Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim hoca esinin durumuna gore tedavi uyguluyor.testler istiyor.onlarin sonucuna gore igne antibiyotik veriyor.birde bitkisel kurler var.onlarda durumunuza gore veriyorr.siz cok sansilisiniz hucreleriniz var.tedaviye dalha kisa surrde cevap verirsinizxx.sperm olana dek tedavi uyguluyorr.bitkisel
kurler ucin biz ersel beyden aldik.ilk olsrak hep teredut yasiyor insan bitkisel olunca ama esim iki ay oluyor ve hic bir yan etki yapmadii.gonlunuz
rahat olsun.bir kere esin gelip tahlil ve test sonuclarini verdikten tedaviye baslayip daha sonrrasinda esin cikan sonucl.ari email ata.birlir.ersel bey de iletisimhalinde oluyorsunuz bu arada.

canım bizede fotograf cekp göndermemizi söyledi. Acaba mantıklı bişeymi ne yapmaya çalışıyor anşayamadım şaşırdık kaldık :44::44::44:

hangi hastanede çalışıyor canım celalettin hoca nasıl randevu alıyorsunuz?

amin canım senden ve okuyan gönülden dua eden bütün arkadaşlardan Allah cc razı olsun. Allah cc hepimizin evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin inşAllah

Son düzenleme:

anladım canım sagol en azından ortalama bır fıkrım oldu bırde bu kurlerın sıvısı ve toz seklınde olanı varmıs secım hakknı bıze sundu ersel bey sız bılırsınız dedık ama sız neler yaptınız

arkadaslar ya bızde celalettın hocayla tedavıye baslıayacaz hayırlısıyla ersel beylede gorustuk ama hıc fıyat hakkında bısı konusmadık bılgı verebılırmısınız???

cnm tedaviye göre değişiyor biz aktara ayda 100 lira ersel beyede 6 kutu yaklaşık bir buçuk ay için 230 lira veriyoruz ayrıyeten iğnelerimiz var onu sgk karşılıyor cnm hayırlı olsun

cnm biz daha birinci kürdeyiz inşallah sonuçlar çoook güzel olurrr

Ersel beyden almistim ben numarasini.sonrasinda esim gitti bize ayri bakiyorr.sira almadan gitti esim.mesai bitiminde gorusuyorr.sonuclarda sabah verip 4 kadat sonuc cikiyorr.1gunluk isiniz varr.

Bizede hprex kfrex 2sertoli ve1 leyding gonderdi bize.400 tl odedik
bizde.sivi yada hap diye secim yaptirmadi bize.fotoraf yuzmu yoksa
o bolgeyi cekeceksiniz gibi anladim bende tlf gorusmesinde. Sivi tedavide olan varmi aramizda.icenlerr.ya
da foto cektirenlerr.bizmde leyding ve sertolileri yariyi gectik.

inşlh o tamamlamak bana da nasip olur cnm anladım ne güzel rabbim muvaffakıyet ihsan eylesin tekrardan sana
ayy cnm hayırlar getirsin inşlh bu ev ziyareti
hadi bakalım belki bi melek alırken diğer meleğin de göbişşine gelir inşlh cnm gönlündeki neyse öle olsun
evet cnm ya ben bu gidişle demir baş olup çıkıcam burda yaşlancam he
cnm fotoğraf işi bizden de istedi ben dr. beye sordum ersel bey biyoenerji ile bakıyormuş resimlere anlıcanız o yüzden istiyor resimleri korkmayın yani daha kapsamlı bi yerde inşl sizi sevindirici haberler alırsınızzz
bende daha yolın başındayım kızlar ama hedefler aynı ... ilahiyat okuyorum şuan .
cnm sen benden öndesin ya bend daha imam hatip lisesinin başındayım
olsun hepimizin hedefi inşlhh ulaşılır olsun
Merhaba kızlar,
İnhibin-b sonucumuz 70 çıktı. Hoca "iyi, fazla hasar yokmuş, çabuk sonuç alırız demiş" Hadi inşallahhhhhh:26::26::26:

Rabbim hep güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize:26::26::26:

gözünüzaydınnnn çok sevindim cnm hadi devamı sağlıklı spermlerle gelsinnnnnnnnnn

Iyi aksamlar arkadaslar bizde ersel beyden toz ilaclari aldik o bitti ondan sonra sivi ilaci gonderdi bir ay once oda bitti haftaya yeni sivi ilac gonderecekmis bakalim insallah sifa olur eslerimize....birde biraz once hcg tedavisini arastirirken kaan aydosun sitesine baktim hasta sonuclarini paylasmis ilk tesede sperm bulamadigi her hastada hcg tedavisi sonrasi ya spermiyogramda yada tesede mutlaka olgun sperm bulmus ama once illaki bi tese yapmis birde baska bir sitede bir makale okudum hic tedavi edilmeden yapilan tesede sperm bulma orani %40 ken hcg tedavisi sonrasi yapilan tesede oran %72 ye cikmis.umarim butun teseciler kabul ederde kucucuk bi can icin varini yogunu hayallerini ortaya koyan kimsenin umutlari ile oynamazlar....Rabbime sukurler olsunki boyle insanlarla karsilasmamiza izin vermedi celalettin hocayi cikardi karsimiza...

cnm ya ben besmeleleri yazdım da kağıdıma bakmadan yazmışım bugün baktım ki ben ucubıarada nın besmelelerinden ​70 tane fazla okumuşum ben akıllı bide yazmamışım yeni farkettim kusura bakma

Canım ben burayı hiç ama hiç bırakmak istemiyorum ve inşallahha da bırakmam. Burada güzel dostluklar kurulmuş durumda ve insanlar birbirlerinin derdini çok iyi anlayabiliyor , sevinçlerine ve hüzünlerine ortak oluyorlar.Bir de bu sitedeki arkadaşlar hastalığımız konusunda çok bilgililer maaşallah.

ben de ortak dualara katılmak isterim, nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? Bir de ben henüz özelden mesaj atamıyorum

Merhabalar hosgeldin azo sayfasina
Pitircik adli arkadasimiz ayarliyor listeyi,tabiki sende katilabilirsin

canım bizede fotograf cekp göndermemizi söyledi. Acaba mantıklı bişeymi ne yapmaya çalışıyor anşayamadım şaşırdık kaldık :44::44::44:

Bizede oyle bir mesaj gelmistide biz acikcasi cidden resim istedigini dusunmemeistik,arayip sorucam ben cidden istiyorsa yollariz

Ibrahim saraçoğlu bir tvprogramında azospermle ilgili konuşurken en kötüsü allah tan ümit kesmek demişti, çok etkilenmiştim. Hiçbir sıkıntı çekmeden çocuk sahibi olanlara da nasip eden yüce allah bizlere de aynı mucizeyi yaşatır inşallah...

sevalim de besmele listesini tamamlamış.
Rabbim kabül etsin inşallah.
Memleketteymiş nete giremiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…