Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah ah ah tüp bebek bize özenilecek durum geliyor:))) umarım mutlu haberler veririz birbirimize bakalım zaman ne gösterecek 4 aylık tedavi netice vermedi

HAYIRLI SABAHLAR CANLARIM...
Yeni Gün, size Umutlarınızı, Huzurunuzu,
Yüreğinizin hak ettiği Güzellikleri Getirsin.
Gününüzün güzel olması Dileklerimle
Her şey Gönlünüzce Olsun

saol canım teşekkür ederim.tüm söylediklerinizi dikkate alıcam.şimdilik genartta azo sebebini bi çözelim hemen sonuçları celalettin beye mail atıcam.bi şekilde iletişime geçicem.inşallah çok sıkıntılı bir sebebimiz yokturda hemen çözeriz.

cemrem nasılsın kızzz ne zamandır görüşemedik. yeni buzdolabı almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım
bu arada modelini çok beğendim ben de bunlardan istiyorum ama kocişi ikna edemiyorum
nasıl ikna taktiği uyguladın şekerim bir ara bana da söyle

Her şey Gönlünüzce Olsun
sana da hayırlı sabahlar canım iyi dileklerin için teşekkür ederiz
nasılsın iyisindir umarım bebiş nasıl kendine iyi bak havalar soğumaya başladı artık

slm durudenizderya nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor bebişler ve sen iyisindir umarım sende kendine çok iyi bak

Arkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????

canım hoş geldin sen nasılsın 24 ekim mi demiştin 24 kasım mı ,3.tedavi başlıyacak inş.demi canım inş.herşey gönlünce olur bu sefer pozitif haberini alırız .ben evdeyim canım çok sıkılıyorum annem babam bana bakıyor hiç iş falan yapamıyorum işte elimden geldikce kitap okuyorum dua ediyorum .ev benim elimden çıktı bazen canım sıkılıyor ama 3 ay sabredeceğim artık Allah insanı kimseye muhtaç etmesin hayırlı haberlerini bekliyorum

Her şey Gönlünüzce Olsun
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar .seninde herşey gönlünce olsun nazın annesiflz kız bebek kıyafetleri çok güzel ya ne kadar güzel şeyler yapmışlar cici ben ufak defek birşeyler aldım da bayıldım ya ,yıllardır çoçuk giysisi satan yerlerden hep kaçardım hiç bir çoçukla ilgilenmez görmezden gelirdim insanlar bana acımasın diye....Allahım o günleri bir daha yaşatmasın buradaki tüm diğer kardeşlerimde bebeklerini şifalarını en yakın zamanda nasip etsin inş.hibir kadın bebeksiz kalmasın hep dualrımdalar .....

cnm ben okudum ama bu aralar biraz rahatsızdım eşimde lokösit yükseldi ondaki iltahap bana geçti çook yoğun sistit oldum kanama yaptı bugün hocaya gidecek bakalım o yüzden yazamadım cnm ben edebal esmerimyarım için okudum Allah kabul etsin

tatlım ben esmerimyarim arkadaşın besmelelerini okudum allah kabul etsin gönlünün muradı tez zamanda gerçek olsun inşlh amin...

iyiyim bende canım
cumartesi günü doktorla görüşmem var yani 26 ekim büyük gün bakalım doktor ne diyecek belki bu ay başlatır bilemem
inşallah hayırlı haberler ile gelirim tatlım
evde olsak evdeyken çok sıkılıyoruz iş yerinde olunca ahhh şimdi evde olsaydık diyoruz ne çeliş ki ama
canım sen dikkat et kendine evde bol bol dinleniyosundur zaten annen babanda yanındaymış ohhh keyfini çıkar 3 ay sonra
uyumaya vaktin kalmayacak iki tane melek olacak hayatında

auruna çok geçmiş olsun canım

Arkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????

canım benim bildiğim kadarı ile sen değil eşinin muayene olması lazım yada tahlil sonuçlarınızı götürmeniz lazım ama
tam emin değilim giden arkadaşlar yardımcı olacaktır bu konuda
eşinin testileri halen inmemiş mi bence iyi bir üroloji dokotru ile de görüşün emre bakırcıoğlu bu konuda uzman bir ön görüşme
yapmanızda fayda olabilir

iim cnm ne olsun işte aynı devamm ediyoruzz
kızz allah seni benim kocada öle ikan edilecek bi hali yokkkkk
bizim buzdolabının motoru yandı ee mecburen almak zorunda kaldı inşlh 26 ekim senin günün olsun şekerimmmm
cnm merhaba eşin dr. beye le görüşmesi lazım ama çünki yüz yüze görüşme daha verimli o yüzden gelmeye çalışın bence tabiiki anlıyorum çok zor belki gelmek ama iannnın görüşmek ii gelicek sizeee

inşallah ah ah tüp bebek bize özenilecek durum geliyor:))) umarım mutlu haberler veririz birbirimize bakalım zaman ne gösterecek 4 aylık tedavi netice vermedi
tatlım ameliyat olmayın da gerisini siz bilirsinizzz
inşlh celalettin hocaya gidip olumlu sonuçlar laırsınız güzelim
Her şey Gönlünüzce Olsun
sanada hayırlı sabahlar cnmmmm ne güzel yazılar da yazarmış minik nazlıcığın annesi
nasılsınız güzelimm
aminnnnnnn o güzellikler hepimizin ardı sıra gelsin bizleri hiç bırakmasınnnnn

Selam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımde Sımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum

cnm içten samimi dua ve dileklerin için allah razı olsun
maşallah günün çok yaklaşmış cnm
inşlh dilediğin gibi istediğin gibi normal doğum yaparsın kilosuda iyiymiş paşanın sağlıkla al kucağına inşlh
sende bi telaşla gelmiştin bu topiğe eşinin ameliyat endişesi tüp bebek denemeleri
çok şükür rabbim ne günler gösteriyor senin gördüğün bu güzel günleri bizlerde görürüz inşlh
benimde dualarım seninle cnm allah c.c. hayırlı güzel doğumlar nasip etsin herşey gönlünce olur inşlh...

acaba şimdi gittigimiz arastirma hastanesinde isterlermi bizden yani kromozom testi canım bana kalsa bende eşime diyorum gidelim tedavi olmaya calisalim ilaç kullanmak istemiyorum diyor ameliyat mi olacaksın diyorum yanı m.tese evet diyor ya ameliyatta sperm bulunmazsa diyorum susuyor bakarız diyor ama celalettin hocaya gidelim dedim ikna edebilirsem randevu alicam şimdi fakültede kromozom testi yaparlarsa iyi olur bizim için nasıl yapılıyor ne gerekiyor biliyormusunuz ?

Allah Razı Olsun Olsun Güzel Dualarınız için
Ayyyyyy paşamız geliyor demek ha.
Biraz acele ediyo ama hadi bakalım hayırlsıı
Kız ya ne kadar heyecenlı bir durumdur valla
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel mutlu günleri
Rabbim bir avazda kurtulmak nasip etsin
Bir çırpıda alıver kucağına
Veeee inşallah annesini üzmez de biraz daha bekler bebişin.
Hayırlısı ne ise o olsun.Rabbim ne taraf hayırlısı ise o tarafa yönlendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…