Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar haftaya sperm testi yaptırcaz ama eşimin izin alma imkanı yok istanbula gidemeyiz bulunduğumuz yerdeki tüp bebek merkezlernde yada tıp fakültesnde yaptırmayı düşünüyoruz araşırma yaptıktan sonra karar vercez bu testi yaptırıken ne dicez yani diğer yaptırdığımız sperm tahlillerindemi yoksa başka bi tahlilmi ersel beyin ilaçlarını kullanıp yaptırnlar cevap verirse sevinirim.

Kızlar cevaplarının için çook teşekküre ederimsitemim için kusura bakmayin ama biliyorum beni en iyi siz anlarsiniz
Biz 3,5 yıllık evliyiz ilk yilimizda durumu ogrenince burdaki üroloji uzmani bizi direkt yapicak baska birseyiniz yok diyerek acibademe yonlendirdi oraya gittik dosya actirdik tabiki bildiginiz gibi hemen tüp bebek hemen önce kadini hazirlama hikayesi tabiki dne oldugunu anlayıca daaha erken dedikbitkisel arastirmalara girdik kayseride bir doktora gittik birinin tavsiyesiyle bitkisel bazı ilaclar verdi ama eşim ancak 2 - 3 ay kadar dayandi o ilaclara hadi 3 yilimizi dolduralim dedik tüp bebek için evet esimin tese olmasi gerekiyor istanbula 2,5 - 3 saatlik bir mesafede otuyoruz yani oraya gidip gelicez ben daha önce kaan beyin adını duymustum ama ankarada oldugu için pek mumkun gorunmedi bizim için ama celalettin beyi daha yeni buraya yazdiktan sonra yorumlarinizda okudum gercekten fayda goren varmi bizde tüp bebege baslamadan önce tedavi gormek isteriz tabiki bugun burdaki arastirma hastanesinin tüp bebek bolumune gittik rapor almak için islemlerimizi baslattik eşim kan verdi haftaya carsamba sperm verecek benide adetimin 3. günü cagirdilar hormon ve rahim filmi için esimin bilinen hicbir problemi yok yani hormonlari normal verikosel vs... yok diğer testleri yani kromozom vs... hiç yaptirmadik bilmiyoruz

Biz kullandık biri 12 saatte yani 2 defa öbür az olanı 1 defa kullanılıyor. İsimlerini tam hatırlayamadım. Ay başında ikinciyi alacağız.

Canım sende kullandınmı?hoca benimde kullanmamı söyledi,ilaçların içinde 1kutu rulid, 1 kutu tetradox var hangisini ben hangisini eşim kullanancak,yada bunları sadece eşim kullanacak ben ayrıyettenmi alıp kullanacağım onu bilemedim

merhaba canım bizde geçen hafta yaptırdık ama ayrıntılı inceleyen bir merkez bulamadık size tavsiyem ayrıntılı inceleyen bir merkez bulmanız çünkü bizler için spermin olup olmadığı kadar germ hücerelerin raund celllerin lökositlerin oranı önemli. birde biz yaptırmışken hormon tahlilide yaptırmıştık. Hem ersel beye hemde celalettin beye göndermiştik.

selam canım kayseridemisin sen bende kayseride bikaç doktora gittimde dikkatimi çekti yazını okuyunca.

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Ey beni en en çok sevenim.. Ey beni en en çok kollayıp gözetenim.. Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım.. Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim! Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim! Ey en çirkinimden sonra bile “gel” diyenim! Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim! Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!.. Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim! Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. Ahh.. Ey “Sendeyim” deyip, ülfetlerde kaybettiğim! Ahh.. Ey “Yalnız Sana..” deyip, gayrısına kulluk ettiğim.. Ahh Sevgili! En en Sevgili.. Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur... Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi! Ahh Allah’ım Af Allah’ım! Tut sana müştak yüreğimi, affet beni... Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, Onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını Bilir neye ihtiyaçları olduğunu Hep hazır ve nazırdır hani Hep verir, hiç düşünmez canını Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani? Ey Annelerin kalbine, onları “anne yapan” merhameti, Sevgiyi koyan Rabbim! Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler Sen nasılsın kimbilir? Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Tut yüreğimi, bırakma beni ALLAH'ım Amin.. . . .

edebal için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin annesine şifa versin

Canım şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.Eşim kaan hoca ya gitmişti.kaan hoca gen art da sperm testi yaptırtmıştı(Bir spermogram için ankaraya kadar çağırıyordu).o test çoğu yerde yapılıyormuş. siz daha sonra da celalettin hocaya da gideceksşniz ya o da spermogram istiyor. Ancak celalettin hoca ayrıntılı spermogram yaptırtıyor istanbulda fatihte.O spermogram çok ayrıntılı bir spermogram canım.germ hücresi var mı vs. bakılıyor. ama diğer yerlerde bu kadar ayrıntılı bakılmıyor.karar sizin tabiki canım.

cnm okudum ben dün yazamadımm.. Allahım kabul etsin

arkadaşlar merahaba.. bizde mart ayında öğrendik mayıs ayında m.tese ameliyatı olduk round hücre çıktı.. pregnly ve neofortil kullandık ekim başı gibi fısh boyama testi yaptı diploid hücre çıktı oysa haploid olması gerekiyordu.. bizim sorunumuz maturrasyon arresti.. bu durumda olup tedavi olan var mı?cevapkarınızı bekliyorum bize ışık olacaktır

iim cnm ne olsun dediğin gibi bayramın yoğunluğundan sonra derslerime başladım yaklaşıyor sınav zamanı diye bende böle
evet bizde almadık 2.ci kullananlar varmış doğru bizde yeni kullanıcaz gelince
sağol cnm valalhi bende yeni alıcam kullandıkça yazarım iimi kötümü diye
cnm genetik test önemli eşinin kromozonuna bakılmalı eğer bakılmadıysa muhakkak yaptırın siz raporu çıkarıp hemen eşin ameliyat mı olucak keşke olmasa önce celallettin hocaya gidip görüşseniz bak bilinen bi sorun yok diyorsun belki bi kaç tedavi ile çözülen bişeydir sizin sorun ben derim ki bi dr. beyle görüşün hormonlarına bakılsın eşinin ondan sonra karar verin ameliyat mı tedavi mi diye :26::26:
cnm ya ne güzel bi dua bu evet anne şefkati okyans da bi damla kadarmış ya rabbimin bize şefkatii
off offf rabbim bağışlıyıcı ,affedici,bizleri günahlarımızdan yaptığımız hatalardan affetsin
gönlümüzdeki muratlarıda hayırlıysa nasip etsin güzelim cümlemiz için
aminnn( ecmain )

cnm merhaba benim eşimde sertoly cell hastası biz celallettin hoca da tedavi gördük bizde hücre falan yoktu ama tedaviden sonra sperm bulundu cnm sizde hücre var anladığım kadarıyla yani bunun tedavisi daha da zor değildi,r çünki bizde hücre yoktu
sizde hücre var ben derim ki celalettin hocaya bi danışın belki tedavi süreciniz aklınıza yatarsa denersiniz cnm benim fikrim bu...

Canim ucubirarada ve esmerimyarimin besmelei seriflerini okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda gonullerinin muradini versin amin...canim bu arada spermiyogram yaptirdiniz mi ?ben karar veremedim nerde yaptirsak zaten ersel bey ben yaptirin diyene kadar test yaptirmayin dedi bakalim...

cnm merhaba benim eşimde sertoly cell hastası biz celallettin hoca da tedavi gördük bizde hücre falan yoktu ama tedaviden sonra sperm bulundu cnm sizde hücre var anladığım kadarıyla yani bunun tedavisi daha da zor değildi,r çünki bizde hücre yoktu
sizde hücre var ben derim ki celalettin hocaya bi danışın belki tedavi süreciniz aklınıza yatarsa denersiniz cnm benim fikrim bu...[/QUOTE]

öyle mi ne mutlu size maşallah.. herkes celallettin beyden bahsediyor biz ankaraya yakın olduğumuz için istanbula gidemiyoruz çalışıyorum bende yazın orayamı gitsek cemrem hiç belli olmuyor ki round hücre var ama gelişir mi bilmiyorum RABBİM HEPİMİZE en kısa zamanda haırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin teşekkür ederim moral oldu ALLAH razı olsun size ne gibi bitkiseller verdi gerçi bünyeye göre değişir

sağol cnm evet alalhım razı olsun ondan ve onu burada bize anlatan arkadaştan
cnm inan ki hiç belli olmaz belki o hücreler bi bakmışsın sperme dönüşmüş o zaman e_ mail yaz ordan ulaşmaya çalış muhakkak geri döner adresi bilmiyorum ama muhakkak bilenler yazarlar sana
bitkiseller senin de dediğin gibi kişin hastalığına göre değişiyor ne desem olmaz şimdi cnm yaaa:26:

herkese slmlar nasılsınız canlar yaaaa bir sürü arkadaş gelmiş inş.en yakın zamanda Rabbim şifalarını versin.burdan birsürü insan mutlu ayrıldı inş.sizlerde nasip etsin.burası uğurlu gelir.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Allah azminizi ve sabrınızı bol eylesin ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…