Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok sıkılıyor kaçıp gitmek geliyor içimden dayanamıyorum hegün ayrı bi azap halini alıyor

ZAMAN KIZ NEREYE GıTCEN DUR BAKALIM ne oluyo hemence bizi bırakma kızlar biz kaan hocada tese olsak tüp bebek merkezine nasıl ulaştıracagız spermleri

zaman cevabın için teşekkür ederim.ben kaan hocayı burada öğrendim.benim eşim hiç tedaviolmadı.direk anatoliayaya gittik tese yaptılar sperm buldular ama bilmiyoum hakan hocya gidip tedavi ettirsem mi?canım lütfen sıkma canını inşaallah her sıkıntının arkasında ferahlık vardır.

selam arkadaşlar nasılsınız ? ben sıkıntıdan patlamak üzereyim 13 gün geçti regl olmuyorum şubat ayında tüp bebek denemesinden sonra 10 gün oldum.bu ay tık yok hala.biran önce olsamda tedaviye başlasam artık beklemek çok zor ya.inşallah allahın izniyle embriyolarım canlanır.

melisçim merhaba işallah regl olursunda tüp bebek tedavin başlar benim malesef öyle bir şansım yok en azından uğraşıyosun bu çok önemli .hiçbir ümidin olmamsı çooook kötü.herşey istediğin gibi olur işallah

canım çok sağol iyi dileklerin için.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.sen neden ümit yok dedin probleminiz nedir pek takip edemedim eski yazıları.

cicek sizin tedavi nasıl gidiyo

merhaba leylakcim
burda esim tese oldu ama olumlu gecmedi
simdilik iyi gidiyor bakalim kaan aydosun soyledigi ilaclari kullaniyor esim hayirlisi bakalim
insallah bir gün kavusuruz bizde bebegimize
sen burda yenisin galiba senin tedevin ne asamada

meliscim stres yapma sansin var güzel düsün güzel olsun canim

meliscim stres yapma sansin var güzel düsün güzel olsun canim

sağol çiçekcim.senin durumlar nasıl hala ailenden kimseyle paylaşmadınmı bu rahatsızlığı.çok zor be canım paylaşmadan dahada zorlaşıyo ama sen daha ii bilirsin tabi.allah hakkımızda hayırlısını versin.

cicek nasılsın canım...bende aynı işte haftaya kaan beyin yanına gidecegiz espoir eşi 8de tese olcak dimi bizde 9da kaan beyin yanında olcaz inşallah ikimizde sevinçli haberler veririz selvanın eşide 8de olcak allahım hepimize yardımcı olsun....

sagoll canim allahim herkesin hakkinda hayirlisini versin
bildigin gibi bilmiyorlar daha paylasamadim

Son düzenleme:

sagol canim iyiyim
evet canim öyle hadi hepiniz güzel habarler verin bize allahim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…