Sonra ne istedi canım Celalettin hoca sizden, neler yapıyorsunuz şu an.
canım bizde aynı sertoli ve leyding kullandık ilaçlar bitince eşim hormon tahlillerini yaptırdı bir değişiklik olmadı şimdide 1 aydır prengly iğne kullanıyoruz haftada 2 gün ersel bey ilaçlar bittikten 20 gün sonra sperm tahlili yaptırın demişti celalettin beyde biraz erken ama yaptırmak isterseniz yaptırın dedi şu anda iğne kullanıyoruz tedavimiz devam ediyor bakalım nolcak sizin sorununuz neydi
Rabbim niyetini kabul etsin arkadaşımınYEŞİL34 İÇİN besmele okuyoruz
SONSUZ ------ TÜLAY20 ----- CEMREM29 ------ DENİZBULUT ------ ZAMBAK06 ------ ALEV99 ----- CİCEK00 -----
ERVAE ----- BENGUSUU ---- İLKBAHAR-İLKBAHAR ------ ESE44 ------ DOĞADANDEVA ---- LAMYAY ------ MAVİMENEKŞE ---
SEVAL0817 ------ YEŞİL34 ---- ECRİN_BEBEK ----- EDA09 ----- ESMERİMYARİM ---- DEN HABER BEKİLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000
2--- pıtırcık_43 .. 2000
3-- tülay20 2000
4cemrem29 2000
5denizbulutu 2000
6zambak06 . 2000
7aruna 2000 .=okudu
8alev99 . 2000.....=okudu
9ecrin23 . .. 2000 .=okudu
10cicek00 . 2000
11balım1905 . 2000 ..=okudu
12ervae . 2000
13huzuryolu 2000 .pıtırcık_43 okudu
14bengusuu . 2000
15esma 2000 =okudu
16hasretim01 .. 2000 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2000 =okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2000
19ese44 ... 2000
20kader60 2000 ............................PITIRCIK_43....= okudu
21doğadandeva . 2000
22lamyay 2000
23mavimenekşe .. 2000
24seval0817 2000
25papatyainci .. 2000 =okudu
26pembe85 .. 2000 .=okudu
27yeşil034 2000
28-- ecrin_bebek .. 2000
29eda09 2000
30derya06 .. 2000 .=okudu
31edebal 2000 .=okudu
32esmerimyarim 2000
33-- ucubirarada 2000 =okudu
34papatyayarim 2000 .....=okudu
35yase2 2000 .=okudu
Eşim şu anda sertoly ve leydik kullanıyo bide hafta da 2 kez pregnyl vuruluyor. 35. günde kan tahlili vermesi gerekiyormuş.Hangi tahlillleri vereceğini unutmuş , bu gün de 33. gün müş kızlar. Acaba Ersel Bey bilir mi? Fikri olan var mı canlarım ya.
oya cnm nasılsın kendinden bahsetsene biraz seni tanıyalım cnm bu arada tahlil isimleri
fsh,lh, total testesteron, serbest testesteron, e2,prolaktin bunlar yapılıyo genelde
Cemrem canım, Ben İstanbul da doğup büyüdüm şimdi eşimle birlikte Bursa da yaşıyoruz.Ağustos 2006 da evlendik.Kur'an kursu öğreticisi olmak için kpss ye hazırlanacağım bu sene inşaallah, bi de bu sene ücretli öğretmenlik yapıyorum...benden Bu kadar canım.Sizleri de tek tek tanımak isterim bende.
canımmmmm seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn
hepimizz göbüşünde bebişlerimizlebayram yaparız İNŞALLLAHHHHHHH
aminn İNŞALLAHH herşey RABBİMİN taktiri
evet işim oldu ALLAHIMA binlerce şükür çokkk şükrediyorum
ama dua eden ninelerden seninde evladın olur diyen akrabalardan çok sıkıldımmm acımalarından (düşünür gibi görünüp sevinmelerinden )
çok yoruldum
insanlar böylee kimin nrde yarası var gelir orayı iyice kanatmaya çalışırlar
bizim yaramız artık kanıyor okadar belliki hiç değer bile vermeyeceğin insanlar görüyor onlarda yaramızı deşiyorlar ben buna çok üzülüyorumm
neyseee bugünlerde geçecekk biliyorumm ALLAHIM hepimize yardım eder ve kurtarır şu azo denen illetten
sen neler yaptınnn bayramın nasıl geçtii ?
herkese günaydınlarrrrrrrrrrr
kızlar yorucu bi bayramın ardından hepimizz hoşgeldik topiğimizeeeeeeeeee
bu günden sonra topiğimiz heppp sevinçli haberler alsın inşlhh hamişler sağlıklı hamilellik geçirsin
tedaviye başlıcaklar inşlhh hamiş olsunve diğer arkadaşlarımdaaaaaaa artık bol bol spermler çıkıp taşsınnnnnnnn
yeni haftadan ve yeni umutlarla herkese merhabaaaaaaaa
benim bayram yoğundu eve zor atıyodum kendimi bide üstüne buzdolabım bozuldu bakalım servis ne dicek yoksa yeni dolap yolları görünür bize:26:benden böle sizler neler yaptınız....
bende kendimi tanıtayım
bende istanbulda doğdum istanbulda oturuyorum bende temmuz 30 da evlendim 2006 yılında senemiz aynı
yaşım 31 bende ilkokul mezunuydum evlendikten sonra ortayı bitirdim geçen sene açıköğretim lisesine yazıldım bu sene de imama hatipe geçiş yaptım kısmetse kuran kursu öğretmeni olmak için uğraşıyorum ortak noktamız çıktı birden fazla baksenn
ne güzel genede mesleğini yapıyorsunnn hafızlık varmı sende
ben yarı hafız sayılırım( çünki hafızlık yaparken sağlık problemim yüzünden yarım kaldı bi daha da devam edemedim lise bitince hemen bende sınavlara girmek istiyorum senin yaşın kaçtı yazmışsındır da unutuyorum çabuk çok fazla kişi katılınca ...
hiç deme cnm ya bayram öncesi sonrası helak oldum yorgunluktan neyse geçti inşlh dinlenirim bu hafta derken buzdolabı bozuldu servis geldi motoru yanmış motorada 300 tl istediler garantide vermiyo eski dolap olduğu içincanımcım seni çooook iyi anlıyorum...
geçecek inanıyorum ben bugünler.
ve o bizleri düşünür gibi yapıpta sevinenler varya .... işte onlar kahırlarından yıkılacak....
bayramda bir arkadaşım bana ayyyy daha tutmadı mı bebeğin dedi.
benim olsa şıp diye tutar.
korkuyorum eşime yaklaşmaya dedi...
2 çocuğu var ve bana demez mi birde 3. yü düşünüyorum ama diğer ikisi biraz büyüsün .
değilse şimdi istesem kalırım hamile dedi.
anlıcan bizi anlayan yok...
insanlar zannediyor ki kendilerinin elinde hamile kalmak .
RAbbim istemezse olmaz.
ama böylelerine imtihan için veriyor RAbbim..
bu imtihanı değerlendiremiyorlar vesselam...
o yüzden boşver tatlım.
ben böylelerini Allah a havale ettim.
sıkma canını desem de elimizde olmuyor canımız fazlasıyla sıkılıyor....
ama yıpratma kendini en azından .
bugünler geçip mis kokulularımızı kucağımıza alınca unutacağız inş bugünleri......
canım yoruldun mu sennn?
anlayabiliyorum seni ...
bende bu bayram haddinden fazla yoruldum.
4 e 5 e bölündüm....
buzdolabına da üzüldüm.
ters zamanda olur böyle şeyler.
inş fazla bişey yoktur basit bir sorundurda hallolur hemen.
dualarına da yürekten amin diyorum tatlımmmmmm
eşinden de inş sayamayacağınız kadar sperm çıkar ve kavuşursun artık bebişlerine.amin..
dualarımdasın tatlımmmm
hadi yaşıtta çıktıkkkBen de 1982 doğumluyum canım, ben hafızlığımı tamamladım ama hiç hafızlık sınavına katılmadım. yeterlilik belgemi aldım..Evet canım bir çok ortak noktamız varmış ya.Sizleri tanımak böyle bir ortamda da olsa güzel aslında.
Çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin...
Babamla ilgili çok büyük sağlık sorunları yaşadık bizde gitti geldi diyebiliriz.Çok şükür bu bayramda yanımızdaydı ama ben daha kaybetmeden ne demek istediğini anladım.Çok zor gerçekten Allahım dayanma gücü versin.Toprakları bol olsun.Geride kalanlara sağlık huzur sabır versin Allahım.
Bizde bu bayram büyüklerimizi arkadaşlarımızı gezdik üniversitedeki ev arkadaşıma kadar gittim bayağı yol yaptık ama değdi.2 tane tatlı mı çocuğu var.kız olan 5 yaşında eşimin kucağından inmedi.küçük olan 10 aylıktı sarı bir erkek çocuk kucağımdan bırakmadım onu.kokusu burnumda hala...sevdim oynadım doyamadım.üzülsem de olcak dedim üzülme bayram bu dedim.şenlendik neşe götürdük gittiğimiz yere...
ve tatil bitip döndük kaldığımız yerden devam şimdi hayat.
eşim Emre beye gidip yeni bir sperm testi verecek 26 yada 28 de bakalım sonuç nasıl olcak?
inşh güzel sonuçlar yazarım buraya hepinizi öptüm gene :)
selam arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Ersel bey ilaçlar bittikten 20 gün sonra beni arayın demişti eşim dün aradı ve sperm tahlili yaptırmasını söylemiş 1 aydır da eşim prengly kullanıyo eşim sperm testi yaptırmaya cesaret edemiyo bizden başkailaç kullananlardan ersel bey tahlil istemişmiydi bilgi almak istedim yoksa doktor beyin istemesinimi beklesek erse bey sertoli ve leydingten sonra başka ilçalar gönderdimi sizlere merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
cnm bizede ersel bey sertollyler ve legding bitince 20 gün sonra test yapın demişti ve yapmıştı eşim şimdi bize sıvı ilaç vericekmiş biz onu bekliyoruz bakalım neler gelecek...:26:
hadi yaşıtta çıktıkkk
ne güzel ruyalarımda hafız olmuşum tacımı takarken görrüdüm bana kısmet olmadı
yeterlilik belgesi yetiyor demekki
inşlh istediklerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz hepimizz
burası öyle bi yer ki ianan bana burdaki arkadaşlarımın üstüne arkadaş yok komşum akrabam bile anlamıyo yeri geliyo eşler bile anlamayınca burdaki can dostlarım anlıyo beni
iiki burası var herkesi çokk seviyorum burda
sende çok şanslısın burada oldudğun için gel ara sıra da olsa yazışalım muhabebt edelim çok motive oluyo insan
ahh inşlhhhhhh o tacın maneviyatını hiçç bişeye değişilmezzzzzzzİnşaallah bir gün o tacın gerçeğini de takarsın canım.Yeterlilik belgesi ve ilahiyat önlisans yetiyor ücretli öğretmenlik için.Tabi boş kadro nun da olması gerekiyor.Kuran kursu öğreticiliği için (kadrolu) iyi bir kpss puanı, okul (imam hatip, ilahiyatönlisans ve ya ilahiyat mezunu) bir de yeterlilk puanı gerekiyor...Ben burayı bırkmam artık kolay kolay.İnşaallah ilerleyen dönemlerde annemlere geldiğim de d istanbulda tanışıp, dertleşmeye devam ederiz canım.
İnşaallah bir gün o tacın gerçeğini de takarsın canım.Yeterlilik belgesi ve ilahiyat önlisans yetiyor ücretli öğretmenlik için.Tabi boş kadro nun da olması gerekiyor.Kuran kursu öğreticiliği için (kadrolu) iyi bir kpss puanı, okul (imam hatip, ilahiyatönlisans ve ya ilahiyat mezunu) bir de yeterlilk puanı gerekiyor...Ben burayı bırkmam artık kolay kolay.İnşaallah ilerleyen dönemlerde annemlere geldiğim de d istanbulda tanışıp, dertleşmeye devam ederiz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?