sağol cnm evet alalhım razı olsun ondan ve onu burada bize anlatan arkadaştan
cnm inan ki hiç belli olmaz belki o hücreler bi bakmışsın sperme dönüşmüş o zaman e_ mail yaz ordan ulaşmaya çalış muhakkak geri döner adresi bilmiyorum ama muhakkak bilenler yazarlar sana
bitkiseller senin de dediğin gibi kişin hastalığına göre değişiyor ne desem olmaz şimdi cnm yaaa:26:
Canım şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.Eşim kaan hoca ya gitmişti.kaan hoca gen art da sperm testi yaptırtmıştı(Bir spermogram için ankaraya kadar çağırıyordu).o test çoğu yerde yapılıyormuş. siz daha sonra da celalettin hocaya da gideceksşniz ya o da spermogram istiyor. Ancak celalettin hoca ayrıntılı spermogram yaptırtıyor istanbulda fatihte.O spermogram çok ayrıntılı bir spermogram canım.germ hücresi var mı vs. bakılıyor. ama diğer yerlerde bu kadar ayrıntılı bakılmıyor.karar sizin tabiki canım.
her geçen gün yeni birileri geliyor(( ne çok azolu hasta varmış yarabbim kurtar bu dertten bizi artık.. iyi geceler cümleten.
cemrem nasılsın kızzzmerhaba aa sitemkar olma cnm niye mi dersen muhakaka gözümüzden kaçmıştır elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız biz eğer yazmamışsak kusura bakma
cnm tüp bebek yapmak için mi sen merkez soruyorsun yoksa eşin ameliyat mı olacak benden yılalrın hastası olarak tavsiyem eşin ameliyat olmasın hemen ama dalında uzman istanbulda ki tüp bebek merkezleri umut ve memorial dir sen kendinden bahset biraz anlat ki bizde saan yardımcı olalım
merhaba cnm ben seni hatırlıyorum sen eskilerdensin uzun zamandır yoktun nerelerdesin
cnm celalettin hocaya hastaneden randevu alıp gitsen daha ii oluyo çünki başı kalabalık olunca zor giriyorsun ama muayne no.olunca raaht girip kponuşabilirsin bezmi alem hastanesinden al
ayy tatlım bak sölicektim gene aynı konulara girip dalınca kaldı
aldım cnm dün gidip baktık benim istediğimi aldık zar zor bide dedim ki mikrodalga alsak bana ne desin adam
o zaman buzdolabının beyazını alallım yanında mikrodalgayıda alayım eğer gri buzdolabını alırsak mikro dalga yokbende inat ettim gri buzdolabını alalım fırın kalsın dedim ne çakal bi kocam yaaaaa kendinin dediği olsun diye nasıl katakulle yapıyo
aman olsun fırında ileri doğru alırım... Eki Görüntüle 836912 bu buzdolabını aldım cnm beğendiğim bu
kısmetse cumartesi günü gelicek inşlh bebişlerim olur onların mamalarını da bu dolapta saklarımmmm
sana da hayırlı sabahlar canımHAYIRLI SABAHLAR CANLARIM...
Yeni Gün, size Umutlarınızı, Huzurunuzu,
Yüreğinizin hak ettiği Güzellikleri Getirsin.
Gününüzün güzel olması Dileklerimle
Her şey Gönlünüzce Olsun
slm durudenizderya nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor bebişler ve sen iyisindir umarım sende kendine çok iyi bakherkese slmlar nasılsınız canlar yaaaa bir sürü arkadaş gelmiş inş.en yakın zamanda Rabbim şifalarını versin.burdan birsürü insan mutlu ayrıldı inş.sizlerde nasip etsin.burası uğurlu gelir.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Allah azminizi ve sabrınızı bol eylesin ........
canım hoş geldin sen nasılsın 24 ekim mi demiştin 24 kasım mı ,3.tedavi başlıyacak inş.demi canım inş.herşey gönlünce olur bu sefer pozitif haberini alırız .ben evdeyim canım çok sıkılıyorum annem babam bana bakıyor hiç iş falan yapamıyorum işte elimden geldikce kitap okuyorum dua ediyorum .ev benim elimden çıktı bazen canım sıkılıyor ama 3 ay sabredeceğim artık Allah insanı kimseye muhtaç etmesincemrem nasılsın kızzzne zamandır görüşemedik. yeni buzdolabı almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım
bu arada modelini çok beğendim ben de bunlardan istiyorum ama kocişi ikna edemiyorum
nasıl ikna taktiği uyguladın şekerimbir ara bana da söyle
sana da hayırlı sabahlar canımiyi dileklerin için teşekkür ederiz
nasılsın iyisindir umarım bebiş nasıl kendine iyi bak havalar soğumaya başladı artık
slm durudenizderya nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor bebişler ve sen iyisindir umarım sende kendine çok iyi bak
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar .seninde herşey gönlünce olsun nazın annesiHAYIRLI SABAHLAR CANLARIM...
Her şey Gönlünüzce Olsun
ESMERİMYARİM İÇİN besmele okuyoruz
SONSUZ ------ DENİZBULUTU ----- ZAMBAK06 ----- ARUNA ----- ALEV99 ------ ERVAE ----- MAVİMENEKŞE -----
PAPATYAİNCİ ------ ECRİN_BEBEK ----- YASE2 DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
15 ekim salı dan ------------------------- 17 ekim Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1700
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2300 …..= pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 …….=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ...........................................PITIRCIK OKUYACAK
21—doğadandeva…………………………. 2000 …….=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 …..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2000 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …..=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 ……=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000
canım hoş geldin sen nasılsın 24 ekim mi demiştin 24 kasım mı ,3.tedavi başlıyacak inş.demi canım inş.herşey gönlünce olur bu sefer pozitif haberini alırız .ben evdeyim canım çok sıkılıyorum annem babam bana bakıyor hiç iş falan yapamıyorum işte elimden geldikce kitap okuyorum dua ediyorum .ev benim elimden çıktı bazen canım sıkılıyor ama 3 ay sabredeceğim artık Allah insanı kimseye muhtaç etmesinhayırlı haberlerini bekliyorum
cnm ben okudum ama bu aralar biraz rahatsızdım eşimde lokösit yükseldi ondaki iltahap bana geçti çook yoğun sistit oldum kanama yaptı bugün hocaya gidecek bakalım o yüzden yazamadım cnm ben edebal esmerimyarım için okudum Allah kabul etsin
Arkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????
iim cnm ne olsun işte aynı devamm ediyoruzzcemrem nasılsın kızzzne zamandır görüşemedik. yeni buzdolabı almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım
bu arada modelini çok beğendim ben de bunlardan istiyorum ama kocişi ikna edemiyorum
nasıl ikna taktiği uyguladın şekerimbir ara bana da söyle
sana da hayırlı sabahlar canımiyi dileklerin için teşekkür ederiz
nasılsın iyisindir umarım bebiş nasıl kendine iyi bak havalar soğumaya başladı artık
slm durudenizderya nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor bebişler ve sen iyisindir umarım sende kendine çok iyi bak
cnm merhaba eşin dr. beye le görüşmesi lazım ama çünki yüz yüze görüşme daha verimli o yüzden gelmeye çalışın bence tabiiki anlıyorum çok zor belki gelmek ama iannnın görüşmek ii gelicek sizeeeArkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????
tatlım ameliyat olmayın da gerisini siz bilirsinizzzinşallah ah ah tüp bebek bize özenilecek durum geliyor:))) umarım mutlu haberler veririz birbirimize bakalım zaman ne gösterecek 4 aylık tedavi netice vermedi
sanada hayırlı sabahlar cnmmmm ne güzel yazılar da yazarmış minik nazlıcığın annesiHAYIRLI SABAHLAR CANLARIM...
Her şey Gönlünüzce Olsun
Selam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımdeSımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum
cnm genetik test önemli eşinin kromozonuna bakılmalı eğer bakılmadıysa muhakkak yaptırın siz raporu çikarıp hemen eşin ameliyat mı olucak keşke olmasa önce celallettin hocaya gidip görüşseniz bak bilinen bi sorun yok diyorsun belki bi kaç tedavi ile çözülen bişeydir sizin sorun ben derim ki bi dr. beyle görüşün hormonlarına bakılsın eşinin ondan sonra karar verin ameliyat mı tedavi mi diye :26::26:
..
Selam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımdeSımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?