canım kaan hocanında görüşünü al celallettin hocanında başka hocalarında.kalbine mantığına hangisi uyarsa hangisiyle rahatsan onla devam et.şifanız nerede rabbil alemin bilir.bizim iyi dediğiğmiz doktorlar zamanla yoruluyor bizlerle .çünkü durumumuz kolay değil.bazı arkadaşlar kendilerini prof sanıyorlar ama bu iş öyle değil.öyle makale okumakla araştırmakla olmaz.işin ilmi başka.rabbim hepimizi daha fazla yormadan sabrımızı taşırmadan bizi isyana sokmadan şifasını versin inşallah.şunuda söylim bizim eylül ayında hastanede yaptırdığımız inhibin sonucunu maalesef hocaya defalarca sormamıza rağmen daha öğrenemedik.zaten ben inhibinede takılmıyorum.bunu en başından savunuyorum.önceki yazılarımda bunu görürüsün.aklımda soru işaretleri bir yığın ama rabbim hayırlı bir yol gösterir inşallah.kaan hoca normal sperm testi için çağırmıyor.boyamalı yada fısh testi için çağırıyor.burda kaan hocaya savunduğum asla anlaşılmasın.öyle olsa yoluma onla devam ederdim.bu bir şey bilmediği anlamınada gelmez.sadece doktorlar maalesef işine geldiği gibi davranıyorlar.onlarda beşer.sana önerim sayfaları başından doğru okumaya başlarsan biraz daha kafandakiler dağılabilir.doktorlar bir yere kadar.gerisi rabbimin ol demesine bakar.çok mucizeler yaşandı,yaşanacak.rabbim bizlerede nasip eder inşallah.
hayat mucizelerle dolu elbet biri bulur bizi :)
ben ne kaan hocanın nede celallettin hocanın sekreteri değilimki bütün hastalarını tanıyayım.benim için topiktekiler yeterli.zaten bütün bilgileri burdan öğrenmiyoruzki.siz sanırım sekreterisiniz ve bütün hastları tanıyorsunuz.bu sorunun cevabını zahmet edip sayfaları başından beri okursan ne demek istediğimi anlardınız.anlayacağınızı sanmıyorum.ayrıca bana lütfen özel mesaj atmayın sizi samimi bulmuyorum.bana gönderdiğin msj ile burda yazdıklarının alakası yok.ayrıca sana durumumdan bahsetmek istemiyorum çünkü doktor değilsin.sen doktorculuk oynamaya devam et canım.ayrıca hocaya yapılan eleştrilere tahammülsüzlüğünüde anlamış değilim.herkes görüşünü bildirir.olumlu yada olumsuz.sperm testide sadece andromerde yapılıyor koskoca türkiye ve istanbulda değilmi.yemişim ayrıntılısını.canım biz tüp bebek yaptıracağımız zaman sanıyormusunki ayrıntılı sperm testi isteyecekler.tüp bebek merkezlerini az çok biliyorum elimde sperm testi olduğu halde illa kendi merkezlerindekini istiyorlar dışarda yapılanı değil.hepsi en iyi labaratuarın kendilerinin olduğunu söylerler ama sonuç hiçbrinde değişmez.hepsi 0 sonuç kağıdını eline tutuşturur.demem oki anromerde var ama diğer labaroarda yok ne olacak ozaman.zaten teşekküllü olsa çıkan spermleri dondurur.neden dondurulmadığını kendine hiç sordunmu.bu kadar araştırıyorsun bunuda araştır.iyi labaratuar sadece hücre saymaz aynı zamanda çıkanları dondururki gerekebilir diye.birde diyorsunki msjında 7 yılda araştıra araştıra prf olduk.sence biz 10 yıl boyunca oturdukmu.prof olmak öyle kolay değil canım abimden bilirim.bilirimki sadece goggle amcaya sorarak prof olunmaz.bir sürü makale okudum ve her okudumda o kadar heyecanlandımki sandım herşey yazıldığı gibi.yaşayarak öğrendimki hiçbir şey yazıldığı gibi değil çünkü hayat asla yazıldığı gibi olmaz olamaz.çocuk eğitimindeki hangi kitaplar çocukları yansıtır.anneler derki bunu psikolg olan annelerde dahil çocuk büyütmek kitapta yazılan gibi olmuyor.nice jinekolog ve androloglar şaşırır bir embriyo nasıl anne karnında bebek olur.bilim daha nice bilinmeyenle uğraşsın bakalım.sana son cevabım.ben ne diyorum sazım bana ne çalıyor.........
bu işle yani azospermi ile tam olarak uğraşan çok fazla insan yok aslında. uğraşanların amacı da genelde tese yapıp bulunan hücre ile tüp bebek yapıp sağlıklı bir gebelik sağlamak!!!!
foruma ilk girdiğimde kaan hocada tedaviye başlamıştık. içim çok rahat değildi ancak karışık da değildi. burada kafam çok karıştı ve celalettin hocaya da gitmeye karar verdik. işin özünde uygulanan tedaviler aynı zaten o uygulamış bu uygulamış hiç farketmiyor. tek derdim tese olmadan sağlıklı bir sonuç alabilmek. bunun için herşeyi yapmaya çalışıyorum.
hiç kimsenin bir çıkarı olduğunu düşünmüyorum. herkesin kendi derdi kendine. yetiyor da artıyor bile. şu hoca iyi bu hoca iyi polemiğine girmek çok yanlış. bu forumda dertleşiyoruz. güzel sonuçları gördükçe mutlu oluyoruz. evet yalnız değilmişiz diyoruz. bu paylaşımlar bizi rahatlatıyor.
herkesin inşallah dileği olur. ALLAHIM hepimize yardım eder....