Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haberin altinda ki son yorum. Dikkatimi cekti paylasmak istedim sizlerle.

Hulya hanim tarafindan yazilmis

Ben 3 sene önce tv den dinleyip çok yüksek olmıyan seker ve hipertyansiyon için aldım bu ilaçları tel çıkan şahıs mustafa beye danışıp size döneceğiz dedilerve döndüler 3 ürün kullanmam gerektiğini 8oo tl tuttuğunu söylediler bir kürmüş bende memnun kalmazsam paramı iade edecekmisiniz dedim evet dediler ürünler geldi kullanmaya başladım15 gün sonra kendimde bir değişiklik hisstemeye başladım kendimi kontrol ettiğimde şekerim 147 tansiyon 18 gözlerime ,nanmadım tel açtım bana ürünleri satanı istiyorumkarşıma çıkmıyor yemekte falan dedirtiyor zorladım karşıma çıktı fakat pis pis konuşmalar o ürünleri satana kadar kibar konuşan gitmiş yerine bir pislik gelmişti ürünleri kullanmayı kestim ama bu arada mustafaya ulaşmaya çalışıyorum ne mümkün hep yurt dışında bir arayani tv de seyretmesem böyle biri yok diye düşüneceğim neyse ona ulaşamayınca defalarca face de karşım çıkıyor hep mesaj attım hem kötü şeyler yazdım yok yok en sonunda sağlık bakanlığına tel ettim karşım çıkan şahsa şikayette bulundum ne yapmam gerektiğini sordum aynen cevap şu sizin gibi şikayet eden çok ama birşey yapamıyoruz adam 10 tane avukat tutmuş bişey yapamıyorlarmılş bende dedimki koskoca sağlık bakanlığı bir şey yapamıyor ha bu nasıl iş bizim hakkımızı kim arıycak peki dr ları ve eczacıları alaşağı eden sağlık bakanlığı sahtekarlık yapan bu adamla başa çıkamıyor deyip tel kapattım olan 800 tlme oldu Allahtan çabuk kestim sağlığıma daha çok zarar verdirtmedim şimdi o faydasını gördüm diyen vatandaşlara soruyorum nasıl faydasını görmüşler önceki ve sonraki tahlilş ve anjiyoları filmleri ile gelsinler görelim ancak öyle inanırım ki öyle birşey olduğunu sanmıyorum kesin onu yazanlar kendi satıcıları ve adamları yani hepsi yalan yalan olmasaydı o mustafa denen zat neden hastalarınn karşısına çıkmıyor kaçak dövüşüyor.Herkezin duyarlı olup bu adamdan şikayetçi olmasını istıyorum.Memnuniyet duyanlara gelince ispatını istiyorum.HODRİ MEYDAN

pregnyl 5000den bende korkuyorum...

cnm sizin probleminiz neydi yani azo sebebiniz ne ki hoca bakmak istemedi.... off valla kafam allak bullak oldu iğneler ilaçlar inşallahdoğru yoldayızdır..

canım bızım testısler calısmıyor bellı bı evreden sonra duruyor esım evlendıkten bır ay sonra kanser tedavısı gordu sebebı bu ve amelıyattan sonra dısarı menı cıkısıda olmuyor bellı bı bolgeye baskı uyguladıgında bı kac damla cıkıyor bundan bır sene önce yaptırdıgımız fısh testınde %90 habloıd hucreler gorulmustu buna ragmen buradakı yorumlardan sonra tekrar tese yaptırmaktan vazgectık ama tek caremız bu rabbım yardımcımız olsun umut tacırlerıyle karsılastırmasın ınsalh..

pregnyl 5000den bende korkuyorum...

eşimle geçen gün iğneye gittim.kalçasını bir açtımki mosmor.artık iğne girecek yer yok desem yeridir.haftanın 5 günü buna can nasıl dayanacak.üstelik bir yıl celallattın hocada 1.5 yılda kaan hocada yedi bu iğneleri.demekki bu iğnelerle olmayacak bu zorlama neden.vucudu iflas eder diye okadar çok korkuyorumki anlatamam.çünkü benim eşim hipolu değil ve tsetis yetersizliği varr.daha öncedende bir kadın doğumcu var o eşimi tedavii etmeye çalıştı ve eşimin düzgün olan hormonlar alt üst oldu.işin içinden çıkamyınca başka doktora yönlendirdi.o doktorda hobi olarak erkek sorunuyla ilgileniyordu.

bildiğim kadarıyla kemoterapi ve radyoterapi öncesinde erişkin erkeklerde sperm örnekleri alınıp dondurularak saklanır ve yine bildiğim kadarıyla kanser tedavisi sonrasında 2 yıl sonra sperm çıkışları başlıyor. tabi kanser türü de önemli. beşim eşimde de ergenlik öncesi kasık bölgesinden kanser tedavisi görmüş. umarım teseye gerek kalmadan en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsınız...

bu arada kızlar bu kullandıgınız antıbıyotıklerede dıkkat lutfen ben dedıgım gıbı kendı kendıme doktorculuk oynadım burdan duydugum her seyı yapmaya calıstım antıbıyotıklerıde kullandırtcaktımkı esıme ıkı gun kullandı ve bogazında bır sey varmıs gıbı hıssetmeye basladı haplardan oldugunu soyledı ben sacmalama falan derken topıkden bırınde daha oldugunu duydum ısım vermıycem belkı soylemek ıstemez mıdesıde rahatsızlandı hemen bıraktırdım ve sımdı duzeldı cok sukur ben sırf cocuk uguna esımı hep ıkıncı plana attım umarım bundan sonra aynı hataya dusmem lutfen sızde dıkkat edın uzmanlar haberlerde heryerde antıbıyotıklere karsıyken bılıncsızce kullanmayalım

bızım bıraz aceleye geldı cnm her sey yasımız kucuktu bılmeden arastırmadan hemen buyuk bı operasyon gecırdı esım ve doktorda uyarmadı bızı gıdın dondurtun dıye boyle sonuclar ı olabılcegını hıc bılmıyorduk kanserın nedemek oldugunun bıle bılıncınde deıldım ben sadece korktuk bır hafta ıcınde olup bıttı her sey ınsalh cnm hepımız daha fazla ugrasmadan mucızelerımızı kucagımıza alırız..

aktarlardan kapsül olarak alınan ilaç adı altındaki şeyler dışında önerilen bitkiler için ne düşünüyorsun?
(bize kaan hoca keçiboynuzu tozu ısırgan otu çayı önerdi)

oncelikle aktarda satilan hicbir seye guvenmiyorum. keci boynuzu tozu ilk defa duydum acikcasi belkide benim hatam bu.Keci boynuzu Gallik asid icerir ( icerdigi besin ogelerini saymiyorum ) gallik asidin de bir cok faydasi var , antiseptik , antialerjik , ... gibi

isirgan otu cayi da diuretiktir tabii bunun yaninda baska etkileri de muhakkak ki vardir . Ama bence tibbi bir seyler kullanmak doktor kontrolunde her zaman cok daha iyidir.

kaan hoca bu iğneleri 3 ay uygulatacak sanırım ben 5. dozunu uygulayacağım bugün. 3 günde bir yapıyorum. uygulayan kişi önemli. pregnyl derin yapılan bir iğne değil siyah ucu kullanabilirsiniz. özellikle siyah uç iste yapan kişiden. bide uygulamadan sonra buzla bi 10 dk masaj yap. karaciğer enzimlerine etki ediyor sanırım bu iğneler. tam olarak bilmiyorum. prospektüste yazmıyor. kimisi 1500 üniteden başlamaış. bize direk 5000den başladı. hayırlısı bakalım. bide celalettin hoca var bakalım. çarşamba günü gideceğiz bakalım ne diyecek. bide iğneler deri altınada uygulanabiliyor. veren doktorunuza sor bakalım ne diyecek deri altına da uygulasanız problem olur mu? en azından morarmalar biraz olsun rahatlar. uygulayabilirseniz karaciğer koruyucu diyet uygulayın. bunları doktorunuz söylemiştir elbet. kendimizde uyguladığımız şeyleri söylüyorum... çok doktora gitmek iyi gelmiyor sanırım. ama biz 3 ayın sonunda eğer olumlu sonuç alamazsak sanırım tese olacağız...

pardoks etki bunu cevaplandırırmısın canım

doktorumuz şu an cellallettin bey.karaciğer ne aleme bilmiyorum.bende microtese düşünmüyor değilim.testis hasarı olmasın derken yaşımız geçiyor ve karaciğer böbrekle uğraşıcaz sonra.morarmaları adamcağız takmıyor.yeterki çıksın diyor.biz bitkisellerden kulanmıyoruz daha fazla vücudu yormamak için.zaten kullananla kullanmayan aynı.

bunları bize öneren kaan hocaydı. prof ünvanı almış bi adam sonuçta. ilk başta çok şaşırdım. nohut ve kuru incir de var bunların yanında. yine burdan keçiboynuzunun fsh artırıcı etkisinin olduğunu duydum birinden. ee bizimde fsh yüksek şu an eşim kullanmıyor. kullanmama sebebi aslında endol ve sudafed tedavisinin sonuç vermemesi ve sonucundaki hayal kırıklığı, işe yaramadığı düşüncesi... grip değil ki bu adaçayı içip boğazın rahatlasın :) onun gibi düşünüyor sanırım... şu an kullandığımız sadece pregnyl 5000 haftada 2 kez...

akadaslar bı sey daha dıkkatımı cektı gözdemm ısımlı arkadası bu aralar hıc goruyormusunuz ben uzun bı zamandır goremedım kendısınıde cunku gerek kalmadı artık buradakı hastaların tumu celalettın hocaya yonlendı bıle gerek kalmadı onun gırıp bır seyler yazmasına ayrıca ersel beyle telfonda sadece ıkı kez gorustum ve her defasında benımle sohbet ederek bu topıkde neler yazıldıgını kendısıyle ılgılı ısrarla sordu buda bana tuhaf geldı yaptıgın ısten emınsen neden buradakı konusalanları soruyosun bılmem belkıde ben fesatım..

iç hastalıkları uzmanının karaciğeri ve böbrekleri düşünmemesi çok ilginç geldi... çocuğumuz olmasını çok istiyoruz fakat eğer eşim hasta olacaksa onu kaybedeceksem....

Endol ve Sudafed tedavisi mi ?

cnm kaan hocanın tedavı seklı fsh ı bırden yukseltıp daha sonra dusurmeye calısıyo sok etkısı yaratıyo bu onun tedavı seklı bır sure haftada 2 kez daha sonra 1 e dusuruyor ıgneyı

herkese merhaba,

herkes bişeyler yamış bende yazmadan duramayacağım. bende olumlu bakmayan arkadaşlarım gibi düşünüyorum tabiki herkesin fikri kendine ama şunu belirtmeden edemeyeceğim uzman ürologlar yıllarını verip bu uğurda eğitim almış ve çalışmışlar mesela Emre Bakırcıoğlu bana göre bu konun 1 numaralı uzmanı doktor. hiçbir zaman umut vermez ama elinden geleni yapmak içinde en iyi şekilde çalışır ve sonuca ulaşmaya çalışır ama olumlu ama olumsuz. geçenlerde eşime tekrardan mustafa ersalandan bahsettim kesinlikle böyle bir tedavi yöntemini kabul etmeyeceğini belirtti. ben çoğu zaman inatçılığından kabul etmediğini düşünüyodum ama internette olumsuz haberlerini okutunca hak vermeden edemedim. kızlar ne olur yanlış anlamayın herkes kendi fikrini yorumluyor bende yorumlamak istedim. yine tedavi olmak isteyen olsun ama aklıma tek takılan soru hep şu oluyor neden istediğimiz merkezde sperm testi yapamıyoruz da sadece o doktorun dediği yerde yapılıyor ufff benimde kafam epey karıştı inşallah herkes için en hayırlısı olur
herkese Rabbim çok aratırmadan şifa versin Rabbim para tuzaklarından korusun en doğru yola ulaşmamıza yardımcı olsun

diger ilaclarla etkilesimi arastirilmamis bir ilac , o yuzden goz ardi edilmemesi gerekir doktor ve eczaciniz tarafindan. Ama ben suna inanirim ki kullanmak gerekiyorsa kullanilmalidir. Zaten kontrol altinda kullaniyorsunuz.

ayda bir ast alt kontrolü var zaten.. eşimde kilo problemi de var
ALLAHTAN trigliserid ve kolestrol normal... çok kullandırtmayacak sanırım zaten ilk teseden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…