Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çıkıyordum yazını gördüm yazayım dedim hoşgeldin cnm bende hayat aynı bayram yoğunluğunuj atlatmay çalışıyorum
ersel beyin sıvısını bizde alıcaz eşim bugün konuşmuş haftaya galiba alıcaz nasıl kullanıcaz ne bilmiyoruz alınca size anlatıcam demiş
hadi inşlh olsun da ismi kolayyyyyyyyyyy

her geçen gün yeni birileri geliyor (( ne çok azolu hasta varmış yarabbim kurtar bu dertten bizi artık.. iyi geceler cümleten.

ne güzel bi hafız daha size imreniyorum bana nasip olmadı o kadar istememem rağmen vardır bundada bi hayır
bak sende 2006 lısın demek ahh o azo zaten bizim en büyük düşmanımız
bende yeni başladım imam hatipe bakalım inşlh mezun olurum hocalık için uğraşanlardanım bende
cnm has ne anlayamadım da :44:

her geçen gün yeni birileri geliyor (( ne çok azolu hasta varmış yarabbim kurtar bu dertten bizi artık.. iyi geceler cümleten.
ay ben çıkaadım sizleri görünce yazsım geliyo evet cnm hiçç eskileceğine artıyo her geçen gün
nasılsın cnm hayat nasıl neler planlıyorsun tedavi için ileri ki zamanlarda:26:

canım inşlh bir gün tamamlamakta nasip olur bu arada has demek tekrar anlamına geliyor hafızlığımı tekrar edicem çünkü on yıl oldu mezun olalı çok gerekiyor unutmaktan korkuyorum yarın başlıyacağım inşlh....

ay ben çıkaadım sizleri görünce yazsım geliyo evet cnm hiçç eskileceğine artıyo her geçen gün
nasılsın cnm hayat nasıl neler planlıyorsun tedavi için ileri ki zamanlarda:26:

iyiym cemrem planlarım hiç bitmiyorki dermişim yarın kurumdan ev ziyaretime gelicekler nasipse
ayrıca kasım ayı içindede dondurulmuş embriyoyu tekrar denicem anlıcağın her iki koldan çalışıyorum )

sen nasılsın cnm vallahi maşallah sana topiği hiç bırakmadın inş. bidahaki sperm testinde canlı birçok spermcikler çıkar sende tedaviye bi an önce başlar ve yavruna hamile kalırsın cnm...

bu ne incelik canım çok teşekkür ederim
eşim farklı biri biraz bana çok bağlı nedense sanırım ben çok istediğim için
ve eğer olmassa evliliğimizin bozulacağını düşünüyor
bu yüzden doktora gitmek istemiyor
10 yıla yakın zamandr evliyiz ve hep başbaşayız çocuğu olmayan ailelerde genelde görülen bir saplantı durumu var bizdede
eşimin bu konuda kimseyle konuşmak istediğini zannetmiyorum
bu onu dahada fazla gerecektir
bu yüzden teklifine çok teşekkür ederim çok sağol

cnm ben okudum Allahım kabul etsin..

pıtırcık öncelikle öncülük ettiğin için sana sonra da okuyan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. Allaj-hım hepimizi bu dertten kurtarır inşallah inanın sizinle tanıştığımdan beri hep hepimizin için dua ediyorum Rabbim önce çok bekleyenlere sonra da bizlere nasip etsin inşallahh.. amin.. art niyetli insanlar hepimizin çevresinde var Rabbim sevindirmesin onları amin..

Cnm merhaba nasılsın geçmişi okuyamadım nasıl geçti bayramın inşlh iyi geçmiştir...
Tatlım ben yeşil034 ve edebal arkadaşların besmelelerini okudum allah kabul etsin
okunan dualar hürmetine tez zamanda kucakları evlatlarıyla dolsun inşlh amin....

Nasılsınız bayramınız nasıl geçti geçmişi okuma şansım olmadı
tedavileriniz nasıl gidiyor hepiniz iyisinizdir inşlh hepimiz artık spermleride görürüz
bende iyiyim kızlar bayramı ailemle birlikte geçirdim iyi güzeldi şükür
kızlar ersel beyden ikinci aşama kürlerini alanlar varmı ben dün görüştüm hala hazır değil dedi cuma yeniden ara dedi inşlh bu sefer şifa olur emeklerimiz yer bulur bende merakla bekliyorum...

herkese merhaba arkadaşlar, öncelikle durumumu kısaca özetleyeyim. eşim ersel beyin kürlerini bitirdi(sertoli ve layding) 25 gün sonra Celalettin hocanın isteğiyle spermiogram yaptırdık ama yarım yamalak bir spermiogram oldu doğru düzgün, ayrıntılı bakacak bir merkez bulamadık ne germ hücrelere ne raund celllere ne de lökositlere bakılmadı sadece baştan savma sperm olup olmadığına bakıldı ve tabiki sperm falan çıkmadı sonuç olarak ersel bey ve celalettin beyle tekrar görüştükten sonra sıvı bir ilaçtan, haptan, ve de fotoğraftan bahsettiler hepsini anladım da bu fotoğraf ne alaka kafam karıştı :44: :44: Ersel bey eşime iki gün sonra aç karınla yüzünün fotoğrafını çek gönder dedi :26: :26: Neden istiyor acaba bu fotoğrafı bir alaka kuramadım vardır elbet bir bildiği :44: bu konu hakkında bilgisi olan, Daha önce fotoğraf gönderen arkadaşlar var mı?

canım üzülme inşlh her şey yoluna girecek öncelikle testi arif beyde mi yaptırdınız çünkü onu istiyor hoca özellikle birde ersel beyin foto istemesiniz sebebi yüzden bakarak bazı şeyleri anladığını söylemişti celaleddin hoca bizde daha öncesinden gönderdik ve göndericeğiz birdaha istedi ersel bey benim eşim celaleddin beye başka hastanede vereyim demişti test için ama hoca başka hastaneler benim istediğim değeri vermiyor demişti ama yinede hocaya bir sorun

canım biz istanbuldan çok uzakta olduğumuz için testi Erzurum araştırma hastahanesinde yaptırmak zorunda kaldık. dört ay önce tedaviye başlarken istanbulda arif beyde yaptırmıştık o baya ayrıntılı bir test olmuştu. Celalettin Beyde sağ olsun bizim istanbula mümkün olduğunca az gitmemiz için uğraşıyor. yani biz sonucun böyle olacağını bile bile orada yaptırdık. keşke imkanımız olsada her testi Arif beyde yaptırabilsek. maalesef eşimin işi ve mesafeler buna engel

bende daha yolın başındayım kızlar ama hedefler aynı ... ilahiyat okuyorum şuan .

Esmeryarimin besmelelerini okudum canım. Allah kabul etsin.

yeşil04 için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

Merhaba kızlar,
İnhibin-b sonucumuz 70 çıktı. Hoca "iyi, fazla hasar yokmuş, çabuk sonuç alırız demiş" Hadi inşallahhhhhh:26::26::26:

Rabbim hep güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize:26::26::26:

canım
ucubiarada
papatyayarim
yase2
arkadaşalrın besmelelrini okudum
Allahım şafi ismiyle şifalar versin eşlerine amin

esmerimyarim'in besmelesini okudum Allah niyetini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…