Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol cnm benim ya hepimizden de alalım öyle haberler de öle çıkınca da olmuyormuş ya ben çıksın neler yapıcaktım hemen tüp bebeğe başlıcam nelerr neler ama kısmetten ötesi olmuyo güzelim şükür hamdolsun tek tek de olsa çıkış var
bakalım bu ayda test yapıcak eşim aslında hemen ne çıkarsa başlamak istiyorum tedaviye de ama kilom beni üzüyo o yüzden kilo verip öyle tüp bebeğe başlarım herhalde uff inan ki şimdi dediğim bi saat sonra aynı olmuyo bende kafayı yedim benden böle ya sen nasılsın uzun zamandır yoksun ara ara girip çıkıyorsun siz ne yaptınız nelere karar verdiniz...

inşallah hepimizdende çıksın bebekim ya çok yorulduk yıprandık sevinelim artık dimi ama
şükürler olsun canım ne güzel bak tek tük olsada çıkıyo dondurur başlarsınız tedaviye.
sen kilonu dert etme verirsin azimli kızsın sen kilo verme işinide kolayca başarırsın.
benimde 3-4 kilo fazlalığım vardı bir türlü veremiyordum panik atak oldum yemeden içmeden kesildim 8 kilo birden verdim biraz fazla oldu ama iyi de oldu.
şimdi ilaç kullanıyorumda iyiyim şükürler olsun.
bizde bayrama çanakkaleye annemlere gitmiştik.
gitmişken istanbula gidip tahlil yaptıralım dedik andromerde yaptırdık tahlilimizi.
1320.000 .mmatür hücre çıktı çok sevindik bize 2 bayram gibi oldu.
tedaviye başlayalım dedik ama sonra vazgeçtik eşim iğne kullanmak istemiyo tabi bende istemiyorum.
şimdi arginmax tribulus falan kullanıyo bakalım inşallah faydası olur dualarınızı eksik etmeyin kuzum ALLAH bu yolda mücadele eden herkesin yardımcısı olsun....

evet yılların birikimini bazen taşıyamıyoruz inşlh bakalım bu sefer memorialde yapılacak test çıkan olursa hemen dondurulur da bende rahat ederim yoksa böle durmak ta zor geliyo çıksın bak sende aynı şeyleri yaşayacaksın
kilomu hallediyorum yavaş yavaşş oo sende hemen birden gitmiiş he çabalamaya gerek kalmamışaman cnm hasta olmayalım da kilomuz olsa da olur ama benim için --leri görmek daha ii oluyo ..
ayy benim ikinci memleketim annemin memleketi çokk severim çanakkaleyiii
ayy ne güzelll hücre görmek bile bizim için bayrammmm
haklısın cnm herkesin kendince düşünceleri var olsun inşlh arginmaxlar eşine şifa olur spermler gelir bol bolllllara ara yaz güzelim merak ettirme kendinden

memorial çok iyi bir hastane inşallah spermler naz yapmaz bolca çıkarda başlarsın tedaviye.
evet canım ya sperm çıkınca hiç duramaz insan biranönce başlamak ister tedaviye.
aman hastalıkla gitmesin kilolar sağlıklı olalımda varsın yağlarımız oluversin
ay çanakkale süper bir yer 1 ay kaldık ama doyamadım hiç gelmek istemiyordum ama yapacak bişey yok.
ya sorma hücreler bile bizi coşturmaya yetti
birde sperm çıksa demekki çıldıracağız
inşallah canım benim inşallah şifa olur kocişime spermleride görürüz biranönce.
ara ara girerim konuşuruz canımcım kendine çok iyi bak öpüyorummm

Son düzenleme:
inşlh güzelim hadi sırayla bu topik hamişlerle dolucakkkkkk
tmm sende kendine iyi bak

cnmm çoook sevindimmmm geç okudumm inşallah çok kolay bi doğum geçirmişsindir meleğini kucağına aldın kokusunu hissettinn bizim için de öp kokla Allahım analı bablı mutlu mesut büyütmeyi nsip etsinn

hadi emin adımlarla ilerleyin, inşallah sonu bebeşli olsun. İçtiğiniz vitaminler ikinize de şifa olsun:)

Gözünüz aydın, maşallah yenmişsiniz azoyu darısı bizlerin başına.. İnşallah hamileliğin de çok güzel geçer ve kavuşursun bebişine.. sevgilerle..

Canım, inşallah herşey yolunda gitmiştir ve bebeğinle şu anda iyi vakit geçiriyorsundur. Allahım burdaki herkese nasip etsin o güzel duyguları

Herkese günaydın.
Kalkın sabah oldu biz işe geldik bile siz hala yatıyormusunuz.
Haftaya salı yani 5 kasımda İstanbul Hazretleri bizi bekler.
Heyecan dorukta kalbim duracak ilk defa bu kadar çok heyecan yapıyorum ya.
Bakalım son durum ne.İyi mi kötü mü.Korkuyorumda açıkçası :26:
2,5 ay önce hücre sayımız düşmüştü ama lökosit de düşmüştü.
Hastanede olacak varsa görüşelim, tanışalım konuşalım......

cemremcim nasılsın? diyetisyene gitmeye başlamışsın inş.sağlıklı bir şekilde kiloları verirsin sonra olunca yine sağlıklı bir şekilde kilo alırsın hamiş olalım da ben tombiş olmaya razıyım aslında
inş. en yakın zamanda sende tedaviye başlarsın canım benim
hadi emin adımlarla ilerleyin, inşallah sonu bebeşli olsun. İçtiğiniz vitaminler ikinize de şifa olsun:)
sağol canım Allah razı olsun inş. vitaminler faydasını gösterir

tülaycım ist. geliyormuşsununuz haftaya inş. testleriniz güzel çıkar beklemediğin kadar bolca spermler çıksın inş.

Ayyyyyyyy keşkem yaaaaa
Allah Razı Olsun İnşallah Amiinnnn

Canım doğum günün kutlu olsun..
Yeni yaşın sana yeni güzellikler getirir inşallah dileklerin gerçek olur..
Eşinle sevdiklerinle olucak bebişlerinlee ..nice güzel ,sağlıklı ,huzurlu seneleriniz olsun ..
seneeye inşallah bebişin sizinle olur..

:119::119::119::119::119::119:

Canım merhaba, ne yaptınız başlayabildiniz mi?

günaydın canımmmm...
yazamadım günlerdir size, çünkü bir gelişme yok şuan. hep okuyorum yazdıklarınızı.takip ediyorum, tabloyu inceliyorum ama yazılanlar hakkında pek bilgim yok.valla hepiniz birer doktor olmuşsunuz.
aslında geçtiğimiz cumartesi gidecektik doktora.kızkardeşim geldi şehir dışından gidemedik.bu cumartesi gidicez.bakalım ne diyecekler çok heyecanlıyım.ne derse doktor yazcam hemen yorum alcam sizden.))
inşallah olumlu gelişir herşey.rüyalarıma giriyo valla.dün gece rüyamda doktora gider gitmez eşimi ameliyata alıyorlardı bağırıyorum.daha hiçbirşey bilmiyoruz biz ne ameliyatı diye.uyandım sonra.
hayırlısı bakalım.

Günaydın cnmm..
inşallah güzel gelişmeler vardır onun heyecanını yaşıyosundur..
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.:26:

Günaydın cnmm..
inşallah güzel gelişmeler vardır onun heyecanını yaşıyosundur..
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.:26:

Valla bilmiyorum canım neyin nesi bu anlamadım gitti.
Rüyalarıma da girip duruyor zaten.
Sperm çıkışı olmuş ama ölü spermmiş.
Öyle işte inşallah canlılarını görmek nasip olur.
Her şey Yüce Rabbimizin elinde.
O "Ol Derse Olacak"
Sperm falan bahane...

sana da günaydın cnm kız biz senin gibi işe gitmeyenlerde erken kalmaya çalışıyoruz hadi 5 kasım senin günün olsun cnm biz gidicektik eşim bu hafta tek başına gitti geldi sadece hormon testti verdi onlarda normal çıkmış ama kısmet belli olmaz yolum düşerse oralara gelirim

iim cnm evet dietisyene başladım bakalım nasıl gidecek kilolar sizde zaten çizelgeden görürsünüz halimi evet tombiş olayım razıyım benim hamile olursam kilom fazla olunca bebeğe veya doğuma zorluk olur diye istedim zayıflamayı yoksa meleğim gelsinde varsın şişeyim sende inşlh bu tedavinde çokkk mutlu olacaksın inan banabu ne ya çoğu smile leri gösterrmiyoooo
yeşil bu arada cnm doğum günün kutlu olsun sene ye meleğinle gir yeni yaşına en büyük hediye meleğinn kucağında olması olsun ...

Tabi canım sen her zaman erkencisin zaten.
İnşallah bakalım ne çıkacak
Kısmette ne çıkarsa o
Rabbim ne verirse artık.
Gönlümüz iyi olmasından yana elbette
Ama işte fazla da ümitlenmek istemiyorum
Sonra hayaller suya düştüğü zaman çok kötü oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…