Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok teşekkür ederim...yazdığınız herşey çok değerli ve önemli benim için...çünkü daha yolun başındayız biz.hem çok zaman kaybetmeyelim istiyorum hem eşim çok yıpranmasın istiyorum.yazdığınız her bilgiyi eşimle paylaşıyorum.son olarak cumartesi günü genarta gitmeye karar verdik.en azından tahlillerimiz yapılsın.sebebi bulunsun.sonra tüm sonuçlarımız çıkınca.celattin hocayı arıcam.duruma göre randevu alıp istanbula gitmeyi düşünüyoruz.gelişmeleri paylaşırım tabiki.en ufak bilgi birbirimize yardımcı olur.rabbim hepimize yardımcı olsun.hepimiz başarıcaz inşallh çok güzel anneler olucaz...

canım çok teşekkürler.biz şimdilik genarta gidip tahlillerimizi bi yaptırıp azonun sebebini bi öğrenelim diyoruz.tüm tahlil sonuçlarımız çıksın sonra celalettin hocayı bi arıcam.bakalım ne dicek.sonrasında bi randevu alıp gitmeyi düşünüyoruz.daha yeni başlıcaz bı koşoşturmaya biz.zamanla yaşadıklarımızı paylaşıp sizlerden bilgi alırım.ben hemen tese yapsalar belki sperm bulunurmu hemen sonuçlanır olay bebeğimize kavuşuruz belki diyordum ama anladımki direk ameliyat sakıncalı olacak.belkide hemen ameliyat olursa bi daha tedavi cevap vermeyecek.ameliyata hemen sıcak bakmamak en iyisi galiba.bakalım bi gidelm ne dicekler.rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

burası çok ii geliyo insana ben burda tanışıp arkadaş olduğum ve eşlerimizle de tanışıp eşlerin görüştüğü kişiler var cnm yani anlıcan akrabadan ve kapı komşumdan daha yakınlar kendileri bana
herkes yıllardır araştırıp yazınca bi nevi dr. gibi olduk burda hepimizin derdi sıkıntısı ,acısı bir atlatmakta birlikte acısını yaşamakta birlikte bizim için...

dün bu konuya bunları yazmıştım ama cvp veren olmadı yanlış bir konuyami yazdım acaba? Ben konuya cvp yazdiktan sonra baktım cevaplara herkez duadan ve kendi tedavisinden bahsediyor Allah kabul etsin dualarını tedavilerinizde insaallah pozitiv sonuçlanır ama eşi azospermi olanlar burda dertleselim yazıyor başlıkta birinizde Allah rizasi için bir cvp yazmadı soruma en azından bilmiyoruz yazsaydiniz bende cvp gelecek diye beklemezdim

aaa demek doğal yolla hamile kalanlarda var.okuyunca ne mutlu oldum.umut kaynağı oluyor böyle şeyleri duymak.darısı bizlere.rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

cnm merhaba aramıza hoşgeldin
biraz durumunuzdan bahsedebilirmisin azo sebebiniz bellimi
arkadaşların gözünden kaçmıştır burda herkes birilerine yardımcı olur
kaç yıllık evlisiniz eşinde hiç sperm yokmu
tüp bebek merkezi araştırıyorum derken sizde sperm varmı yada eşin ameliyatmı olacak hiç tedavi oldunuzmu
sperm varda tüp bebek merkezi araştırıyorsan eğer ben umut yada memorial derim istanbulda
siz hangi şehirdesiniz oralarda tüp yapma şansınız olacakmı eğer durumunu
biraz daha açarsan burda herkes yardımcı olur...

merhaba canım...eşimdeki bu rahatsızlığı öğrenip çaresizce araştırma içine girmiştim.Ben bu sitede 2014 mayıs,haziran... anneleri topiklerini okurken, bebeğimiz olunca hangi hastaneye hangi doktora gidelim diye araştırken birden kendimi burda buldum.ne yapalım,hangi doktor diye yazdığımda bana ilk olarak sen özelden mesaj atmıştın.ben özelden mesaj atamıyorum şuan.çok anlayamadım ama belli bir mesajlaşma sayısı olması lazım galiba.teşekkür edememiştim sana.şimdi okurken baktım sen yazayım hemen dedim.özel mesajın ve iyi niyetin için teşekkür ederim.şuan tek bildiğimiz 2 ayrı sperm testinde de ölü yada canlı sperm hiç çıkmamış oluşu ve kanalların açık olduğu.sebebini bilmiyoruz.gerekli tahlileri ankarada genartta yaptırıp (üroloji doktoru müfit günel)daha sonra başka bir doktora gitmek.herkes celalettin beyden çok memnun.kaan aydos ve emre bakırcıoğlunu da çok duydum.biriyle iletişime geçicez artık.kızkardeşimin bir arkadaşında da da 5 tane sperm çıktı,eşininde tek yumurtalığını aldılar bide tüp bebek yaptırdılar.yeni doğdu bebekleri.onun doktoru da emre bakırcıoğlu.bakalım artık hayırlısı.rabbim sana da yardım etsin.bu zolu savaşta bol şanslar...

Canım ben esmerimyarim,papatyayarim,yese2, ucubirarada,ve kendimin basmelesini okudum inş dualarimiz kabul olur benim için okuyan arkadaşlardan da Allah razı olsun ne muradlari varsa versin
Canım annemi sormuşun teşekkür ederim alakana yoğun bakımdan yer ayarlamaya çalışıyoruz ondan sonra olabilecek bu arada babamda hastalandı onunlada uğraştık biraz bazen hayatın yükü ağır geliyor ama bugünümüze şükür
Eşim kasım 15 gibi sperm testi verecek 5 ay sonra ne olacak durumu bende çok merak ediyorum inş gelişmeler olmuştur cümle düşüklüğü için özür dilerim
Cemrem29
Canım bana telefon numarani verebilirmisin seninle konuşmak istiyorum

Arkadaslar bende topikte eski sayilirim her ne kadar girip yazmasam da donem donem bakip tanidigim tanimadigim insanlarin gelismelerine sevinip cikiyorum. Artik azosperm konsmak beni siktigi icin kendimi uzak tutuyorum burdan ama yine de tam kopamiyorum. Cok sukur her actigimda guzel gelismeler goruyorum hem seviyorum hem de umut doluyorum. Allahim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin diyorum. CELALETTIN HOCAYA giden arkadaslarim yardimci olabilir mi acaba bana iletisim bilgileri lazim sizler nasil gittijiz ilk once oraya ben randevuyu nasil almaliyim ilk once kendiyle mi iletisime gecmeliyim yoksa hastaneden siradan olarak onun adina randevu mu alicam. Sehir disindan gidecegimiz icin sikinti yasamak istemiyorum acil cevap bekliyorum

Arkadaslar bende topikte eski sayilirim her ne kadar girip yazmasam da donem donem bakip tanidigim tanimadigim insanlarin gelismelerine sevinip cikiyorum. Artik azosperm konsmak beni siktigi icin kendimi uzak tutuyorum burdan ama yine de tam kopamiyorum. Cok sukur her actigimda guzel gelismeler goruyorum hem seviyorum hem de umut doluyorum. Allahim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin diyorum. CELALETTIN HOCAYA giden arkadaslarim yardimci olabilir mi acaba bana iletisim bilgileri lazim sizler nasil gittijiz ilk once oraya ben randevuyu nasil almaliyim ilk once kendiyle mi iletisime gecmeliyim yoksa hastaneden siradan olarak onun adina randevu mu alicam. Sehir disindan gidecegimiz icin sikinti yasamak istemiyorum acil cevap bekliyorum

Canim alinganlik etmissin.aramizda hamileler var onlarda giris yapmamis olabilirler.cevap yazmak icin kimse gormemezlikten gelmez.hepimiz tedavi asamasindayizzz keske tup bebek asamasina bizlrr dr gelsek.hepimiz mucize olan spermin cikisini bekliyiruz rabbim ol derse.sen kendinden ve esinden bahbahset hangi asamalsrdasiniz.ben ve esim almanda haxirlanmisti.tup bebek icin ama bilr bile benide hazirladilar para ugrunaa ne diyeyimm.esimde
bir sey cikmayinca bende bosuna ilac ve hormon almis oldummm.aci bir tecrubeydii bizimki.ama baskasi sifasini bulmustur bir sey diyemrmm.her sey nadip kismet.

canımcımmmmm. buzdolabını ne yaptın .?
telde sormayı unutmuşum
eşini ikna edebildin mi?

Allah kabul etsin canım.
estağfirullah... birlikte okuyoruz..ne mutlu ki karşılıksız yapılıyor burada dualar....
inş dualarımızın karşılığını alırız.veee hepimiz bebişlerimizin yaramızlıklarını konuşuruz artık bu topikte...inşşşş
dualarına da amin diyorum.
art niyetli insanları hepimizden uzak tutsun RAbbim.

slm canım...
kosturmaca ile geçti tatlım....
aileme kayınvalidemlere gittik ..
iyi sayılır şükür....

bayramın iyi geçmesine sevindim.
ailenle hasret giderdin geldin...sıvı bizede gönderecek ama ersel bey henüz gelmedi.
inş hepimizin eşlerinde sperm patlaması olurrrr bu sıvı kürle
veeeeeee hepimiz hamiş hamiş gezeriz.....amin......

pıtırcık slm
ben üçübirarada'nın besmelesini okudum Allah gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar,
İnhibin-b sonucumuz 70 çıktı. Hoca "iyi, fazla hasar yokmuş, çabuk sonuç alırız demiş" Hadi inşallahhhhhh:26::26::26:

Rabbim hep güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize:26::26::26:

hadi hayırlısı bakalım.
sonucunuz oldukça iyi çıkmış....inş güzel sonuçlar alırsınız..
hayırlı haberlerini dualarla bekliyorummmm

canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun?
nasılsın bakalım?
epeydir görüşmüyoruz seninle....
nasıl gidiyor herşey iyidir umarım.....

canım burada yazılanlar dediğin gibi çok değerli.
inş kimsenin başına vermez RAbbim ama azolu olanlara da inş umut oluruz.
inş canım inş her zaman oaylaşırız.
sonuçlarınız çıksın o na göre şekil alırsınız.
canım sakın tese olmayın .
olacaksanız da tedavi olun ondan sonra işin erbabı doktorlarda tese olun derim.
inş sebebinizde basit birşeydir.hemen hallolur ve kavuşursunuz bebişlerinize ....
dualarım seninle... dualarla bekliyorum hayırlı haberlerini...

canım sıkıntını anlıyorum ama arkadalar görmemiştir yazını.
emin ol görseler ve bilseler yazarlardı cevap tatlım.
haklısın sıkıntı olunca bir an önce o sıkıntıya çare bulmak istiyor.

bu arada azo sebebiniz neydi ?
hangi şehirdesin?
canım birde hemen tüp bebek merkezlerine gitmeyin derim.
tüp bebek merkezleri genelde cüzdana bakıyor.
istanbula gitme imkanın varsa celalettin hocaya gidin derim.
azo sebebinize göre bitkiseller falan veriyor
inş faydası olur tatlım.....
yine konuşuruz.
yardımcı olurum tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…