ayyyy bu söze bayıldım.bende sizler gibi acılarla,korkularla dolu yol alırken rabbim bana çok güzel bir mutluluk,nimet verdi.ama normal yoldan çok şükür rabbime:)fakat hala sizinde dediğiniz gibi korkular devam ediyor.ama bebeklerimiz rabbime emanet inş sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza alırız cümlemiz inş.isteyenlerede rabbim en kısa surede inş onlarında kucaklarını evlatlarıyla doldurur.ben hep derdim rabbim ben illa normal yoldan olsun demiyorum,tüb bebek de olsa normal de olsa bana sağlıklı sıhhatli salih evlatlar ver derdim.hiç şikayetim olmayacak diyede söz verdim.şuan ben sürekli bebeğim için hergün iğne kullanıyorum.düşük riskimde vardı ilk zamanlar.biraz sıkıntılar çektik ama sıkıntısıyla herşeyiyle güzel bir yol.fakat hiç şikayetim olmadı.rabbime şükürler olsun.benim için evlat evlattır.tüpüde aynı,normalide ,aşılamasıda aynı.hertürlüsü aynı.rabbim versinde inş hangi yoldan olursa olsun.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda,hangi yoldan olursa olsun.(banada bır bayan muayene sırasında ne kadarlık evlısın demıstı bende ıkı yıldır dedım.ılk gebelıkmı dedı.bende evet.tüp bebekmı tedavıyylemı oldu dıye soru yoneltmıstı.hayır dedım.fakat içim öyle yaralandıkı.sonra içimden sen sana verılen nımetın bır farkında olabılseydın diye geçirdim.arkadaş hemen evlenır evlenmez hamıle kalmısta.)o yüzden çok kızıyorum bu tarz davranışlara
ne güzel cnm benim ,çook sevindim normal yolla kalmışsın ne güzel.Allah'ım burdaki arkadaşlarımızıa da nasip eder inşallah. allah kucağımıza sağsalim almak nasip etsin.çook kızıyorum böyle dengesizlere ,ama bazıları da var ki-çok nadiren rastlarsın- öyle güzel yaklaşıyolar ki,sanarsın aynı yollardan geçmiş,aslında geçmemiş ama öyle sıcak yaklaşıyolar ki....ahhh işte insanın mayası iyi olsun...
ayy bende çok merak ediyordum.bende gidecektim kontrole biraz tırsttım şimdik
geçmiş olsun cnm bak sen ne kadar sıkıntılı bi durum tam kendini hazırlıyorsun ama kalıyo olsun bunda da vardır bi hayır..:26:
mrb canım hoş geldin aramıza rabbim inşallah tez zamanda bu dertten kurtarır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah sakın tüp bebek merkezine gitmeyin bir an önce eşin iyi bir endokrin bölümü doktoru bulup ona gitsin bence bizlerin yasadıgı hayal kırıklıklarını sizde yasamayın tüp bebek merkezleri ilk etapta bizlerin yeri değil zaten sperm yok kalkıyolar hemen tüp bebek yapmaya tedavi bile etmeden eşlerimizi alıyolar ameliyata tabi bizleride hazırlıyolar bu arada ama noluyo sperm bulamayınca ordada sap gibi kalıyoruz para için herseyi yapıyolar bu doktorlar
haaaaaayyyyyyyyyyyıııııııırrrrrrrrrrrrr kesinlikle eurofertil hastanesine gitmeyin bizde ilk öğrendiğimizde o hastaneye gittik ve bizi sadece kestiler biçtiler bi tekme hoopppp hastanenin dışına attılar hiç bir şekilde bizi yönlerndişrmediler yapacak bişey yok dediler ve biz tam dört yıl hiç bişe yapmadan durduk daha sonra bu site sayesinde öğrendik bazı şeyleri sizede tek tavsiyem celaleddin hocaya gitmenizdir tabi siz bilirsiniz her şey gönlünce olsun
canim rabbim en iyi sonuclarla dönmesini nasip etsin bu arada siz nerde kaliyorsunuz
sana da cnm inşlh o günlere gelmek nasip olur bizlere de
uff kime ne tüpmüş topmuş benim çocugum değilmi uyuz oluyorum böle konuşanlara ssanki tüp çocuk anormal bişeymiş gibi tepki verince siinirler geriliyo insan da aman takma cnm ya agzı olan konuşuyo zatensen dinlenmene bak gününü doldur meleklerin zamanı gelince kucağına al inşlhh...
gözünüzaydın ne güzel bundan sonrada değerleriniz hep böle olumlu yönde olsun...
geçmiş olsun cnm bak sen ne kadar sıkıntılı bi durum tam kendini hazırlıyorsun ama kalıyo olsun bunda da vardır bi hayır..:26:
ayyy hadi inşlh güzel haberler alırız senden bolca canlı spermler görürüzzz dualarımız seni için
Canım inşh hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın.
canim tedavi sürecinde ilaclari nasil buldunuz ersel beyden gelenleri igneleri biz cok problem yasiyoruz bu konudaAmin canim insaalhh guzel haberler aliriz,taylandda yasiyoruz
canim tedavi sürecinde ilaclari nasil buldunuz ersel beyden gelenleri igneleri biz cok problem yasiyoruz bu konuda
canim tedavi sürecinde ilaclari nasil buldunuz ersel beyden gelenleri igneleri biz cok problem yasiyoruz bu konuda
Arkadaslar bir sorum olacakti..sperm testi verirken kac gun perhiz isteniyor celalettin beyin yonlendirdigi labarotuarda??
Allah razı olsun canım .emin ol yüregim söylüyor canım .insallah olumlu olr sonucumda.merkezden cıkmadan ayagımı iyice sürtecem.pesimden kardeşlerimde gelsin diye. Hepimiz burda kaderdaş oldukcanım yaaa ne güzel şeyler söylüyor senin ağzın öyle:13: Inş. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizleri de bu gruba dahil etsin.
Sizin için dua edeceğim
cemrem günaydın allah derslerinde kolaylıklar versin tatlım
sen derslerini bir çırpıda öğrenirsin sınavların kolay ve güzel geçsin allah zihin açıklığı versin arkadaşım
Canım duan için amin diyorum inş. Sende bu süreçlerini atlatırsın çabucak
allah şifa versin sana ve bebişlerine
şükür canım iyi geciyor nasipse yarın kontrolüm var büyük ihtimal catma ignesini vurabilirlermiş hemsire öyle dedi. Birde esimde sperm cıkarsa ne güzel olur dualanızı elsik etmeyin ne olurmerhaba cnm kusura bakma gördüm ama yazamadım dersler başladı haftaya sınav var arapçadan o yüzden pek topiğe bakamıyorum
cnm eşim kararını değiştirdi elimizde ki ilaçlar bitmeden test vermicekmiş.. Sıvı bitip haplarda bitince vericem dedi bari varsa çoğalsın bide eğer varsa kalitesi artsın diyo yok mok dedim ama kararını verdi bi kere beklemekten başka çarem yok:26: Nasipse aralık ayına kaldı test tarihimiz
Cnm hepimzin derdi aynı sıkıntısı stresi aynı seni anlamıcaz da kimi anlıcaz kime dua edicez hepimiz birbirimize ettiğimiz dualardan kimin kkabul olacağı belli olmaz o yüzden birbirimize dua etmeye devam eşin galiba bu hafta olucaktı ameliyat inşlh kolay geçsin devamında da spermleri kaliteli getirsin
Cnm sonuçlarınız gayet iyi bundan sonra da hep böyle olsun inşlh benim eşiminde fsh çok yükseti ama şimdi hamdolsun ki 3 lerde yavaş yavaş düzene giriyor sizinkilerde devamı gelir inşlh bundan sonra
Cnm nasıslın tedavin güzel geçiyormuş ohh stres yapma zaten böyle devam et olur yanmalar sen onlara takılma sonu güzel olsun inşlhhh
Cnm gözünaydınnnnnnAylar sonra tedavi sürecinde güzel gelişmeler oluyorrr devamı da gelir inşlhhh tatlımmm
allah binlerce kez senden razı olsun her daim yanımızdasın rabbim seninde gönlüne göre versin.sgl canım sizin dualarınız sayesinde rahatım insallah mevlam yardımcımız olacak yarın her sey belli olur esimin ameliyat tarihicanım allah kabul etsin bütün dualarını.
Gönlüyün zenginliğinin hürmetine rabbim evini çifter çifter çocuk sesleriyle doldursun.amin.
Rabbim içten ettiğimiz bu duaları inş duyacaktır...inş en kısa zamanda teker teker kurtaracaktır bu illetten bizleri.
Ve hepimize anneliği eşlerimize babalığı tattıracaktır..inş...amin.
Ne güzeş dua etmişsin.
Yürekten amin diyorummmmm.
Ettiğin duaların karşılığını kat kat mükafatını al tatlım inşşşş.
Canım hg.
Ben de seni merak ediyordum.
Haber vermen iyi oldu.
Canım telaş etme .
Inş rabbim bugünlerin hürmetine zor işlerini kolay etsin.amin.
Bütün işlerin senin ve eşiyin istediği gibi hakkınızda hayırlı bir şekilde kolaylıkla hallolsun inş.
Bütün dualarım seninle tatlım.
Inş göbüşün dolu olur tedaviyin sonucunda.
ne oldu tatlım sonuçbılmıyorumkı anlıyormus esım kendı resmınıde cektı bugun gonderdı.umutla sabırla ve ınancımızla ayakta kalabılıyoruz zaten allahım buyuk en uygun zamanı o bılıyor
vallaha cok sevindim masallah deyim rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsür sabır sabır arkadasım güzel günlere az kaldı allahın izniyle1,5 ay önce gittğimiz dr da testesteron 0,2 fsh12,32 lh 15 iken dün yaptrdğmiz teste snçlar mükemmel testesteron 3.80 ne lh 9a fsh yine 12 de ... Inanamadım sanırm tedaviye 10.ay sonunda yavaş yavaş cevap veriyor vucut...bundan önce hep testesteron sıfırlardaydi.... Bu değerler iyi degil mi kızlar... Dr harika demiş iğnelere devam haftada 3 ovtrelle...ve destekleyici ürünler)) mutlu olmalıyım değil mi ))
selamlar bacılar nasılsınız
varmı celalettin hocaya gidenlerde bir haber değişiklik
biz iğnelere devam ediyoruz eşim ilk zamanlar ki gibi kötü olmuyor çok şükür
aynı zamanda haplarada devam ediyor ersel beymiydi birine göndermişti celalettin hoca o kişi vermşti bitkisel hap
bakalım şifa olur inşallah
bu arada iğneleri ve hapları kullanırken eşlerinizde değişiklik oluyor mu
normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?