Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayy bende çok merak ediyordum.bende gidecektim kontrole biraz tırsttım şimdik

Cesaretini toplayıp git canım. Kendini de rahat bırak 1,5 dakikada herşey bitecek. Ben yolu yarılamıştım ama baksana yarım kaldı.

geçmiş olsun cnm bak sen ne kadar sıkıntılı bi durum tam kendini hazırlıyorsun ama kalıyo olsun bunda da vardır bi hayır..:26:

Evet canım bende sevindim bi yerde, belkide eşime lökositleri hep ben bulaştırdım .:26: İyileşince artık bi daha toplayabilirsem cesaretimi giderim. :26:

HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”

“Allah’a güvendim (bana yeter)ondan başka ilah yoktur, O vardır, ki bende O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”HAYIRLI CUMALAR

peki siz hangi doktora ve hangi hastaneye gittiniz ?

cevap için sağ olun celalettin hoca nerde görev yapmakta bilgi verirsen sevinirim ?

herkese hayırlı cumalar
bu mübarek günde hepimizin gönlünden geçen muratları
hayırlısyla nasip olsun bizlere inşlhhhhhhhhhh

Selam arkadaşlarrrrr

Rabbim bu güzel günde de dilimizi duasız dualarımızı cevapsız bırakmasın.
Dua ile Hayırlı Cumalar...

Canım inşh hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın.

Amin insallh canim ,ben umutluyum neden olmasinki hersey Rabbimin elinde ol derse olucak,biz yeterki hep dua edelim

Arkadaslar bir sorum olacakti..sperm testi verirken kac gun perhiz isteniyor celalettin beyin yonlendirdigi labarotuarda??

canim tedavi sürecinde ilaclari nasil buldunuz ersel beyden gelenleri igneleri biz cok problem yasiyoruz bu konuda

Ersel beyden birkere 3aylik hap ve tozlar gelmisti ulasi mi kolay oldu bize 2hafta icinde gelmisti,ignelri menegon 6aylik almistik buraya gelirken,pregnyli bulamadik bizde turkiyeden getirtemedik,burdan aliyoruz ama cok pahali burda da

Arkadaslar bir sorum olacakti..sperm testi verirken kac gun perhiz isteniyor celalettin beyin yonlendirdigi labarotuarda??

3-5 gün arası canım.
Ama en idealı 4 gün yeterli oluyordur sanırım
Hadi bakalım hayırlı güzel sonuçlar alırısınız inşallah

Canim ben lem yelidi okudum rabbim kabul etsin.

Alev gonlundeki muradini bir an once tez zamanda rabbim versin.yuvan cifter cifter evlat sesleriyle dolsuun.....
Rabbim bu okudugumuz lem yelidi kabul etsin.

Allah razı olsun canım .emin ol yüregim söylüyor canım .insallah olumlu olr sonucumda.merkezden cıkmadan ayagımı iyice sürtecem.pesimden kardeşlerimde gelsin diye. Hepimiz burda kaderdaş olduk
şükür canım iyi geciyor nasipse yarın kontrolüm var büyük ihtimal catma ignesini vurabilirlermiş hemsire öyle dedi. Birde esimde sperm cıkarsa ne güzel olur dualanızı elsik etmeyin ne olur
allah binlerce kez senden razı olsun her daim yanımızdasın rabbim seninde gönlüne göre versin.sgl canım sizin dualarınız sayesinde rahatım insallah mevlam yardımcımız olacak yarın her sey belli olur esimin ameliyat tarihi
bılmıyorumkı anlıyormus esım kendı resmınıde cektı bugun gonderdı.umutla sabırla ve ınancımızla ayakta kalabılıyoruz zaten allahım buyuk en uygun zamanı o bılıyor
ne oldu tatlım sonuç
vallaha cok sevindim masallah deyim rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsür sabır sabır arkadasım güzel günlere az kaldı allahın izniyle

Son düzenleme:
Alev99 un duası tamam canım . Allah kabul etsin. şifa olsun

selamlar bacılar nasılsınız
varmı celalettin hocaya gidenlerde bir haber değişiklik
biz iğnelere devam ediyoruz eşim ilk zamanlar ki gibi kötü olmuyor çok şükür
aynı zamanda haplarada devam ediyor ersel beymiydi birine göndermişti celalettin hoca o kişi vermşti bitkisel hap
bakalım şifa olur inşallah
bu arada iğneleri ve hapları kullanırken eşlerinizde değişiklik oluyor mu
normal mi acaba

Son düzenleme:

cnm bnm eşimde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş 5 yaşında bizde başaladık aynı ilaçlara ve iğnelere herhangi bir sıkıntı yaratmadı inş şifa oluyordur bir iki güne kadar da tozlara başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…