ömürlü olsun cnm bebeğin anneliğinde hayırlı olsun darısı başımıza ...bak dert ediyordun yanlızım sezeryanlı olmasın doğumum diye, hastanede inş. daha güzel bakılıcaksınız Allaha şükür ikinizinde sağlığı yerindeymiş çok sevindim yavruna kavuşmana sağlıcakla büyüt oğluşunu benim içinde öp bebeğiniselam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
herkese hayırlı akşamlar kızlar
tabloya elimden geldikçe güncellemeye çalışıyorum gerek özelden yazarak gerekse burdan yazarak ayarlıyorum. inşallah hem bize
hemde yeni gelen arkadaşlara bir faydası olur. tabloda yanlış yada eksikleri bana bildirirseniz güncellemeye devam ederim.
bide yarın çokkk misafirim var.. evli çocuklu mutlu arkadaşlarım lütfedip ziyarete gelecekleraylarrr sonra... zor bir gün beni
bekliyor.bende gidip öncesinde eve legolar arabalar ne bileyim işte bir sürü oyuncak aldım sırf çocukları oyuncak isteyince
anneleri yavrum, bu evde çocuk yok, oyuncak ne arasın. demesinler diye bir sürü şey aldım..
işte böyle.... bu dünya düzenine ayak uydurmaya çalışıyorumm
selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
Kizlar bu durumla yeni karsilastim ve şoktayiz hala14aylik evliyim 4aydir bebek istiyoruz kontroller icin gittik brnde sorun yok esimde azospermi cikti. Ne yaoariz ne ederiz nasil bi süreç ve hamile kalanlar nasıl oldu nolur yardim edin ben görev mecburiyetyle igdirdym ve burda iyi biyer yok haftaya bi urologa gitcez sebebini ogrenmek icin ama tedavi icin ank.ya gidecek olsak ne kdr sürüyor sürekli git gelle yapabilirmiyiz yorumlarinizi bekliyorum cok kötüyüm
Merhaba canım. Acil şifalra diliyorum annene. Ben okumak istiyorum lem yelid.
canım Allah yardımcınız olsun bende okudum 1 fatiha 3 ihlas. Allah kabul etsin niyetini
inşallah bu tedavinde yüzün güler sevinç gözyaşları ile bize anlatırsın artık Rabbim yolunuzu açık etsin
kalbimiz dualarımız seninle
slm pıtırcık annene acil şifalar diliyorum inş. herşey yolundadır.
70.000 lem yelid'e bende katılmak isterim eklersen sevinirim kendine iyi bak
cnm çok geçmiş olsun acil şifalar.. ben yeni listeye dahil olmak isterim.. bu arada ben listeyi tamamladım belki gözünden kaçmıştır.. ayrıca ne kusuru canım Allah razı olsun senden
canım beni ekle listeye.. Annene çok geçmiş olsun ınsallah bi rahatsızlığı yokturda bıan önce iyileşir
Canim annene gecmis olsun.rabbim sifalar versin.
Listede bende olmak istiyoruum.
bana ve eşime 2000+2000 yaz canım...Allah dualarımızı kabul etsin...
Saol canim dr.dan sonra yazarim tekrar bide sonucta lökosit 4-5 yaziyodu normali 1in alti, bundan dolayı olabilirmiCanım merhaba,
Öncelikli olarak geçmiş olsun diyorum canım. Bu süreç maalesef biraz sabır istiyor.Siz önce nedenini öğrenin belki tıkanıklık kaynaklı olabilir. Ameliyat sonucu çıkış olup, doğal yoldan hamile kalabilirsin belki de canım. Azospermin nedenini öğrenip , buraya yazarsanız size ben ve diğer arkadaşlarımda nerede nasıl tedavi olacağınız konusunda fikirlerini yazacaklardır emin olun...İnşaallah en kısa zaman da ve kolay bir şekilde istemiş olduğunuz bebeğinizi kucağınıza alırsın canım...
Canım annen için çok geçmiş olsun.
Rabbim tez zamanda şifa versin İnşallah
Fazla özletme kendini seni burada görmeye çok alıştık ona göre.
selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
sıvılar bitkisel tabiiki rengi sarımsı bi rengi var cnmarkadaşlar bahsettiğiniz sıvı ilaç bitkisel bir ilaç mi ? rengi nasıl bordo gibi mi rengi?
tatlım merhaba dna acaba genetik test mi demek istdi dr.unuz:26: inşlh sonucu temiz ve ii çıkar..arkadaşlarım hepinize selamlar ;
yardımınızı ihtiyacım var.
doktor eşimden tunll testi istemiş.daha önce yaptırmış olan var mı?
dna testi demiş açıklamasına...
cnm aslında değerler güzel çünki hoca önce hormonları harekete geçirip düşürüp sonra düzene girmesi için alışıyor bence sonuçlar çokk iiHepinizin iyi hafta sonları olsun inşaalllah.
Kızlar eşimin kan tahlili sonuçları açıklanmış , iyimi kötü mü anlayamadık. Celalettin Hoca ya da ulaşamadık. Sonuçların nasıl olduğu ile ilgili Sizin bilginiz var mı acaba?
lh 1,03 (Normal Değerler 1,7-8,6 Eşimin önceki testteki sonucu 4,03)
fsh 1,36 (Normal Değerler 1,5-12,4 Eşimin önceki testteki sonucu 6,03)
Estradiol 81,34 (Normal Değerler 11-44 )
Total Testesteron 581 (Normal Değerler 249-836 Eşimin önceki testteki sonucu 472)
Yorumlarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm...
merhaba cnm inşlh spermi de görürsünüz herkeste aynı olmuyo güzelim kimi hemen görüyo spermi kimi yıllarkızlar merhaba bizde Ce lalettin hocanın hastasıyız 1 yıldır tedavi oluyoruz eşim 10 aydır iğne oluyor 10 yıllık evliyim tüm umutlarımızı kesmiştik ki hocayı duyduk Celalettin hoca bizi tekrar umutlandırdı son tahlillerimiz ilk tahlillere göre çok daha iyi olmasına rağmen sperm yok lökosit yüksek germ hücre oranı düşük inşallah hepsi düzelcek allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim bu Celalettin hoca kimdir nerdedir gecmiste bakayim dedim ama bulamadimkızlar merhaba bizde Celalettin hocanın hastasıyız 1 yıldır tedavi oluyoruz eşim 10 aydır iğne oluyor 10 yıllık evliyim tüm umutlarımızı kesmiştik ki hocayı duyduk Celalettin hoca bizi tekrar umutlandırdı son tahlillerimiz ilk tahlillere göre çok daha iyi olmasına rağmen sperm yok lökosit yüksek germ hücre oranı düşük inşallah hepsi düzelcek allah hepimizin yardımcısı olsun
Saol canim dr.dan sonra yazarim tekrar bide sonucta lökosit 4-5 yaziyodu normali 1in alti, bundan dolayı olabilirmi
iyi aakşamlar kızlar kafama takılan bişey varda bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Biz bayram sonrası gnk ve hyprex haplara başladık haplar bitince leyding ve sertoliye başlıyacak eşim bu süreçteki hormon tahlillerini ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilemedim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?