arkadaşlar benim eşimde hala inmemiş testisler var tüp bebek şansımız var mı ben hemen tüp bebeğe gitmek istiyorum fakat eşim ameliyat olup öyle gidelim diyor acaba hangisi doğru micro tese ile inmemiş testisler iniyor mu????????
Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isten varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.
Arkadaşlar , tereddütlerimizi gidermek için bir bilgi ekleyim istedim...
Dini kitaplarda, ilmihalde ve çoğu yerde açıklama şöyledir.
1- Her çeşit dua edilebilir
Hayızlı ve nifaslı kadınların veya cünüplerin kunut vesaire gibi çeşitli duaları okumalarında, tesbih ve tehlil kelimelerini söylemelerinde ve Hazret-i Peygambere salât ve selâm getirmelerinde hiçbir mahzur yoktur (Diyanet İlmihali, I, 213)Dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini, Fâtiha, İhlâs gibi sûreleri besmeleyi, kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.
2-Kuran-ı Kerimi Okuyabilirmi,Mâlikî mezhebi fakihlerine göre okuyabilir. Hanefi mezhebi fakihlerine göre adetli olarak okuması caiz değildir.
3-İstediği kadar Kuranı Kerim dinleyebilir.
4-İstediği kadar peygamber efendimize salavat getirebilir.
5-Günahlarının affı için Seyyidül İstiğfar Duasını okuyabilir
6-La İlahe illal.lah,Allahu Ekber, Elhamdülillah,Sübhanallah çekilebilir
7-Esmaul Hüsnâ çekilebilir
8-Tesbih duası edilebilir
LEM YELİD ZATEN TESBİHTİR HER ZAMAN ÇEKİLEBİLİR
YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.
70 BİN LEM YELİD LİSTESİ
Nurusima81
durudenizderya
Alev99
Balım1905
Bbmm
bengusuu
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
Ese44
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
lamyay
Pıtırcık_43
Sonsuz__
Ucubirarada
Yase2
Yeşil34
Canlarım celalettin hocaya gidenler bir şey soracaktım.
Biz salı günü anca 10,30 da hastanede olacağız.
Uçakla geleceğimiz için 9,30 da Atatürk Havaalanında olacağız
Hastanede kaça kadar tahliller yapılıyor.Haberiniz var mı hiç.
Havaalanından fatih kaç dakika sürer acaba hep metro ile geliyorduk.
Yakınsa taksi ile mi gidelim.
Yoksa tahlilleri gelmeden burda bir hastanede mi yaptırsak.
Karar veremedik.
günaydın arkadaşlar....
bizde dün gittik doktora...çok yoğun bir gündü yazamadım size.bayağı ilgiliydi doktor.anlattık herşeyi.zaten elimizde 2 tane sperm testi(ikisinde de ölü yada canlı hiç sperm yok.) birde ultrason sonucu vardı.ultrasonda 2,5 mm sol varikosel yazıyordu.çok önemli değil dedi önce ama daha fazlaysa muayede anlarım dedi.nitekim öyle oldu kesinlikle 2,5 mm değil ultrason hatalı daha fazla çünkü ele geliyor dedi.kan verdi eşim.hormonlara bide genetik birşeye bakacaklar.hormonlarda fsh,lh,total testesteron falan yazıyordu.sonuçlar 15 gün sonra çıkıcak.birde sperm testi istedi.onun sonucu 2 saat içinde çıktı.bize mail attılar.yine 1 tane bile sperm yok.:-(((( hoca tüm sonuçları birlikte değerlendirelim ilaçla tedavi, ameliyat söz konusu olabilir dedi.
sanırım bizim sorunumuz varikosel...net olarak görüşmemiz 15 gün sonra ama şimdilik öyle duruyor.
Ama doktor olumsuz hiçbirsey söylemedi.(tabi şimdilik)
ilk gittiğimizde eşimin elleri titriyodu.o kadar heyecanlıydıki anlatamam.çıkışta morali daha iyiydi.
inşallah şu kan tathlileri iyi çıkar.
SİZ NE DİYORSUNUZ BU DURUMA?????
HERKESE İYİ PAZARLAR....
Anlattığın kadarıyla canım, eşinizin durumu iyi .Güzel haberlerinizi alırız inşaallah.
selam arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırım amcamı ziyarete gittim ama pek iyi görünmüyor malesef akciğer ca Rabbim inşallah şifa versin amcama ve bütün hasta kullarına Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın insanın sevdiklerinin gözlerinin önünde eriyip gitmeleri acı çekmeleri çok kötü bir durum ölüm hepimiz için ama kişinin ölümünün geldiğini bilmesi kadar kötü bir şey yok sanırım.benim amcamdan yana halen umudum var doktor kemoterapi görmesi gerektiğini söylemişinşallah ömründe ölümünde hayırlısını versin Rabbim hepimize.bunun haricinde hayat devam ediyor arkadaşlar bugünlerde çok yoğunum eşimin teyzeside vefat etti kv memlekete gitti yarın dönüyor yine koşuşturmaca içerisine giricem bu arada bu ay tedaviye başlamak istiyorum arkadaşlar tüpbebek merkezini aramadım bugünde haftasonu arayamam acaba süleyman beyden haberi olan varmı bu ay konferansı yada tüpbebek merkezinde olmama durumu varmı bilgisi olanlar lütfen cevap yazınız
pıtırcık tatlım yeni dua listesini yayınlamışsın benide öne almışsın Allah hepinizden razı olsun hakkı geçen tüm arkadaşlarım hepiniz hakkınızı helal edin.inşallah edilen dualar hatırına Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin amin.pıtırcık benim sorum olacak kaç günde ve kaçar adet okuycaz bunu açıklarmısın ben pek anlayamadım geçmişide okuma fırsatım olmadığı için sormak istedim
selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdiCok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze Rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm Hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
SELAM KIZLAR
BEN GELDİİMMMMM NASILSINIZ BAKIYIMM NELER YAPIYORSUNUZ ?
PITIRCIK CANIMM LİSTELER BİTMİŞ ELİNE SAĞLIK
ANNEN RAHATSIZMIŞ GEÇMİŞ OLSUNN RABBİM acil şifalar versin anneciğineee
seninle konuştuktan sonra dayanamadım soluğu burada aldım
ben pek giremiyorum girsemde pek yazmıyorumm eskisi gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?