Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar benim eşimde hala inmemiş testisler var tüp bebek şansımız var mı ben hemen tüp bebeğe gitmek istiyorum fakat eşim ameliyat olup öyle gidelim diyor acaba hangisi doğru micro tese ile inmemiş testisler iniyor mu????????

pıtırcık canım Allah sendende razı olsun beni en sona alalım canım önce tedaviye başlıyacak arkadaşlara okuyalım tamam mı tatlım.öpüyorum seni Allaha emanet ol.

tüp bebek düşünüyorsanız bunu iyi ve kendini isbatlamış bir merkeze giderek görüşmeniz lazım eşinin amaliyatına orası karar verecek.

hoşgeldin a.selam canım oğlunu güle güle sağlıklı sıhhatli büyüt bizde heyecanla ve tedirgin bir şekilde bekliyoruz hayırlısı artık.Allah razı olsun arar ara fırsat buldukca yaz bize.

hayırlı uğurlu olsun enfal çok sevindim sonunda kavuştun bebişine darısı bütün arkadaşlarımızın başına olsun güle güle büyüt yavrunu.

saol canımcım.
inş düzelir..
taş sancısı başka birşeye benzemiyormuş....
Rabbim bütün hastalara şifa versin.amin

evet canımmm taş ağrısı hıcbıseye benzemez.. gecen yıl butun kış taşları düşürmeye calısarak gecırdım o ağrılarla öldüm öldüm dirildim Rabbım annene bıan önce şifa versin inşallah canım

Merhabalar
Canim yeni dua listesine benide eklermisin

Canlarım celalettin hocaya gidenler bir şey soracaktım.
Biz salı günü anca 10,30 da hastanede olacağız.
Uçakla geleceğimiz için 9,30 da Atatürk Havaalanında olacağız
Hastanede kaça kadar tahliller yapılıyor.Haberiniz var mı hiç.
Havaalanından fatih kaç dakika sürer acaba hep metro ile geliyorduk.
Yakınsa taksi ile mi gidelim.
Yoksa tahlilleri gelmeden burda bir hastanede mi yaptırsak.
Karar veremedik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah, dualarınızı kabul ediyorsa; bu sizin imanınızı artırır.

Geciktiriyorsa; sabrınızı artırır.

Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki; sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.

Unutmayalım ki; rabbim ihmal değil, imtihan eder...

ben 12,00 kadar diye biliyorum aç olunacak

Hastanedeki tahliller kolay, hemen verirsiniz hocayla görüştükten sonra da..
Diğer testler, ultrason, spermiogram vs.. başka yerlere gideceksiniz. bir günde bitebilir, yada ertesi güne kalabilir canım...

arkadaşım çok iyi anlatmış Celalettin hocayı bu tedaviden sonuç alsamda almasamda her zaman onun için dua etcam ben ilk defa günün sonunda bile okadar hastaya rağmen hala güler yüzlü espiri yapabilen bir doktorla karşılaştım ALLAH razı olsun hocamızdan

ben 12,00 kadar diye biliyorum aç olunacak

İnşallah öyledir.
Teşekkür ederim bilgilerin için.

Hastanedeki tahliller kolay, hemen verirsiniz hocayla görüştükten sonra da..
Diğer testler, ultrason, spermiogram vs.. başka yerlere gideceksiniz. bir günde bitebilir, yada ertesi güne kalabilir canım...

Canım biz kontrole gidiyoruz.
Sadece kan tahlilleri ve sperm testi yapılacak.
Akşama kadar işimiz biter kesin de.
İşte önemli olan hastanede tahlilleri yaptırabilmek.

inşallah umduğunuz gibi gider herşey.. yolunuz açık olsun o zaman :)

günaydın arkadaşlar....
bizde dün gittik doktora...çok yoğun bir gündü yazamadım size.bayağı ilgiliydi doktor.anlattık herşeyi.zaten elimizde 2 tane sperm testi(ikisinde de ölü yada canlı hiç sperm yok.) birde ultrason sonucu vardı.ultrasonda 2,5 mm sol varikosel yazıyordu.çok önemli değil dedi önce ama daha fazlaysa muayede anlarım dedi.nitekim öyle oldu kesinlikle 2,5 mm değil ultrason hatalı daha fazla çünkü ele geliyor dedi.kan verdi eşim.hormonlara bide genetik birşeye bakacaklar.hormonlarda fsh,lh,total testesteron falan yazıyordu.sonuçlar 15 gün sonra çıkıcak.birde sperm testi istedi.onun sonucu 2 saat içinde çıktı.bize mail attılar.yine 1 tane bile sperm yok.:-(((( hoca tüm sonuçları birlikte değerlendirelim ilaçla tedavi, ameliyat söz konusu olabilir dedi.

sanırım bizim sorunumuz varikosel...net olarak görüşmemiz 15 gün sonra ama şimdilik öyle duruyor.
Ama doktor olumsuz hiçbirsey söylemedi.(tabi şimdilik)
ilk gittiğimizde eşimin elleri titriyodu.o kadar heyecanlıydıki anlatamam.çıkışta morali daha iyiydi.
inşallah şu kan tathlileri iyi çıkar.

SİZ NE DİYORSUNUZ BU DURUMA?????

HERKESE İYİ PAZARLAR....

pıtırcık canım Allah sendende razı olsun beni en sona alalım canım önce tedaviye başlıyacak arkadaşlara okuyalım tamam mı tatlım.öpüyorum seni Allaha emanet ol.

canım seninde şu anda duaya acil ihtiyacın var.
kanamaların olmadan sağlıklıca bebişleri kucağına alman için ben öne almak istiyorum seni.
bizlerin tedavileri uzun bir süreç .
yine acilleri öne alırız .
kalbini rahat tut ...sen bebişlere iyi bak .
gerisini düşünme

amin canım amin.
sana da geçmiş olsun.RAbbim tekrarını yaşatmasın.
takılıyorum anneme düşüreceğin taşlarla ev yapacakmıyız bize diye

slm canım.
salı günü inş hayırlı haberlerle dönersin aramıza.

canım biz 2. kontrolde 11.30 da hastanedeydik.
celalettin hoca sağolsun bizi hemen laboratuvara yönlendirdi.
kanımız 11.40 ta alındı.
canım bence başka hastanede yaptırmayın testleri
yetişirsiniz inş.
dualarım seninle canım....
inş yüzünüz gülerek ayrılırsınız hocanın yanından

Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isten varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.

Arkadaşlar , tereddütlerimizi gidermek için bir bilgi ekleyim istedim...

Dini kitaplarda, ilmihalde ve çoğu yerde açıklama şöyledir.

1- Her çeşit dua edilebilir
Hayızlı ve nifaslı kadınların veya cünüplerin kunut vesaire gibi çeşitli duaları okumalarında, tesbih ve tehlil kelimelerini söylemelerinde ve Hazret-i Peygamber’e salât ve selâm getirmelerinde hiçbir mahzur yoktur (Diyanet İlmihali, I, 213)Dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini, Fâtiha, İhlâs gibi sûreleri besmeleyi, kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.
2-Kuran-ı Kerimi Okuyabilirmi,Mâlikî mezhebi fakihlerine göre okuyabilir. Hanefi mezhebi fakihlerine göre adetli olarak okuması caiz değildir.

3-İstediği kadar Kuranı Kerim dinleyebilir.
4-İstediği kadar peygamber efendimize salavat getirebilir.
5-Günahlarının affı için Seyyidül İstiğfar Duasını okuyabilir
6-La İlahe illal.lah,Allahu Ekber, Elhamdülillah,Sübhanallah çekilebilir
7-Esma’ul Hüsnâ çekilebilir
8-Tesbih duası edilebilir

LEM YELİD ZATEN TESBİHTİR HER ZAMAN ÇEKİLEBİLİR

YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.

70 BİN LEM YELİD LİSTESİ

Nurusima81
durudenizderya
Alev99
Balım1905
Bbmm
bengusuu
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
Ese44
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
lamyay
Pıtırcık_43
Sonsuz__
Ucubirarada
Yase2
Yeşil34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…