Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlar, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum, eşim bu hafta celaleddin hocaya kontrole gidecek, hoca haftanın hergünü muayene ediyor mu ,ancak cuma günü gidebilecek , bilgisi olan var mı?

herkese merhaba
inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir bizde pazar günü dönebildik evimize
pıtırcık benim ve edabal'ın besmelesini okudum Allah kabul etsin

27—yeşil034
30—derya06
31—edebal
32—esmerimyarim
33-- ucubirarada
34—papatyayarim
35—yase2

Listeyi bitirdim.Rabbim gönüllerinden geçen hayırlı muratları nasip etsin inşallah
Dualarda buluşmak dileğiyle.
Allah Razı Olsun Herşey için.

Geçmiş bayramımız mübarek olsun inş. Aklıma geldikçe herkese dua etmeye çalıştım. Rabbim tez zamanda bizlere sağlıklı sıhhatli salih saliha evlatlar nasip etsin İnşallah.

Pıtırcık

Canım Yeşil ve Edebal'in besmelelerini okudum Allah kabul etsin.

herkese günaydınlarrrrrrrrrrr
kızlar yorucu bi bayramın ardından hepimizz hoşgeldik topiğimizeeeeeeeeee
bu günden sonra topiğimiz heppp sevinçli haberler alsın inşlhh hamişler sağlıklı hamilellik geçirsin
tedaviye başlıcaklar inşlhh hamiş olsun ve diğer arkadaşlarımdaaaaaaa artık bol bol spermler çıkıp taşsınnnnnnnn
yeni haftadan ve yeni umutlarla herkese merhabaaaaaaaa
benim bayram yoğundu eve zor atıyodum kendimi bide üstüne buzdolabım bozuldu bakalım servis ne dicek yoksa yeni dolap yolları görünür bize:26:benden böle sizler neler yaptınız....

yeşil034
edebal
esmerimyarim
ucubiarada
papatyayarim
yase2

besmelelerini okudum arkadaşların
tedavide olan arkadaşlarımın eşlerinde bol bol kaliteli spermler çıkar
edebal cnm inşlh annen tez zamanda şifa bulur
yeşil cnm bu tüp bebek teavinde inşlh sonu
olur........

selam canım yeni farkettim msjını
hadi gözün aydı cemrem gelmiş
tedavi diye bişey yok canım henüz başlanmadı hiç birşeye
eşim bu hafta izin alabilirse eğer gidecez doktora bakalım
sen nasılsın

selam canım yeni farkettim msjını
hadi gözün aydı cemrem gelmiş
tedavi diye bişey yok canım henüz başlanmadı hiç birşeye
eşim bu hafta izin alabilirse eğer gidecez doktora bakalım
sen nasılsın
cnm hoşgeldin inan ki bu bayram ben kaça bölündüm bende bilmiyorum valalhi:26:
yoğun geçti abakalım kasımda eşim tekarra test yapıcak kaliteli çıksa da tüp bebeğe başlasam diye bekliyorum ben
inşlh eşinin testtide de herşey bol bol kaliteli çıkar
bu arada sen nasılsın güzelim

canım iyiyim sağol
bu bayram bizdede bir telaşedir gitti canım ya
eşim inşallah doktora gitmeye razı oldu
izin alabilirse tabi
iyi bir doktor buldum özel bi hastanede bakalım izin alırsa perşembe gitcez heralde
çok endişeli eşim canım bilemiyorum
ha bu arada sen tecrübelisin diye soruyorum canım
bu sperm testi için kaç günlük cinsel diyet istiyorlar söyleyebilirmisin

haklısın bu bayram başlı başına telaş oluyor zaten
hadi inşlhh izin alırda sonuclar güzel olur sizin için bizde burda sevinirizzzzz
cnm 3 veya 4 günlük cinsel perhiz isteniyo fazlası eğer sperm varsa bile ölebiliyormuş ben laboranta sormuştum
benim eşim enelde 4 .cü gün veriyo testti

anladım canım 2 gün diye söylediler arkadaşlar hepte o yüzden sana sorayım dedim bi
bu haftada yumurtlama günlerim aksi gibi
haftaya kalsın desemde eşim kayrtaracak
o yüzden bi araştırmaya girdim

anladım canım 2 gün diye söylediler arkadaşlar hepte o yüzden sana sorayım dedim bi
bu haftada yumurtlama günlerim aksi gibi
haftaya kalsın desemde eşim kayrtaracak
o yüzden bi araştırmaya girdim
en iisini yaparsın cnm eşler ne kadar istesede boşluk buldu mu hemen kaçıyolarr
valal ben böle biliyorum ama istersen gene de sor bşka arkadaşlara benim eşim hep böle verdiği için ben böle biliyorum
cnm sonunda kaliteli sperm çıkışı olsunda
oluyo cnm yumurtlama dönemi şaşabiliyo benimde artık 2 gün koyu leke gelip gidiyo insan hevesleniyo da ama nerdeeee
rabbim sağlıklı nesiller nasip etsin hepimizee...hadi inşlh güzel haberlerini bekliyorum

çok sağol canım ya eksik olma bilgiler için
flzask lada bi konuşayım bakayım oda veriri bi fikir
kusura bakma açık açık sordum ama işte bilmeyince...
konuşuruz yine canım öptüm şimdilik

çok sağol canım ya eksik olma bilgiler için
flzask lada bi konuşayım bakayım oda veriri bi fikir
kusura bakma açık açık sordum ama işte bilmeyince...
konuşuruz yine canım öptüm şimdilik
konuş tabii cnm sor aklında kalmasın
yok ne kusuru yardımcı olursam ne ala
bende öptüm cnm güzel haberlerle gelirsin inşlh bi daha ki sefere.....

bende ruya gordum 2gece once rabbim okudugunuz besmeleler sayesinde ilk defa dogum yapiyorum bebegimi kucagima kardesim veriyor.tekmis ikiz degil diyorlar.ilk defa emzirdigimi karni ac diyorlar ikisinibirden emdi anlatamam ruya olsa bilee cok guzel bir duygumusss.bizimde oluyomus diyorum karsimdakilere.ruyamda bebek olsa bile kucagumda bizim olamaz derdim hic emziremezdim.allahim okunan besmeleler hurmetine ruyasini gosterdi.simdiden cok cok sagolun agziniza kocaman yureklerinize saglik olsun.rabbim hepimize gercegini yasamayi nasip etsiin.hayirlisiyla ve sagliklaa.

Çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin...
Babamla ilgili çok büyük sağlık sorunları yaşadık bizde gitti geldi diyebiliriz.Çok şükür bu bayramda yanımızdaydı ama ben daha kaybetmeden ne demek istediğini anladım.Çok zor gerçekten Allahım dayanma gücü versin.Toprakları bol olsun.Geride kalanlara sağlık huzur sabır versin Allahım.

Bizde bu bayram büyüklerimizi arkadaşlarımızı gezdik üniversitedeki ev arkadaşıma kadar gittim bayağı yol yaptık ama değdi.2 tane tatlı mı çocuğu var.kız olan 5 yaşında eşimin kucağından inmedi.küçük olan 10 aylıktı sarı bir erkek çocuk kucağımdan bırakmadım onu.kokusu burnumda hala...sevdim oynadım doyamadım.üzülsem de olcak dedim üzülme bayram bu dedim.şenlendik neşe götürdük gittiğimiz yere...
ve tatil bitip döndük kaldığımız yerden devam şimdi hayat.

eşim Emre beye gidip yeni bir sperm testi verecek 26 yada 28 de bakalım sonuç nasıl olcak?
inşh güzel sonuçlar yazarım buraya hepinizi öptüm gene :)

selam arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Ersel bey ilaçlar bittikten 20 gün sonra beni arayın demişti eşim dün aradı ve sperm tahlili yaptırmasını söylemiş 1 aydır da eşim prengly kullanıyo eşim sperm testi yaptırmaya cesaret edemiyo bizden başkailaç kullananlardan ersel bey tahlil istemişmiydi bilgi almak istedim yoksa doktor beyin istemesinimi beklesek erse bey sertoli ve leydingten sonra başka ilçalar gönderdimi sizlere merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.

Günaydın arkadaşlar, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum, eşim bu hafta celaleddin hocaya kontrole gidecek, hoca haftanın hergünü muayene ediyor mu ,ancak cuma günü gidebilecek , bilgisi olan var mı?

Hoca cuma günleri izinli oluyor arkadaşım,diğer günlerdede bazen nöbet ertesine denk gelebiliyor, oyüzden gitmeden hocaya mail atıp sorarsanız ogün hastanede olup olmadığını ,daha iyi olur

canım sende hoşgeldin yoğun olduğunu tahmin ettim ,kurban kurban dolabında bozulmuş tam zamanı yani gecen sefer bizimde bozulmuştu çok üzüldüm birde bu masraf çıktı diye şükür servis geldi 100 tl halletti .sizinde çözülür inş.Allah sağlık versin müjdeli haberler gelsin inş.
esracığım teşekkürler canım ya eşin ikna olmuyor demek ama canım mücadeleyi bırakmayın ne yap et ikna et yaş falan çok önemli benim eşim de yok işte yok doktor ne arayacak burada birşey yok diyor saçını başını döküyordu bak mevlam neler nasip etti burada nelere şahit olduk .inş eşin hem ikna olur hemde işinde rahatca izin alır tedaviye başlarsınız bak bir sürü arkadaşta çıkış oldu.inş bizlere güzel haberler verirsin hep eşinle birbirinize destek olun .onlar bunu gurur meselesi yapıyor,aslında tedavisi olan bir hastalık sadece ....
ayyyyyyy canım benim inşalahhhhhhhhh birgün bebeğini emzirirken bu rüyanı hatırlar hüzünlenirsin .biz burada nelere şahit olduk inş.hepinizde bu zor günleri atlatacak yavrularınıza kavuşacaksınız hepimizde bunu hakettik .Rabbim bu kadar açılan elleri boş çevirmez sadece zamanını gelecek canlarım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…