Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok uzak bizim eşimle işlerimiz yoğunluğu cok ve izin almamız imkansız yanibasimizdakilere bile zar zor gidiyoruz.

canım dünya işi bitmez.tedavini ihmal etme.unutma sen olmadanda işler olur.eğitimci yazıyor profilinde.doktor cumartesi günleri çlışıyor.iş yoğunluğun var diye tedavinimi ertleyeceksin ki.

canım dünya işi bitmez.tedavini ihmal etme.unutma sen olmadanda işler olur.eğitimci yazıyor profilinde.doktor cumartesi günleri çlışıyor.iş yoğunluğun var diye tedavinimi ertleyeceksin ki.

Canım doğru söylüyorsun ama bir tek benim isimle olmuyor esim cumartesi günleri de çalışıyor ve mersin de havaalanı yok sanırım. Tabi ben yine de senin gibi düşünüyorum ve kaybedecek zamanım olmadığının farkındayım ama malesef bazen maddi sorunlar ve işler engel oluyor

adanada var canım.adana mersin çok yakın.malesef canım parayı bulsan zamanı bulamıyorsun,zamanı bulsan parayı bulamıyorsun canım.herşey bir arada olmuyor bazen.tabi yaş yerinde durmuyor.hakkınızda hayırlısı olsun.

as cnm bu ne terbiyesizliktir yaa böyle bişey olabilirmi onun haddinemi düşer eşini boşa demek
cnm ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayın görüştüğünüz kişinin ismini almışmıydınız
birde aradığınız numarayı verirsen bende arar size yardımcı olurum
çok kızdım Terbiyesiz adam lütfen bunun peşini bırakmayınki böyle pislikler yüzünden insanlar üzülmesin...
Cnm telefonum bozuldu yaklaşık 2 aydır bütün numaralarım gitti
telefonu yaptırdım ama yine ara ara gidiyo şimdi yine kapandı
bende numaralar olmadığı için kimseyle görüşemiyorum
Beni arasana cnm o densizin dedikleri içinde üzülmeyin eşin adına bende üzüldüm .....

cnm yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun
size kısa zamanda mucize bebeklerinizi getirsin inşlh...
Cnm siz nebido ve testojelmi kullandınız
bende onları korunma yönteminde kullanılıyor diye biliyorum hatta bi tanıdığım korunmak için
o iğnelerden vurunuyordu
çok şükür biz ikisinide kullanmadık
ama celalettin hoca değerleri sıfırlanamk için verdi hastalarına ama bize vermedi
aklına mantığına neresi yatıyorsa için nerde rahat ediyorsa tedavini orda yürüteceksin tabiki
her zaman dediğim gibi herşey nasip kısmet meselesi
kaan hoca herkese olamasada oda bi çok kişiye evladına kavuşması için vesile oldu
emre beyde öyle celalettin hocada öyle
yani kısmetinde varsa hocalar vesile oluyor inşlh
sizin kısmetinizdeki selahattin hocayla gelir
burda bilgi paylaşımı adına tedavi sürecinizden yaptıklarınızdan bahset cnm
her ne olursa olsun hepimizin hedefi amacı aynı
hepimizin farklı hocalarda olsada sürecini burda paylaşması hepimize ümit olacaktır
şuan için ne kullanacaksınız bitkisel öneriyormu hoca
hormon değerlerinizi nasıl ayarlayacak yada neye çekecek
hakkınızda hayırlısı olsun cnm müjdeli haberlerinide bekliyoruz....
Bizlerde tez zamanda celalettin hocamızın vesilesi ile evlatlarımıza kavuşuruz inşlh....amin..

canım beni çok yaraladın,ağlayarak okudum 7 yıl boyunca yaşadıklarım film şeridi oldu aktı gözümden...Tülayım senin çocugunun olacagına o kadar çok inanıyorum ki.gönlümden ilk önce sana dua ediyorum.ntsye her bağlandıgmda gözlerim dolu sırayla isimlerinizi sayıyorum.çünkü biz dualarla bu aşamalara geldik.bu bir bayrak taşıma yarışı biz bayragı sizlere teslim edecez.Tülay,cemrem,saniye,seval,pınar,aruna,esma,ayşegül,seldana,merve,funda,havva,ebru,denizbulut.serpil,esra,zuhal,belgin,harzem...listem böyle uzayıp gidiyor sırayla gelecek bebiş haberleri.hepinizi öpüyorum perşembeyi bekliyoruz...

canım merhaba...
yeni doktorunuz, yeni tedaviniz hayırlı olsun.
kafanın rahatlamasına sevindim.
hangi doktorla rahat edeceksiniz onunla yolunuza devam etmeniz mantıklı.bende bir kaç gündür merak ediyordum ne yaptın diye.sorcaktım sana.hafta sonu hiç giremedim.az önce bi girdimki sen yazmışsın.sevindim sizin adınıza.
inşallah gelişmeler çok güzel olacak.
en kısa zamanda, hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
gelişmeleri bize de yaz.

keşke daha önce yazsaydın canım nebido ve testojeli.bilseydim asla ama asla kullandırtmazdım.o yüzden diyorum herkes bildiğini yazsınki bu hale gelmeyelim.testojel 45 gün arayla 2 tane vermişti celallettin peru.hoca en başından dinleseydi bizi bunlara gerek kalmayacaktı.hasar büyük.düzelme şansı imkansız değil ama çok az.biz zaten kaan aydosla testojel kullanmışız.daha ne gerek var.bunu dikkate almadı.pergnly 5000 menegon 150.el insaf karşında insan var nasıl bu kadar yüklenirsin.
şimdi tedavimiz devam etseydi ne verecekti merak ettim.fsh 22.t.testeron 0.686.moralim bozuk.
biz şimdiye kadar tedavi olmamışız var olanı elimizle itmişiz.bu benim söylemim değil doktorun.
şu an sadece pregnly 1500 dört günde bir.bitkisel önermedi.microteseye son üç ay kala proxsed plus kullanılacağını söyledi.şimdiden kullanmanın faydadan çok zarar vereceğini söyledi.hormon değeri 6-7 arası olduğunda microtese yapılacak.ovitrellede kullanılabilirmiş.onunda raporu çıkıyormuş.elimizdeki pregnlyler tükenince hoca ovitrelle için rapor çıkaracak.pregnly bizdeki 5000.yarısını kullanacak kalan atılacak.
aslında kaan aydosta celallettin peruda aynı tedaviyi yapmış.her ne kadar kaan aydosun tedavisini beğenmesede.
herkes evladını kucağına alsında hangi doktor olursa olsun.
hiçbir doktor hastalarına hakaret etmesin.hangisi vazgeçilmezki.
öyle olsa bu kadar doktor gelip geçmezdi hayatımızda.kimse kendini kaf dağının eteğinde görmesin.
sende inşallah bir an önce sonuç alırsın canım.inanıyorum hepimizin kısmetinde anne olmak var.

canım.duygulandırdın beni.bizlerede nasip olsun inşallah.

Canim deniz dularinda olmak cok guzel rabbim sana hayirli saglikli evlatlarin olsun bir omur boyu dogumun icin
kenzul ars okuyacagim arkadasim hep okumustu kenzul arsi cok guzel bir dogum gecirmisti.rabbim seni ve meleklerini hep korusun.aeo

tulayyy tulayy o nasil bir duygu seli bizleri anlatannn aglayarak okudumm inan gecen haftadanbuyana
toparlayamiyirum ben kendimii bende e eski ben degilmm artikk onceden muhakak yenilerdim kendimii
ama artik hic gucum yokkk toparlayamiyirum cok derin yasiyorum artikk.rabbim hep duadayimm
ama hep bir tarafim aciyorr .....bizide evlatsiz birakma ni imtihani gecelimm artikk.rabbim biliyort artikkkk.

Canım benim hastamı oldun.:26::26:
Çok geçmiş olsun.
inşallah çabucak atlatırsınnnn

Sagol cnm dun gece cok fenalastim atesim yukseldi gece 3de acilin yolunu tuttum dr. Zaturede subhelendi galiba bana havale gecirip gecirmedigimi sordu hamdolsun ki hic gecirmedim hemen acil ilaclari aldim geceden beri basim tutmuyo parmaklarimin kemiklerine kadar agtiyo yaa bi suru ilacla yatiyorum inslh bi iki gune duzelirim yesil cnm srnde sagol guzelim mevlam nerde varsa sifa versin..

Arkadaşım meraba.Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.Bu çaresizlik insanı kimlerle muhatap ettiriyor.Ben zaten reklamlarını izlediğimde hiç güvenmemiştim bu ürünü satanlara.Bir çok kişi izlemiştir tv de yaptıkları yayınları.Ben bi gün izlerken azospermi hastalılığını iyileştirdik diye birini çıkarmışlar yayına.Adam diyoki benim sperm sayım 0 dı.Panax kullandıktan sonra 2 yüzbin oldu diyor.Doktor da oradan düzeltiyor 2 yüzbin değil 2 milyon o diyor.Şimdi bizim durumumuzda olan birisi o spermiyogram sonucuna bakarken bizim gibi hayatında 0 dan başka bi sonuç görmemişken,başka bir rakam görünce defalarca o kağıdı okuyup hatim etmezmi kağıdı.Tam sayıyı bilmezmi insan.Ama işte adama vermişler parayı çık buraya konuş demişler bence.bana inandırıcı gelmedi bu yüzden.Bu konudaki fikrimi söylemek istedim canım.Allah bizim hastalığımızla dalga geçenlere gazabıyla muamele etsin inşallahhhh.Ama birgün hesap sorulacak.Yani bizi üzennnnn kiiiiimmmmm varrsaaaaaaa

]MAVİMENEKŞE için lem yelıdlerı okudum canım Allah gönlünün muradını versın.

Herkese hayirrli gunler uzun zamandi yazamiyorum ama ara ara girip okuyorum cemrem29 çok sevindim spermleriniz oluşmaya başlamış inşaallah en kısa zamanda hamile kalırsın :) doğum yapacak arkadaşlarada hayırlı kolay doğumlar diliyorum.... Bizde ilaçları kullanıyoruz geçende eşimin makatindan kan geldi çok korktuk iğneler yaptı zannettik celalettin hocayı aradık iğneler yapmaz dedi bizi bir doktora yönlendirdi şuan iyiyiz macun bitti bakalım 1 buçuk ay sonra kontrolümüz var ne olacak hepimiz için herşeyin hayırlısı

canım senın için lem yelıdlerı okudum inş.Allah gönlünün muradını versın canım benım.dualarında benıde unutma

cnm duaların için allah razı olsun kat be katı sana mükaafatıyla geri dönsün
sende 2 ocakta bebişlerini kucağına alınca yaşadığın bütün sıkıntıları unutursun
onlarla hayata yeniden doğarsın ve her gününüz bi öncekinden daha mutlu geçer inşlh...

cnm nebido ve testojel için zaten burda sürekli yazılıyor ya erkek korunma yöntemi olduğu ve testojelin zararları kaan hoca döneminden red ediliyordu ya biz kullanmadığımız için çokda onların üzerinde durmamıştım ben...
cnm alınan ilaçların dozu ve sayısı tamam fazla ama demekki öyle olması gerekiyor zaten o dozlara aşama aşama geçtik hepimiz
her hocanın tedavi yöntemi farklı ki bu hocaları tanıyasıya kadar inan bana 7 yıl akdeniz üniversitesinin kapısını aşındırdık
hiç bir prof.dr bununda tedavisi var şunu yapalım bunu yapalım demediler
bi hormonlara baktırıp hep gönderdiler çaresi yok dediler
sonra kaan hocayı tanıdım iyi kötü 2 yıl tedavi gördük
sonra celalettin hoca
durumlarımızın zor olduğunu bildikleri halde onlar tedavisi yok uğraşmayın demediler aksine ilgilendirdiler
zaman zaman hepimizin akıllarında soru işaretleri oluyor nereye kadar diyoruz ama bi yerde çaresiz kalıyoruz
yapacak bişey yok bizler zor vakayız ve kaderimizde varsa dr lar vesilesi olacak..
inşlh dediğin gibi kısmetimizde anne olmak vardır ve geçde olsa bizlerde anne olabiliriz...

eyinas 63 canım ya okumuşsundur yazdıklarımı daha yeni umut aramaya başlayacağız ve hiç tedavi görmedik.Bİr yerden değil doğru yerden başlamak isteriz.Benim bu iğneler hakkında bir bilgim yok.Ama benim de kafamda bir sürü soru işaretlerim var.Endişelerim var.Yanlış bişey yapmak istemiyorum.Celalettin hocayada tedavi için karar vermedik.Sadece bir görüşme kararı aldık eşimle.Ama arkadaşım kafam karışıyor.Ben senin daha önce yazdıklarınıda okudum ve kimsenin kötülüğünü istemediğini düşünüyorum ve sana hak veriyorum.Tedaviniz inşallah güzel geçer ve yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah

ben erkek korunma yöntemi olarak bilmiyordum inan.evet testojelin yan etkilerini okuyordum ama hiç nebido testojel ve sustanonun aynı ilaç olduğunu bilmiyordum ki hiçte okumadım.bile bile nasıl nebidoyu eşime vurdururdum.ben çocuk istiyorum korunma değil.alınan ilaçların dozu ve sayısı fazla ama böyle gerekmiyordu canım.geçen ay fsh 7lerdeyi ve testesteron düşmüştü ama celallettin peru ilacın dozunu azaltalım yada 75le devam edin demed.illaki bu değerlerimi görmeliydik.
eşim celaletin hocaya ilacın yan etkilerini anlatığı halde dikkate almadı.her zamanki gibi ciddi değil dedi.ciddi olan neydi acaba.
aslında ilk etapta durumumuz iyiymiş biz bunları kullanarak zorlaştırmışız.selahattin bey şimdiye kadar ne var ne yok herşeyi ama herşeyi o kadar incelediki.hiçbir ayrıntıyı atlamadı.ilaç dozlarını artırmak tedavi şekli değilki.şimdide düşürmek için yanına başka bir şey mi verecekti anlamadım.yani bir yandan yap bir yandan boz.
5 çocuk babasına bu ilaç ve dozları verirsem azosperm olur diyor doktor.sizde zaten yok bu şartlarda nasıl çıksınki.
hem dikkat ettinmi bilmiyorum cemremin varikoseldn sonra 6 tane çıktı.sonra tedavideyken 3 indi şimdi 2.normalde artması gerekir azalması değilzaten ameliyatın etkisiyle çıkış oldu.tedaviyle değil.

canım ya kafam karıştı iyive yazdıklarını okuyunca ne yapacağımızı bilemez olduk bizde celalettin hocada tedavideyiz eciyes üniv tıp fak üroloji profesörüne gittik aynı zamanda tedaviye başlamadık ama sadece görüşmüştük doktorda bu kadar yüksek dozda hormon ilaçlarının haftada 5 gün kullanılmasının çok zara verici olduğunu söyledi ama onunla tedavi olmadık aynen celalettin hocayla tedavimize devam ediyoruz ama senin yazdıklarınıda okuyunca kafam allak bullak oldu allah yardımıcımız olsun...

cnm çok geçmiş olsun noldu böyle sana yaa
tamda sınav haftasındayken
inşlh çabucak atlatıp biran önce sağlığına kavuşursun

doğrudur cnm dr açık ve net bu iğne bu işi görür demiyor
ama bazı ilaçların değişik özellikleride oluyor mesela kadın kontrol haplarının kadın hastalıklarında tavsiye edildiği gibi...
peki sizin hormonlar neden bu kadar yükselmiş cnm
dediğin gibi dr hatasıda olabilir drların hasta yoğunluğu artınca olabiliyo demekki kaan hocanın yaptıklarını henüz unutmuş değiliz
şimdi selahattin hocaya hepimiz yönelsek inan ondada aynı sorunu yaşarız
bursa5816 larında ilaç dozlarını celalettin hoca yükseltince çıkış olmuştu
durumlara göre değişiyor galiba
hakkımızda hayırlısı yaa
sen şimdi bu tedavine odaklan cnm iyi düşün iyi olsun
inşlh herşey umut etttiğin gibi olur ve bizlere müjdeli haberlerini biran önce verirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…