- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
sıvılar bitkisel tabiiki rengi sarımsı bi rengi var )[/B]
canım eşine ve sana ayrı okuyalım ozaman.
sayı 2000 mi olur bilemem ama .
listeye katılım sayısına bakar .
tamam mı tatlım.
sayı artar yada azalır.bilgin olsun.
listeyi oluşturalım yayınlarım sayıyı inş.
flz01 in eşi diye yazıyorum listeye .
seni ayrı ekliyorum.
bilgine canım
iyi aakşamlar kızlar kafama takılan bişey varda bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Biz bayram sonrası gnk ve hyprex haplara başladık haplar bitince leyding ve sertoliye başlıyacak eşim bu süreçteki hormon tahlillerini ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilemedim:44:
iyi akşamlar sevgılı hanımlar,dostlar ben buraya yedı ay once azospermı oldugmuzu bıldırmek amacıyla yazmıştım cok sık gırmıyordum siteye sonra zaman ilerledi tedavı olduk yanı mıkro tese amelıyatı bız sanslı olanlardık kı ılk denemede cok sayıda sağlıklı sperm hucresı bulundu ve donduruldu sonrasında benım ıslemlerım başlandı ve nıhayet sona geldık cuma gunu 19 yumurta toplandı 9 u olgundu ve bugun 4 tanesının dollendıgını ogrendık buraya kadar allahın ıznıyle her sey yolunda gıttı ve sonund buyuk gun geldı pazartesı saat 10 da transfer ıcın gerı sayım başladı gecen yıl neden bu benım basıma geldı dıye ısyan ederken evet ısyan kı cok ınanclı olmama rağmen sımdı ıgkı bızım basımıza geldı dıyorum ve bu hastalık ıcın ALLHA SUKUR EDIYORUM CUNKU BU HASTALIK BENIM MUSLUMANLIGIMI SORGULAMAMA DINIMI COK DAHA DERINDEN TANIMAMAMA VE RABBIMI COK DERINDEN HISSETMEME VESILE OLDU AYNI SEKILDE ESIMIN DE ICIKIYI BIRAKMASINA VE 5 VAKIT NAMAZA BASLAMASINA VE BENIM BAS ORTUSUNE KADAR GIDEN SURECIME SUKUR EDIYORUM RABBIME VERIDGI HER SEY ICIN VE INANIYORUM KI HER SEY YOLUNDA GIDECEK VE BEN 12 GUN SONRA HAMILE HABERIMI YAZACAGIM BURDA ADIMI BILMIYORSUNUZ AMA BIZ GONUL DOSTARIYIZ HEPINIZIN DUALARINI BEKLIYORUM INSALLAAH DUALARDA BULSUMAK DILEGIYLE ALLAH BURDAKI HER ARKADASIMA BU GUZEL SURECI YASATSIN VE HAYRILI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAHA EMANET OLUN...
canımm geçmiş olsun anneciğinee..
inşallah düzelir..Rabbim şifa versin.
allah yar ve yardımcın olsun canım.
Bizlerin seçilmiş insanlar olduğuna inanıyorum canım.
Yazını duygulanarak okudum.
çünkü aynı duyguları yaşadım bende.
Ne güzel bu dert sizin için olumlu gelişmelere vesile olmuş.
Inş pazartesi herşey senin ve eşiyin istediği gibi ilerler
veeeeeeee 12 gün sonraYazını yazarsın buraya.
Hem sen hemde biz seviniriz....
Rabbim bütün ama bütün işlerini kolay etsin inş.amin.
Hayırlı haberlerini dualarla bekliyorum canımmm
Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isteyen varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.
Arkadaşlar , tereddütlerimizi gidermek için bir bilgi ekleyim istedim...
Dini kitaplarda, ilmihalde ve çoğu yerde açıklama şöyledir.
1- Her çeşit dua edilebilir
Hayızlı ve nifaslı kadınların veya cünüplerin kunut vesaire gibi çeşitli duaları okumalarında, tesbih ve tehlil kelimelerini söylemelerinde ve Hazret-i Peygambere salât ve selâm getirmelerinde hiçbir mahzur yoktur (Diyanet İlmihali, I, 213)Dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini, Fâtiha, İhlâs gibi sûreleri besmeleyi, kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.
2-Kuran-ı Kerimi Okuyabilirmi,Mâlikî mezhebi fakihlerine göre okuyabilir. Hanefi mezhebi fakihlerine göre adetli olarak okuması caiz değildir.
3-İstediği kadar Kuranı Kerim dinleyebilir.
4-İstediği kadar peygamber efendimize salavat getirebilir.
5-Günahlarının affı için Seyyidül İstiğfar Duasını okuyabilir
6-La İlahe illal.lah,Allahu Ekber, Elhamdülillah,Sübhanallah çekilebilir
7-Esmaul Hüsnâ çekilebilir
8-Tesbih duası edilebilir
LEM YELİD ZATEN TESBİHTİR HER ZAMAN ÇEKİLEBİLİR
YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşalUlah.
70 BİN LEM YELİD LİSTESİ
Alev99
Balım1905
Bbmm
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
Ese44
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
Pıtırcık_43
Sonsuz__
Ucubirarada
Yase2
Yeşil34
iyi akşamlar sevgılı hanımlar,dostlar ben buraya yedı ay once azospermı oldugmuzu bıldırmek amacıyla yazmıştım cok sık gırmıyordum siteye sonra zaman ilerledi tedavı olduk yanı mıkro tese amelıyatı bız sanslı olanlardık kı ılk denemede cok sayıda sağlıklı sperm hucresı bulundu ve donduruldu sonrasında benım ıslemlerım başlandı ve nıhayet sona geldık cuma gunu 19 yumurta toplandı 9 u olgundu ve bugun 4 tanesının dollendıgını ogrendık buraya kadar allahın ıznıyle her sey yolunda gıttı ve sonund buyuk gun geldı pazartesı saat 10 da transfer ıcın gerı sayım başladı gecen yıl neden bu benım basıma geldı dıye ısyan ederken evet ısyan kı cok ınanclı olmama rağmen sımdı ıgkı bızım basımıza geldı dıyorum ve bu hastalık ıcın ALLHA SUKUR EDIYORUM CUNKU BU HASTALIK BENIM MUSLUMANLIGIMI SORGULAMAMA DINIMI COK DAHA DERINDEN TANIMAMAMA VE RABBIMI COK DERINDEN HISSETMEME VESILE OLDU AYNI SEKILDE ESIMIN DE ICIKIYI BIRAKMASINA VE 5 VAKIT NAMAZA BASLAMASINA VE BENIM BAS ORTUSUNE KADAR GIDEN SURECIME SUKUR EDIYORUM RABBIME VERIDGI HER SEY ICIN VE INANIYORUM KI HER SEY YOLUNDA GIDECEK VE BEN 12 GUN SONRA HAMILE HABERIMI YAZACAGIM BURDA ADIMI BILMIYORSUNUZ AMA BIZ GONUL DOSTARIYIZ HEPINIZIN DUALARINI BEKLIYORUM INSALLAAH DUALARDA BULSUMAK DILEGIYLE ALLAH BURDAKI HER ARKADASIMA BU GUZEL SURECI YASATSIN VE HAYRILI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAHA EMANET OLUN...
selamun aleykum canlar...
oglusum uyuyor bende size bi bakayim dedim.
PITIRCIK canim gecmis olsun annnene sifa versin ALLLAHim.
LAVINCI INS mujdeli haberini bekliyoruz RABBIM OL DEMISSE olacaktir,sakin olmiyacakmi diye aklina getirme dua et tevekkul et.hayirlisini versin,amin.
ENFAL YAVRUNU ALMISSIN COK SUKUR KUCAGINA.ALLAH HAYIRLI OMURLU EYLESIN.
ALLAHim tum arkadaslarimiza yasatsin bu duyguyu.
hamislerimiz nasillar bakalim
Aleyküm selamm canım.
demek oğluşun uyuyo yerim onuu..
nasıl giidyo annelik cnm.
bizde iyiyiz çok şükürr..
az kaldı artık hazırlıklarla uğraşıyorum..bitaraftan korku bi taraftan heycanlanıyorum:18:
inşallah bizlerde sağ sağlim alırız kucağımızaa..
annelik guzel heran onunla olmak istiyorsun,kucagindan birakamiyorum
evimizin islerini yapacak biri olsa
hic korkma bende son gunlerimde uyuyamiyordim dusunmekten, oysa cok kolaymis.tadini cikar hamisligin.ins saglikla kavusursunuz kiziniza.
iyi geceler..
Pıtırcık canım annene çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Canım bende katılmak istıyorum.acil doğuma gitsem bile sizi yarım bırakmam hemen başlayayım da herkeınkını bitireyim.canım senin gözünden kaçtı ilk nurisima kendisine okunmasını istemişti.yakında tedaviye başlıyacakmış arkadaşlar kabul ederse ona okuyalım.ne dersiniz.ay telden yazdım ne zorya
selamun aleykum canlar...
oglusum uyuyor bende size bi bakayim dedim.
PITIRCIK canim gecmis olsun annnene sifa versin ALLLAHim.
LAVINCI INS mujdeli haberini bekliyoruz RABBIM OL DEMISSE olacaktir,sakin olmiyacakmi diye aklina getirme dua et tevekkul et.hayirlisini versin,amin.
ENFAL YAVRUNU ALMISSIN COK SUKUR KUCAGINA.ALLAH HAYIRLI OMURLU EYLESIN.
ALLAHim tum arkadaslarimiza yasatsin bu duyguyu.
hamislerimiz nasillar bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?