ahh canım benim inşallah son olur bende bebişime kavuşurum senden ilk denemende kavuşursun canım benimyeşil034
edebal
esmerimyarim
ucubiarada
papatyayarim
yase2
besmelelerini okudum arkadaşların
tedavide olan arkadaşlarımın eşlerinde bol bol kaliteli spermler çıkar
edebal cnm inşlh annen tez zamanda şifa bulur
yeşil cnm bu tüp bebek teavinde inşlh sonuolur........
sanada günaydın canım inşallah bayramdan sonra herkes güzel ve mutlu haberler ile gelir bayram sevinci gibi yaşarızherkese günaydınlarrrrrrrrrrr
kızlar yorucu bi bayramın ardından hepimizz hoşgeldik topiğimizeeeeeeeeee
bu günden sonra topiğimiz heppp sevinçli haberler alsın inşlhh hamişler sağlıklı hamilellik geçirsin
tedaviye başlıcaklar inşlhh hamiş olsunve diğer arkadaşlarımdaaaaaaa artık bol bol spermler çıkıp taşsınnnnnnnn
yeni haftadan ve yeni umutlarla herkese merhabaaaaaaaa
benim bayram yoğundu eve zor atıyodum kendimi bide üstüne buzdolabım bozuldu bakalım servis ne dicek yoksa yeni dolap yolları görünür bize:26:benden böle sizler neler yaptınız....
durudenizderya canım yeni hastanen hayırlı olsuncanlar biz gebe takibine ankara üniv.cebeci kampüsünde başladık her gittiğimde dikkatimi çekiyor orada kısırlık araştırma merkezi,tüp bebek bölümü,kök hücre araştımaları gibi bir sürü tabela gördüm çok güzel ve nezih bir hastane çalışanlarıda çok nazik doktorlar hep prof ayrıca sonuçta devlet hast.Ankarada olanlar varsa tedavi için birde orayla görüşmenizi tavsiye edecektim hatta eşimde dedik ki biz birsürü para döktük özelde bak burada devlette de varmış hiç bilmiyorduk .özellere para dayanmıyor imkanı olan Ankarayı bilenler bi gidip görün derim .inş.güzel şeylere vesile olur
selam arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Ersel bey ilaçlar bittikten 20 gün sonra beni arayın demişti eşim dün aradı ve sperm tahlili yaptırmasını söylemiş 1 aydır da eşim prengly kullanıyo eşim sperm testi yaptırmaya cesaret edemiyo bizden başkailaç kullananlardan ersel bey tahlil istemişmiydi bilgi almak istedim yoksa doktor beyin istemesinimi beklesek erse bey sertoli ve leydingten sonra başka ilçalar gönderdimi sizlere merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
cnm inşlheşinde bol bol kaliteli spermler olurrrrrrrrrÇok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin...
Babamla ilgili çok büyük sağlık sorunları yaşadık bizde gitti geldi diyebiliriz.Çok şükür bu bayramda yanımızdaydı ama ben daha kaybetmeden ne demek istediğini anladım.Çok zor gerçekten Allahım dayanma gücü versin.Toprakları bol olsun.Geride kalanlara sağlık huzur sabır versin Allahım.
Bizde bu bayram büyüklerimizi arkadaşlarımızı gezdik üniversitedeki ev arkadaşıma kadar gittim bayağı yol yaptık ama değdi.2 tane tatlı mı çocuğu var.kız olan 5 yaşında eşimin kucağından inmedi.küçük olan 10 aylıktı sarı bir erkek çocuk kucağımdan bırakmadım onu.kokusu burnumda hala...sevdim oynadım doyamadım.üzülsem de olcak dedim üzülme bayram bu dedim.şenlendik neşe götürdük gittiğimiz yere...
ve tatil bitip döndük kaldığımız yerden devam şimdi hayat.
eşim Emre beye gidip yeni bir sperm testi verecek 26 yada 28 de bakalım sonuç nasıl olcak?
inşh güzel sonuçlar yazarım buraya hepinizi öptüm gene :)
cnm ne güzel rüya görmüşsün hayırdır inşlh ruyalarımız bi gün gerçekleşirrr..bende ruya gordum 2gece once rabbim okudugunuz besmeleler sayesinde ilk defa dogum yapiyorum bebegimi kucagima kardesim veriyor.tekmis ikiz degil diyorlar.ilk defa emzirdigimi karni ac diyorlar ikisinibirden emdi anlatamam ruya olsa bilee cok guzel bir duygumusss.bizimde oluyomus diyorum karsimdakilere.ruyamda bebek olsa bile kucagumda bizim olamaz derdim hic emziremezdim.allahim okunan besmeleler hurmetine ruyasini gosterdi.simdiden cok cok sagolun agziniza kocaman yureklerinize saglik olsun.rabbim hepimize gercegini yasamayi nasip etsiin.hayirlisiyla ve sagliklaa.
cnm bizede ersel bey sertollyler ve legding bitince 20 gün sonra test yapın demişti ve yapmıştı eşim şimdi bize sıvı ilaç vericekmiş biz onu bekliyoruz bakalım neler gelecek...:26:selam arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Ersel bey ilaçlar bittikten 20 gün sonra beni arayın demişti eşim dün aradı ve sperm tahlili yaptırmasını söylemiş 1 aydır da eşim prengly kullanıyo eşim sperm testi yaptırmaya cesaret edemiyo bizden başkailaç kullananlardan ersel bey tahlil istemişmiydi bilgi almak istedim yoksa doktor beyin istemesinimi beklesek erse bey sertoli ve leydingten sonra başka ilçalar gönderdimi sizlere merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
bengusuu bize calaleddin hoca yeni bir ilaç yaptığını söyledi ersel bey için sertoliler bittikten sonra verecekmiş ama tabi herkesin tedavii gidişatına göre değişebilir belkide o konu hakkında bir bilgim yok bizimde bir kaç gün sonra bitecek sertoliler arayacağız bakalım ne olacak ben sana burdan değişiklikleri bildiririm sen de burdan yazarsan sevinirim
esracığım teşekkürler canım ya eşin ikna olmuyor demek ama canım mücadeleyi bırakmayın ne yap et ikna et yaş falan çok önemli benim eşim de yok işte yok doktor ne arayacak burada birşey yok diyor saçını başını döküyordu bak mevlam neler nasip etti burada nelere şahit olduk .inş eşin hem ikna olur hemde işinde rahatca izin alır tedaviye başlarsınız bak bir sürü arkadaşta çıkış oldu.inş bizlere güzel haberler verirsin hep eşinle birbirinize destek olun .onlar bunu gurur meselesi yapıyor,aslında tedavisi olan bir hastalık sadece ....
.
cnm hoşgeldin evet uzun zaman oldu hamişlerimiz çoğaldı şükür inşlhh artarak çoğalırız hepimiz tüp bebek için ankaraya gidecekmişsin innşlhh hayırlı haberler alırız sendenuzun zaman oldu topiğe girmeyeli tayinler taşınmalar ooooooo neler neler geçti de bir bu dert geçmediumarım hepiniz iyisiniz ve bebek sayımız artmıştır.bizde durumlar pek değişmedi tedavi devam ediyor ocak ayında tüp bebek görüşmesi için ankara ya gideceğiz.celalettin hocanın verdiği bitkisellerin isimlerini yazar mısınız Allah rızası için.teşekkür ederim Bebeklerinize kavuşmanız dileklerimle...........
cnm hoşgeldin evet uzun zaman oldu hamişlerimiz çoğaldı şükür inşlhh artarak çoğalırız hepimiz tüp bebek için ankaraya gidecekmişsin innşlhh hayırlı haberler alırız senden
cnm celallettin hocanın verdiği bitkiseller öle yazılmaz ki yani kişinin durumuna göre veriyo mesela macun var varikosel çayı var ama kime nasıl kulalnılacak ne kadar içilecek onları dr.dan başkası bilemez
anlıcan hocayla görüşmeden hiçbir bitkisell kullanmayın çünki işe yaramaz senin eşinin başka benim eşimin başkadır sıkıntısı tamm hepimizin sorunu bebek ama altta yatan sebebpler hep farklı farklı cnm anlıcan bu konuda sana yardım edemicem...:26:
tüp bebek denemesimi yapıcaksınız bildiğim kadarıyla sizde sperm yoktu dimi yani eşin ameliyatmı olucak o zaman cnm çok sordum ama:44:
evet cnm dr.la birebir görüştükten sonra alınıyo bitkiselelrrevet canım haklısın bende nasıl verdiğini merak etmiştim zaten.eşime şuanda keçiboynuzu kürü yapıyorum beslenmesine dikkat ediyorum okadar.kaan beyle başladık ve devam ediyoruz şimdilik fish testinde haploid hücre çıkıyor 3 kez yaptırdık hep aynı bununla yapacak heralde ama tese derse kabuletmeyi düşünmüyorum eşimse yaptırcam yeterki sperm çıksın diyor böyle işte.......kimler hamile ya yazar mısın az sevineyim güzel haberlere ihtiyacım var
evet cnm dr.la birebir görüştükten sonra alınıyo bitkiselelrr
inşlh ameliyatsız olur herşey çünki ameliyat olmayın zaten gerek yok hemen bile bile eşini kestirme cnm çünki yüzdesi bile az diyo dr.lar bizlerde yeterki çıksın diye ameliyatı kabul etmiştik eşim için ama şimdi olsa asla kabul etmezdim
hamişlerimizz:
flzask2003,duruderyadeniz ,gulza ,bangi, bahar85 ( doğal yolla hamile kaldı )
darısı bizlere olsun sıra bizlerde olusn inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
eğer eşin istemiyorsa yaptırma o zaman cnm yani insan bakılsın istiyorda genede eşinin moraline ggöre bakcelalettin hocaya mail atmıştım yaptırmak isterseniz yaptırın ama daha erken yazmış napsak karar veremedik zaten eşimde şimdiden strese girdi yine çıkmazsa diye hayırlısı bakalım
canım benim durum biraz farklı sizin topiğe arkadaşlarım olduğu için geliyorum
benim eşim henüz hiç gitmedi doktora evleneli
yani hastamı iyimi onuda bilmiyoruz
çok zaman oldu evleneli ben gittim doktora ama o hiç gitmedi
ama burada sizin mücadelenize şahidim ben
senide biliyorum yazılarını okuyorum
flzask bahar cemrem arkadaşlarım onlarında hikayelerini biliyorum
eşimde bişey çıkarmı ne olur onu bilmemek beni çok yordu sadece
ben de eşimde 31 yaşımızdayız zaman geçiyor bakalım gelecek neler gösterecek
Eşim şu anda sertoly ve leydik kullanıyo bide hafta da 2 kez pregnyl vuruluyor. 35. günde kan tahlili vermesi gerekiyormuş.Hangi tahlillleri vereceğini unutmuş , bu gün de 33. gün müş kızlar. Acaba Ersel Bey bilir mi? Fikri olan var mı canlarım ya.
canım bizde verdik aynı tahlilleri FSH,LH,ESTRADİOL ,TOTAL TESTERON bize bunları yaptırın demişti ersel bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?