Yorumlari okursak ve Bakanligin aciklamarini dikkate alirsak cok iyi olacak.
Haberim Türkiye Sağlık Bakanlığı?ndan yapılan açıklamada, Dr. Mustafa Eraslan ve Dr. Ömer Coşkun Hakında Açıklama yaptı...
zaten ilaçların çoğu bitkilerden elde ediliyor.peki size bir şey sormak istiyorum eczacı olduğunuz için.pregnly5000 ve menegon 1500 masum ilaçlarmıdır ve etkileşimi nelerdir.birde bu ilaçlar bir ağrı kesici kadar masummudur.
cnm sizin probleminiz neydi yani azo sebebiniz ne ki hoca bakmak istemedi.... off valla kafam allak bullak oldu iğneler ilaçlar inşallahdoğru yoldayızdır..
pregnyl 5000den bende korkuyorum...
canım bızım testısler calısmıyor bellı bı evreden sonra duruyor esım evlendıkten bır ay sonra kanser tedavısı gordu sebebı bu ve amelıyattan sonra dısarı menı cıkısıda olmuyor bellı bı bolgeye baskı uyguladıgında bı kac damla cıkıyor bundan bır sene önce yaptırdıgımız fısh testınde %90 habloıd hucreler gorulmustu buna ragmen buradakı yorumlardan sonra tekrar tese yaptırmaktan vazgectık ama tek caremız bu rabbım yardımcımız olsun umut tacırlerıyle karsılastırmasın ınsalh..
canım bızım testısler calısmıyor bellı bı evreden sonra duruyor esım evlendıkten bır ay sonra kanser tedavısı gordu sebebı bu ve amelıyattan sonra dısarı menı cıkısıda olmuyor bellı bı bolgeye baskı uyguladıgında bı kac damla cıkıyor bundan bır sene önce yaptırdıgımız fısh testınde %90 habloıd hucreler gorulmustu buna ragmen buradakı yorumlardan sonra tekrar tese yaptırmaktan vazgectık ama tek caremız bu rabbım yardımcımız olsun umut tacırlerıyle karsılastırmasın ınsalh..
bildiğim kadarıyla kemoterapi ve radyoterapi öncesinde erişkin erkeklerde sperm örnekleri alınıp dondurularak saklanır ve yine bildiğim kadarıyla kanser tedavisi sonrasında 2 yıl sonra sperm çıkışları başlıyor. tabi kanser türü de önemli. beşim eşimde de ergenlik öncesi kasık bölgesinden kanser tedavisi görmüş. umarım teseye gerek kalmadan en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsınız...
aktarlardan kapsül olarak alınan ilaç adı altındaki şeyler dışında önerilen bitkiler için ne düşünüyorsun?
(bize kaan hoca keçiboynuzu tozu ısırgan otu çayı önerdi)
eşimle geçen gün iğneye gittim.kalçasını bir açtımki mosmor.artık iğne girecek yer yok desem yeridir.haftanın 5 günü buna can nasıl dayanacak.üstelik bir yıl celallattın hocada 1.5 yılda kaan hocada yedi bu iğneleri.demekki bu iğnelerle olmayacak bu zorlama neden.vucudu iflas eder diye okadar çok korkuyorumki anlatamam.çünkü benim eşim hipolu değil ve tsetis yetersizliği varr.daha öncedende bir kadın doğumcu var o eşimi tedavii etmeye çalıştı ve eşimin düzgün olan hormonlar alt üst oldu.işin içinden çıkamyınca başka doktora yönlendirdi.o doktorda hobi olarak erkek sorunuyla ilgileniyordu.
zaten ilaçların çoğu bitkilerden elde ediliyor.peki size bir şey sormak istiyorum eczacı olduğunuz için.pregnly5000 ve menegon 1500 masum ilaçlarmıdır ve etkileşimi nelerdir.birde bu ilaçlar bir ağrı kesici kadar masummudur.
pregnyl 5000den bende korkuyorum...
doktorumuz şu an cellallettin bey.karaciğer ne aleme bilmiyorum.bende microtese düşünmüyor değilim.testis hasarı olmasın derken yaşımız geçiyor ve karaciğer böbrekle uğraşıcaz sonra.morarmaları adamcağız takmıyor.yeterki çıksın diyor.biz bitkisellerden kulanmıyoruz daha fazla vücudu yormamak için.zaten kullananla kullanmayan aynı.kaan hoca bu iğneleri 3 ay uygulatacak sanırım ben 5. dozunu uygulayacağım bugün. 3 günde bir yapıyorum. uygulayan kişi önemli. pregnyl derin yapılan bir iğne değil siyah ucu kullanabilirsiniz. özellikle siyah uç iste yapan kişiden. bide uygulamadan sonra buzla bi 10 dk masaj yap. karaciğer enzimlerine etki ediyor sanırım bu iğneler. tam olarak bilmiyorum. prospektüste yazmıyor. kimisi 1500 üniteden başlamaış. bize direk 5000den başladı. hayırlısı bakalım. bide celalettin hoca var bakalım. çarşamba günü gideceğiz bakalım ne diyecek. bide iğneler deri altınada uygulanabiliyor. veren doktorunuza sor bakalım ne diyecek deri altına da uygulasanız problem olur mu? en azından morarmalar biraz olsun rahatlar. uygulayabilirseniz karaciğer koruyucu diyet uygulayın. bunları doktorunuz söylemiştir elbet. kendimizde uyguladığımız şeyleri söylüyorum... çok doktora gitmek iyi gelmiyor sanırım. ama biz 3 ayın sonunda eğer olumlu sonuç alamazsak sanırım tese olacağız...
oncelikle aktarda satilan hicbir seye guvenmiyorum. keci boynuzu tozu ilk defa duydum acikcasi belkide benim hatam bu.Keci boynuzu Gallik asid icerir ( icerdigi besin ogelerini saymiyorum ) gallik asidin de bir cok faydasi var , antiseptik , antialerjik , ... gibi
isirgan otu cayi da diuretiktir tabii bunun yaninda baska etkileri de muhakkak ki vardir . Ama bence tibbi bir seyler kullanmak doktor kontrolunde her zaman cok daha iyidir.
doktorumuz şu an cellallettin bey.karaciğer ne aleme bilmiyorum.bende microtese düşünmüyor değilim.testis hasarı olmasın derken yaşımız geçiyor ve karaciğer böbrekle uğraşıcaz sonra.morarmaları adamcağız takmıyor.yeterki çıksın diyor.biz bitkisellerden kulanmıyoruz daha fazla vücudu yormamak için.zaten kullananla kullanmayan aynı.
diger ilaclarla etkilesimi arastirilmamis bir ilac , o yuzden goz ardi edilmemesi gerekir doktor ve eczaciniz tarafindan. Ama ben suna inanirim ki kullanmak gerekiyorsa kullanilmalidir. Zaten kontrol altinda kullaniyorsunuz.
bunları bize öneren kaan hocaydı. prof ünvanı almış bi adam sonuçta. ilk başta çok şaşırdım. nohut ve kuru incir de var bunların yanında. yine burdan keçiboynuzunun fsh artırıcı etkisinin olduğunu duydum birinden. ee bizimde fsh yüksek şu an eşim kullanmıyor. kullanmama sebebi aslında endol ve sudafed tedavisinin sonuç vermemesi ve sonucundaki hayal kırıklığı, işe yaramadığı düşüncesi... grip değil ki bu adaçayı içip boğazın rahatlasın :) onun gibi düşünüyor sanırım... şu an kullandığımız sadece pregnyl 5000 haftada 2 kez...
bunları bize öneren kaan hocaydı. prof ünvanı almış bi adam sonuçta. ilk başta çok şaşırdım. nohut ve kuru incir de var bunların yanında. yine burdan keçiboynuzunun fsh artırıcı etkisinin olduğunu duydum birinden. ee bizimde fsh yüksek şu an eşim kullanmıyor. kullanmama sebebi aslında endol ve sudafed tedavisinin sonuç vermemesi ve sonucundaki hayal kırıklığı, işe yaramadığı düşüncesi... grip değil ki bu adaçayı içip boğazın rahatlasın :) onun gibi düşünüyor sanırım... şu an kullandığımız sadece pregnyl 5000 haftada 2 kez...
diger ilaclarla etkilesimi arastirilmamis bir ilac , o yuzden goz ardi edilmemesi gerekir doktor ve eczaciniz tarafindan. Ama ben suna inanirim ki kullanmak gerekiyorsa kullanilmalidir. Zaten kontrol altinda kullaniyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?