Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyordum nasılsınız kızlar umarım benim unutmamışsınızdır...

Arkadaşlar,

Uzun bi aradan sonra size birkaç bişey danışmak istiyorum.
Eşim azospermiden dolayı Kaan Hoca'da tedavi görüyor. Tese öncesi Klomen ve Proxeed kullanıyor.
Mtese'yi Kaan Hoca'nın kendisi mi yapıyor?
Bir de Mtese ve tüp bebek için Ankara Üniversitesi olanakları nasıldır?
Yani devlet hastanesi olduğu için imkanları daha mı azdır acaba.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

mteseyi kaan hoca yapıyor ama ankara cebecide işler stajerler tarafından yürülüyor ve temiz bi yer degil muayene odasına iki üç kişi birden alınıyor ve herkez görebiliyor biri soyunurken diğeri muayene oluyor ilği bekliyorsan orda bulamıcaksın temizlik konularınada önem vermiceksin evrak işleri için koşturan ve yumurta toplamasına 10 dk kalanmı dersin mteseye 5 dk sonra gircek ama para ödemek için sıra bekliyenmi dersin yani işler karışık sonra spermin çıkıp çıkmadığını çok zor ögreniyorsun biz bunları görünce orda yapmaktan vazgeçtik umutta yapmıştık tabi bunlar benim orda gördüklerim yaşadıklarım en ii kararı siz bilirsiniz

ooooo harem bacım nasılsın uzun süredir karşılaşamıyorduk enson tedaviye başlamaya kararı almıştınız nerde başlamayı düşünüyorsun kaan hocaya gittimiz mi hiç

zamancım nasılsın benim 1.de uzun olmuştu ikinci daha belli degil senin nasıl 2. kısa oldu birde bizde kaan hoca tese olup tüp bebek yaptıracagız sen ne diyosun bu işler

canım çok üzüldüm ama sen yinede umudunu allahtan kesme çevremde çok böyle çift var doktorlar gidin artık sizin çocuğunuz olmaz deyip sonra kendiliğinden çocuğu olan.küçük bir ihtimal ama olsun umut dünyası, çıkmadık candan umut kesilmez.hem sanki bizim azo sperm tesede sperm bulundu ama bu yinede çocuğumuz olacağı anlamına gelmez.allah ol derse olur.inşaallah canım kök hücre en kısa zamnda gelirde sende yeniden umutlanırsın.inşaallah senin yaş sorunun yoktur.

merhaba arkadaşlar nasılsınız umudunu kaybetme arkadaşım espoir ve selva arkadaşım tedaviye başlıyyormuşsunuz allahım mahçup etmesin inşallah bol bol sperm bulunurda bebeklerinize hayırlısı ile kavuşursunuz

merhaba arkadaşlar.....epeydir giremedim.....umarım iyisinizdir....umudunu kaybetme arkadaşım inşallah iyi haberlerini alırız buradan canım.....ZAMAN cim bende kendimi çoğunlukla kötü hissediyorum....artık sonlarda ve ,çaresiz olmak insanı daha kötümser yapıyor ama ben hep seni örnek alıyorum kendime keşke bende zaman gibi kuvvetli durabilsem diyorum inan ki....sakın kendini bırakma canım benim....dediğin gibi herşey Allahtan...belki kök hücre daha erken uygulanır...benimde tek umudum o şuan....hatta ben evlat edinme olayını bile eşime aşılamaya başladım yavaştan...çünkü bizimde tedavi olma olayımız tamamen bitti..

slm kızlar...........hoşbuldum.........

şu sıralar sadece okuyup çıkıyorum herhangi bir tedavi görmediğimiz için yazmakta gelmiyor içimden ...........hem şu sıralar tv ye takılıyorum belgesel kolik oldum bir tv paketine üye olduk o kadar kanal varki farklı içerikli tamda benim aradığım normal kanallardan sıkılıyordum çünkü bu baya iyi geldi bana bütün zamanımı alıyor diyebilirim hatta evden çıkasım bile gelmiyo o kadar ilginç şeyler varki mevlam neler yaratmış herşey bir uyum içerisinde sebebsiz hiç bir şey yok benim hiç sevmediğim tamamen yok olmasını istediğim sinekler bile ne işlere yarıyomuş .........neyseeeeee

zamancım tedaviye kismet olursa bide rabbim izin verirse seneye başlamayı düşünüyoruz 2011 yazı gibi daha erken olamaz şimdiki şartlarımızda malum ev kredisi var hiç değilse yarılamış oluruz o vakte kadar.......herhangi bir dr da gitmedik ama büyük ihtimal benim tercihim emre beyden yana olacak hayırlısı belki o zamana kadar başka dr lar tedaviler çıkar karşımıza.........

belgincim hoş gördüm canım ne yapim işte dolanıp duruyorum senden ne haber asıl ondan bahset yanlış hatırlamıyorsam az kaldı sanırım tedaviye başlamanıza inşallah olumlu sonuçlanır canım.........
bu arada bizde çarşamba sabahı erkenden ankaraya gidiyoruz benim kontrolüm var perşembeye randevu aldık ...geze geze gideceğiz arabamızla hemde stres atmış oluruz 7 saatlik yolu 2 katına çıkartıyoruz eşimle yanlız yolculuğa bayılıyorum....kaynanada gelcem diye tutturuyor o yüzden daha hiç kimseye söylemedik onlarada yola çıkacağımız zaman arayıp haber edeceğim..........cumarteside büyük ihtimal evde oluruz allah nasip kismet ederse.......inşallah herhangi bir sorun çıkmaz güzel sonuçlar alır dönerim.........

işte geldim tam geldim baya yazdım yine kendinize iyi bakın allaha emanet olun kızlar

canım espoir, nasılsın? gördümkü tedaviye başlamışınız inşallah olumlu sonuçlar alırsınız ,dualarım seninle.....Rabbım yüzünü güldürsün.

Merhaba isra
esimin TESE ameliyati var haftaya beni hazirlamicaklar esimde sperm bulunursa ilerliyen aylarda yaptiriz su an belli degil
dualarin, güzel dileklerin için sagol

Merhaba zamancigim
tesekkür ederim
haftaya esim tese ameliyati olucak beni hazirlamiyorlar
esimde sperm bulunursa tüp bebege geçicez biyolojist sadece anlatti prosedürü ve ben sordugumda ne zaman baslangici 21ci gün dedi.
Benim hiç bir bilgim yok kisa uzun protokolden senin dedigin dogrudur
ilk önce esimde sperm bulunsun onu sonra düsünürüz

ebruli bacım desene aynı haldeyiz diye napalım gelen Allahtan sabretmekten başka yapıcak bişey yok
harzemciğim gene göz için gidiyorsun anlaşılan hadi hayır haberle dönersin inşallah

zamancım nasılsın benim 1.de uzun olmuştu ikinci daha belli degil senin nasıl 2. kısa oldu birde bizde kaan hoca tese olup tüp bebek yaptıracagız sen ne diyosun bu işler

canım onun için ankarada maya ve anatolia var benim bildiğim soguk tüp veriyorlar çıkan spermi ona koyup alıyorsun en fazla 2 saat içindede tüp merkezine yetiştirmen lazım burda da çözüp kılasik işlemler yapılıyor ama en önce kaan hoca ile bunu görüş ona göre ayırlama yapıyorlar bu arada anatoliayı ya çok paracı sanki kavun pazarlıgı yapıyorlar maya ise en son gittiğimde yarı inşaat halindeydi ortalıktada hastalar falan yok gayet boş bi merkez hakkınızda hayırlısı olsun yarın daha detaylı yazarım

mrb canım sen neden umıtsızsınkı?tekrar denemeyı dusunuyrdunuz.ne oldu?doktor ne dedı?sızın durumunuzu bılıyorum canım.umıtsız olma!allah yardımcımız olsun

gamzecim sen nasılsın...

iyim canım yğun geçiyo bu arlar.hafta sonu alışveriş yaptık yorulduk walla.bu haftada yazılılar var.soru hazrla,kağıtları oku..zamn akıp gidiyo.gerçi kafam dağılıyo bunlarla uğraşırken.yoksa umutsuzluğa kapılmaktan, bu durumu kabullenmekten çok korkuyorum.m tese tesden sonra bile kabullenmedm çünkü.bi gün olcak dedm.inandım buna.eşim ara sıra evlatlık konusunu açıyo.ben şimdi asla olmaz diyorum.bunu kabul etmem umudmun bitmesi demk çünkü.en azından şimdilik beni mutlu etmeye yeten bi umudum var.çook inanırsak olur belki be belgincim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…