- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
ee senede bi kere onu yeneyim bariiii
sağol cnm daha iileri sizin olsun 15 senelik buzdolabıydı eskisi zaten eşim evlenmeden almış koymuş 7 senedir kulalnıyorum bide ölece beklemiş yıllarca servis iflah olmaz artık bu dolap deyince mecbur almak zorunda kaldık inşlh ii günlerde kullanırım
yokk üstüne gidermiyim ben kocişin aman aman damarı tutar bide onunla mı uğraşıcam
Canım sende kullandınmı?hoca benimde kullanmamı söyledi,ilaçların içinde 1kutu rulid, 1 kutu tetradox var hangisini ben hangisini eşim kullanancak,yada bunları sadece eşim kullanacak ben ayrıyettenmi alıp kullanacağım onu bilemedim
Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Ey beni en en çok sevenim.. Ey beni en en çok kollayıp gözetenim.. Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım.. Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim! Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim! Ey en çirkinimden sonra bile gel diyenim! Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim! Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!.. Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim! Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. Ahh.. Ey Sendeyim deyip, ülfetlerde kaybettiğim! Ahh.. Ey Yalnız Sana.. deyip, gayrısına kulluk ettiğim.. Ahh Sevgili! En en Sevgili.. Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur... Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi! Ahh Allahım Af Allahım! Tut sana müştak yüreğimi, affet beni... Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, Onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını Bilir neye ihtiyaçları olduğunu Hep hazır ve nazırdır hani Hep verir, hiç düşünmez canını Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani? Ey Annelerin kalbine, onları anne yapan merhameti, Sevgiyi koyan Rabbim! Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler Sen nasılsın kimbilir? Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Tut yüreğimi, bırakma beni ALLAH'ım Amin.. . . .
selam kızlar nasılsınız
arkadaşlar merahaba.. bizde mart ayında öğrendik mayıs ayında m.tese ameliyatı olduk round hücre çıktı.. pregnly ve neofortil kullandık ekim başı gibi fısh boyama testi yaptı diploid hücre çıktı oysa haploid olması gerekiyordu.. bizim sorunumuz maturrasyon arresti.. bu durumda olup tedavi olan var mı?cevapkarınızı bekliyorum bize ışık olacaktır
Canim ucubirarada ve esmerimyarimin besmelei seriflerini okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda gonullerinin muradini versin amin...canim bu arada spermiyogram yaptirdiniz mi ?ben karar veremedim nerde yaptirsak zaten ersel bey ben yaptirin diyene kadar test yaptirmayin dedi bakalim...
herkese slmlar nasılsınız canlar yaaaa bir sürü arkadaş gelmiş inş.en yakın zamanda Rabbim şifalarını versin.burdan birsürü insan mutlu ayrıldı inş.sizlerde nasip etsin.burası uğurlu gelir.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Allah azminizi ve sabrınızı bol eylesin ........
HAYIRLI SABAHLAR CANLARIM...
Yeni Gün, size Umutlarınızı, Huzurunuzu,
Yüreğinizin hak ettiği Güzellikleri Getirsin.
Gününüzün güzel olması Dileklerimle
Her şey Gönlünüzce Olsun
cnm ben okudum ama bu aralar biraz rahatsızdım eşimde lokösit yükseldi ondaki iltahap bana geçti çook yoğun sistit oldum kanama yaptı bugün hocaya gidecek bakalım o yüzden yazamadım cnm ben edebal esmerimyarım için okudum Allah kabul etsin
Selam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımdeSımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum
enfalcim bizleri de ayrıca düşündüğün ve dualarında yer verdiğin için teşekkür ederizSelam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımdeSımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum
YEŞİL34 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000 =okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2000 .=okudu
3-- tülay20 2000 =okudu
4cemrem29 2000 ..=okudu
5denizbulutu 2000 =okudu
6zambak06 . 2000
7aruna 2000 .=okudu
8alev99 . 2000 .=okudu
9ecrin23 . .. 2000 .=okudu
10cicek00 . 2000 .=okudu
11balım1905 . 2000 ..=okudu
12ervae . 2000
13huzuryolu 2000 .pıtırcık_43 okudu
14bengusuu . 2000 =okudu
15esma 2000 =okudu
16hasretim01 .. 2000 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2000 =okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2000 =okudu
19ese44 ... 2000 .=okudu
20kader60 2000 .pıtırcık_43 =okudu
21doğadandeva . 2000 =okudu
22lamyay 2000 =okudu
23mavimenekşe .. 2000 .=okudu
24seval0817 2000 =okudu
25papatyainci .. 2000 =okudu
26pembe85 .. 2000 .=okudu
27yeşil034 2000 =okudu
28-- ecrin_bebek .. 2000 =okudu
29eda09 2000 .=okudu
30derya06 .. 2000 .=okudu
31edebal 2000 .=okudu
32esmerimyarim 2000 .=okudu
33-- ucubirarada 2000 =okudu
34papatyayarim 2000 .=okudu
35yase2 2000 .=okudu
teşekkürler canım ya hast.yattığım döneme göre şükürler olsun daha iyiyiz ama bir günüm bir günüme uymuyor .hamilelik gerçekten çok zormuş yada benim öyle oldu herkesin vücudu farklı tabi .inş.sizlerin sorunsuz bir gebelik döneminiz sorunsuz sağlıklı sıhhatli bebekleriniz olur.Allaha emanet ol.slm canımcım...canım bizde burda yaptırdık ama detaylı incelemediler.
ersel hocada eşime ben demeden yaptırma demiş.eşimde dünden razı yaptırmamaya...
yeni kürleri bekliyoruz.
kürleri kullandıktan sonra ben isteyeceğim detaylı sperm testi demiş ersel hoca.
siz ne yaptınız?
hangi kürdesiniz bu arada?
amin canım...
nasılsın?
epeydir soramadım ...
bebişler nasıl bir sıkıntın yoktur inş....?
Selam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız
maşallah maşallah size aferim oğluşuna ayyyyyy çok az kalmış doğuma ben normal doğumdan çok korkuyorum sen nasıl gönlünden geçiyorsa öyle olsun inş.sağlıklı sıhhatli bir şekilde Allah kurtarsın canım.bende merak ediyordum acaba doğum yaptımı diye.inş.dualrımız seninle herşey yolunda giderSelam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız
hadi hayırlısı bakalım canım.inş.sıradki hamiş sen olursun.canım evde olmak çok güzel aslında evde olup başkalarına muhtaç olmak beni çok yoruyor ve sıkıyor çünkü annem babamda yaşlı herşeye yetişemiyorlar artık hayırlısı yapacak birşey yokiyiyim bende canım
cumartesi günü doktorla görüşmem var yani 26 ekim büyük gün bakalım doktor ne diyecek belki bu ay başlatır bilemem
inşallah hayırlı haberler ile gelirim tatlım
evde olsak evdeyken çok sıkılıyoruz iş yerinde olunca ahhh şimdi evde olsaydık diyoruz ne çeliş ki ama
canım sen dikkat et kendine evde bol bol dinleniyosundur zaten annen babanda yanındaymış ohhh keyfini çıkar 3 ay sonra
uyumaya vaktin kalmayacak iki tane melek olacak hayatında
hadi hayırlısı bakalım canım.inş.sıradki hamiş sen olursun.canım evde olmak çok güzel aslında evde olup başkalarına muhtaç olmak beni çok yoruyor ve sıkıyor çünkü annem babamda yaşlı herşeye yetişemiyorlar artık hayırlısı yapacak birşey yokyaramazlar için herkes bekliyor.
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar .seninde herşey gönlünce olsun nazın annesiflz kız bebek kıyafetleri çok güzel ya ne kadar güzel şeyler yapmışlar cici ben ufak defek birşeyler aldım da bayıldım ya ,yıllardır çoçuk giysisi satan yerlerden hep kaçardım hiç bir çoçukla ilgilenmez görmezden gelirdim insanlar bana acımasın diye....Allahım o günleri bir daha yaşatmasın buradaki tüm diğer kardeşlerimde bebeklerini şifalarını en yakın zamanda nasip etsin inş.hibir kadın bebeksiz kalmasın hep dualrımdalar .....
hg canım ... geçmiş olsun..inş hemen bu dertten kurtulanlardan olursunuz.
canım bizdede sertoly var..
cemrem yazmış gerçi ama bende yazayım dedim.
canım celalettin hocada tedavideyiz bizde.
imkansız demişlerdi bize ve şimdi şükür hücre çıkışları başlası.
inş spermlerde çıkışa geçer....
sende istersen bir danış celalettin hacaya.
mail falan at...
sizde hücre de var yazdığın kadarıyla.
kolaydır belki tedaviniz....
Allah yardımcınız olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?