cnm merhaba aramıza hoşgeldin
biraz durumunuzdan bahsedebilirmisin azo sebebiniz bellimi
arkadaşların gözünden kaçmıştır burda herkes birilerine yardımcı olur
kaç yıllık evlisiniz eşinde hiç sperm yokmu
tüp bebek merkezi araştırıyorum derken sizde sperm varmı yada eşin ameliyatmı olacak hiç tedavi oldunuzmu
sperm varda tüp bebek merkezi araştırıyorsan eğer ben umut yada memorial derim istanbulda
siz hangi şehirdesiniz oralarda tüp yapma şansınız olacakmı eğer durumunu
biraz daha açarsan burda herkes yardımcı olur...
Canim alinganlik etmissin.aramizda hamileler var onlarda giris yapmamis olabilirler.cevap yazmak icin kimse gormemezlikten gelmez.hepimiz tedavi asamasindayizzz keske tup bebek asamasina bizlrr dr gelsek.hepimiz mucize olan spermin cikisini bekliyiruz rabbim ol derse.sen kendinden ve esinden bahbahset hangi asamalsrdasiniz.ben ve esim almanda haxirlanmisti.tup bebek icin ama bilr bile benide hazirladilar para ugrunaa ne diyeyimm.esimde
bir sey cikmayinca bende bosuna ilac ve hormon almis oldummm.aci bir tecrubeydii bizimki.ama baskasi sifasini bulmustur bir sey diyemrmm.her sey nadip kismet.
canım sıkıntını anlıyorum ama arkadalar görmemiştir yazını.
emin ol görseler ve bilseler yazarlardı cevap tatlım.
haklısın sıkıntı olunca bir an önce o sıkıntıya çare bulmak istiyor.
bu arada azo sebebiniz neydi ?
hangi şehirdesin?
canım birde hemen tüp bebek merkezlerine gitmeyin derim.
tüp bebek merkezleri genelde cüzdana bakıyor.
istanbula gitme imkanın varsa celalettin hocaya gidin derim.
azo sebebinize göre bitkiseller falan veriyor
inş faydası olur tatlım.....
yine konuşuruz.
yardımcı olurum tatlım.
Kızlar cevaplarının için çook teşekküre ederimsitemim için kusura bakmayin ama biliyorum beni en iyi siz anlarsinizmerhaba aa sitemkar olma cnm niye mi dersen muhakaka gözümüzden kaçmıştır elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız biz eğer yazmamışsak kusura bakma
cnm tüp bebek yapmak için mi sen merkez soruyorsun yoksa eşin ameliyat mı olacak benden yılalrın hastası olarak tavsiyem eşin ameliyat olmasın hemen ama dalında uzman istanbulda ki tüp bebek merkezleri umut ve memorial dir sen kendinden bahset biraz anlat ki bizde saan yardımcı olalım
Biz kullandık biri 12 saatte yani 2 defa öbür az olanı 1 defa kullanılıyor. İsimlerini tam hatırlayamadım. Ay başında ikinciyi alacağız.
selam arkadaşlar haftaya sperm testi yaptırcaz ama eşimin izin alma imkanı yok istanbula gidemeyiz bulunduğumuz yerdeki tüp bebek merkezlernde yada tıp fakültesnde yaptırmayı düşünüyoruz araşırma yaptıktan sonra karar vercez bu testi yaptırıken ne dicez yani diğer yaptırdığımız sperm tahlillerindemi yoksa başka bi tahlilmi ersel beyin ilaçlarını kullanıp yaptırnlar cevap verirse sevinirim.
Kızlar cevaplarının için çook teşekküre ederimsitemim için kusura bakmayin ama biliyorum beni en iyi siz anlarsiniz
Biz 3,5 yıllık evliyiz ilk yilimizda durumu ogrenince burdaki üroloji uzmani bizi direkt yapicak baska birseyiniz yok diyerek acibademe yonlendirdi oraya gittik dosya actirdik tabiki bildiginiz gibi hemen tüp bebek hemen önce kadini hazirlama hikayesi tabiki dne oldugunu anlayıca daaha erken dedikbitkisel arastirmalara girdik kayseride bir doktora gittik birinin tavsiyesiyle bitkisel bazı ilaclar verdi ama eşim ancak 2 - 3 ay kadar dayandi o ilaclara hadi 3 yilimizi dolduralim dedik tüp bebek için evet esimin tese olmasi gerekiyor istanbula 2,5 - 3 saatlik bir mesafede otuyoruz yani oraya gidip gelicez ben daha önce kaan beyin adını duymustum ama ankarada oldugu için pek mumkun gorunmedi bizim için ama celalettin beyi daha yeni buraya yazdiktan sonra yorumlarinizda okudum gercekten fayda goren varmi bizde tüp bebege baslamadan önce tedavi gormek isteriz tabiki bugun burdaki arastirma hastanesinin tüp bebek bolumune gittik rapor almak için islemlerimizi baslattik eşim kan verdi haftaya carsamba sperm verecek benide adetimin 3. günü cagirdilar hormon ve rahim filmi için esimin bilinen hicbir problemi yok yani hormonlari normal verikosel vs... yok diğer testleri yani kromozom vs... hiç yaptirmadik bilmiyoruz
EDEBAL İÇİN besmele okuyoruz
ZAMBAK06------- ARUNA ------ ALEV99 ------ ERVAE ------ MAVİMENEKŞE ------- ECRİN_BEBEK ------ YASE2 DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
Ayrıca arkadaşımızın annesi bayram sonu ameliyat olacakmış.ameliyatı başarıyla geçer ve iyleşir ini. Niyetinize arkadaşımızın annesini de almanız …..
13 EKİM pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000 …… =….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……..=okudu
15—esma ……………………………… 2000 …..=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 …….=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 …….=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 .............. PITIRCIK_43 OKUYACAK
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000……. =okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 ……..=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 ……..=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 ……=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000
canım çok teşekkürler.biz şimdilik genarta gidip tahlillerimizi bi yaptırıp azonun sebebini bi öğrenelim diyoruz.tüm tahlil sonuçlarımız çıksın sonra celalettin hocayı bi arıcam.bakalım ne dicek.sonrasında bi randevu alıp gitmeyi düşünüyoruz.daha yeni başlıcaz bı koşoşturmaya biz.zamanla yaşadıklarımızı paylaşıp sizlerden bilgi alırım.ben hemen tese yapsalar belki sperm bulunurmu hemen sonuçlanır olay bebeğimize kavuşuruz belki diyordum ama anladımki direk ameliyat sakıncalı olacak.belkide hemen ameliyat olursa bi daha tedavi cevap vermeyecek.ameliyata hemen sıcak bakmamak en iyisi galiba.bakalım bi gidelm ne dicekler.rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.
Arkadaslar yok mu bilgi verebilecek mesai bitiminr kadar randevu isini halletmek istiyorum
EDEBAL İÇİN besmele okuyoruz
ZAMBAK06------- ARUNA ------ ALEV99 ------ ERVAE ------ MAVİMENEKŞE ------- ECRİN_BEBEK ------ YASE2 DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
Ayrıca arkadaşımızın annesi bayram sonu ameliyat olacakmış.ameliyatı başarıyla geçer ve iyleşir ini. Niyetinize arkadaşımızın annesini de almanız ..
13 EKİM pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000 =okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2000
3-- tülay20 2000 =okudu
4cemrem29 2000 =okudu
5denizbulutu 2000 =okudu
6zambak06 . 2000
7aruna 2000
8alev99 . 2000
9ecrin23 . .. 2000 =okudu
10cicek00 . 2000 =okudu
11balım1905 . 2000 .=okudu
12ervae . 2000
13huzuryolu 2000 = .pıtırcık_43 okudu
14bengusuu . 2000 ..=okudu
15esma 2000 ..=okudu
16hasretim01 .. 2000 .=okudu
17her şeygüzelolcak 2000 .=okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2000 .=okudu
19ese44 ... 2000 =okudu
20kader60 2000 .............. PITIRCIK_43 OKUYACAK
21doğadandeva . 2000 =okudu
22lamyay 2000 . =okudu
23mavimenekşe .. 2000
24seval0817 2000 =okudu
25papatyainci .. 2000 =okudu
26pembe85 .. 2000 =okudu
27yeşil034 2000 =okudu
28-- ecrin_bebek .. 2000
29eda09 2000 ..=okudu
30derya06 .. 2000 ..=okudu
31edebal 2000 .=okudu
32esmerimyarim 2000 =okudu
33-- ucubirarada 2000 =okudu
34papatyayarim 2000 =okudu
35yase2 2000
yok canım kayseride değilim orda bir bitkisel tedavi yapan birine gitmisti eşim biz edirnedeyizselam canım kayseridemisin sen bende kayseride bikaç doktora gittimde dikkatimi çekti yazını okuyunca.
iim cnm ne olsun dediğin gibi bayramın yoğunluğundan sonra derslerime başladım yaklaşıyor sınav zamanı diye bende böleiyiyim bitanem saol sen nasılsın
evt 1 hafta ailemle vakit geçirdim çok şükür güzeldi kendimi toparladım geldim evt moral oldular bana saolsunlar...
evt cnm sertoli ve leyding den sonra hep beklemedeydik eşim sadece iğneleri kullanıyor
ersel bey sıvı kür göndereceğini söyledi ama bi türlü çalışmaları bitmedi
bizler için hayırlı olur inşlh
bayram öncesi bayram sonra ara dedi
pazartesi aradım cuma dedi valla bilmiyorum ne zaman gelir
sizlere gelmiştir diye düşünmüştüm 1.aşama sıvı kürü kullanıp 2. aşama sıvı kür bekleyenler varmış
biz daha 1 . kullanıcaz kısmetse
inşlh bi aksilik çıkmazda biran önce gelir kürlerimz..
sen nasılsın cnm seninde bayramın koşuşturarak geçmiş
yeni dolap ta almışsın güle güle kullan
o modeller kullanışlı oluyormu acaba buzluğu altta galiba
ama yinede güzel güle güle kullan tatlım...
cnm genetik test önemli eşinin kromozonuna bakılmalı eğer bakılmadıysa muhakkak yaptırın siz raporu çıkarıp hemen eşin ameliyat mı olucak keşke olmasa önce celallettin hocaya gidip görüşseniz bak bilinen bi sorun yok diyorsun belki bi kaç tedavi ile çözülen bişeydir sizin sorun ben derim ki bi dr. beyle görüşün hormonlarına bakılsın eşinin ondan sonra karar verin ameliyat mı tedavi mi diye :26::26:Kızlar cevaplarının için çook teşekküre ederimsitemim için kusura bakmayin ama biliyorum beni en iyi siz anlarsiniz
Biz 3,5 yıllık evliyiz ilk yilimizda durumu ogrenince burdaki üroloji uzmani bizi direkt yapicak baska birseyiniz yok diyerek acibademe yonlendirdi oraya gittik dosya actirdik tabiki bildiginiz gibi hemen tüp bebek hemen önce kadini hazirlama hikayesi tabiki dne oldugunu anlayıca daaha erken dedikbitkisel arastirmalara girdik kayseride bir doktora gittik birinin tavsiyesiyle bitkisel bazı ilaclar verdi ama eşim ancak 2 - 3 ay kadar dayandi o ilaclara hadi 3 yilimizi dolduralim dedik tüp bebek için evet esimin tese olmasi gerekiyor istanbula 2,5 - 3 saatlik bir mesafede otuyoruz yani oraya gidip gelicez ben daha önce kaan beyin adını duymustum ama ankarada oldugu için pek mumkun gorunmedi bizim için ama celalettin beyi daha yeni buraya yazdiktan sonra yorumlarinizda okudum gercekten fayda goren varmi bizde tüp bebege baslamadan önce tedavi gormek isteriz tabiki bugun burdaki arastirma hastanesinin tüp bebek bolumune gittik rapor almak için islemlerimizi baslattik eşim kan verdi haftaya carsamba sperm verecek benide adetimin 3. günü cagirdilar hormon ve rahim filmi için esimin bilinen hicbir problemi yok yani hormonlari normal verikosel vs... yok diğer testleri yani kromozom vs... hiç yaptirmadik bilmiyoruz
cnm ya ne güzel bi dua bu evet anne şefkati okyans da bi damla kadarmış ya rabbimin bize şefkatiiYa Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Ey beni en en çok sevenim.. Ey beni en en çok kollayıp gözetenim.. Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım.. Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim! Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim! Ey en çirkinimden sonra bile gel diyenim! Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim! Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!.. Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim! Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. Ahh.. Ey Sendeyim deyip, ülfetlerde kaybettiğim! Ahh.. Ey Yalnız Sana.. deyip, gayrısına kulluk ettiğim.. Ahh Sevgili! En en Sevgili.. Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur... Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi! Ahh Allahım Af Allahım! Tut sana müştak yüreğimi, affet beni... Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, Onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını Bilir neye ihtiyaçları olduğunu Hep hazır ve nazırdır hani Hep verir, hiç düşünmez canını Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani? Ey Annelerin kalbine, onları anne yapan merhameti, Sevgiyi koyan Rabbim! Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler Sen nasılsın kimbilir? Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Tut yüreğimi, bırakma beni ALLAH'ım Amin.. . . .
arkadaşlar merahaba.. bizde mart ayında öğrendik mayıs ayında m.tese ameliyatı olduk round hücre çıktı.. pregnly ve neofortil kullandık ekim başı gibi fısh boyama testi yaptı diploid hücre çıktı oysa haploid olması gerekiyordu.. bizim sorunumuz maturrasyon arresti.. bu durumda olup tedavi olan var mı?cevapkarınızı bekliyorum bize ışık olacaktır
sağol cnm evet alalhım razı olsun ondan ve onu burada bize anlatan arkadaştanöyle mi ne mutlu size maşallah.. herkes celallettin beyden bahsediyor biz ankaraya yakın olduğumuz için istanbula gidemiyoruz çalışıyorum bendeyazın orayamı gitsek cemrem hiç belli olmuyor ki round hücre var ama gelişir mi bilmiyorum RABBİM HEPİMİZE en kısa zamanda haırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin teşekkür ederim moral oldu ALLAH razı olsun size ne gibi bitkiseller verdi gerçi bünyeye göre değişir
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?