izniyle
bizde çocuklarımızla mutlu mesut kurban bayramı geçireceğiz
slm canımmmmm
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun....
canım kıyamam yaaa.. hepimiz için boynu bükük bayramlar geçiyor.
ama inş birdahaki bayrama hepimiz ama hepimiz bebişli gireceğiz bayrama.
Rabbim inş tedavilerimizi olumlu sonuçlandıracak....
bak iş derken işin oldu şükürler olsun...
inş bebişte gelecek ardından....
iyi akşamlar kızlar ben de bugün geldim eve yorgunluktan dalmışım koltuğun üzerinde bir rüya gördüm Allahım nasıl güzeldi nasıl gerçekti .. kucağımda bebebğim emziriyodum onu nasıl güzel bir duyguymuş hissettim.. Allahım hiç zorlanmadı diyrum bebeğim emerken ben niye başkalarına imreniyomuşum ki benim de bebeğim varmış diyorum.. sonra ellerine aykalrına hiç bakmadık diyorum bakıyorum parmaklarına heryerini başka birine benzetiyorum çoookkk güzeldi. Allahım rüyası bu kadar güzel olan şeyin gerçeği nasıldır kim bilir..
Rabbim inşallah hepimize yaşatır kızlar ,hiç birimizin kucağı boş kalmaz amin amin aminn
Arkadaşlar merhaba, Ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Eşim azosperm teşhisi kondu. Daha önce Emre hoca ve Kaan hoca ya gitti ama ikisinden de memnun kalmadığı için tedavileribıraktı.Şimdi de Celalettin Peru Hoca da tadavioluyor. Sperm testinde
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 340 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 34 bilgiler yazıyor. Bu ne anlama geliyor. Eşim şu anda hafta da 2 defa pregnyl 5000 vuruluyor ve bitkisel ilaçlar kullanıyor(Bursa kemalpaşa da biaktardan almış celalettin hoca nın tavsiyesiyle). Ben internetten aradım bi şey anlamadım. Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz. Tedavi olumlu olurmu? Ne kadar sürer acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?