Çok uzak bizim eşimle işlerimiz yoğunluğu cok ve izin almamız imkansızyanibasimizdakilere bile zar zor gidiyoruz.
canım dünya işi bitmez.tedavini ihmal etme.unutma sen olmadanda işler olur.eğitimci yazıyor profilinde.doktor cumartesi günleri çlışıyor.iş yoğunluğun var diye tedavinimi ertleyeceksin ki.
Canım doğru söylüyorsun ama bir tek benim isimle olmuyor esim cumartesi günleri de çalışıyor ve mersin de havaalanı yok sanırım. Tabi ben yine de senin gibi düşünüyorum ve kaybedecek zamanım olmadığının farkındayım ama malesef bazen maddi sorunlar ve işler engel oluyor
s.a arkadaşlar biz celaleddin hocaya gitmeden önce panax ve e1 kullanmıştık 3 ay kullandık celaleddin hocada kullanmamızı söylemişti 6 veya 7 ay toplam kullandık bize her ay tel arıyolar panax satıcıları eşim herdefasında adımım silin ben artık kullanmak istemiyorum diyo ama onlar her ay arıyolar dün aksam yine aradılar eşim istemediğini söyle kibar dille ama karşısındaki hayvan eşime neler söyledi kullanmıyosan eşini boşa ozaman ben sana çocuk yaarım diyo kız istersen kız erkek istersen erkek yaparım bende çok var diyo eşim mahfoldu çok üzüldük böyle insanlardamı varmış çok üzüldük eşimin morali çok bozuk şimdi o insan bozuntusunu araştırıyo yaa kızlar bunlarda geldi basımıza bizim derdimiz bize yetiyo bu rarda birde kayınpeder var her bana patlıyacak bomba gibi neden oğluna iğneleri vuruyomuşum neden okadar ilaç kullanıyomuş sonunda yan etki yaparsa elinden kurtulamammış ey rabbim kimsesizlerin sahibi sensin hayırlı sonuçlandır bu imtihanımızı(
arkadaşlar her şerde bir hayrın olduğuna hep inandım.kafamdaki soru işaretlerini bitirmem gerekirdi.ve hepsi yerini buldu
bu işin böyle olmadığını biliyordum ama bilimsel kanıt istedim.türkiye andoloji derneği başkanı selahattin çayana gittik.bizim gibi testojel ve nebido kullananlara geçmiş olsun.nebido çocuk istemeyen erkeklerde prostat ve sertleşme problemi olan erkekler içinmiş.yani bizim tedavimizde asla ama asla kullanılmazmış.bir nevi doğum kontrol yöntemiymiş.geri düzelme şansı yüzde yetmiş.ve hep diyordum insan anatomisi bu kadar hormonu kabullenmez diye.haklıymışım.cuma günkü hormon değeri
fsh:22.16
total testesteron:0.686
daha bir ay önce böyle değildi.nasılmı oldu menegon asla 150 helede haftada 3 asla olmaz.pregnly 5000 haftada iki kesinlikle yanlış.
Bunca ay boşa kürek çekmişiz.yani ilaç kullanmamamız bizim için daha hayırlıymış.eşimdeki kemik ağrısı,baş ağrısı,halsizlik,meni miktarının azalması,cinsel isteksizliğin başlamasının cevabını aldım.tedavi olduğumuzu zannetmişiz bunca ay.oysa geri dönüşü olmayan hasar bırakmışız.bitkiselleride sordum.bunların en etkilisinin proxsed plus olduğunu,bununda microteseye son 3 ay kala yarayacağını şimdiden kullanmanın yararsız olduğunu söyledi doktor.
Ne olursunuz hangi doktora giderseniz gidin kesinlikle testojel,nebido,sustanon çocuk istiyorsanız kullanmayın.bunun dönüşü yok.ve sperm sayınız artmayıp azalıyorsa ilaç dozacınız fazladır.bunu mutlaka sorgulayın.çünkü tedavide ilk zamanlar spermler hızla artarmış.azalması tedavinin yanlışlığını gösterir.
Selahattin çayana celalettin perudan bahsettim.sonuçta dernek başkanı.yasal ve etik bir iş yapmadığını söyledi.herkesin kendi dalıyla ilgilenmesini söyledi.dahiliyecinin böyle bir yetkisinin olmadığını söyledi.doktorun dediğini söylüyorum yoksa amacım polemik yapmak değil.kiminle devam ederseniz edin ama sorun soruşturun.yerine oturmayan bir şey varsa kendinizi deneme yanılma tahtası yapmayın.bana ben üreme sisteminden anlarım ama beni muayane et desen etmem işim değil dedi.çocuğum grip olduğunda doktor olduğum halde doktora götürürüm çocuğumu dedi.çünkü benim işim bu değil dedi.ben şimdi neye yanacağımı şaşırdım.kaan aydos testojelle,celallettin peru nebidoyla evime ateş düşürdü.yetmedi haftada 2gün 5000 pregnly,3 gün 150 menegon.sonuçmu:fsh tavan yapmış testesteron hayatta sıfırı görmemişti.hipolu grubun sperm çıkışlarıda 6-9 ayda başlarmış.yılları bulmazmış.şimdi sadece 4 günde bir pregnly 1500.bu şartlarda kesinlikle microtese olmaz dedi.zaten spermiyograam yok çünkü çıkmaz dedi.kafam oldukça net.yıllardır kime gittiysem elegonların ne olduğunu anlatamadılar.biliyorum olgunlaşmamış spermatidde ne.baş boyun gövde ve yeni kuyruk oluşmaya başlamış spermiş.ilk defa bir doktorun yaşım gereği süreci hızlandırmanın doğru olduğunu söyledi.zaten doğal çıkıştan vazgeçtim.ameliyetla çıksa razıyım.bu doktoru önceden tanımadığımız için karı koca üzüntüler ve bunca yıl ve ay boşa kürek çekmişliğin üzüntüsü ile evimize döndük.merka edenler için.cebimizden çıkan para.herşey dahil.muayene 250 ayrıntılı ultrason dahil,özel hastenede süreç hızlansın diye-isteseydik üniversitede ücretsiz yapabilirdik-45 tl hormona verdik.hepsi bu kadar.toplam 295 tl .bu prof bir doktor uzman değil.
Tedavim nasıl ilerler bilemem ama ilkeli ve işine verdiği ciddi durşuyla tanıdığıma memnun olduğum bir doktor.kafam asla karışık değil.
arkadaşlar her şerde bir hayrın olduğuna hep inandım.kafamdaki soru işaretlerini bitirmem gerekirdi.ve hepsi yerini buldu
bu işin böyle olmadığını biliyordum ama bilimsel kanıt istedim.türkiye andoloji derneği başkanı selahattin çayana gittik.bizim gibi testojel ve nebido kullananlara geçmiş olsun.nebido çocuk istemeyen erkeklerde prostat ve sertleşme problemi olan erkekler içinmiş.yani bizim tedavimizde asla ama asla kullanılmazmış.bir nevi doğum kontrol yöntemiymiş.geri düzelme şansı yüzde yetmiş.ve hep diyordum insan anatomisi bu kadar hormonu kabullenmez diye.haklıymışım.cuma günkü hormon değeri
fsh:22.16
total testesteron:0.686
daha bir ay önce böyle değildi.nasılmı oldu menegon asla 150 helede haftada 3 asla olmaz.pregnly 5000 haftada iki kesinlikle yanlış.
bunca ay boşa kürek çekmişiz.yani ilaç kullanmamamız bizim için daha hayırlıymış.eşimdeki kemik ağrısı,baş ağrısı,halsizlik,meni miktarının azalması,cinsel isteksizliğin başlamasının cevabını aldım.tedavi olduğumuzu zannetmişiz bunca ay.oysa geri dönüşü olmayan hasar bırakmışız.bitkiselleride sordum.bunların en etkilisinin proxsed plus olduğunu,bununda microteseye son 3 ay kala yarayacağını şimdiden kullanmanın yararsız olduğunu söyledi doktor.
ne olursunuz hangi doktora giderseniz gidin kesinlikle testojel,nebido,sustanon çocuk istiyorsanız kullanmayın.bunun dönüşü yok.ve sperm sayınız artmayıp azalıyorsa ilaç dozacınız fazladır.bunu mutlaka sorgulayın.çünkü tedavide ilk zamanlar spermler hızla artarmış.azalması tedavinin yanlışlığını gösterir.
selahattin çayana celalettin perudan bahsettim.sonuçta dernek başkanı.yasal ve etik bir iş yapmadığını söyledi.herkesin kendi dalıyla ilgilenmesini söyledi.dahiliyecinin böyle bir yetkisinin olmadığını söyledi.doktorun dediğini söylüyorum yoksa amacım polemik yapmak değil.kiminle devam ederseniz edin ama sorun soruşturun.yerine oturmayan bir şey varsa kendinizi deneme yanılma tahtası yapmayın.bana ben üreme sisteminden anlarım ama beni muayane et desen etmem işim değil dedi.çocuğum grip olduğunda doktor olduğum halde doktora götürürüm çocuğumu dedi.çünkü benim işim bu değil dedi.ben şimdi neye yanacağımı şaşırdım.kaan Aydos testojelle,celallettin peru nebidoyla evime ateş düşürdü.yetmedi haftada 2gün 5000 pregnly,3 gün 150 menegon.sonuçmu:fsh tavan yapmış testesteron hayatta sıfırı görmemişti.hipolu grubun sperm çıkışlarıda 6-9 ayda başlarmış.yılları bulmazmış.şimdi sadece 4 günde bir pregnly 1500.bu şartlarda kesinlikle microtese olmaz dedi.zaten spermiyograam yok çünkü çıkmaz dedi.kafam oldukça net.yıllardır kime gittiysem elegonların ne olduğunu anlatamadılar.biliyorum olgunlaşmamış spermatidde ne.baş boyun gövde ve yeni kuyruk oluşmaya başlamış spermiş.ilk defa bir doktorun yaşım gereği süreci hızlandırmanın doğru olduğunu söyledi.zaten doğal çıkıştan vazgeçtim.ameliyetla çıksa razıyım.bu doktoru önceden tanımadığımız için karı koca üzüntüler ve bunca yıl ve ay boşa kürek çekmişliğin üzüntüsü ile evimize döndük.merka edenler için.cebimizden çıkan para.herşey dahil.muayene 250 ayrıntılı ultrason dahil,özel hastenede süreç hızlansın diye-isteseydik üniversitede ücretsiz yapabilirdik-45 tl hormona verdik.hepsi bu kadar.toplam 295 tl .bu prof bir doktor uzman değil.
tedavim nasıl ilerler bilemem ama ilkeli ve işine verdiği ciddi durşuyla tanıdığıma memnun olduğum bir doktor.kafam asla karışık değil.
as cnm bu ne terbiyesizliktir yaa böyle bişey olabilirmi onun haddinemi düşer eşini boşa demek
cnm ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayın görüştüğünüz kişinin ismini almışmıydınız
birde aradığınız numarayı verirsen bende arar size yardımcı olurum
çok kızdımTerbiyesiz adam lütfen bunun peşini bırakmayınki böyle pislikler yüzünden insanlar üzülmesin...
Cnm telefonum bozuldu yaklaşık 2 aydır bütün numaralarım gitti
telefonu yaptırdım ama yine ara ara gidiyo şimdi yine kapandı
bende numaralar olmadığı için kimseyle görüşemiyorum
Beni arasana cnm o densizin dedikleri içinde üzülmeyin eşin adına bende üzüldüm .....
cnm yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun
size kısa zamanda mucize bebeklerinizi getirsin inşlh...
Cnm siz nebido ve testojelmi kullandınız
bende onları korunma yönteminde kullanılıyor diye biliyorum hatta bi tanıdığım korunmak için
o iğnelerden vurunuyordu
çok şükür biz ikisinide kullanmadık
ama celalettin hoca değerleri sıfırlanamk için verdi hastalarına ama bize vermedi
aklına mantığına neresi yatıyorsa için nerde rahat ediyorsa tedavini orda yürüteceksin tabiki
her zaman dediğim gibi herşey nasip kısmet meselesi
kaan hoca herkese olamasada oda bi çok kişiye evladına kavuşması için vesile oldu
emre beyde öyle celalettin hocada öyle
yani kısmetinde varsa hocalar vesile oluyor inşlh
sizin kısmetinizdeki selahattin hocayla gelir
burda bilgi paylaşımı adına tedavi sürecinizden yaptıklarınızdan bahset cnm
her ne olursa olsun hepimizin hedefi amacı aynı
hepimizin farklı hocalarda olsada sürecini burda paylaşması hepimize ümit olacaktır
şuan için ne kullanacaksınız bitkisel öneriyormu hoca
hormon değerlerinizi nasıl ayarlayacak yada neye çekecek
hakkınızda hayırlısı olsun cnm müjdeli haberlerinide bekliyoruz....
Bizlerde tez zamanda celalettin hocamızın vesilesi ile evlatlarımıza kavuşuruz inşlh....amin..
canım beni çok yaraladın,ağlayarak okudum 7 yıl boyunca yaşadıklarım film şeridi oldu aktı gözümden...Tülayım senin çocugunun olacagına o kadar çok inanıyorum ki.gönlümden ilk önce sana dua ediyorum.ntsye her bağlandıgmda gözlerim dolu sırayla isimlerinizi sayıyorum.çünkü biz dualarla bu aşamalara geldik.bu bir bayrak taşıma yarışı biz bayragı sizlere teslim edecez.Tülay,cemrem,saniye,seval,pınar,aruna,esma,ayşegül,seldana,merve,funda,havva,ebru,denizbulut.serpil,esra,zuhal,belgin,harzem...listem böyle uzayıp gidiyor sırayla gelecek bebiş haberleri.hepinizi öpüyorum perşembeyi bekliyoruz...
Canım benim hastamı oldun.:26::26:
Çok geçmiş olsun.
inşallah çabucak atlatırsınnnn
s.a arkadaşlar biz celaleddin hocaya gitmeden önce panax ve e1 kullanmıştık 3 ay kullandık celaleddin hocada kullanmamızı söylemişti 6 veya 7 ay toplam kullandık bize her ay tel arıyolar panax satıcıları eşim herdefasında adımım silin ben artık kullanmak istemiyorum diyo ama onlar her ay arıyolar dün aksam yine aradılar eşim istemediğini söyle kibar dille ama karşısındaki hayvan eşime neler söyledi kullanmıyosan eşini boşa ozaman ben sana çocuk yaarım diyo kız istersen kız erkek istersen erkek yaparım bende çok var diyo eşim mahfoldu çok üzüldük böyle insanlardamı varmış çok üzüldük eşimin morali çok bozuk şimdi o insan bozuntusunu araştırıyo yaa kızlar bunlarda geldi basımıza bizim derdimiz bize yetiyo bu rarda birde kayınpeder var her bana patlıyacak bomba gibi neden oğluna iğneleri vuruyomuşum neden okadar ilaç kullanıyomuş sonunda yan etki yaparsa elinden kurtulamammış EY RABBİM KİMSESİZLERİN SAHİBİ SENSİN HAYIRLI SONUÇLANDIR BU İMTİHANIMIZI(
MAVİMENEKŞE İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak
26 aralık Perşembe den -------------------------- 28 aralık cumartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045 …..=okudu
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
PITIRCIK_43 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: eşimin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
29 aralık Pazar dan -------------------------- 31 aralık salı saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 1980
flz01 in eşi ………………………………………=1980
Alev99 …………………………………………..= 1980
Lamyay ………………………………………….= 1980
Nilda015 ………………………………………….=1980
Aruna ……………………………………………=1980
Balım1905 ……………………………………….= 1980
Ervae ……………………………………………=1980
Bengusuu ……………………………………….=1980
Doğadandeva ……………………………………=1980
Papatyainci ………………………………………=1980
Papatyayarim ……………………………………=1980
Dermannnn ………………………………………=1980
Ecrin23 ………………………………………….= 1980
gulerim …………………………………………= 2045 ……=okudu
Bbmm ……………………………………………= 1980
Ecrin_bebek ……………………………………..= 1980
Eda09 …………………………………………….=1980
Ese44 ……………………………………………=1980
Esma …………………………………………….= 1980
Esmerimyarim …………………………………..= 1980
Flz01 ………………………………………….…= 1980
huzuryolu ……………………………………….= 1980
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 1980
Mavimenekşe ……………………………………=1980
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2015
Sonsuz__ ………………………………………..= 1980
Umut99 ………………………………………….= 1980
Yase2 ………………………………………….…= 1980
Yeşil34 …………………………………………..= 1980
Zaman …………………………………………….= 1980
Sağanak …………………………………………. = 1980
Sewwgi……………………………………………= 1980
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
canım beni çok yaraladın,ağlayarak okudum 7 yıl boyunca yaşadıklarım film şeridi oldu aktı gözümden...Tülayım senin çocugunun olacagına o kadar çok inanıyorum ki.gönlümden ilk önce sana dua ediyorum.ntsye her bağlandıgmda gözlerim dolu sırayla isimlerinizi sayıyorum.çünkü biz dualarla bu aşamalara geldik.bu bir bayrak taşıma yarışı biz bayragı sizlere teslim edecez.Tülay,cemrem,saniye,seval,pınar,aruna,esma,ayşegül,seldana,merve,funda,havva,ebru,denizbulut.serpil,esra,zuhal,belgin,harzem...listem böyle uzayıp gidiyor sırayla gelecek bebiş haberleri.hepinizi öpüyorum perşembeyi bekliyoruz...
keşke daha önce yazsaydın canım nebido ve testojeli.bilseydim asla ama asla kullandırtmazdım.o yüzden diyorum herkes bildiğini yazsınki bu hale gelmeyelim.testojel 45 gün arayla 2 tane vermişti celallettin peru.hoca en başından dinleseydi bizi bunlara gerek kalmayacaktı.hasar büyük.düzelme şansı imkansız değil ama çok az.biz zaten kaan aydosla testojel kullanmışız.daha ne gerek var.bunu dikkate almadı.pergnly 5000 menegon 150.el insaf karşında insan var nasıl bu kadar yüklenirsin.
şimdi tedavimiz devam etseydi ne verecekti merak ettim.fsh 22.t.testeron 0.686.moralim bozuk.
biz şimdiye kadar tedavi olmamışız var olanı elimizle itmişiz.bu benim söylemim değil doktorun.
şu an sadece pregnly 1500 dört günde bir.bitkisel önermedi.microteseye son üç ay kala proxsed plus kullanılacağını söyledi.şimdiden kullanmanın faydadan çok zarar vereceğini söyledi.hormon değeri 6-7 arası olduğunda microtese yapılacak.ovitrellede kullanılabilirmiş.onunda raporu çıkıyormuş.elimizdeki pregnlyler tükenince hoca ovitrelle için rapor çıkaracak.pregnly bizdeki 5000.yarısını kullanacak kalan atılacak.
aslında kaan aydosta celallettin peruda aynı tedaviyi yapmış.her ne kadar kaan aydosun tedavisini beğenmesede.
herkes evladını kucağına alsında hangi doktor olursa olsun.
hiçbir doktor hastalarına hakaret etmesin.hangisi vazgeçilmezki.
öyle olsa bu kadar doktor gelip geçmezdi hayatımızda.kimse kendini kaf dağının eteğinde görmesin.
sende inşallah bir an önce sonuç alırsın canım.inanıyorum hepimizin kısmetinde anne olmak var.
cnm duaların için allah razı olsun kat be katı sana mükaafatıyla geri dönsün
sende 2 ocakta bebişlerini kucağına alınca yaşadığın bütün sıkıntıları unutursun
onlarla hayata yeniden doğarsın ve her gününüz bi öncekinden daha mutlu geçer inşlh...
cnm nebido ve testojel için zaten burda sürekli yazılıyor ya erkek korunma yöntemi olduğu ve testojelin zararları kaan hoca döneminden red ediliyordu ya biz kullanmadığımız için çokda onların üzerinde durmamıştım ben...
cnm alınan ilaçların dozu ve sayısı tamam fazla ama demekki öyle olması gerekiyor zaten o dozlara aşama aşama geçtik hepimiz
her hocanın tedavi yöntemi farklı ki bu hocaları tanıyasıya kadar inan bana 7 yıl akdeniz üniversitesinin kapısını aşındırdık
hiç bir prof.dr bununda tedavisi var şunu yapalım bunu yapalım demediler
bi hormonlara baktırıp hep gönderdiler çaresi yok dediler
sonra kaan hocayı tanıdım iyi kötü 2 yıl tedavi gördük
sonra celalettin hoca
durumlarımızın zor olduğunu bildikleri halde onlar tedavisi yok uğraşmayın demediler aksine ilgilendirdiler
zaman zaman hepimizin akıllarında soru işaretleri oluyor nereye kadar diyoruz ama bi yerde çaresiz kalıyoruz
yapacak bişey yok bizler zor vakayız ve kaderimizde varsa dr lar vesilesi olacak..
inşlh dediğin gibi kısmetimizde anne olmak vardır ve geçde olsa bizlerde anne olabiliriz...
keşke daha önce yazsaydın canım nebido ve testojeli.bilseydim asla ama asla kullandırtmazdım.o yüzden diyorum herkes bildiğini yazsınki bu hale gelmeyelim.testojel 45 gün arayla 2 tane vermişti celallettin peru.hoca en başından dinleseydi bizi bunlara gerek kalmayacaktı.hasar büyük.düzelme şansı imkansız değil ama çok az.biz zaten kaan aydosla testojel kullanmışız.daha ne gerek var.bunu dikkate almadı.pergnly 5000 menegon 150.el insaf karşında insan var nasıl bu kadar yüklenirsin.
şimdi tedavimiz devam etseydi ne verecekti merak ettim.fsh 22.t.testeron 0.686.moralim bozuk.
biz şimdiye kadar tedavi olmamışız var olanı elimizle itmişiz.bu benim söylemim değil doktorun.
şu an sadece pregnly 1500 dört günde bir.bitkisel önermedi.microteseye son üç ay kala proxsed plus kullanılacağını söyledi.şimdiden kullanmanın faydadan çok zarar vereceğini söyledi.hormon değeri 6-7 arası olduğunda microtese yapılacak.ovitrellede kullanılabilirmiş.onunda raporu çıkıyormuş.elimizdeki pregnlyler tükenince hoca ovitrelle için rapor çıkaracak.pregnly bizdeki 5000.yarısını kullanacak kalan atılacak.
aslında kaan aydosta celallettin peruda aynı tedaviyi yapmış.her ne kadar kaan aydosun tedavisini beğenmesede.
herkes evladını kucağına alsında hangi doktor olursa olsun.
hiçbir doktor hastalarına hakaret etmesin.hangisi vazgeçilmezki.
öyle olsa bu kadar doktor gelip geçmezdi hayatımızda.kimse kendini kaf dağının eteğinde görmesin.
sende inşallah bir an önce sonuç alırsın canım.inanıyorum hepimizin kısmetinde anne olmak var.
Sagol cnm dun gece cok fenalastim atesim yukseldi gece 3de acilin yolunu tuttum dr. Zaturede subhelendi galiba bana havale gecirip gecirmedigimi sordu hamdolsun ki hic gecirmedim hemen acil ilaclari aldim geceden beri basim tutmuyo parmaklarimin kemiklerine kadar agtiyo yaa bi suru ilacla yatiyorum inslh bi iki gune duzelirim yesil cnm srnde sagol guzelim mevlam nerde varsa sifa versin..
ben erkek korunma yöntemi olarak bilmiyordum inan.evet testojelin yan etkilerini okuyordum ama hiç nebido testojel ve sustanonun aynı ilaç olduğunu bilmiyordum ki hiçte okumadım.bile bile nasıl nebidoyu eşime vurdururdum.ben çocuk istiyorum korunma değil.alınan ilaçların dozu ve sayısı fazla ama böyle gerekmiyordu canım.geçen ay fsh 7lerdeyi ve testesteron düşmüştü ama celallettin peru ilacın dozunu azaltalım yada 75le devam edin demed.illaki bu değerlerimi görmeliydik.
eşim celaletin hocaya ilacın yan etkilerini anlatığı halde dikkate almadı.her zamanki gibi ciddi değil dedi.ciddi olan neydi acaba.
aslında ilk etapta durumumuz iyiymiş biz bunları kullanarak zorlaştırmışız.selahattin bey şimdiye kadar ne var ne yok herşeyi ama herşeyi o kadar incelediki.hiçbir ayrıntıyı atlamadı.ilaç dozlarını artırmak tedavi şekli değilki.şimdide düşürmek için yanına başka bir şey mi verecekti anlamadım.yani bir yandan yap bir yandan boz.
5 çocuk babasına bu ilaç ve dozları verirsem azosperm olur diyor doktor.sizde zaten yok bu şartlarda nasıl çıksınki.
hem dikkat ettinmi bilmiyorum cemremin varikoseldn sonra 6 tane çıktı.sonra tedavideyken 3 indi şimdi 2.normalde artması gerekir azalması değilzaten ameliyatın etkisiyle çıkış oldu.tedaviyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?