Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bbmm arakadaşımızn lem yelidlerini okudum ALLAH kabul etsin inşallah.
Offf bugün topikte sanki matem var yazılanlara çook üzüldüm,benimde yazacağım çok şey var ama daha fazla üzüntüye gerek yok,acilen psikoloğa gitmem lazım,

canım benim ,yazını okurken ben de gözyaşlarımı tutamadım,
eşlerimzin ve bizim durumumuz gerçekten çok ama çok zor bunu ancak yaşayan bilir..
okadr çok doluyo ki bazen insan sebepsiz yere akıyor gözyaşların .
pazartesi günü öğrencim dersin ortasında öğretmenim bu okulda bütün hocaların çocuğu var (hocalar genelde okulun kreşine getiriyorlar oradan biliyo çocuk( sizin niye hala yok dedi okadr üzüldüm ki bunu duymaya cevreden alışıyosun da küçücük çocugun sölemesi çok dokundu bana ne diyeceğimi bilemedim eve geldim okadar ağladım ki eşim geldi gözlerin şiş noldu diye ben de uydum dedim üzülmesin diye...
canım bugünler elbet geçecek hepimz her nekadr güçlü durmaya çalışsak da mutlaka patlak veriyor işte ...
rabbim hepimiz bu sınavdan alnımızın akıyla çıkarsın inşallah...

ben bbmm,ecrinbebek ve eda09 un lemyelidlerini okudum .Rabbim eşlerine şifa evlerini şenlendirecek sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

alışamazsın, fakat alışmış gibi yaparsın. gizli gizli ağlarsın ,çevrene hep halinden mutluymuş gibi gösterirsin doğum ziyaretlerine gittiğinde tüh yazık ne kadar imreniyordur şimdi der gibi bakarlar bazende fısıltıları gelir kulaklarına sende yalancıktan gülücükler saçarsın. anlatmak istersin derdini ağlamak istersin fakat yapamazsın en sonunda psikiyatrise gidip yardım alırsın işte bizim halimiz böyle allah hepimizin yardımcısı olsun allah bizi yalnız bırakmasın eşlerimizle beraber sağlıklı sıhhatli bişekilde yaşlanmayı nasip etsin

Bu ne zor bir sınavmış böyle. Bu acıyla çok dayanamam gibi geliyor sanki bana. Hayatta en çok istediğin şeyle sınanmak hep böyle mi bu hayat.

Arkadaşlar aranızda Celalettin hocanın pazartesi günü tam gün hastanede olup olmadığını öğrenen olursa banada söylermisiniz?

Bu ne zor bir sınavmış böyle. Bu acıyla çok dayanamam gibi geliyor sanki bana. Hayatta en çok istediğin şeyle sınanmak hep böyle mi bu hayat.

ya kusura bakma bugun okuduklarım biraz morelimi bozdu galiba alışıyosun alışmak zorundasın evet yazdıklarım bi gerçek fakat herzaman doğom ziyaretleri olmuyo soranlarada azıcık ters cevap verdinni bidaha soramıyorlar ve tavsiyem rahatsızlığın kimden olduğunu kimseye söyleme millet merakından çatlasın bizde eşimin kardeşleri eltim akrabalar kimse bilmiyor bana 10 yıl oldu ve eşimle çok mutluyum önemli olanda bu deyılmi karamsar bi yazı yazdığım için tekrar özür dilerim

Ben herşeygüzelolacak arkadaşımızın annesi için 5.000 ya hayy okudum,okuyabilirsem yine haber veririm canım

Hoş geldin ...

Seni buradaki herkes o kadar iyi anlıyor ki . ilk öğrendiğimiz an aklıma geldi ...
alışamayacakmışsın gibi geliyor , nefes alamıyorsun , yaşamak istemiyorsun seni öyle iyi anlıyorum ki ...
Zaman her şeyin ilacı . Allah sabrını veriyor , acını hafifletiyor emin ol bununla yaşamayı öğreniyorsun ... önüne daha kötü örnekler çıkıyor şükretmeyi öğreniyorsun...

Sen UMUDUNU hiç bir zaman yitirme ..Allah tan iste duanı eksik etme ... Gördüğümüz tedaviler hep bir araç olacaklara bir vesile . Canı verende alanda o . Bu derdi veren Allah'ım dermanını da verecektir...

bbmm için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

denizbulutum cnm benim yeni evin ailenin yeni ferdiyle dolupp taşar inşlhh en yakın zmanda minikevladınızı sesiyle çınlatır evinizi 2014 yılı biz azoluların senesi olur inşlhhhhhhhhhhh
cnm eltin analı babalı büyütsün çokk zor bilirim helede aileden olunca acısı sıkıntısı dolar taşar bu sıkıntıların inşl son bulur güzelim ne acıdır şuan sen neler neler hissediyorsundur eşinle am ainan ki bu günlerin en güzel günlerini de ardından getirecek buna inannıyorum güzelim evin hayırlı ugurlu olsun yuvan evlatlarının sesiyle dolsun inşlhh güzelim herdaim dualarımdasın ...
cnm anneciğine çokk çok geçmiş olsun inan ki bazen bu acılar bize çok geliyo daha beteri yoktur galiba diyooruz ama inan ki bu günler geçecek olsun kemoterapi olsun annnen yeterki sonunda kurtulsun annen sağlıkla
gelen dertler elbet gidecek ...
cnm gözünaydın daha da devamı gelsin inşlhhhh

merhaba cnm aramıza hoşgeldin demekten başka bişey gelmiyo yokk bu acıı geçmiyo ama sadece alışıyorsun hafifiliyor yara kabuk tutuyor ama unutma her sıkıntının sonunda bir ferahlık var cnm inşlh bu günleri evlatlarınla oynarken gülerek anarsın...

hipolu arkadaşımız hüseyin g. sperm çıkışı 500 bin :) hayırlı olsun ...

her kim ise çok sevindim gözünüz aydın :) iinşallah yakın zamanlarda güzel haberleri bizde veririz Allahın izniyle.....

Son düzenleme:

Merhaba rica etsem prof.doktorun adıni verebilirmisiniz. Bizimde azosperrm problemimiz var. Hormonlarda diger testlerde herşey normal ama sperm yok. Belki care buluruz.

Son düzenleme:
Celalettin hocadan msj geldi huseyin g sperm cikisi hemde 500 bin cok sewindik insallh her birimiz bu habrri en hayirli ve kısa zamanda alırız. . Bu topiktenmi acaba?

Herkese merhabalar aslında uzun zamandır ben de aranizdayim yaklaşık 5 ay önce biz de tanıştık bu rahatsızlikla malesef. İlk duyduğumda doktorun odasindan ağlayarak çıkışımı hiç unutmuyorum. Sonrası malum hepinizin de yaşadığı karamsar berbat günler. Derken bir doktora gittik ve tese için zaman belirledik. Ama içim çok huzursuzdu. Sonra burayı sizi buldum ve siz bilmeseniz de hergün takibinizde idim guzel haberlerinize seviniyor dualariniza katiliyordum uzaktan.sayenizde tese den vazgeçip Celalettin Peru ya gittik. Su an biz de tedavideyiz. Zaman zaman umudumu yitirsem de kararlı bir şekilde devam etmek istiyorum çünkü içimden bir his bunu söylüyor. Umarım inşallah hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz bu durumdan

merhaba tatlım hoşgeldin ne güzel bi kişiyi bile umut dolu olamsını öğretebilirsek ne mutlu bizlereee
evet cnm bazen umutlar kaçıp gidiyo ama bizde onun peşinden
inşlh hepimiz güzel günler göreceğizzzzz... kaç yıllık evlisin cnm kendinden bahset

3 buçuk yıllık evliyim ikinci yilimizdan sonra bebek istedik bir yıl vakit kaybından sonra durumumuzu öğrendik malesef. Vakit kaybı diyorum çünkü bebek düşünmeye basladigimizda doktora gittim ben ve doktor sorun yok dedi. Tabi eşimi kontrol ettirmek aklımıza gelmedi bile. 6 ay sonra sonuc alamayinca tekrar gittim ve bir sorun olabilir mi dedim doktor çok acele ediyorsun bir yıl daha bekle dedi. Keşke beklemeseymisim de eşimin de testlerini daha önce yaptırmış olsaymisiz ama vardır bunda da bir Hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…