Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayat mucizelerle dolu elbet biri bulur bizi :)

bu işle yani azospermi ile tam olarak uğraşan çok fazla insan yok aslında. uğraşanların amacı da genelde tese yapıp bulunan hücre ile tüp bebek yapıp sağlıklı bir gebelik sağlamak!!!!
foruma ilk girdiğimde kaan hocada tedaviye başlamıştık. içim çok rahat değildi ancak karışık da değildi. burada kafam çok karıştı ve celalettin hocaya da gitmeye karar verdik. işin özünde uygulanan tedaviler aynı zaten o uygulamış bu uygulamış hiç farketmiyor. tek derdim tese olmadan sağlıklı bir sonuç alabilmek. bunun için herşeyi yapmaya çalışıyorum.
hiç kimsenin bir çıkarı olduğunu düşünmüyorum. herkesin kendi derdi kendine. yetiyor da artıyor bile. şu hoca iyi bu hoca iyi polemiğine girmek çok yanlış. bu forumda dertleşiyoruz. güzel sonuçları gördükçe mutlu oluyoruz. evet yalnız değilmişiz diyoruz. bu paylaşımlar bizi rahatlatıyor.
herkesin inşallah dileği olur. ALLAHIM hepimize yardım eder....

pıtırcık arkadaşımızın lem yelidini okudum Rabbim niyetini kabul etsin

Canım ecrin bebek, bbmm, eda09 un dualarını okudum Rabbim şifa versin.

arkadaşım o kadar güzel yazmışsın ki... şüphelerinde çok haklısın. ki benim de günlerdir uykularımı kaçıyor. ruhum daralıyor. celalettin hocayı internette şöyle bir araştırdığımda azospermi ile ilgili hiç bir bağlantısına rastlamadım. tek bağlantı noktası burası. eşimi alıp götürücem yarın yanına sırf bu yüzden. psikolojik olarak olumlu yaklaşması telefonlarımıza ve mailimize hemen cevap vermesi buradan duyduğum olumlu şeyler... bunlar yüzünden ne kaybederim ki dedim. şu an kullandığımız tedaviyi devam ettirmemizi istedi. söylenecek çok fazla söz yok aslında burda dertleşirken aynı zamanda kafamız karışıyor. bazen tek doktor dışında başka yere gitmek çok iyi olmuyor sanırım ALLAH yardımcımız olsun...

bakın sıze bundan 6 ay önce soyledıgım ılaclar ve suan bunları hala kullananlar var ve bunlar yasaklandıkca basındakı ısımler deısıyor arastırın arkadaslar daha sonra bunun vıcdan azabı var eslerımız o kadar masumlarkı vede bulundugumuz durumun altında ezıldıklerı ıcın sorgulamadan her dedıgımızı yapıyolar bıtkısel dıye guvenıyoruz her seye fakat hayatını kaybedenler bıle var

canım bizdende foto istedi.öyle yüzden anlayan kendisi değil çalıştığı aktarmış.ama sorularımız hala cevap bulmadı.eşim sormuş doktora ne gördünüz gelişme varmı yokmu diye dönüş yok.allah bir ferahlık versin inşallah.

tek bir yerde yapılan sperm testi yanıltıcı olabilir. birde dediğin gibi 15 gün arayla yapılan sperm testleri önemlidir. insan ilk karşılaştığında dünya başına yıkılmış sanıyor. zaman geçmiyor. uyku uyuyamıyosun. ama böyle zamanlarda eşinle arandaki bağ daha da güçleniyor. daha çok başındasınız ve henüz sonuç tam olarak belli değil ve dediğine göre hücre de var. ki bizde hiç hücre yok ölüsüne bile razıyım bu yüzden biraz kendini şanslı hissedebilirsin :) ALLAHIM bilir tabi herşeyi ancak kendinizi yıpratmayın...

sağlık bakanı önce onay veriyor sonrada toplatıyor.biraz geç kalınmış ama bundan sonrası için denetimler daha sıkılaşır inşallah.

Keske Saglik Bakanligi olsa. Tarim bakanligi ve denetim yok denecek kadar az. Ne gotururseniz goturun Tarim bakanligi ruhsat verir. Tabii icinde ilac etkin maddesi olmamak kosuluyla.Zaten bunlar ruhsati o sekilde aliyor .

Haberim Türkiye Sağlık Bakanlığı?ndan yapılan açıklamada, Dr. Mustafa Eraslan ve Dr. Ömer Coşkun Hakında Açıklama yaptı...

bu fotoğraf olayı nedir arkadaşlar. bi kaç kişiden daha duydum. ne fotoğrafı istiyor. ne için kim ?

Ilac ile zehir arasinda ki tek fark dozudur kizlar. Doz artarsa zehir olur , ve ilaclarin cogu bitkilerden elde edilmektedir. Farmakognazi derslerinde gorduk bunlari. Ama ne yazik ki bilmeden cogu insan kullaniyor ve zararlarini bilmeden .

bu fotoğraf olayı nedir arkadaşlar. bi kaç kişiden daha duydum. ne fotoğrafı istiyor. ne için kim ?

biz doktor beye hormon sonucunu gönderdik sonra bizden fotoğraf istedi.eşim okuldan geldi hemen çektik gönderdik.ama son halin olacakmış.sonra sorduk ne oldu niye istediniz dedik.kalp gözü açık olan aktar varmış güya zaten bitkiselleride kendisi hazırlıyor.biraz deneme yanılma gibi düşün.ya normal şartlarda bu kadar bitkisel kürleri bir insan tek başına yese çıkar.biz haftanın 5 günüde yüksek dozda iğne yiyoruz ama hala sperm yok.

cnm sizin probleminiz neydi yani azo sebebiniz ne ki hoca bakmak istemedi.... off valla kafam allak bullak oldu iğneler ilaçlar inşallahdoğru yoldayızdır..

kaan hocayı o kadar kötuledık ettık ama ıstedıgım her saat msjıma maıllerıme ve hatta telefonlarıma bıle cvp alabıldım suclayıcı konusmalarıma ragmen yınede kötu bı cvp vermedı hasta psikolojısınden ben ce cok ıyı anlıyodu fakat celalettın beye Allah ısmını anmama ve ıcınde bulundugum psıkolojınınde etkısıyle yalvarır tarzda msjlar atmama ragmen cevap bıle vermedı ınan benı daha cok bunalıma soktu arkadasım demekkı bu kadar umutsuz vakayız dıye okudukca sasırıyorum hemen cvp verıyo dıyenlere dedımya Rabbımden hayırlısını ıstedım hep bu düşünce rahattlattı benı aklınıza mantıgınıza neresı yatıyosa oraya gıdın arkadaslar eslerınızı kobay olarak kullandırtmayın ben bu zamana kadar yaptım bunu ignelerede ayrıca tekrar dıkkat lutfen arastırın...

2045 tane okudum ben de. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Ilac ile zehir arasinda ki tek fark dozudur kizlar. Doz artarsa zehir olur , ve ilaclarin cogu bitkilerden elde edilmektedir. Farmakognazi derslerinde gorduk bunlari. Ama ne yazik ki bilmeden cogu insan kullaniyor ve zararlarini bilmeden .

zaten ilaçların çoğu bitkilerden elde ediliyor.peki size bir şey sormak istiyorum eczacı olduğunuz için.pregnly5000 ve menegon 1500 masum ilaçlarmıdır ve etkileşimi nelerdir.birde bu ilaçlar bir ağrı kesici kadar masummudur.

aktarlardan kapsül olarak alınan ilaç adı altındaki şeyler dışında önerilen bitkiler için ne düşünüyorsun?
(bize kaan hoca keçiboynuzu tozu ısırgan otu çayı önerdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…