haklısın sonuç istediğimiz gibi olmayınca acısı kötü çıkıyor bizden ama ne yapalım ne kadar kırılsakta bırakmadan bıkmadan devam ediyoruz allaha şükür ki sabrımızı veriyo yaradan olsun cnm hücreleriniz çoğalmış lokositiniz azalmış ve belkide tek tük spermler bile göreceksiniz bu kontroldeTabi canım sen her zaman erkencisin zaten.
İnşallah bakalım ne çıkacak
Kısmette ne çıkarsa o
Rabbim ne verirse artık.
Gönlümüz iyi olmasından yana elbette
Ama işte fazla da ümitlenmek istemiyorum
Sonra hayaller suya düştüğü zaman çok kötü oluyoruz
haklısın sonuç istediğimiz gibi olmayınca acısı kötü çıkıyor bizden ama ne yapalım ne kadar kırılsakta bırakmadan bıkmadan devam ediyoruz allaha şükür ki sabrımızı veriyo yaradan olsun cnm hücreleriniz çoğalmış lokositiniz azalmış ve belkide tek tük spermler bile göreceksiniz bu kontrolde
herkese günaydın.
Kalkın sabah oldu biz işe geldik bile siz hala yatıyormusunuz.
Haftaya salı yani 5 kasımda istanbul hazretleri bizi bekler.
Heyecan dorukta kalbim duracak ilk defa bu kadar çok heyecan yapıyorum ya.
Bakalım son durum ne.iyi mi kötü mü.korkuyorumda açıkçası :26:
2,5 ay önce hücre sayımız düşmüştü ama lökosit de düşmüştü.
Hastanede olacak varsa görüşelim, tanışalım konuşalım......
cnm demek haftaya salı istanbuldasınız
hadi bu sevincin mutluluğun güzel haberlerle katlanarak artsın
mutlaka olumlu gelişmeler vardır cnm verilen emekler boşa gitmez inşlh
inşlh sizde çıkarda banada daha çok umut olur bende heycan yaptım hadi salı gelsin hemencik...
uffffff demek sende heyecan yaptın benim yüzümden.
Inşallah canım ya güzel duaların için amin diyorum yürekten.
Az kaldı 6 güncük var.yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooopppp ordayızzzz
Rabbim ne verirse artık.
çok zor günler geçiriyoruz.
Inşalllah mutlu haberler alırız da hepimiz seviniriz artık.
Gerçi doktor en az 2 yıl demişti.bizim daha 9 ay oldu
ama rabbimden ümit kesilmez.elbette bir umut göndermiştir.
Eşim eğer bu seferde olmazsa evlatlık alalım diyor.
Onunda canına tak demiş artık.
evt cnm bende heycanlandım bakalım hormonlarınız ve hücreleriniz ne alemde celalettin hoca ne diyecek
benim eşiminde gitmesi gerekiyorduda sıvı kürleri kullandıktan sonra gitmesi daha iyi olur diye düşündük
bizimde tedavimiz 9 aylık aldu ay inşlh 9 aylık hamişde oluruz tülaycımm
kız inan benim eşimde evlatlık alalım deyip druyor bana ama ben hiç cevap vermiyorum
herdemk ve esma nın oğluşlarını çok sevdi bizde başvuralım diyor
hakkımızda hayırlısı gerçekten adamların canına tak etti artık iğne iğne
kaderimizde ne varsa o güzelim hayırlısı olsun
inşlh rabbim emeklerimizin karşılığını versin
hepimize kendi canımızdan evlatlar versin inşlh amin..
inşallah hepimizdende çıksın bebekim ya çok yorulduk yıprandık sevinelim artık dimi ama
şükürler olsun canım ne güzel bak tek tük olsada çıkıyo dondurur başlarsınız tedaviye.
sen kilonu dert etme verirsin azimli kızsın sen kilo verme işinide kolayca başarırsın.
benimde 3-4 kilo fazlalığım vardı bir türlü veremiyordum panik atak oldum yemeden içmeden kesildim 8 kilo birden verdim biraz fazla oldu ama iyi de oldu.
şimdi ilaç kullanıyorumda iyiyim şükürler olsun.
bizde bayrama çanakkaleye annemlere gitmiştik.
gitmişken istanbula gidip tahlil yaptıralım dedik andromerde yaptırdık tahlilimizi.
1320.000 .mmatür hücre çıktı çok sevindik bize 2 bayram gibi oldu.
tedaviye başlayalım dedik ama sonra vazgeçtik eşim iğne kullanmak istemiyo tabi bende istemiyorum.
şimdi arginmax tribulus falan kullanıyo bakalım inşallah faydası olur dualarınızı eksik etmeyin kuzum ALLAH bu yolda mücadele eden herkesin yardımcısı olsun....
Bende cok heyecanlandim simdideennn.allhim sonuclarinizi milyonlarca sperme donusmustur insaallahh.allahim hayirli sonuclar versin.bu yasadiklarimizin mukafatini versin yuce mevlam bizeeee.mucize bebeklerimiz olsunlar artikk.esleerimizde cok yipraniyorrr allhim gor onlarii sifalarini ver yarrabiimmmm.hep dua ediyorum okudukca hepimize ne ile imtihanimiz var isee tedavi dogumm kimin yuregi ne icin istiyorsa hep dua ediyorummm
esin icin 1000 safi okuyacagiiimmm.
haklısın sonuç istediğimiz gibi olmayınca acısı kötü çıkıyor bizden ama ne yapalım ne kadar kırılsakta bırakmadan bıkmadan devam ediyoruz allaha şükür ki sabrımızı veriyo yaradan olsun cnm hücreleriniz çoğalmış lokositiniz azalmış ve belkide tek tük spermler bile göreceksiniz bu kontrolde
flzask canım çok teşekkür ederimCanım doğum günün kutlu olsun..
Yeni yaşın sana yeni güzellikler getirir inşallah dileklerin gerçek olur..
Eşinle sevdiklerinle olucak bebişlerinlee ..nice güzel ,sağlıklı ,huzurlu seneleriniz olsun ..
seneeye inşallah bebişin sizinle olur..
:119::119::119::119::119::119:
ver güzelim ver elinden geldiğince vermeye çalış bende diyete başladım tekrardan şuan 73 kg ama tedaviye kadar 5 kg versem iyi olur:18: canım doğumgünü tebriğin için teşekkür ederim bir yaş daha aldık artık kocaman 33 yaşında biriyimsana da günaydın cnm kız biz senin gibi işe gitmeyenlerde erken kalmaya çalışıyoruzhadi 5 kasım senin günün olsun cnm biz gidicektik eşim bu hafta tek başına gitti geldi sadece hormon testti verdi onlarda normal çıkmış ama kısmet belli olmaz yolum düşerse oralara gelirim
iim cnm evet dietisyene başladım bakalım nasıl gidecek kilolar sizde zaten çizelgeden görürsünüz halimievet tombiş olayım razıyım benim hamile olursam kilom fazla olunca bebeğe veya doğuma zorluk olur diye istedim zayıflamayı yoksa meleğim gelsinde varsın şişeyim sende inşlh bu tedavinde çokkk mutlu olacaksın inan bana bu ne ya çoğu smile leri gösterrmiyoooo
yeşil bu arada cnm doğum günün kutlu olsun sene ye meleğinle gir yeni yaşına en büyük hediye meleğinn kucağında olması olsun ...
canım yeni tedavin hayırlı olsun inş. istanbuldan hayırlı sonuçlar ile dönersiniz her zaman dualarımızda olacaksın Rabbim şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaharkadaşlar merhaba ben geldim memleketten nasipse yarın istanbula gidiyoruz tedaviye baslıyoruz ilk tedavimiz .tüm heycanımız korkularımızı bir arada yasıyoruz mevlam insallah tedavi sonunda yüzümüzü güldürür arkadaşlar sizden ricam var ne olur dualarınızı eksik etmeyin hamile arkadaslarımız ne olur dualarınızda banda yer verin yasin okursanız bana cok sevinirim ayın 1 de tedavi başlıyacak 13 gibi esim ameliyat olacak ben hasta olacam için kuran okuyamıyacam siz benim yerime okuyup serinlik verirseniz cook mutlu olurum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşlar acil sizden cevap bekliyorum lütfen yardım edin ayrıntılı sperme bakan biyer var diyodunuz celalettin hocanın önerdiği fatihte diyodu arkadaşlar iletişim bilgilerini ve adresini verebilirmisiniz lütfen .
Arkadaşlar acil sizden cevap bekliyorum lütfen yardım edin ayrıntılı sperme bakan biyer var diyodunuz celalettin hocanın önerdiği fatihte diyodu arkadaşlar iletişim bilgilerini ve adresini verebilirmisiniz lütfen .
Canım merhaba kurs nasıl gidiyor.Aslında bende has yapmayı düşünüyorum ama vaktim yok malesef ya.
Bende cok heyecanlandim simdideennn.allhim sonuclarinizi milyonlarca sperme donusmustur insaallahh.allahim hayirli sonuclar versin.bu yasadiklarimizin mukafatini versin yuce mevlam bizeeee.mucize bebeklerimiz olsunlar artikk.esleerimizde cok yipraniyorrr allhim gor onlarii sifalarini ver yarrabiimmmm.hep dua ediyorum okudukca hepimize ne ile imtihanimiz var isee tedavi dogumm kimin yuregi ne icin istiyorsa hep dua ediyorummm
esin icin 1000 safi okuyacagiiimmm.
arkadaşlar merhaba ben geldim memleketten nasipse yarın istanbula gidiyoruz tedaviye baslıyoruz ilk tedavimiz .tüm heycanımız korkularımızı bir arada yasıyoruz mevlam insallah tedavi sonunda yüzümüzü güldürür arkadaşlar sizden ricam var ne olur dualarınızı eksik etmeyin hamile arkadaslarımız ne olur dualarınızda banda yer verin yasin okursanız bana cok sevinirim ayın 1 de tedavi başlıyacak 13 gibi esim ameliyat olacak ben hasta olacam için kuran okuyamıyacam siz benim yerime okuyup serinlik verirseniz cook mutlu olurum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar merhaba ben geldim memleketten nasipse yarın istanbula gidiyoruz tedaviye baslıyoruz ilk tedavimiz .tüm heycanımız korkularımızı bir arada yasıyoruz mevlam insallah tedavi sonunda yüzümüzü güldürür arkadaşlar sizden ricam var ne olur dualarınızı eksik etmeyin hamile arkadaslarımız ne olur dualarınızda banda yer verin yasin okursanız bana cok sevinirim ayın 1 de tedavi başlıyacak 13 gibi esim ameliyat olacak ben hasta olacam için kuran okuyamıyacam siz benim yerime okuyup serinlik verirseniz cook mutlu olurum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?