Canım ben esmerimyarim,papatyayarim,yese2, ucubirarada,ve kendimin basmelesini okudum inş dualarimiz kabul olur benim için okuyan arkadaşlardan da Allah razı olsun ne muradlari varsa versin
Canım annemi sormuşun teşekkür ederim alakana yoğun bakımdan yer ayarlamaya çalışıyoruz ondan sonra olabilecek bu arada babamda hastalandı onunlada uğraştık biraz bazen hayatın yükü ağır geliyor ama bugünümüze şükür
Eşim kasım 15 gibi sperm testi verecek 5 ay sonra ne olacak durumu bende çok merak ediyorum inş gelişmeler olmuştur cümle düşüklüğü için özür dilerim
Cemrem29
Canım bana telefon numarani verebilirmisin seninle konuşmak istiyorum
merhaba canım...eşimdeki bu rahatsızlığı öğrenip çaresizce araştırma içine girmiştim.ben bu sitede 2014 mayıs,haziran... Anneleri topiklerini okurken, bebeğimiz olunca hangi hastaneye hangi doktora gidelim diye araştırken birden kendimi burda buldum.ne yapalım,hangi doktor diye yazdığımda bana ilk olarak sen özelden mesaj atmıştın.ben özelden mesaj atamıyorum şuan.çok anlayamadım ama belli bir mesajlaşma sayısı olması lazım galiba.teşekkür edememiştim sana.şimdi okurken baktım sen yazayım hemen dedim.özel mesajın ve iyi niyetin için teşekkür ederim.şuan tek bildiğimiz 2 ayrı sperm testinde de ölü yada canlı sperm hiç çıkmamış oluşu ve kanalların açık olduğu.sebebini bilmiyoruz.gerekli tahlileri ankarada genartta yaptırıp (üroloji doktoru müfit günel)daha sonra başka bir doktora gitmek.herkes celalettin beyden çok memnun.kaan aydos ve emre bakırcıoğlunu da çok duydum.biriyle iletişime geçicez artık.kızkardeşimin bir arkadaşında da da 5 tane sperm çıktı,eşininde tek yumurtalığını aldılar bide tüp bebek yaptırdılar.yeni doğdu bebekleri.onun doktoru da emre bakırcıoğlu.bakalım artık hayırlısı.rabbim sana da yardım etsin.bu zolu savaşta bol şanslar...
slm canım...
Kosturmaca ile geçti tatlım....
Aileme kayınvalidemlere gittik ..
Iyi sayılır şükür....
Iyi geçmesine sevindim cnm
seneye bebişlerinde bayram yaparsın inşlh...
Bayramın iyi geçmesine sevindim.
Ailenle hasret giderdin geldin...sıvı bizede gönderecek ama ersel bey henüz gelmedi.
Inş hepimizin eşlerinde sperm patlaması olurrrr bu sıvı kürle
veeeeeee hepimizHamiş hamiş gezeriz.....amin......
merhaba aa sitemkar olma cnm niye mi dersen muhakaka gözümüzden kaçmıştır elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız biz eğer yazmamışsak kusura bakmadün bu konuya bunları yazmıştım ama cvp veren olmadı yanlış bir konuyami yazdım acaba? Ben konuya cvp yazdiktan sonra baktım cevaplara herkez duadan ve kendi tedavisinden bahsediyor Allah kabul etsin dualarını tedavilerinizde insaallah pozitiv sonuçlanır ama eşi azospermi olanlar burda dertleselim yazıyor başlıkta birinizde Allah rizasi için bir cvp yazmadı soruma en azından bilmiyoruz yazsaydiniz bende cvp gelecek diye beklemezdim
merhaba cnm ben seni hatırlıyorum sen eskilerdensin uzun zamandır yoktun nerelerdesinArkadaslar bende topikte eski sayilirim her ne kadar girip yazmasam da donem donem bakip tanidigim tanimadigim insanlarin gelismelerine sevinip cikiyorum. Artik azosperm konsmak beni siktigi icin kendimi uzak tutuyorum burdan ama yine de tam kopamiyorum. Cok sukur her actigimda guzel gelismeler goruyorum hem seviyorum hem de umut doluyorum. Allahim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin diyorum. CELALETTIN HOCAYA giden arkadaslarim yardimci olabilir mi acaba bana iletisim bilgileri lazim sizler nasil gittijiz ilk once oraya ben randevuyu nasil almaliyim ilk once kendiyle mi iletisime gecmeliyim yoksa hastaneden siradan olarak onun adina randevu mu alicam. Sehir disindan gidecegimiz icin sikinti yasamak istemiyorum acil cevap bekliyorum
canımcımmmmm. buzdolabını ne yaptın .?
telde sormayı unutmuşum
eşini ikna edebildin mi?
Allah kabul etsin canım.
estağfirullah... birlikte okuyoruz..ne mutlu ki karşılıksız yapılıyor burada dualar....
inş dualarımızın karşılığını alırız.veee hepimiz bebişlerimizin yaramızlıklarını konuşuruz artık bu topikte...inşşşş
dualarına da amin diyorum.
art niyetli insanları hepimizden uzak tutsun RAbbim.
merhaba aa sitemkar olma cnm niye mi dersen muhakaka gözümüzden kaçmıştır elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız biz eğer yazmamışsak kusura bakma
cnm tüp bebek yapmak için mi sen merkez soruyorsun yoksa eşin ameliyat mı olacak benden yılalrın hastası olarak tavsiyem eşin ameliyat olmasın hemen ama dalında uzman istanbulda ki tüp bebek merkezleri umut ve memorial dir sen kendinden bahset biraz anlat ki bizde saan yardımcı olalım
merhaba cnm ben seni hatırlıyorum sen eskilerdensin uzun zamandır yoktun nerelerdesin
cnm celalettin hocaya hastaneden randevu alıp gitsen daha ii oluyo çünki başı kalabalık olunca zor giriyorsun ama muayne no.olunca raaht girip kponuşabilirsin bezmi alem hastanesinden al
ayy tatlım bak sölicektim gene aynı konulara girip dalınca kaldı
aldım cnm dün gidip baktık benim istediğimi aldık zar zor bide dedim ki mikrodalga alsak bana ne desin adam
o zaman buzdolabının beyazını alallım yanında mikrodalgayıda alayım eğer gri buzdolabını alırsak mikro dalga yokbende inat ettim gri buzdolabını alalım fırın kalsın dedim ne çakal bi kocam yaaaaa kendinin dediği olsun diye nasıl katakulle yapıyo
aman olsun fırında ileri doğru alırım... Eki Görüntüle 836912 bu buzdolabını aldım cnm beğendiğim bu
kısmetse cumartesi günü gelicek inşlh bebişlerim olur onların mamalarını da bu dolapta saklarımmmm
ee senede bi kere onu yeneyim bariiiiaynen öyle çenemiz hep aynı konuda açılıyor...
oh oh oh kadının fendi erkeği yendi
yakışır arkadaşıma .çok güzelmiş valla...
güle güle kullan tatlım.
inş bebişlerde gelir saklarsın mis gibi yeni buzdolabında mamalarını...
neyse canım üzerinede çok gitme eniştenin.
mikrodalgayıda başka bir zaman aldırırsın....
inşlh cnm bizde daha almadık sıvıdan alıcaz kısmetse haftaya bakalım tez zamanda hepimizin eşlerinde sağlıklı spermler dolarr taşarSıvı ilaca geçen arkadaşlara şifa olsun. Hoca biz muayeneye gittiğimizde yeni ilaç yapıyoruz sıvı demişti. Toz ilaç 70 günde spermi yeniliyorsa bu 20 güne düşürüyormuş. İnşallah tez zamanda etkisini göstersin arkadaşlar. Şifa olsun.
Sıvı ilaca geçen arkadaşlara şifa olsun. Hoca biz muayeneye gittiğimizde yeni ilaç yapıyoruz sıvı demişti. Toz ilaç 70 günde spermi yeniliyorsa bu 20 güne düşürüyormuş. İnşallah tez zamanda etkisini göstersin arkadaşlar. Şifa olsun.
hadi hayırlısı bakalım.
sonucunuz oldukça iyi çıkmış....inş güzel sonuçlar alırsınız..
hayırlı haberlerini dualarla bekliyorummmm
Arkadaslar bende topikte eski sayilirim her ne kadar girip yazmasam da donem donem bakip tanidigim tanimadigim insanlarin gelismelerine sevinip cikiyorum. Artik azosperm konsmak beni siktigi icin kendimi uzak tutuyorum burdan ama yine de tam kopamiyorum. Cok sukur her actigimda guzel gelismeler goruyorum hem seviyorum hem de umut doluyorum. Allahim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin diyorum. CELALETTIN HOCAYA giden arkadaslarim yardimci olabilir mi acaba bana iletisim bilgileri lazim sizler nasil gittijiz ilk once oraya ben randevuyu nasil almaliyim ilk once kendiyle mi iletisime gecmeliyim yoksa hastaneden siradan olarak onun adina randevu mu alicam. Sehir disindan gidecegimiz icin sikinti yasamak istemiyorum acil cevap bekliyorum
ee senede bi kere onu yeneyim bariiii
sağol cnm daha iileri sizin olsun 15 senelik buzdolabıydı eskisi zaten eşim evlenmeden almış koymuş 7 senedir kulalnıyorum bide ölece beklemiş yıllarca servis iflah olmaz artık bu dolap deyince mecbur almak zorunda kaldık inşlh ii günlerde kullanırım
yokk üstüne gidermiyim ben kocişin aman aman damarı tutar bide onunla mı uğraşıcam
Hoca eşime lökosit için antibiyotik vermişti eşinde kullansın demişti,bugün ilaçlar geldi ama hangisini ben hangisini eşim kullanacak nasıl kullanacağız bilmiyorum,eşleriyle birlikte tetradox ve rulid antibiyotik kullanan varmı nasıl kullandınız bana yardımcı olurmusunuz
gözünüzaydınnnn çok sevindim cnm hadi devamı sağlıklı spermlerle gelsinnnnnnnnnn
cnm güzelim ne alemdesin ailene gitmişsin ne güzel moral olmuştur sana sen nasıslın
size de mi sıvı ilaç gelicek cnm bizde pazartesi veya cumaya kadar alırsınız dedi bakalım bi aksilik çıkmazsa...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?