Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın sonuç istediğimiz gibi olmayınca acısı kötü çıkıyor bizden ama ne yapalım ne kadar kırılsakta bırakmadan bıkmadan devam ediyoruz allaha şükür ki sabrımızı veriyo yaradan olsun cnm hücreleriniz çoğalmış lokositiniz azalmış ve belkide tek tük spermler bile göreceksiniz bu kontrolde

Evet yüce RABBİMİZ sabrını veriyor elbet
İnşalllah canım dediğiniz gibi olur
Rabbim dualarımızı kabül etsin

cnm demek haftaya salı istanbuldasınız
hadi bu sevincin mutluluğun güzel haberlerle katlanarak artsın
mutlaka olumlu gelişmeler vardır cnm verilen emekler boşa gitmez inşlh
inşlh sizde çıkarda banada daha çok umut olur bende heycan yaptım hadi salı gelsin hemencik...

Uffffff demek sende heyecan yaptın benim yüzümden.
İnşallah canım ya güzel duaların için amin diyorum yürekten.
Az kaldı 6 güncük var.Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooopppp Ordayızzzz
Rabbim ne verirse artık.
Çok zor günler geçiriyoruz.
İnşalllah mutlu haberler alırız da hepimiz seviniriz artık.
Gerçi doktor en az 2 yıl demişti.Bizim daha 9 ay oldu
Ama Rabbimden ümit kesilmez.Elbette bir umut göndermiştir.
Eşim eğer bu seferde olmazsa evlatlık alalım diyor.
Onunda canına tak demiş artık.

evt cnm bende heycanlandım bakalım hormonlarınız ve hücreleriniz ne alemde celalettin hoca ne diyecek
benim eşiminde gitmesi gerekiyorduda sıvı kürleri kullandıktan sonra gitmesi daha iyi olur diye düşündük
bizimde tedavimiz 9 aylık aldu ay inşlh 9 aylık hamişde oluruz tülaycımm
kız inan benim eşimde evlatlık alalım deyip druyor bana ama ben hiç cevap vermiyorum
herdemk ve esma nın oğluşlarını çok sevdi bizde başvuralım diyor
hakkımızda hayırlısı gerçekten adamların canına tak etti artık iğne iğne
kaderimizde ne varsa o güzelim hayırlısı olsun
inşlh rabbim emeklerimizin karşılığını versin
hepimize kendi canımızdan evlatlar versin inşlh amin..

Bakalım artık ne var ne yok görelim elbette.
Ahhh o dokuz aylık hamiş günleri görebilirmiyiz acaba bilemiyorum artık.
Hepimiz alalım inşallah emeklerimizin karşılığını
Her şerde bir hayır vardır elbet.
Belki evlatlık almak ile en güzel hayırı ve sevabı işlemiş olacağız.
Ama bende hazır hissetmiyorum kendimi.
Rabbim ne taraf hayırlı ise bizi o tarafa yönlendirsin inşallah.

arkadaşlar merhaba ben geldim memleketten nasipse yarın istanbula gidiyoruz tedaviye baslıyoruz ilk tedavimiz .tüm heycanımız korkularımızı bir arada yasıyoruz mevlam insallah tedavi sonunda yüzümüzü güldürür arkadaşlar sizden ricam var ne olur dualarınızı eksik etmeyin hamile arkadaslarımız ne olur dualarınızda banda yer verin yasin okursanız bana cok sevinirim ayın 1 de tedavi başlıyacak 13 gibi esim ameliyat olacak ben hasta olacam için kuran okuyamıyacam siz benim yerime okuyup serinlik verirseniz cook mutlu olurum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bende cok heyecanlandim simdideennn.allhim sonuclarinizi milyonlarca sperme donusmustur insaallahh.allahim hayirli sonuclar versin.bu yasadiklarimizin mukafatini versin yuce mevlam bizeeee.mucize bebeklerimiz olsunlar artikk.esleerimizde cok yipraniyorrr allhim gor onlarii sifalarini ver yarrabiimmmm.hep dua ediyorum okudukca hepimize ne ile imtihanimiz var isee tedavi dogumm kimin yuregi ne icin istiyorsa hep dua ediyorummm
esin icin 1000 safi okuyacagiiimmm.

semen analizi yaptırdığınız andromerin adresini yada iletişim bilgilerini verebilirmisiniz bi arkadaş fatih demişti bana internetten aratıyorum beykozda çıkıyo bi yardımcı olabilirmisiniz

rabbim güzel gönlünün mükafatını versin canım arkadasım .cook degişik birseymiş amin canım bende inanıyorum bu bir imtihan bunun sonucu ne olursa olsun rabbim rıza ettigi şekilde davranmak . ah ah zaten bizi evlat sahibi olamamak deyil onların hüzünlü yüzü bizi yıpratıyor dilerim rabiimden hepimizi bu imtihandan rızası oldugu sekilde cıkmamızı nasip eder Allah razı olsun canım

canımmm nasılsın naptın sen tedavı gordunmu yoksa bayadır gırmıyorum koptum herseyden senı merak ettım

flzask canım çok teşekkür ederimutandırdın bak beni
inş. canım seneye bebişimle olurum o zaman tam doğum günü olur benim için
ver güzelim ver elinden geldiğince vermeye çalış bende diyete başladım tekrardan şuan 73 kg ama tedaviye kadar 5 kg versem iyi olur:18: canım doğumgünü tebriğin için teşekkür ederim bir yaş daha aldık artık kocaman 33 yaşında biriyim aynen seneye meleğim yanımda olursa işte o zaman doğduğum gün olacak

canım yeni tedavin hayırlı olsun inş. istanbuldan hayırlı sonuçlar ile dönersiniz her zaman dualarımızda olacaksın Rabbim şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Arkadaşlar acil sizden cevap bekliyorum lütfen yardım edin ayrıntılı sperme bakan biyer var diyodunuz celalettin hocanın önerdiği fatihte diyodu arkadaşlar iletişim bilgilerini ve adresini verebilirmisiniz lütfen .

Arkadaşlar acil sizden cevap bekliyorum lütfen yardım edin ayrıntılı sperme bakan biyer var diyodunuz celalettin hocanın önerdiği fatihte diyodu arkadaşlar iletişim bilgilerini ve adresini verebilirmisiniz lütfen .

Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63

Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63
canım adres bu istersen telefon açın ayrıntılı tarif alırsınız şimdi tam hatırlayamadım ama hemen yanında bi otel vardı büyük.

Canım merhaba kurs nasıl gidiyor.Aslında bende has yapmayı düşünüyorum ama vaktim yok malesef ya.

teşekkür ederim canım çok iyi hamd olsun eğer has yapmayı düşünüyosan bence biran önce başlamaya çalış çünkü biliyosun hafızlığımızı tamamlayana kadar çok uğraştık öylece bir kenara koymak bizim kötülüğümüze olur ben şuan çok uğraşıyorum unutmamışım ama çok çalışmak zorunda kalıyorum ister istemez hafızam eskisi gibi değil on yıl oldu çok zorlanıyorum tek isteğim inşlh bu kadar arayı açmam ve sık sık ezberde has yaparım neyse RABBİM sanada nasip etsin en kısa zamanda canım sen çalışıyomusunki vaktim yok diyosun

Allah Razı Olsun Güzel duaların için.
Rabbim kat be kat mükafatlandırsın sizide en kısa zamanda.
Evet ama eşlerimiz bizden daha sabırlılar.
O kadar iğne yemek kolay mı ya.
Biz olsak hemen isyan ederiz.Uffff acıdı etti diye.
Ama eşimin bir gram sesi çıkmıyor.İğnelerle arkadaş oldum ben diyor.
Ne yapsın onlarda alışmak zorundalar artık.
Rabbim hepimizi anne olmayı nasip etsin inşallah.

Canımm tedaviniz hayırlı olsun.
inşallah birsürü kaliteli spermleriniz çıkar.
güzel sonuçlarla dönersiniz.Rabbim yardımcınız olsun.:26:

Siteye her girdigimde mutlaka bu konuyu okuyorum kızlar ne güzel hücre bulunan arkadaşlar var sperm bulunan arkadaşlar var hatta bebisi olanlar bile var Rabbim hepinize evlatlarinizzi sağ salim kucaginiza almak nasip etsin

Canım hayırlı ve güzel sonuçlarla dönersiniz inşallah.
Bol bol kaliteli spermler size ceeee yapsin inşallah.
Sonu da güzel olsun inşallah.
Dualarımız sizinle her daim.
Unutma her şerde bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…