Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar,
İnhibin-b sonucumuz 70 çıktı. Hoca "iyi, fazla hasar yokmuş, çabuk sonuç alırız demiş" Hadi inşallahhhhhh:26::26::26:

Rabbim hep güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize:26::26::26:

çok sevindim sonucunuz iyi çıkmış
inşallah bundan sonra kaliteli bol bol spermler çıkar
güzel haberlerini bekliyoruz

Hanımlar merhaba benim eşimde azospermi ve biz bu konuda tecrübeli bir tüp bebek merkezi veya hastane arıyoruz nasıl olacak bilmiyorum internette yazılanları okumaya çalışıyorum bizim için en doğru hastaneyi ve doktoru bulmaya çalışıyorum ama herşey çok kafa karıştırıcı bbu topigide baştan sona okumam mümkün değil zaten telefondan giriyorum eşi azospermi olup tüp bebek yaptırmış ve başarılı olmuş olan arkadaşlar varsa lütfen hastane yada merkezin veya doktorun adını bana Allah rizasi için yazabilirmi şimdiden teşekkürler

kök hücre tedavisinden bir haber var mı? son ümidimiz kök hücre arkadaşlar, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

RABBİM HEPİMİZE ŞİFA VERSİN...

canım bu kürü celalettin hoca mı önerdi? Nedir bu kür anlatır mısın?

Merhabalar gecmis bayramin ktlu olsun canim
Ben besmelelerimi okudum Rabbim listedeki butun arkadaslarimin dualarini kabul etsin,hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
YEŞİL034......okudum
EDEBAL ...okudum
ESMERİMYARİM....okudum
UCUBİRARADA....okudum
PAPATYAYARİM,......okudum
YASE2 .....okudum

Son düzenleme:

ben de ortak dualara katılmak isterim, nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? Bir de ben henüz özelden mesaj atamıyorum

Allah tan ümit kesmek istemiyoruz, ama psikolojimiz her geçen gün kötüye gidiyor, rabbim herkesin kucağına bebeğini almayı nasip eder inşallah

Canim kok hucre icin calismaya baslayan yer var.anka life ankarada ama bu yolla henuz dogmus bir
bebek yok.tedavi 3yil suren bixe gore uxun bir zaman.1.5 yil esine gobektrn alinan doku enjekte edilip ilac tedavisi.
Buradaki bir cok arkadas cellaletin beyde tedavi oluyor.bizde dahil olmak uzere.
Esinin azo problemi nedeni bellimi?belkide tedaviye cevap veren lerden olursunuz.

canım bizde elonge spermatitler var olgunlaşmamış hücre yani, kaan hoca da tedavi oluyoruz ama ümidim her geçen gün azalıyor? senle konuşmak bir an kendimi iyi hissettirdi Allah razı olsun canım...

arkadaslar ya bızde celalettın hocayla tedavıye baslıayacaz hayırlısıyla ersel beylede gorustuk ama hıc fıyat hakkında bısı konusmadık bılgı verebılırmısınız???

canım bu celalettin peru dimi? nasıl bir tedavi uyguluyor nasıl ulaşabliriz? biz adana dayız

okudum canım esmerimyarim Allah cc acil şifalar versin

arkadaslar ya bızde celalettın hocayla tedavıye baslıayacaz hayırlısıyla ersel beylede gorustuk ama hıc fıyat hakkında bısı konusmadık bılgı verebılırmısınız???

Merhaba canım, tedaviniz hayırlı uğurlu olur inşallah bildiğim kadarıyla ersel bey herkese aynı ilaçları göndermiyor. sonuçta herkesin azo sebebi aynı değil o yüzden fiyatlarda değişiyor. mesela biz 400 tl vermiştik. sertoli, layding, kfrex ve hprex için.

okudum canım uçubirarada Allah cc acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…