Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sonra ne istedi canım Celalettin hoca sizden, neler yapıyorsunuz şu an.

canım bizde aynı sertoli ve leyding kullandık ilaçlar bitince eşim hormon tahlillerini yaptırdı bir değişiklik olmadı şimdide 1 aydır prengly iğne kullanıyoruz haftada 2 gün ersel bey ilaçlar bittikten 20 gün sonra sperm tahlili yaptırın demişti celalettin beyde biraz erken ama yaptırmak isterseniz yaptırın dedi şu anda iğne kullanıyoruz tedavimiz devam ediyor bakalım nolcak sizin sorununuz neydi

arkadaşlar merahaba.. bizde mart ayında öğrendik mayıs ayında m.tese ameliyatı olduk round hücre çıktı.. pregnly ve neofortil kullandık ekim başı gibi fısh boyama testi yaptı diploid hücre çıktı oysa haploid olması gerekiyordu.. bizim sorunumuz maturrasyon arresti.. bu durumda olup tedavi olan var mı?cevapkarınızı bekliyorum bize ışık olacaktır

İnmemiş testis kaynaklı azo, sizin sorununuz neydi?

Rabbim niyetini kabul etsin arkadaşımın

oya cnm nasılsın kendinden bahsetsene biraz seni tanıyalım cnm bu arada tahlil isimleri
fsh,lh, total testesteron, serbest testesteron, e2,prolaktin bunlar yapılıyo genelde

Son düzenleme:
oya cnm nasılsın kendinden bahsetsene biraz seni tanıyalım cnm bu arada tahlil isimleri
fsh,lh, total testesteron, serbest testesteron, e2,prolaktin bunlar yapılıyo genelde

Cemrem canım, Ben İstanbul da doğup büyüdüm şimdi eşimle birlikte Bursa da yaşıyoruz.Ağustos 2006 da evlendik.Kur'an kursu öğreticisi olmak için kpss ye hazırlanacağım bu sene inşaallah, bi de bu sene ücretli öğretmenlik yapıyorum...benden Bu kadar canım.Sizleri de tek tek tanımak isterim bende.

bende kendimi tanıtayım
bende istanbulda doğdum istanbulda oturuyorum bende temmuz 30 da evlendim 2006 yılında senemiz aynı
yaşım 31 bende ilkokul mezunuydum evlendikten sonra ortayı bitirdim geçen sene açıköğretim lisesine yazıldım bu sene de imama hatipe geçiş yaptım kısmetse kuran kursu öğretmeni olmak için uğraşıyorum ortak noktamız çıktı birden fazla baksenn
ne güzel genede mesleğini yapıyorsunnn hafızlık varmı sende
ben yarı hafız sayılırım( çünki hafızlık yaparken sağlık problemim yüzünden yarım kaldı bi daha da devam edemedim lise bitince hemen bende sınavlara girmek istiyorum senin yaşın kaçtı yazmışsındır da unutuyorum çabuk çok fazla kişi katılınca ...

Son düzenleme:

canımcım seni çooook iyi anlıyorum...
geçecek inanıyorum ben bugünler.
ve o bizleri düşünür gibi yapıpta sevinenler varya .... işte onlar kahırlarından yıkılacak....
bayramda bir arkadaşım bana ayyyy daha tutmadı mı bebeğin dedi.
benim olsa şıp diye tutar.
korkuyorum eşime yaklaşmaya dedi...
2 çocuğu var ve bana demez mi birde 3. yü düşünüyorum ama diğer ikisi biraz büyüsün .
değilse şimdi istesem kalırım hamile dedi.
anlıcan bizi anlayan yok...
insanlar zannediyor ki kendilerinin elinde hamile kalmak .
RAbbim istemezse olmaz.
ama böylelerine imtihan için veriyor RAbbim..
bu imtihanı değerlendiremiyorlar vesselam...
o yüzden boşver tatlım.
ben böylelerini Allah a havale ettim.
sıkma canını desem de elimizde olmuyor canımız fazlasıyla sıkılıyor....
ama yıpratma kendini en azından .
bugünler geçip mis kokulularımızı kucağımıza alınca unutacağız inş bugünleri......

canım yoruldun mu sennn?
anlayabiliyorum seni ...
bende bu bayram haddinden fazla yoruldum.
4 e 5 e bölündüm....
buzdolabına da üzüldüm.
ters zamanda olur böyle şeyler.
inş fazla bişey yoktur basit bir sorundurda hallolur hemen.

dualarına da yürekten amin diyorum tatlımmmmmm

eşinden de inş sayamayacağınız kadar sperm çıkar ve kavuşursun artık bebişlerine.amin..
dualarımdasın tatlımmmm

Ben de 1982 doğumluyum canım, ben hafızlığımı tamamladım ama hiç hafızlık sınavına katılmadım. yeterlilik belgemi aldım..Evet canım bir çok ortak noktamız varmış ya.Sizleri tanımak böyle bir ortamda da olsa güzel aslında.

hiç deme cnm ya bayram öncesi sonrası helak oldum yorgunluktan neyse geçti inşlh dinlenirim bu hafta derken buzdolabı bozuldu servis geldi motoru yanmış motorada 300 tl istediler garantide vermiyo eski dolap olduğu için
yeni baktıkta bayağı pahalıymış buzdolapları ya bi tane boschtan beğendim de eşim yan çiziyo baaklım mecbur bızdolabı alıcam
sen nasıslın sende bölünmüşsün benim gibi bayramda olsun sağlıkğımız olsun dinlenip geçsin ,
ah cnm hepimizde sayısı sürüyle sperm görsek sade kendime değil sırayla hepimize o güzel günler bizlere de gelse artık inşlhhhhhhhhhh

hadi yaşıtta çıktıkkk
ne güzel ruyalarımda hafız olmuşum tacımı takarken görrüdüm bana kısmet olmadı
yeterlilik belgesi yetiyor demekki
inşlh istediklerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz hepimizz
burası öyle bi yer ki ianan bana burdaki arkadaşlarımın üstüne arkadaş yok komşum akrabam bile anlamıyo yeri geliyo eşler bile anlamayınca burdaki can dostlarım anlıyo beni
iiki burası var herkesi çokk seviyorum burda
sende çok şanslısın burada oldudğun için gel ara sıra da olsa yazışalım muhabebt edelim çok motive oluyo insan

oh oh oh ne güzel gezmişsin... gez valla düşün düşün kendimizi helak etmekten başka birşeye yaramıyor.
herşey olacağına varıyor ....
RAbvim babnıanneni başından eksik etmesin.
ben babamsız evlendim.
kuşağımı başkası bağladı....
düğüne 20 gün vardı kaybettiğimde babamı.
ki babam arkadaşımdı benim..herşeyimdi.
ama RAbbim daha çok sevmiş babamı
inş mekanı cennet olur ...
neyse duygusala bağladım yine başını ağrıtmayayım tatlım....

canım inş testlerinizde sayılamayacak kadar sperm bulunur ve kurtulursunuz bu dertten.

hepimiz kurtuluruz artık bir an evvel bu dertten.amin.

konuşuruz yine tatlım....
çıkmam gerekiyor .
malüm yarın okul var ....erken kalkacağız....

cnm bizede ersel bey sertollyler ve legding bitince 20 gün sonra test yapın demişti ve yapmıştı eşim şimdi bize sıvı ilaç vericekmiş biz onu bekliyoruz bakalım neler gelecek...:26:

celalettin hocaya mail atmıştım yaptırmak isterseniz yaptırın ama daha erken yazmış napsak karar veremedik zaten eşimde şimdiden strese girdi yine çıkmazsa diye hayırlısı bakalım[/QUOTE]

canım bence yaptırın .
inş çıkış vardır . yoksa dahi gelişmelerden haberdar olursunuz.
hücre artar falan.
o bile ümit oluyor ve eşler daha iştahlı yiyor kürleri
dualrım seninle.
inş hayırlı haberlerini bekliyorum......

DERYA06 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
06 ekim pazar dan ------------------------- 8 ekim salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1989 …….=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2000 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……..=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 …….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………. Pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……..=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……..=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2011 ……..=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……..=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ………=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ………=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……..=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 …….=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ……..=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 ……..=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……..=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 …….=okudu

canım besmelelrin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz DERYA06 NİKLİ ARKADAŞIMIZIN Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

YEŞİL34 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……..=okudu
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ……………….pıtırcık_43 …=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 …….=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 …….=okudu

İnşaallah bir gün o tacın gerçeğini de takarsın canım.Yeterlilik belgesi ve ilahiyat önlisans yetiyor ücretli öğretmenlik için.Tabi boş kadro nun da olması gerekiyor.Kuran kursu öğreticiliği için (kadrolu) iyi bir kpss puanı, okul (imam hatip, ilahiyatönlisans ve ya ilahiyat mezunu) bir de yeterlilk puanı gerekiyor...Ben burayı bırkmam artık kolay kolay.İnşaallah ilerleyen dönemlerde annemlere geldiğim de d istanbulda tanışıp, dertleşmeye devam ederiz canım.

ahh inşlhhhhhh o tacın maneviyatını hiçç bişeye değişilmezzzzzzz
hımm anladım bende lise bitince üniv. yazılıp sınava girmeyi planlıyorm kısmetse
bırakma cnm buraları zaten ilaç gibi burası bizim için
çok isterim tanışmayı kısmet olursa

kızlar ikinizinde yazılarını okudum ve bir çok ortak noktamız var bende 2006 da evlendim malumunuz eşim azolü hamdolsun 2003 te hafızlığımı tamamladım imamhatip mezunuyum böyle devam ediyor hayat yarın yeniden kursa başlıyacağim tekrar için bu yıl boyunca has yapmayı düşünüyorum inşlh herşey kısmet tabi sizide tanımak bana büyük bir keyif verdi....

canlar nabıonuz nevar neyok :) ersel beyın sıvı ilacını kullanan varmı aranızda acaba galıba bız ona baslıaz buarada celalettın hoca eşime oğlunun adını celalettın koymanı ıstıyorum demıs :)

size doyum olmaz ben çıkıyorum
allaha emanet olunnnnnnnn
herkese ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…