esmacıgm tabiki olacak,bak eşinde negüzel çıkışlar başladı maşallah.Allahm en yakın zamanda cocuklarda nasip edecek inş.hamilelıkle ilgili güzel birsey yaşasam hemen dua ediyor.Allahm kardeşlerimede bu duyguları yaşat diyorum.biz 7 yıl savaştık mücadelenizi asla bırakmayın.Allah azminizin karsılıgnı mutlaka verecek.en yakın zamanda hamiş haberleri gelecek inş.hepiniz herzaman dualarımdasınz.lütfen birbırinızin ve hayatınızın kıymetini bilin.
YEŞİL34 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000
4—cemrem29 …………………………… 2000
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000
11—balım1905 ……………………………. 2000
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000
19—ese44 ……………………………... 2000
20—kader60 ……………………………… 2000
21—doğadandeva…………………………. 2000
22—lamyay ……………………………… 2000
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000
35—yase2 …………………………………… 2000 …….=okudu
aramıza hoş geldin canım keşke hiç gelmeseydin ama takdir böyleymiş hayırlısı canım benim eşimde celaleddin beyde tedavi oluoyor bizdede immatür germ hücre sayımı 540 000 oranı ise yüzde 27 bizde pregnil ve menegon iğneleri kullanıyoruz ve sizin aldığınız aktardan ilaçlar aldık ve kullanıyoruz çok iyi bir dr celaleddin bey RABBİMİN izni ile doğru yoldayız inşlh kalbini ferah tut RABBİM e sığın hayırlısı olacak öyle umuyorum
aramıza hoş geldin canım keşke hiç gelmeseydin ama takdir böyleymiş hayırlısı canım benim eşimde celaleddin beyde tedavi oluoyor bizdede immatür germ hücre sayımı 540 000 oranı ise yüzde 27 bizde pregnil ve menegon iğneleri kullanıyoruz ve sizin aldığınız aktardan ilaçlar aldık ve kullanıyoruz çok iyi bir dr celaleddin bey RABBİMİN izni ile doğru yoldayız inşlh kalbini ferah tut RABBİM e sığın hayırlısı olacak öyle umuyorum
cnm bizim ilk testte yuvarlak hücre çıkmıştı onu düzen laboratuvarda yaptırmıştık
2.ci testte 6 tane sperm bulunmuştu onu arif beyde yaptırdık
immatür germ ve yuvarlak hücre spermin öncüleri cnm yani bundan sonra ki Aşama sizin için sperm çıkışı olabilir
immatür germ ardından yuvarlak hücre oluyo cnm immatür germ yuvarlak hücreden önce ama takdir mevlamın istese hemen spermleri çıkartır cnm dualarımız hepimiz için i,nşlh hepimizde bol bol kaliteli spermler görürüzzz....
aramıza hoşgeldin cnm inşlh hamile haberini vermek nasip olsun sana
hücreleriniz var demek cnm bu yani sperm çıkışları için yol almaya başlamışsınız demek immatür germ hücrenin menideki oranı dır o yüzde yazısı....anlıcan hücre görmek bile mucize azolular için bak siz görmüşsünüz bile devamı sperm olsn...
cnm ben 7 yıldır ne hücre ne rakam görürürdüm eşimin testtinde ama şimdi celallettin hoca da tedaviden sonra hamdolsun ki sperm gördüm inşlh sizlerde göreceksiniz rabbimin izniyle.....eşimde menegon preglyn kulalnıyor
o bursa da ki kürlerde bitkisel benim eşimde kullanıyo hatta bizim ki bitti yenileri gelicek aklın kalmaısn internette bu konuda fazla bilgi yok zaten araştırıp ta kafanı karıştırma bence burda ki kişilerin çoğu celallettin hocanın hastası
bayramdan sonra gel yaz bak sana herkesler yazar yani rahatlatırsın içini..
merhaba canım.
hg aramıza...
keşke böyle bir ortamda tanışmasaydık ama kaderrr...
canım için rahat olsun..
bizde celalettin hocada tedavideyiz.
hücreleriniz var demek canım o değerler. darısı sperm çıkışlarına inş...
mutlu haberlerini alır ve seviniriz inş....
bize imkansız demişlerdi...ama önce Rabbimin sayesinde sonra celalettin hoca sayesinde şükür hücre çıkışları başladı.
2 teseden sonra hücre görmek bile bizi sevindirdi.
inş hepimiz bu illetten kurtulanlardan oluruz....amin.
bu arada azo sebebiniz neydi?
sağol cnm iim ne olsun bayramın telaşını koşuşturmacasını atlatmaya çalışıyorum işte sen de iisinidr inşlh güzelimgünaydın kızlar
yin alakasız biryerden daldım muhabbet ama...
cemrem nasılsın canım
flzask sen nasıl oldun canım iyimisin biraz daha
hoşgelmişsin evine cnmÇok saol canım, içimi rahatlattın bayram tatilinde annemlerdeydim az önce geldim eve hemen bilgisayarın başına oturdum.cevap yazmak için sizlere.Hepinizden Allah razı olsun...Hepimizin inşallah hamile haberini en kısa sürelerde duyarız...Kaç ay tdavi gördünüz Celalettin hoca da...Biz ne kadar süre tedavi göreceğiz acaba...1 ay oldu bizim.Sperm çıktıktan sonra tüp bebek yapmadınız mı acaba hoca size neyi tavsiye etti...
iyiler canım.büyüdüler artık teyzesi.yürüyemez hale geldim ama olsun sağlıklı olsunlarda yeter ki.sen nasılsn canım nasıl gidiyo.ALLAH sanada ikiz versin İNŞ sende balon gibi ol.senin de senin gibi maviş maviş pıtırcık kızların olursa nede tatlı olur yaaaaa.
merhaba canım...demek sizde celalettin hocaya gidiyorsunuz.o kadar çok duydumki adını.biz daha yeni öğrendik yeni başlıcaz tedavi işlerine.biz ankarada yaşıyoruz.genart tüp bebek merkezinden haftaya cumartesiye randevu alcam.müfit hoca var orda.bi baksın sebebi bulunsun ona göre bi bakalım diyoruz.nasıl sence?bi tüp bebek merkezi iyi olurmu?zaman kaybeymeyelim istiyorum.2 kez bi özel hastanede sperm testi yapıldı.ölü yada canlı hiç sperm bulunamadı.üstelik kanallar açık.biraz zorlu bi savaş olcak sanki.inşallah hormanal bişeydirde tedavi falan olur.bilmiyorum ne olcak.bakalım bizi neler bekliyor??????:-((((((
cnm nasılsın inşallah abayramın güzel geçmiştir.. ben de bir çok arkadaş gibi bugün geldim ve besmelelere bugün başlayacağım zahmet olmazsa ve zor bir iş değilse okumamız gereken arkadaşların listesini tekrar yayınlarmısın ..teşekkür ederim
merhaba canım...demek sizde celalettin hocaya gidiyorsunuz.o kadar çok duydumki adını.biz daha yeni öğrendik yeni başlıcaz tedavi işlerine.biz ankarada yaşıyoruz.genart tüp bebek merkezinden haftaya cumartesiye randevu alcam.müfit hoca var orda.bi baksın sebebi bulunsun ona göre bi bakalım diyoruz.nasıl sence?bi tüp bebek merkezi iyi olurmu?zaman kaybeymeyelim istiyorum.2 kez bi özel hastanede sperm testi yapıldı.ölü yada canlı hiç sperm bulunamadı.üstelik kanallar açık.biraz zorlu bi savaş olcak sanki.inşallah hormanal bişeydirde tedavi falan olur.bilmiyorum ne olcak.bakalım bizi neler bekliyor??????:-((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?