allah korusun.öyle düşünme hem bebeklerimiz olacak hemde eşlerimiz inşallah.onların baba olmarı içinde değilmidir uğraşlarımız.herkes anne sözcüğüne hüzünlenir bende babaya hüzünlerim.ben yeğenlerimi severken onlara annem diyorumda eşim bu kelimeyi hiç bir çocuğa daha söyleyemedi.iç hastalıkları uzmanının karaciğeri ve böbrekleri düşünmemesi çok ilginç geldi... çocuğumuz olmasını çok istiyoruz fakat eğer eşim hasta olacaksa onu kaybedeceksem....
cnm kaan hocanın tedavı seklı fsh ı bırden yukseltıp daha sonra dusurmeye calısıyo sok etkısı yaratıyo bu onun tedavı seklı bır sure haftada 2 kez daha sonra 1 e dusuruyor ıgneyı
allah korusun.öyle düşünme hem bebeklerimiz olacak hemde eşlerimiz inşallah.onların baba olmarı içinde değilmidir uğraşlarımız.herkes anne sözcüğüne hüzünlenir bende babaya hüzünlerim.ben yeğenlerimi severken onlara annem diyorumda eşim bu kelimeyi hiç bir çocuğa daha söyleyemedi.
akadaslar bı sey daha dıkkatımı cektı gözdemm ısımlı arkadası bu aralar hıc goruyormusunuz ben uzun bı zamandır goremedım kendısınıde cunku gerek kalmadı artık buradakı hastaların tumu celalettın hocaya yonlendı bıle gerek kalmadı onun gırıp bır seyler yazmasına ayrıca ersel beyle telfonda sadece ıkı kez gorustum ve her defasında benımle sohbet ederek bu topıkde neler yazıldıgını kendısıyle ılgılı ısrarla sordu buda bana tuhaf geldı yaptıgın ısten emınsen neden buradakı konusalanları soruyosun bılmem belkıde ben fesatım..
Endol ve Sudafed tedavisi mi ?
ciddimisin.ersel beye deseydinya kürleriniz ne kadar pahalı ve ne kadar başarısızsınız.arkadaşlar aylardır kürlerini kullanıyor ama bitanecik sperm yok.
hormonlar çok önemli ah ah :) fsh bizde 19 pregnyl ile testesteronu yükseltip ikisinin testise etkisini artıracak gib biş kurdum bende kafamda ...
arkadaşlar diğer doktorlara gidip çare bulamayan, tese olmuş yıllardır tedaviye devam eden şu an celalettin hocada tedavi gören kaç hastasında olumlu sonuç alındı?
celalettin hocadan randevu aldığım için merak ediyorum...
arkadaşlar diğer doktorlara gidip çare bulamayan, tese olmuş yıllardır tedaviye devam eden şu an celalettin hocada tedavi gören kaç hastasında olumlu sonuç alındı?
celalettin hocadan randevu aldığım için merak ediyorum...
arkadaşım olumlu sonuç alanlarda var tabiki ama ne kadar sürede alındı neye göre olumlu sadece onların önerdiği bir hastanede mi sperm testi yapılıyor tüm detayları ve doğrusunu da giden arkadaşlar eminim ki anlatacaklardır.
inşallah giden arkadaşlarımızın alacağı sonuçlar ve kullandığı kürler faydalı olur
zan altına girmekten ve kul hakkı almaktan korkuyorum ama düşüncelerimi de söylemeden ne yazıkki yapamıyorum.
çok şükür ki imanımız var yoksa çekilemez bu dert. isyan etmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
bişey daha sormak istiyorum aslında. hani devlet hastanesiydi. hani para almıyordu. ben şimdi sizden duyuyorum aktarların falançok para aldığını neler dönüyor iyice çorba oldu kafam...
tek bir yerde yapılan sperm testi yanıltıcı olabilir. birde dediğin gibi 15 gün arayla yapılan sperm testleri önemlidir. insan ilk karşılaştığında dünya başına yıkılmış sanıyor. zaman geçmiyor. uyku uyuyamıyosun. ama böyle zamanlarda eşinle arandaki bağ daha da güçleniyor. daha çok başındasınız ve henüz sonuç tam olarak belli değil ve dediğine göre hücre de var. ki bizde hiç hücre yok ölüsüne bile razıyım bu yüzden biraz kendini şanslı hissedebilirsin :) ALLAHIM bilir tabi herşeyi ancak kendinizi yıpratmayın...
hipolularda başarı var.ancak tese olup tedaviye devam eden ve ilk teste 6 diğer teste 3 tane sperm çıkan cemrem var.
çok şükür ki imanımız var yoksa çekilemez bu dert. isyan etmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
bişey daha sormak istiyorum aslında. hani devlet hastanesiydi. hani para almıyordu. ben şimdi sizden duyuyorum aktarların falançok para aldığını neler dönüyor iyice çorba oldu kafam...
Sağol canım benim,insan bunun kendisinin başına gelecegini hiç düşünmüyor, kondurmuyor ama şuan benimle aynı sıkıntıları yaşayan bütün arkadaşları kucaklamak sarılıp ağlamak istiyorum sabaha kadar dertleşmek ve keşke olabilsemde herkesin derdine deva olmak çok acayip bir his... Rabbim hepimize güç kuvvet versin sabır versin.... Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....
bu fotoğraf olayı nedir arkadaşlar. bi kaç kişiden daha duydum. ne fotoğrafı istiyor. ne için kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?